Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 H ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά από οκτώ (8) εξάμηνα φιλότιμης και επίπονης προσπάθειας για εμβάθυνση στο πεδίο της Γνώσεως (Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας) στο Πανεπιστήμιον Κύπρου, σκοτεινές δυνάμεις εμπνεόμενες από τον πατέρα του ψεύδους, οργανώθησαν και συνασπίσθησαν, μια χούφτα αδαείς ακαδημαϊκοί και ανόητοι φοιτητές, και οδήγησαν μεθοδικά σε ακαδημαϊκό καταδικαστήριο αφού ψευδομαρτύρησαν και συκοφάντησαν ένα Φοιτητή, βιοπαλαιστή, σχεδόν 39 χρονών, ο οποίος μπήκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2016 για δεύτερο και τρίτο πτύχιο.
Μετά από τρείς έντονες πολύωρες συγκρουσιακές συνεδρίες, εξέτασης και αντεξέτασης των Μαρτύρων κατηγορίας του Φοιτητού εντός της διαδικασίας της Πειθαρχικής Επιτροπής Ελέγχου, εν τέλει έχουμε αποτέλεσμα.
Η προχθεσινή δίκη του Φοιτητού ήτο άκρως επεισοδιακή καθότι προσήλθαν 4 Ψευδομάρτυρες. Οι Μάρτυρες κατηγορίας του Φοιτητή ήταν άπειρες και αδαείς διδάσκουσες που τον στοχοποίησαν για τα φιλοσοφικά ή θρησκευτικά του φρονήματα.
Η διαδικασία της ακαδημαϊκής δίκης εξεκίνησε από της 15:00 και δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ως τις 23:00 το βράδυ όπου και έγινε διακοπή, με το να ορισθεί ως συνέχεια της εν τέλει η χθεσινή ημέρα το απόγευμα η ώρα 17:00 ως της 21:00, όπου και οι δικαστές του Φοιτητού αποφάσισαν.
Το 25% αποφάσισαν την οριστική εξόντωση και αποπομπή του Φοιτητού από το Πανεπιστήμιον Κύπρου, ανιεροκρύφια μυστική εντολή και οδηγία του Πρυτάνεως.
Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι 2-3 από την Πειθαρχική Επιτροπή των 12 ανθρώπων επιθυμούσαν την αποβολή άπαξ και διαπαντώς του Φοιτητού της Φιλοσοφικής Σχολής, απόλυτη και σταθερή γραμμή του Πρυτάνεως κ. Τ.Χ. και του προέδρου της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Δ.Π.
Το 75% όμως αποφάσισαν την αυστηρά αποβολή του Φοιτητού όπως απέχει για δύο συναπτά ακαδημαϊκά εξάμηνα στο εγγύς μέλλον από το Πανεπιστήμιο.
Τί σημαίνει ακριβώς αυτό; Σημαίνει, ότι η υπερασπιστική άμυνα του Κατηγορούμενου Φοιτητού μετά των συντρόφων του (Νομικό Σύμβουλο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας καθώς και εμπειριγνώμονες ειδικούς Μάρτυρες επί της ουσίας των κατηγοριών), έσπασε τις επιθετικές, καταδιωχτηκές και εμμονικές γραμμές του Πρυτάνεως και του Προέδρου της Φιλοσοφικής Σχολής και αρκετοί ακαδημαϊκοί δικαστές αντιλήφθησαν καθαρά την οργανωμένη και μεθοδευμένη σκευωρία εναντίον του Φοιτητού, συνειδητοποίησαν ενδόμυχα την μεγίστη παρωδία της όλης διαδικασίας, και οι 9/10 σχεδόν από τους 12/13 δικαστές είχαν πειστεί επαρκώς και ικανώς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους Μάρτυρες της υποθέσεως, και ότι οι Κατήγοροι του Φοιτητού είχαν αλλότρια και ιδιοτελή κίνητρα.
Αν, και μόνο αν, η ψηφοφορία των ακαδημαϊκών δικαστών ήτο επώνυμη και φανερή σίγουρα κανένας δεν θα τολμούσε να υπέσκαπτε την βούληση και απαίτηση του Πρύτανη.
Όμως η μέθοδος της μυστικής ψηφοφορίας ήταν αυτό το μέσο που προστάτευσε από την μεγίστη ακαδημαϊκή εμπάθεια και οργανωμένη σκευωρία έναντι τινός Φοιτητού, αφού οι νοήμονες και δαήμονες ακαδημαϊκοί απαξίωσαν πλήρως την παράλογη απαίτηση του Πρυτάνεως και των ψευδοΜαρτύρων του κατηγορουμένου.
Η μεγίστη ποινή ήτο άμεση διαγραφή από τα Μητρώα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, και πρός τιμήν του Πανεπιστημίου Κύπρου, και πρός τιμήν της Πειθαρχικής Επιτροπής των ακαδημαϊκών-δικαστών δεν διέπραξε το τραγικό λάθος όπως την απόλυτη εξοντώση τον Φοιτητή του, και έτσι συνεπώς οι πολέμιοι του Φοιτητού έπαθαν σοβαρή πανωλεθρία και συντριπτική ήττα, αφού το πανούργο σχέδιο τους δεν τους βγήκε.
Ντροπή και όνειδος βέβαια είναι για το Π.Κ. εκείνο το 25% που ψήφισε την ακαδημαϊκή εξόντωση του Φοιτητού, δείγμα του ακαδημαϊκού ήθους και τις εμπαθείας τους. Ντροπή και όνειδος βέβαια είναι το «δικαίωμα στην ψευδομαρτυρία» τινών ακαδημαϊκών ώστε να εξοντωθεί ένας Φοιτητής.
Η δεύτερη αυστηρότερη ποινή όμως, είναι και αυτή άκρως αυστηρά και εξοντωτική, καθότι για να μη διασυρθεί φαίνεται το Π.Κ. δεν επιβλήθηκε η μεγίστη των ποινών, αλλά επιβλήθηκε η δεύτερη μεγίστη των ποινών που είναι η ΑΠΟΒΟΛΗ για 2-3 Ακαδημαϊκά Εξάμηνα.
Απλά φαίνεται ότι οι ακαδημαϊκοί δεν εφαρμόζουν άμεσα την θανατική ποινή με κρεμάλα ή ηλεκτρική καρέκλα, αλλά είναι σαν να πετάνε κυριολεκτικά τον επί πτυχίω Φοιτητή τους σε ένα λάκκο με κάμποσα δηλητηριώδη φίδια, έχιδνες και οχιές ενώ παράλληλα τον νουθετούν με στείρες ηθικολογίες «επιβίωσε αν μπορείς», και όταν ο Φοιτητής γίνει καλό παιδάκι, ας επανέλθει στα ακαδημαϊκά φοιτητικά του καθήκοντα το μελοντικό έτος 2022!
Παράλληλα με την ποινή, ο υπερφίαλος Νομικός Σύμβουλος και Λέκτωρ του Π.Κ., ζήτησε επιτακτικά και νουθετικά τάχα μου από τον Φοιτητή, να περιορίσει αμέσως την αντιρρητική συγγραφική και δημοσιογραφική του δραστηριότητα περί της υποθέσεως, δηλαδή να φιμωθεί άπαξ και διαπαντώς, μάλιστα απαίτησε να σπεύσει να ζητήσει γονατιστός συγνώμη στους κατηγόρους και ψευδομάρτυρες του, και να το κάνει ο Φοιτητής χωρίς να προσδοκά καμμία ανταπόδωση!...
Ο Φοιτητής, οφείλει, κατά την γνώμη τους να παύσει να γράφει και να μιλά για την υπόθεση του, να παύσει να γράφει Φιλοσοφικά Διλήμματα, και Θεολογικά Δοκίμια, να παύσει να έχει άποψη και να εξασκεί την διαλεκτική τέχνη, να μη μιλά για την οργανωμένη συκοφαντία και τον διασυρμό του, και να κάτσει παθητικά να του διενεργούν ομαδική επίθεση αιμοδιψείς λυκάνθρωποι και οι κακεντρεχείς ή αηθείς Κοκκινοσκουφίτσες.
Η ποταπή θρασύτητα των ακαδημαϊκών δεν έχει πάτο... πάτο όμως έχει ο λάκος με τις οχιές, τις έχιδνες και τα φίδια.
Πάτο έχει και το ποτήριον της δηλητηριώδους ποινής του Φοιτητού όπου πλέον τον έχουν επίσημα καταδικάσει και εξοστρακίσει από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τους Φιλοσοφικούς και Θεολογικούς στοχασμούς του.
Ο Φοιτητής υποχρεούται με συνοπτικές διαδικασίες πλέον να πιεί μέχρι τελευταίας σταγόνας το εν λόγω πικρό φαρμάκι και ακαδημαϊκώνειο, το οποίο θα του κατατρώγει τα σωθικά μέχρι το 2022...
Εσείς τί θα κάνατε;

Παναγιώτης Νούνης
Ο εν αδίκω καταδικασθείς σε εξορία Φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου