Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΚΥΠΡΟΥ


 


ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αγαπητοί φίλοι/ες μου αξιότιμοι/ες αναγνώστες/τριες μας, εκλεκτοί και πεφιλημένοι πελάτες/ισσες μας, τα εν εξελίξει μυστικά και απόκρυφα ημερολογιακά γεγονότα τού βίου και της πολιτείας μου αυτών των ημερών έχουν ως εξής, ίνα μη ανησυχείτε:

1. 5 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύθηκε το εν λόγω φιλοσοφικό μας δίλλημα, περί του κορωναϊού και της διάδοσης αυτού, το οποίον φαίνεται να προβλημάτισε βαθέως και να ενόχλησε ιδιαίτερα πολλούς. Μα αυτή δεν είναι η δουλειά ενός δοκιμίου;

2. Μετά την εν λόγω δημοσίευση του απο την Εφημερίδα της Κοζάνης, η Ασφάλεια Υγείας του Πανεπιστημίου Κύπρου προέβη μεταξύ 5-15 Οκτωβρίου παντελώς ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ (είτε ήτο βαλτοί από τους θεσμούς) σε ανεπίσημη καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου, διότι το εν λόγω φιλοσοφικό μας δοκίμιο, οι γραπτοί στοχασμοί μας δηλαδή είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια και την υγεία των φοιτητών και ακαδημαΪκών του Π.Κ.

ΕΡΩΤΩ: Από πότε οι γραπτοί φιλοσοφικοί στοχασμοί μας σε μία αμιγώς δημοκρατική χώρα είναι άκρως επικίνδυνοι και ποινικά κολάσιμοι για την υγεία των φοιτητών και ακαδημαϊκών; Έχουμε άραγε μια ιδιότυπη ακαδημαϊκή χούντα, δικτατορία και φασισμό της φιλοσοφικής έκφρασης, από ανθρώπους που θα έπρεπε να προστατεύουν και να ενθαρρύνουν την ελευθερία της έκφρασης και της συνείδησης;

3. Η Ασφάλεια του Πανεπιστημίου Κύπρου, τηλεφώνησε μόλις πρόσφατα μεταξύ 10-15 Οκτωβρίου, παντελώς ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ (είτε ήτο βαλτοί από τους ακαδημαϊκούς θεσμούς) στην Εφημερίδα της Κοζάνης για να εκφράσει το τραγελαφικό και ανόητο παράπονο της για το «απειλητικό για την υγεία των ανθρώπων» περιεχόμενο του φιλοσοφικού δοκιμίου μας, και εμμέσως πλήν σαφώς, μάλλον άμεσα να απειλήσει ή να εκφοβίσει τους Συντάκτες της εφημερίδος, μιλάμε για μια μάχιμη εν Ελλάδι Εφημερίδα, ότι θα προβούν σε καταγγελίες εις βάρους της στην Αστυνομία.

Η εφημερίδα πρός τιμήν της δεν έχει πτοηθεί ούτε φοβήθηκε τις απειλές και τους εκβιασμούς και δεν έχει κατεβάσει το εν λόγω δοκίμιο μας, καθότι παραμένει ανερτημένο στην σελίδα τους.

4. Σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2020, ο Υπεύθυνος Ασφάλειας και Υγείας του Πανεπιστήμιου Κύπρου αξιότιμος κύριος κύριος Άκης Σωφρονίου, έφαγε κυριολεκτικά τα τηλέφωνα να ανακαλύψει τον υποφαινόμενο Φοιτητή, εν τέλει ο Φοιτητής του τηλεφώνησε για επικοινωνία, καθότι ο Υπεύθυνος ήθελε να πληροφορήσει τον Φοιτητή φιλοσοφούντα από «ηθικόν χρέος» και καθήκον του ότι προέβη σε μια πρωτοφανή και γελοία καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου, για το περιεχόμενο ενός φιλοσοφικού δοκιμίου του Φοιτητή.

5. Ο υποφαινόμενος Φοιτητής, τον ερώτησε απλά και καθαρά, αν σοβαρομιλά ή αν είναι σοβαροί οι άνθρωποι που καταγγέλουν ένα μυθιστοριογραφικό φιλοσοφικό δίλλημα στην Αστυνομία, τον ερώτησεν επίσης, αν η καταγγελία έγινε επίσημα από τον Πρύτανη και την Σύγκλητο, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας ανταπάντησε «να μη σε ενδιαφέρει» και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο αφού εξήγησε ότι η ερμηνεία του δοκιμίου μας επαφίεται ΜΟΝΟ στην Αστυνομία Κύπρου.

Απορώ: Από πότε η Αστυνομία Κύπρου έχει τα κριτήρια και την αρμοδιότητα να εξετάζει και να διερευνά, ανόητες υποθέσεις, τραγελαφικές καταγγελίες, ή να ερμηνεύει και να ποινικοποιεί τα Φιλοσοφικά Δοκίμια των φοιτητών Πανεπιστημίων;

6. Σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2020, η Αστυνομία Κύπρου μας προσκαλεί καλοπροαίρετα και συνετά στο Αστυνομικό Τμήμα, αργά το απόγευμα, ώστε να τους αναλύσω και να τους εξηγήσω το γραπτό Φιλοσοφικό Δίλλημα και δοκίμιο μου, ώστε εξ όσων είπαμε, πρόκειται να το διασκεδάσουμεν παρέα με τους Αστυνομικούς που επικοινώνησαν μαζί μου, περί αυτήν την τραγελαφική, προκλητική, φασίζουσα και ανεπίσημη καταγγελία του Υπεύθυνου της Ασφάλειας της Υγείας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αυτά είναι τα νέα μου, όσοι επιθυμούν ας μελετήσουν προσεκτικά και ας σχολιάσουν το επόμενο δοκίμιο για να αντιληφθούν την εν εξελίξει υπόθεση που έχει οδηγηθεί στην Αστυνομία της Κύπρου.

Ευχαριστούμε εγκάρδια και ειλικρινά τόσον την Ασφάλεια του Πανεπιστημίου Κύπρου όσο και την Αστυνομία Κύπρου, που μας κάνουν την ιδιαίτερη τιμή να διαλεχθούμε και να εξηγήσουμε αναλυτικά σε θεσμούς και αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας το εν λόγω «εγκληματικό» φιλοσοφικό μας δοκίμιο.

Σαΐνια μου, εσείς!!!

Καλήν ανάγνωση!

Του Παναγιώτη Νούνη
Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach
† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος
@: panagiotisnounis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου