Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ» ΥΠΟ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ή ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ

 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ» ΥΠΟ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ή ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΑΠΟ BARUFOLOGOUS

Πάμε να δούμε μία εναλλακτική παρόμοιου τύπου φανταστική και α-νόητη πρόταση, για να αποδείξουμε την εν λόγω περιρρέουσα ανοησία της προβληματικής πρότασης του καθηγητού Λοιμωξιολογίας και Ιεροψάλτου κ. Τσιόδρα. (Επισυνάπτω την δήλωση σε καρτελάκι).
Η δική μας μυθολογική πρόταση-δήλωση έχει ως εξής:
«Υπευθυνότητα είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις ήδη τον ιό του HIV (ή άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα) και να φοβάσαι μήπως τον μεταδώσεις».

(Τάδε έφη ο Δρ BarUFOlogias και Νομπελίστας Λογοτεχνίας [αφού ανακάλυψε τις κορυφαίες 96 ανοησίες τινών 69 καθηγητών επιστημόνων] κ. Nounidios Felix, επίσημη δήλωση από το διαγαλαξιακό έτος του 2069 μετά Κορωναϊού εποχήν στο βιβλίο του «Multa Anoetus Tractatus Academicus»).

Συνεπώς, κατ' αυτήν την παρόμοια λογική του ΜπαρΟΥΦΟλόγου τί είδους άραγε αυστηρά υγειονομικά κρατικά και αστυνομικά μέτρα πρέπει να παρθούν για να σωθεί ο γαλαξίας μας εν έτει 2069; Πρέπει να προστατέψουμε και τους εξωγήινους βλέπετε.
Ας μας απαντήσουν οι ειδήμονες και οι φανατικοί οπαδοί τους.
Και μη μου πεί κανένας 'ειδικός επιστήμων' ότι ο ιός HIV δεν είναι και τόσο δα θανατηφόρος, είτε, ότι είναι λιγότερο πιό ήπιος απο τον κορωναϊό διότι θα ξεθάψω το τσεκούρι του πολέμου, θα ακονίσω την μάχαιρα του πνεύματος και θα φορτίσω το επαναφορτιζόμενο λέιζερ σπαθί μου, για να αντιμετωπίσω τα τέρατα της ανοησίας!...
Άρα, συνεπώς, σύμφωνα με την προηγούμενη εξάπαντος σοβαρή δήλωση του καθηγητού και νομπελίστα Δρ ΜπαρΟΥΦΟλογίας κ. Νουνήδιου Φέλιξ, κομμένες άπαξ και διαπαντώς το 2069 μ.Κ. οι πάσης φύσεως σεξουαλικές και ερωτικές αταξίες, ή φυσικές ή παρά φύσιν δραστηριότητες μεταξύ των δύο ή τριών ή και τεσσάρων (!) φύλων, κομμένα τα πάρτυ... με ούζα, καθότι θα επέλθει σίγουρα μιά θανατηφόρα πανδημία κολωνοϊού και θα εξαλείψει αναφανδόν την ανθρωπότητα, τον Γαλαξία μας και την εξωγήινη ζωή στο Σύμπαν.
Ήδη, σύμφωνα με τα επίσημα επιστημονικά στατιστικά στοιχεία του UFO-NEWS, θρηνούμε 1.000.000 θανάτους τον χρόνο από τον επάρατο και θανατηφόρο ιό του HIV και μερικοί ανεύθυνοι, αναρχικοί, βλαμμένοι, συνωμοσιολόγοι του σειρμού, συνεχίζουν να ερωτοτροπούν, να (ξενο)γαμούσι και να (εκ)γαμίζονται όπου βρούσι αλλά και να επιδίδονται σε πραγματικές («ώ τέμπορα! ώ μώρες!») σαρκικές και σωματικές σεξουαλικές απολαύσεις στα σπίτια τους, στα δάση και στις λιμνοθάλασσες!...
Που είναι η Αστυνομία, το Τμήμα Ηθών περί Λοιμοκαθάρσεων Νόμων και Διαταγμάτων να τους συλλάβει;;;
Δεν τους επαρκεί το εικονικό syber-SEX?
Δεν τους επαρκεί να παραμένουν «εξ αποστάσεως» μια ζωή Αυνάνες/ισσες;
Πού είναι η «ατομική ευθύνη» τους; Πού είναι η «κοινωνική ευαισθησία» τους; Πού είναι η λογική τους; Είναι πράγματα αυτά;
Είτε, σύμφωνα στο ίδιο «λογικό» μοτίβο των καθηγητών Λοιμωξιολογίας και ΜπαρΟΥΦΟλογίας, φοράμε άπαντες «θεραπευτικές μάσκες».
Δηλαδή, φοράμε προφυλακτικά σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους, σε στύση και χωρίς στύση, εντός και εκτός λεωφορείων, εντός και εκτός αεροδρομίων, εντός και εκτός αεροπλάνων, εντός και εκτός τράμ, στα τρένα, στα λιμάνια, στα βουνά, στα λαγκάδια, στις αίθουσες Σχολείων και Πανεπιστημίων.
Φοράμε και προφυλακτικά κατά την διάρκεια του Αυνανισμού.
Αναντίρρητα, κατά την σεξουαλική δραστηριότητα 2-3 συντρόφων βάζουμε διπλό, για καλύτερη ασφάλεια επιλέγουμε το τριπλό (που έχει πετροβάμβακα ανάμεσα σε στρώσεις λιθίου και τα χέρια μας με γάντια) προφυλακτικό, με ειδική μάσκα προστασίας του καθώς και με ειδική στολή για ραδιενεργά απόβλητα, μετά και πρίν, ώστε μη τυχόν και μεταδωθεί ο εν λόγω ιός, πρίν, κατά ή και μετά την ερωτική συνεύρεση.
Στις ταβέρνες, στα κλάμπς, στα εστιατόρεια και στα καφέ έχετε φυσικά το κάθε δικαίωμα να τα βγάζετε, διότι εκεί τρώμεν και συζητάμε σαν νόρμαλ άνθρωποι και δεν κολλάμε ιούς, αλλά μόλις γίνει 12 το βράδυ, πρέπει να τα φορέσουμε διότι υφίστανται "περιπολίες προφυλακτικού".
Συνεπώς, αν θέλετε να μιλήσουμε για «ατομική» και «κοινωνική» ευθύνη, ή για «υπευθυνότητα» εν ετει 2069 μ.Κ. ας καταπαύσουμε άρδην το σεξ μεταξύ 2 ή περισσότερων ατόμων, ας μάθουμε την εγκράτεια απο την πολύχρονη σωματικήν επαφήν και ας ασκηθούμεν στην αποχήν για λίγα χρόνια, ας βγούνε επίσημα κρατικά διατάγματα, δημοσιογραφικά διαγγέλματα και να ενισχυθεί η Αστυνομία με ειδικές αρμοδιότητες να ελέγχει τους παρανομούντες σεξομανείς, μέχρι να ανακαλυφθεί το εμβόλιο του ιού, καθότι αν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι για τους άλλους, θα πρέπει να θεωρούμε στην φαντασία μας, και μόνον εκεί, ότι στην πραγματικότητα έχουμε τον ιό του AIDS.
Καταλάβατε, αξιότιμοι φίλοι/ες αναγνώστες/τριες μας ή όχι;
Το κερασάκι στην τούρτα: θα επέλθει ένα αμφιλεγόμενο τέστ, απο αμφιλεγόμενα βιοϊατρικά εργαστήρια που επιμολύνουν «κατά λάθος» τα τέστς και ανακοινώνουν ό,τι επιβάλλει η παγκόσμια δικτατορία των Λοιμωξιολόγων, στα λιμάνια και αεροδρόμια, και παντού, θα το πληρώνετε όλοι εσείς σαν τους maledicentiors, και θα σας βάζουν μπακέτα βαθιά, πολύ βαθιά, ξέρετε πού, στην ουρήθρα σας, στον κόλπο και την μήτρα σας εξάπαντως και στο παχύ σας έντερο.
Όποιος αρνείται, θα απειλείται απο τις αρχές μέχρι να υποκύψει...
Όλα αυτά μπορεί να τα διαβάζετε και να γελάτε, αλλά τα είδε όραμα ο γράφοντι ότι τω όντι θα συμβούν το 2069 μ.Κ.. Και μου τα επιβεβαίωσε ο προφητάναξ Γέροντας Τσιοδρίσιος και οι φίλοι μου οι πεφωτισμένοι Ιλουμινάτοι, ο Μεθεξιολόγος κ. Νικόλαος Λάος μετα των συν αυτώ.
Καταλαβαίνει κανείς την ανοησία της δήλωσης του Τσιόδρα ή όχι;
Όχι απλά, δεν μας διδάσκει την υπευθυνότητα, αλλά μάλλον μας εκπαιδεύει και μας προετοιμάζει εις την χρόνια ανοησία και βλακεία, ακρισία, αδιακρισία και τον παρολογισμό, καθότι η ουσία της δήλωσης του είναι η αδιάκριτη και φασίζουσα 'Κοινωνική Συμμόρφωση' και τυφλή υπακοή υπό απάντων και πασών στα δόγματα της Επιστήμης και στα δόγματα του Κράτους.
Θέλω να πώ, ότι τέτοια αμετροεπή, κακόγνωμη, αδιάκριτη, φασιστική και αυστηρή «κοινωνική ευθύνη» δεν λάβαμε άμα της εξάρσεως του ιού του AIDS, τι συμβαίνει ξαφνικά και μιας έπιασε ο πόνος για τους θανάτους στις ΜΕΘ ηλικιωμένων ατόμων απο σωρηδόν υποκείμενα νοσήματα;
Τί να κρύβεται άραγε πίσω από την κουρτίνα;
Καλώς ήρθες Νέα Εποχή του Υδροχόου!...

Του Παναγιώτη Νούνη
Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach

@: panagiotisnounis@gmail.com

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 - 96 897711

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου