Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ] ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ (ΚΑΤΑ)ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ

 

[ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ


ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ (ΚΑΤΑ)ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ


Σήμερα 22 Οκτωβρίου 2020 μας έχει γίνει προσωπική ανεπίσημη τηλεφωνική ενημέρωση από την υπεύθυνη κ. Άντρη Σάββα από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ότι ο αξιότιμος κύριος Πρύτανης καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης μας οδηγεί επίσημα σε πειθαρχικό Συμβούλιο δικαστήριο/καταδικαστήριο φοιτητών/τριών από την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου, στις 13 Νοεμβρίου 2020, με την άδικη μομφή και πρωτοφανή κατηγορία του φοιτητή τους για «ανάρμοστη συμπερφορά» εναντίον του Πρύτανη, καθότι ο υποφαινόμενος ως Φοιτητής του Τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας και συνάμα φοιτητής του Τμήματος Ψυχολογίας αλλά και ως πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνέγγραψε, ένα μυθιστοριογραφικό Φιλοσοφικό και Εγκληματολογικό Δίλλημα, με τίτλον: «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ''ΑΚΟΥΣΙΑΣ'' ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ''ΧΑΒΡΑΝΤ'' ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ», ένα φιλοσοφικό δοκίμιο για ενδεχομενική διασπορά του κορωναϊού στην ακαδημαϊκήν μας κοινότητα και αυτό δημοσιεύθηκε εις την επίσημη Εφημερίδα και Ιστοσελίδα της Κοζάνης (efkozani.gr)

https://efkozani.gr/filosofiko-kai-ithiko-dillima-peri-en…/…

και από το Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» https://apologitikaa.blogspot.com/2020/10/blog-post_34.html .


Ο γράφων, ως Φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου ενημερώθηκε πρός το παρών, ότι θα λάβει προσεχώς των ημερών στο ταχυδρομείο του το επίσημο κατηγορητήριο εναντίον του και την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης εις βάρος του ώστε να παρεβρίσκεται παρών στην δίκη του η οποία όπως του έγινε γνωστό θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης μέσω του ZOOM.


Να υπενθυμίσω ότι ο γράφων συνέγγραψε και ειδικό κείμενο με αντιρρήσεις σε κείμενο του κ. Πρύτανη, καθότι, μέχρι πρό ημερών επέμενε στην φυσική παρουσία των φοιτητών στο Π.Κ.


[Δείτε ΕΔΩ: ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥhttps://www.ksipnistere.com/2020/10/blog-post_842.html και ΕΔΩ: https://apologitikaa.blogspot.com/2020/10/blog-post_12.html].


Ο κ. Πρύτανης δεν άντεξε φαίνεται την κριτική μας και τα φιλοσοφικά μας δοκίμια και έσπευσε την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της Ασφαλείας του Π.Κ. να μας κάνει ανεπίσημη καταγγελία στην Αστυνομική Δύναμη Κύπρου.

Μετά την επίσκεψη μας στην Αστυνομική Διεύθυνση του Λυκαβητού Λευκωσίας, και τις απαιτούμενες εξηγήσεις και αναλύσεις που έδωσα για τους αντιρρητικούς στοχασμούς μου και τα φιλοσοφικά μου δοκίμια, αφέθηκα ελεύθερος, δόξα τω Θεώ, και δεν κρατήθηκα υπό κράτηση και αστυνομική φυλάκιση με την προειδοποίηση ότι το Π.Κ. θα προβεί σε πειθαρχικά και διωκτικά μέτρα εναντίον μου, διότι τόλμησα ο αθεόφοβος φοιτητής να γράψω δημόσια σε ελληνικές και κυπριακές εφημερίδες και ιστολογία τις αντιρρήσεις, τους στοχασμούς και τις σκέψεις μου.


Νόμιζα ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου σέβεται την ελευθερία της έκφρασης των Φοιτητών του, αφού ως γνωστόν, ο ίδιος Πρύτανης με την ίδια Σύγκλητο έσπευσαν να υπερασπίσουν και να υποστηρίξουν τον καθηγητή που ζωγράφισε εις το όνομα της ελευθερίας της έκφρασης διάφορα σκίτσα που προσέβαλαν τους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς θεσμούς, καθώς και διάφορα αμφιλεγόμενα σκίτσα που ασεβώς ζωγράφιζαν τον Χριστό σε διάφορες φάσεις.


Η Επίτροπος Διοικήσεως, προς τιμήν της και εις πείσμα του «άμωμου» Πανεπιστημίου Κύπρου, εμέμφθη του δήθεν δικαιώματος -με πρόσχημα την ελευθερία της έκφρασης- του καθηγητού ζωγράφου μέσω της ιταμής προσβολής των θρησκευτικών συμβόλων -και άρα της παραβίασης των δικαιωμάτων και τον προκλητικό βιασμό της θρησκευτικής συνείδησης των συμπολιτών του- της συντριπτικής πλειοψηφίας των πιστών Χριστιανών της Κύπρου.


Σε αυτές τις δύο ενέργειες του Πανεπιστημίου Κύπρου, κατά την γνώμη μας, έγκειται η μεγίστη υποκρισία, η αυθαιρεσία, η κατάχρηση εξουσίας, η εμπάθεια, η ανισότητα, το άδικον, ο εκβιασμός, η απειλή, η επιλεκτική ευνοιοκρατία ηθικών και αξιών από μέρους του Πρύτανη και της Συγκλήτου που προβαίνουν σε οργανωμένο και άνομο διωγμό, δίκη και ενδεχομενικά καταδίκη του ελευθέρα σκεπτόμενου και στοχαστού Φοιτητή τους.


Αμέσως μετά τον διασυρμό μας και την ευγενική πρόσκληση μας απο την Αστυνομία Κύπρου και τις ανεπίσημες καταγγελίες εις βάρος μας για τα γραπτά μας κείμενα από το Πανεπιστήμιο Κύπρο, ο υποφαινόμενος φοιτητής άκρως απηυδισμένος και αγανακτισμένος για την αλαζονική στάση και εμμονή του Πρύτανη να λογοκρίνει -μέσω αστυνομικής διώξεως- φιλοσοφικούς στοχασμούς και αντιρρήσεις μας, και να επιμένει - εν μέσω θανατηφόρου πανδημίας- στην φυσική παρουσία των συμφοιτητών/τριών μας, ο φοιτητής συνέταξε ένα δημόσιο γραπτό μήνυμα, μια ανοικτή επιστολή-καταπέλτης πρός τον εξοχώτατον Πρόεδρον της Δημοκρατίας κ. Νίκον Αναστασιάδη, ώστε να προασπίσει τα δικαιώματα των φοιτητών πολιτών της Κ.Δ. τα οποία περιορίζονται αυταρχικά από το Π.Κ., και αμέσως μετά την εν λόγω επιστολή μας, όλως παραδόξως, το Πανεπιστήμιον Κύπρου υποχώρησε άρδην και πολύ σωστά στην μέχρι πρότινος -εν μέσω θανατηφόρας πανδημίας- αλαζονική απαίτηση του(ς) για εξαναγκαστική και υποχρεωτική φυσική παρουσία των Φοιτητών/τριών του καθότι -ακριβώς μία ημέρα μετά την επιστολή μας στον ΠτΔ- ανήγγειλε και διεκήρυξε την απόλυτη εξ αποστάσεως φοίτηση και γενική διδασκαλία μέσω τηλεδιάσκεψης.


Η επιστολή μας πρός τον ΠτΔ της Κύπρου απεστάλην και ανερτήθη στον ίδιο προσωπικά και δημόσια μέσα από τις Σελίδες του στο ΦΒ και έχει μάλιστα δημοσιευθεί επίσημα από την Εφημερίδα/Ιστοσελίδα της Κοζάνης.


https://efkozani.gr/apokalyptiko-grapto-minyma-ston-ptd-t…/…


Η εν λόγω 'Εφημερίδα της Κοζάνης', σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του γράφοντι, απειλήθηκε και εκβιάστηκε τηλεφωνικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου για το γεγονός της δημοσίευσης φιλοσοφικών κειμένων και αντίρρησεων του Φοιτητού τους.


[Δείτε εδώ λεπτομέρειες: https://apologitikaa.blogspot.com/2020/10/blog-post_17.html].


18 Οκτωβρίου 2020, μετά την συγκεκριμένη δημοσίευση (17/10/2020) της επιστολής μας πρός τον ΠτΔ, ο αξιότιμος κ. Πρύτανης, μετά από αφόρητες ιδιωτικές και δημόσιες γραπτές πιέσεις (ένα ολόκληρο μήνα) από τον γράφοντα και άλλους, αναγγέλει και εξαγγέλει επί τέλους την γενική και απόλυτη εξ αποστάσεως διδασκαλία των φοιτητών/τριών μας μέσω της διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης.


Σήμερα 22/10, επιμένει να διώξει και επιθυμεί να δικάσει ή και να καταδικάσει τον Φοιτητή του για όλες τις προηγούμενες δημόσιες ή ιδωτικές γραπτές του ενέργειες που έπραξε φιλαδέλφως ως όφειλεν, ενώ τις προηγούμενες ημέρες σχεδόν 2 μήνες μας απαξίωνε τα ιμέιλ μας και επέμενε εμμονικά στην φυσική παρουσία των φοιτητών/τριών μας εν μέσω θανατιφόρας πανδημίας, και ενώ ήδη μετρούσαμε 5 θετικά κρούσματα φοιτητών/τριών, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.


Nα ευχαριστήσω, εγκάρδια το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον σεβαστό μας κύριον Πρύτανη για τον πειθαρχικό και ακαδημαϊκό διωγμό που διενεργεί εις βάρος μας, καθώς και για την τιμή και την παραχώρηση του φυσικού καί έλλογου δικαιώματος της απολογίας μας στο προσεχώς δικαστήριο/καταδικαστήριο της «αμώμου» Συγκλήτου μας, και να ευχαρίστησω ιδιαζόντως για την ανεπίσημη ενημέρωση του διωγμού μου, αφού ως γνωστόν πλέον, διώκομαι αδίκως, για την ελευθερία της έκφρασης και συνειδήσεως των φιλοσοφικών, θεολογικών ή ηθικών στοχασμών μου που απώτερο στόχο και σκοπό είχαν κυρίως την διαφύλαξη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας από την θανατηφόρα νόσο του κορωναϊού.


Αναμένω, τέλος, τα επίσημα έγγραφα με το ειδεχθές κατηγορητήριον και να μου ορισθεί γραπτώς η ώρα και ο τόπος της εκδικάσιμου υποθέσεως μου για να παραστώ, ώστε να προετοιμασθώ κατάλληλα για την απολογία μου ενώποιον ακαδημαϊκών αρχών και εξουσιών που καταχρώνται και απειλούν αυθαίρετα και εκδικητικά το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης και συνειδήσεως των ιδεών και στοχασμών των Φοιτητών/τριών τους, ενώ ταυτόχρονα, ευνοούν και προασπίζονται δημόσια με επιστολές τους, αμφιλεγόμενους και θρασυτάτους σκιτσογράφους καθηγητές που προσβάλλουν πολιτικούς και εκκλησιαστικούς θεσμούς, ενώ παράλληλα ασεβούν σε θρησκευτικά σύμβολα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας.


Αυτούς τους αθλίους προασπίζει το Π.Κ. εις βάρος της Πίστης, των ιερών και οσίων μας.


Δηλαδή, με απλούστερα λόγια, ο υποφαινόμενος Φοιτητής, εν έτει 2020 στην μετά Χριστόν εποχή, διώκεται ουσιωδώς από το Πανεπιστήμιον Κύπρου, για τις φιλοσοφικές, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του.


Ο τριαδικός Θεός να ελεήσει, να φωτίσει και να συγχωρέσει τους διώκτες μας.


Του Παναγιώτη Νούνη

Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach


† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος

@: panagiotisnounis@gmail.com

FB: https://web.facebook.com/panagiotisnouni
CV: https://www.yourtherapist.gr/partner/panagiotis-noynis/
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 - 96 897711


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου