Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΥΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ 07


 Πολιτικός Φιλοσοφικός Στοχασμός 07

Ως νέος πολιτικός φιλοσοφών και αναστοχαζόμενος το περιρρέον κλίμα της νησιωτικής Μπανανίας μας με κρατικό σύμβολον «το πουλίν επέτασεν» ή ο «γάδαρος πετάει», καταγγέλω ευθυτενώς τα πολιτικά «έκτακτα μέτρα» για την δήθεν «αναχαίτιση της πανδημίας» καθότι η πανδημία covid-19 δεν αναχαιτίζεται με ηλίθια (ημι)μέτρα (π.χ. η επιβολή και κατάχρηση μιάς μη ιατρικής και μη ποιοτικής υφασμάτινης μάσκας), και εγκλεισμούς πολιτειών, και περιορισμούς ελευθερίας κινήσεων και μετακινήσεων στα όρη και τα παραρά ή τις θάλασσες, δηλαδή, καταγγέλλω τα πολιτικά ημίμετρα μιάς ανόητης πολιτικής και ακαδημαϊκής ελίτ πλουτοκρατών και βεβολευμένων που αποπειρώνται παντελώς αδιάκριτα, πονηρά και μεθοδευμένα να καταπιέσουν θεμελιώδη ατομικά-πολιτικά και συλλογικά δικαιώματα των συμπλολιτών μας.
Καταγγέλω το Υπουργείον Αδικίας και Δημόσιας Αταξίας, το οποίον παραβιάζει αντισυνταγματικά-άδικα-παράνομα-κακόγνωμα τις θεμελιώδεις ατομικές, πολιτικές και θρησκευτικές ελευθερίες των ατόμων με το πρόσχημα μίας κακούγουστης και προμελετημένης φάρσας που ακούει στο όνομα κορωναϊός-19.
Η αξιότιμη Υπουργός μας, υπουργός δημόσιας αταξίας, τυραννίας, αστυνομοκρατίας και αδικίας, ομολόγησεν ευθυτενώς στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ότι το Νομικό γραφείον της προτού γίνει υπουργίνα, συμμετείχεν κανονικά στο οργιαστικό πάρτυ με τα χρυσοπληρωμένα διαβατήρια.
Μετά το εν λόγω πλουτοκρατικό και νομικίστικο πάρτυ της οργανωμένης εν Κύπρω διαφθοράς περί των διαβητηρίων έλαβε άραγε ως αντίδωρον τα περί της πολιτικής θέσεως της; Εμ πώς και με ποίον τρόπο θα διερευνηθεί ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ-ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η υπόθεση όταν εμπλέκεται το γραφείο της στο εν λόγω σκάνδαλο;
Σύμφωνα με τον προσωπικό Μέντορα και διδάσκαλο μου αξιότιμον Άρχοντα και Πολιτικόν Φιλόσοφον Νικολό Μακιαβέλλι, και αφού έχω την σύμφωνη γνώμη μαζί του και αφού όταν κοιμάμαι και βλέπω αισθαντικά όνειρα με διάφορες αγγελικές ή δαιμονικές οντότητες, θεωρώ κατόπιν εξ άνωθεν πληροφοριών ότι δια την επαναφορά της δημοκρατικής ευμάρειας-ευδαιμονίας και ευζωΐας των πολιτών, την επαναφορά μιάς ακριβοδίκαιας δικαιοσύνης σε μίαν Πολιτεία που διοικούν ολιγάρχες τύραννοι, θα πρέπει να επιτευχθεί τούτο από τους πολίτες με κάθε ηθικό ή μη ηθικό τρόπο. Και μετά εξύπνησα!...
Πλέον πέραν από την «αδιάφθορη» Αστυνομοκρατία θα έχουμε και την Εθνική Φρουρά στους δρόμους, ώστε να συνηθίσει το μάτι μας... άραγε γιατί τόση «δημοκρατική» κινητοποίηση ώστε να επιβληθούν τα νέα τυραννικά μέτρα;
Ρητορικό ερώτημα: Το ζήτημα εν τέλει είναι η διαφύλαξη της υγείας των πολιτών με κάθε κόστος και κάθε τίμημα; Το οποίον θα πληρώνει αναμφίρρηστα ο ταλαίπωρος ραγιάς πολίτης που του εξασκείς (μετα των συν αυτώ παπαγάλων σου) ψυχολογική βία επτάκις της ημέρας από την άνεση της εξουσίας και του θεμιτού ή αθέμιτου πλουτισμού σου; Από πότε άραγε ανώτερο αγαθό και υπέρτατη αξία από την ελευθερία και δικαιοσύνη είναι η βιολογική και σωματική υγεία των ατόμων; Γιατί τέτοια πρωτοφανή απολυτοποίηση της υγείας των ατόμων; Για να επιβληθούν σύγχρονα τεχνολογικά εξάπαντος τυραννικά μέτρα στις σύγχρονες κοινωνίες; Και ο σεβασμός των ατομικών δικαιωμάτων; Ο Αφρικανός ή ο Σουηδός σήμερα γιατί να έχει υπέρτερα δικαιώματα από τον Κυπραίον;
Μας εμπαίζουν για δήθεν «επαναφορά στην ομαλότητα» ενώ οι ίδιοι είναι αδαείς-ανώμαλοι-άσοφοι-κακόγνωμοι-άδικοι-τύραννοι και εμμανείς καταπιεστές των λαών. Την καραμέλα περί επαναφοράς και υπομονής την ακούμε εδώ και ένα χρόνο, αλλά από τα λάθη και τις παραλείψεις της επιστημονικής-ακαδημαϊκής ομαδούλας σας και τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών σας επιλογών, μας επαναφέρετε σε πολιτική ανωμαλία, ανέχεια, φτώχεια, διακοπή επιδομάτων Ε.Ε.Ε., αύξηση ανεργείας, αύξηση ανασφάλειας και ψυχικών διαταραχών... όλα βαίνουν πρός το πρόγραμμα μιάς σατανόπνευστης ελίτ, ανίκανων και ηλιθίων που συχνάζουν μάλλον σε Τεκτονικά ιδρύματα.
Δεν σας επιτρέπετε άλλο να καταπιέζετε τις θεμελιώδεις ελευθερίες των ατόμων. Δεν σας επιτρέπετε πλέον να εμπαίζετε την νοημοσύνη μας μια χούφτα πολιτικάντηδες εμβαπτισμένοι ψυχή τε και σώματι εντός της όζουσας διαφθοράς, αφού ο δρόμος που ακολουθείτε είναι τω όντι εκείνος της σατανόπνευστης Κακίας και εξευγενισμένης ή αριστοκρατικής μοχθηρίας και μισανθρωπισμού, αντί της οδού της κάλλιστης Αρετής.
«Ούκ έξεστί σοι πόρνη Ηρωδειάς!» να παίζεις με την ψυχολογία, τις ελευθερίες και το βιός των συμπολιτών σου επειδή εσύ είσαι βολευμένη με κάθε τρόπο.
Κανένας νοήμων άνθρωπος να μη συμμαχήσει με αυτούς τους σατανογνώμονες ανθρώπους. Να τηρήσουμε άπαντες με θρησκευτική ευλάβεια απόλυτη νομιμοφροσύνη στα διατάγματα του Καίσαρα περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Να (ανα)στοχαστούμε όμως αναμεταξύ μας τα όποια οφέλη της πολιτικής και εκκλησιαστικής αγίας ανυπακοής. Μας θέλουν αιχμάλωτους και σιδεροδέσμιους στο Σπηλαίου της άγνοιας και του σκότους. Να πάψουμε ως άβουλα και άλογα όντα να κάνουμε αδιάκριτη και κακήν υπακοή σε γνώμες και οδηγίες πολιτικών και εκκλησιαστικών αξιωματούχων, που έρχονται σε αντονομία με τον λόγο του Αγαθού και τον θείο νόμο του τριαδικού Θεού.
Να συμμαχήσουμε πρώτιστα με το Αγαθό, ώστε να αντιπαραταχθούμε ορθά το Πονηρό, και να μισήσουμε μετα βδελυγμίας τα έργα των διεφθαρμένων πολιτικών.
Μας κυβερνούν, μια χούφτα ασύνετοι, και μας μιλούν για σύνεση. Μια κυβερνούν, μια χούφτα απείθαρχοι και ανυπάκοοι, και μας μιλούν για πειθαρχία και υπακοή. Μας κυβερνούν, μια χούφτα λαμόγια και διεφθαρμένοι, και μας μιλούν για πάταξη της διαφθοράς. Μας κυβερνούν, μια χούφτα αμοραλιστές και ανήθικοί, και μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα μαθήματα Ηθικής. Μας κυβερνούν, μια χούφτα ανευθυνοϋπεύθυνοι, και μας τα έκαναν τσουρέκια -αντί για μελλομακάρονα- με το τσιτάτο της «ατομικής ευθύνης».
Μυθολογικό σύνθημα: Ας αναλάβουμε την ατομική ευθύνη μας λοιπόν, όσοι πιστοί στην ελευθερία του ανθρώπου και στην αξία του κάθε προσώπου-πολίτη, ώστε να διώξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο λ.χ. με τις τομάτες, τα λάχανα, τα καρύδια, τα γιαούρτια και τις σφεντόνες, αλλά και με την προσευχή μας τους διεφθαρμένους «τριάκοντα» τυράννους μας.

παν. νούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου