Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΔΙΚΑΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ Vs ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 
ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


«Παναγιώτης Νούνης, ὁ Φοιτητής τῆς Φιλοσοφικῆς Σχολῆς ἀδικεῖ, οὓς μὲν ἡ Πανεπιστημιούπολις Κύπρου νομίζει θεοὺς οὐ νομίζων, ἕτερα δὲ καινὰ δαιμόνια εἰσηγούμενος· Φοιτητής λέγει διαλεκτικῶς: ὅτι οὐκ ὑφίστατο ὀντολογικὴ διάκρισις πλατωνικῶν ἤ παγανιστικῶν μετὰ τινῶν ἑτέρων δαιμόνων τῆς Χριστιανικῆς Πίστεως, ταυτόσημα εἰσί λέγει ὁ τοιοῦτος, ἀδικεῖ δὲ καὶ τοὺς νέους διαφθείρων τὴν σκέψιν, καθότι θεολογεῖ καὶ φιλοσοφεῖ ἀκατανόητα πράγματα στοὺς ἀνοήτους νεοσσούς διδάσκοντες καὶ διδάσκουσες τῆς Σχολῆς του». Τίμημα: Θάνατος!»

Ο Κατηγορούμενος Φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Παναγιώτης Νούνης οδηγείτε σήμερον σε ακαδημαϊκό δικαστήριο εξ αιτίας του ότι συνέγγραψε ένα Φιλοσοφικό Δίλημμα («εισάγει καινά δαιμόνια») το οποίο ενόχλησε σφόδρα τον μαθηματικό Πρύτανη κ. Τάσο Χριστοφίδη και διότι κάνει προφορικές παρεμβάσεις σε διαλέξεις στην Φιλοσοφική Σχολή (« δαφθείρει την σκέψη των νέων») σε ζητήματα Πλατωνικής Θεολογίας όπου αφορά τα δαιμόνια του Πλάτωνος.
Για το Φιλοσοφικό Δίλημμα ο ίδιος Φοιτητής οδηγήθηκε μετά από καταγγελία του Πρύτανη στην Αστυνομία, όπου η Αστυνομία και ο φοιτητής διασκέδασαν πολύ το γεγονός που ένας μαθηματικός Πρύτανης κατήγγειλεν Φοιτητήν της Φιλοσοφικής Σχολής διότι έγραψε και δημοσίευσε ένα Φιλοσοφικό Δοκίμιο σε μία εν Ελλάδι Εφημερίδα.
Στην πορεία των ημερών το ίδιο Φιλοσοφικό Δίλημμα φαίνεται να ενόχλησε σχεδόν συνωμοτικά και άλλα άτομα (η ευκαιρία του Πρύτανη να θριαμβέψει σε ακαδημαϊκό δικαστικό αγώνα έναντι του Φοιτητή) μετά από παρέμβαση του Φοιτητού σε μάθημα της Πλατωνικής Φιλοσοφίας, περί της δαιμονολογίας του Πλάτωνος, διδάσκουσα και συμφοιτητές/τριες ενοχλήθησαν καθότι ο φοιτητής «εισήγαγε καινά δαιμόνια» και «διέφθειρε την σκέψη των νέων και της διδάσκουσας» και συνεπώς ανακάλυψαν μίαν ή διάφορεες συκοφαντικές κατηγορία και τον κατήγγειλαν για «ανάρμοστη συμπεριφορά» και «φερόμενες απειλές» μέσω είτε των γραπτών δοκιμίων του είτε εξ αιτίας των προφορικών φιλοσοφικών ή θεολογικών στοχασμών του σε διαλεκτική σύγκρουση εν ώρα διαλέξεων.
...................................................................................................

Ενημέρωση για τη Συνεδρία Επιτροπής Πειθαρχικού Ελέγχου Φοιτητών - Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Κύριε Νούνη,

σας ενημερώνω ότι η επερχόμενη Συνεδρία της Επιτροπής Πειθαρχικού Ελέγχου Φοιτητών την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 018, στο ισόγειο του Κτιρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη. Η Συνεδρία θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία για όσους συμμετέχοντες δύναται να παρευρεθούν χωρίς παραβίαση των μέτρων. Συμμετέχοντες οι οποίοι επηρεάζονται από τα μέτρα θα πρέπει να παραστούν εξ αποστάσεως μέσω ZOOM με ανοικτή κάμερα.
Ο σύνδεσμος στον οποίο μπορείτε να ενωθείτε στη Συνεδρία είναι ο ακόλουθος: (....)
Σημειώνω ότι εσείς θα πρέπει να ενωθείτε στον πιο πάνω σύνδεσμο στις 10:20 π.μ., Παρασκευή, 20/11/2020.
Παρακαλούμε όπως μέχρι αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, στις 1:00μ.μ. μας κοινοποιήσετε τα ονόματα των ατόμων που έχετε καλέσει στη συνεδρία της Επιτροπής, τη σχέση που έχουν με την καταγγελία καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχουν (με φυσική παρουσία ή μέσω ZOOM). Τα άτομα που θα προσκαλέσετε ως μάρτυρες, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για να παραστούν στη Συνεδρία μεταξύ των ωρών 11:00π.μ. και 12:30μ.μ. Ο τρόπος παρουσίας όλων των ατόμων που θα παραστούν (φυσικά ή εξ αποστάσεως) καθορίζεται από τα ισχύοντα μέτρα.
Εκ μέρους της Γραμματείας της Επιτροπής Πειθαρχικού Ελέγχου Φοιτητών
................................................................................................

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Κύριοι/ες επαναλαμβάνω τα επόμενα άτομα που ζητώ και επιθυμώ να είναι παρόντες στην υπόθεση μου, αφού άπαντες σχεδόν σχετίζονται άμεσα είτε είναι ειδικοί εμπειρογνώμονες και ενημερωμένοι με τις υποθέσεις μου, ώστε να υφίσταται μία δίκαιη και αμερόληπτη πειθαρχική εξέταση «εκδικάσιμη υπόθεση» (καθώς μας εδήλωσε η κ. Άντρη Σάββα) και τίμια διαδικασία από τους ακαδημαϊκούς θεσμούς καθότι έχω εύλογες υποψίες ότι υφίσταται μία άδικη και οργανωμένη σκευωρία εναντίον μου.

Προσωπικοί Σύμβουλοι Κατηγορούμενου Φοιτητού Παναγιώτη Νούνη (Τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας και Τμήματος Ψυχολογίας, οι οποίοι γνωρίζουν λεπτομερώς όλες τις κατηγορίες και υποθέσεις μου, ζητώ να είναι παρόντες/ουσα:

1. Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Δρ. Φιλοσοφίας κ. Χρήστος Κυριάκου.
2. Νομικός Σύμβουλος (Ποινικολόγος) κ. Λοΐζος Νεοφύτου.
3. Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κ. Ιωάννα Κατσιμίγα.

Ως Μάρτυρες και Εμπειρογνώμονες για όλες ή εν μέρει για τις ψευδο-κατηγορίες μου, και άτομα που συνδέονται κατ΄ ουσίαν με την υπόθεση μου, άμεσα ή έμμεσα, ζητώ να είναι παρόντες/ούσα:

1. Σύμβουλος Εκδόσεων «Εφημερίδα Κοζάνη» κ. Βέτα Σαββίδου, η οποία φιλοξενεί τα άρθρα μου στην εξ Ελλάδος Εφημερίδα της, η οποία ανέρτησε το πολιτικό, μυθιστοριογραφικό και ηθικό Φιλοσοφικό Δίλλημα-Δόκιμιο μου περί της πανδημίας Κορωναίού που είναι η πέτρα σκανδάλου, την οποία εν λόγω Σύμβουλο Εκδόσεων εντεταλμένοι άνθρωποι του Πανεπιστημίου Κύπρου προσέγγισαν τηλεφωνικά για να απειλήσουν ή προειδοποιήσουν (με διάφορα εκβιαστικά μέτρα εναντίον της Εφημερίδος) όπως κατεβάσει το δοκίμιο του υποφαινόμενου Φοιτητή, επιθυμεί να είναι παρούσα και ζητώ να είναι στην υπόθεση μου.

2. Σύμβουλος και πρώην Γραμματέας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Οσιολογιώτατος Μοναχός Σεραφείμ Ζήσης, (Ειδικός σε ζητήματα Αποκρυφισμού, Αιρέσεις, Παραθρησκευτικές Οργανώσεις, Φιλοσοφικά Τάγματα, Δαιμονολογίας), έχει ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση μου και έχει παρακολουθήσει με ενδιαφέρον το επίμαχο βίντεο με την «δαιμονολόγο» Αθανασία Γιασουμή (που διδάσκει εμμέσως πλην σαφώς αποκρυφισμό και κακόδοξες πλάνες σε Φοιτητές/τριες) με την διάλεξη περί της 'Δαιμονολογίας του Πλάτωνος', είναι ειδικός Συνεργάτης και Αρθρογράφος του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» κ.ά. Εντύπων ή Μ.Μ.Ε., για ζητήματα Δαιμονολογίας, και ζητώ να είναι παρών καθώς και επιθυμεί να παρευρεθεί στην υπόθεση μου.

3. κ. Ιωάννης Σάββα, Ιστορικός/Αρχαιολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης μου, γνωρίζει άριστα την υπόθεση μου με την «βυζαντινολόγο» Σίμα Μεζιρίδου, έχει πληροφορηθεί ως δημοσιογράφος Αρθρογράφος στον Τύπο, την ερεύνησε ενδελεχώς, μελέτησε τα δοκίμια μου ως ιστορικός, μελέτησε και τις γραπτές άστοχες και άδικες ή προκατειλημένες παρατηρήσεις της διδάσκουσας επάνω σε δοκίμια μου, και με ενθάρρυνε να προχωρήσω (και μελέτησε τις επιστολές μου) σε δημόσια γραπτή καταγγελία σε ακαδημαϊκούς και πολιτικούς θεσμούς για κατάχρηση ακαδημαϊκής εξουσίας και άδικης αξιολόγησης φοιτητών, και ζητώ και επιθυμεί και ο ίδιος να είναι παρών, αφού σχετίζεται με τις υποθέσεις μου.

Μάρτυρες Φοιτητές/τριες για την υπόθεση για το Μάθημα «Εισαγωγής Βυζαντινής Ιστορίας» οι οποίοι ήτο παρών μαζί μου σε ΟΛΕΣ τις διαλέξεις της αδαούς διδάσκουσας Σίμας Μεζιρίδου, θα είναι:

1. Παναγιώτης Δημοσθένους, Φοιτητής Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.
2. Αλεξάνδρα Ταντελλέ, Φοιτήτρια Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.
3. Άννα Πολυδώρου, Συνοδός της προηγούμενης Φοιτήτριας, η οποία ήτο εξ ανάγκης παρούσα στα μαθήματα.

ΕΠΙΣΗΣ: Να ενημερώσω ΞΑΝΑ την Επιτροπή Πειθαρχικού Ελέγχου, ότι η ομάδα φοιτητών/τριών που με ενθάρρυνση της Αθανασίας Γιασουμή προέβησαν σε κατάπτυστη και συκοφαντική καταγγελία εις βάρος μου, μια συκοφαντική δυσφήμιση και οργανωμένη σκευωρία εναντίον μου από εμπάθεια και δόλο, παίρνουν τηλέφωνα συμφοιτητές/τριες μας ώστε να εξασκήσουν έμμεση απειλή και εκφοβισμό ώστε να μη έλθουν να μαρτυρήσουν στην Πειθαρχική Έρευνα.

ΩΣΤΟΣΟ: Θεωρώ απαράδεκτο, αφύσικο, μη νομικό δίκαιο από μέρους σας, αντιδεοντολογικό, όχι αξιοκρατικό και δίκαιο, άνιση μεταχείριση δικαιωμάτων φοιτητού, να μη καλέσετε ΕΣΕΙΣ ως εξουσίαν έχωντες τους Μάρτυρες (όχι μόνον τους φοιτητές κατηγόρους μας) αλλά και όλους εκείνους τους Φοιτητές που ήταν και είναι παρόντες/ούσες, αυτόπτες και αυτήκοοι στα εν εξελίξει μαθήματα της Αθανασίας Γιασουμή και Κατερίνας Ψαρουδάκη, για να βγάλετε μία δίκαιη και αντικειμενική κρίση αν πράγματι εξέφρασα ΜΙΑ φορά (μέσα σε 8 ολόκληρα εξάμηνα) προσωπικές απειλές ή ανάρμοστη συμπεριφορά στους κατηγόρους και μάρτυρες κατηγορίας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ: Ο Κανονισμός λέει ρητά και σαφώς, ότι η Πειθαρχική Επιτροπή αναγκάζει τον Ακαδημαϊκό Σύμβουλο να είναι παρών σε περίπτωση που αρνείται να έρθει, και δεν μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή να εξαναγκάσει τους συμφοιτητές του Κατηγορούμενου να έλθουν 5 λεπτά να πούνε μία γνώμη (θετική ή αρνητική) για τα γεγονότα και τις κατηγορίες που κατηγορείτε;

Αστείος ο Κανονισμός, και άδικος από την οπτική των φοιτητών, ο οποίος εξυπηρετεί μάλλον τα συμφέροντα των Ακαδημαϊκών και μόνον, και τούτο θα πρέπει να γίνει γνωστό στην Επίτροπο Διοικήσεως, η άνιση μεταχείριση φοιτητών/ακαδημαϊκών.

Γνωρίζετε πολύ καλά, τον άγραφο νόμο της εκδικητικότητας και εμπάθειας των ανθρώπων... και γνωρίζετε πολύ καλά, ότι τα ακαδημαϊκά συμφέροντα των ισχυρών ακαδημαϊκών διδασκόντων δεν αφήνουν εμμέσως πλήν σαφώς και φοβίζουν τους φοιτητές/τριες να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη και τον λόγο τους, πράγμα που φαίνεται ότι η Ελευθερία του Λόγου περιορίζεται από τους δήθεν φύλακες και προστάτες του.
Αποδεικτικό στοιχείο: ο υποφαινόμενος Φοιτητής που διώκεται αδίκως-συνωμοτικά-συκοφαντικά σε πρωτοφανή πειθαρχική δίωξη με κατήγορον του τον Πρύτανη και μια ομάδα αθλίων συκοφαντών/ισσών, όπου κατ΄ουσία για την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης, για τους γραπτούς και προφορικούς στοχασμούς και τις ιδέες μου διώκομαι. Και τούτο είναι ευλογία!

Με εκτίμηση στο έργο σας

Παναγιώτης Νούνης
Φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής

Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach
† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος
@: panagiotisnounis@gmail.com

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 - 96 89 77 11

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ:
«Παναγιώτης Νούνης, ὁ Φοιτητής τῆς Φιλοσοφικῆς Σχολῆς ἀδικεῖ, οὓς μὲν ἡ Πανεπιστημιούπολις Κύπρου νομίζει θεοὺς οὐ νομίζων, ἕτερα δὲ καινὰ δαιμόνια εἰσηγούμενος· Φοιτητής λέγει διαλεκτικῶς: ὅτι οὐκ ὑφίστατο ὀντολογικὴ διάκρισις πλατωνικῶν ἤ παγανιστικῶν μετὰ τινῶν ἑτέρων δαιμόνων τῆς Χριστιανικῆς Πίστεως, ταυτόσημα εἰσί λέγει ὁ τοιοῦτος, ἀδικεῖ δὲ καὶ τοὺς νέους διαφθείρων τὴν σκέψιν, καθότι θεολογεῖ καὶ φιλοσοφεῖ ἀκατανόητα πράγματα στοὺς ἀνοήτους νεοσσούς διδάσκοντες καὶ διδάσκουσες τῆς Σχολῆς του». Τίμημα: Θάνατος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου