Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

PSYCHO-LOGIC, ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ)


 

Ταξίδι Αυτογνωσίας διαδικτυακά

Γνωρίζω τον εαυτό μου –  για να βελτιώνω την σχέση μου με τους άλλους

Δωρεάν Σεμινάριο


Το  Psycho – Logic.gr  διοργανώνει  ένα διαδικτυακό ταξίδι με την  Φίλη Αυτογνωσία σε συνεργασία με πιστοποιημένους και έγκριτους Συνεργάτες από τον χώρο της Ψυχικής Υγείας.

Η Φίλη Αυτογνωσία αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία, την ηρεμία, την ευτυχία, τις αρμονικές σχέσεις, την βελτίωση της προσωπικής ζωής καθώς επίσης και για μια δημιουργική και παραγωγική ζωή.

Όλοι αποζητούμε την ευτυχία, ευζωία, ευδαιμονία και την εσωτερική χαρά ενώ θέλουμε να νιώθουμε και να είμαστε καλά!!!

Γιατί άραγε, έχουμε όμως κάποια δυσκολία να το πετυχαίνουμε στην ζωή μας αυτό;

Ο λόγος είναι μάλλον, ότι επειδή δεν γνωρίσαμε την φίλη Αυτογνωσία!

Διότι, επίσης, αδυνατούμε να διακρίνουμε καθαρά τα συναισθήματά μας και την σωστή αιτία ή και τον ψυχολογικό μηχανισμό που τα προκάλεσε.  Δεν γνωρίζουμε επαρκώς είτε απαξιώνουμε να γνωρίσουμε αρκετές ή μερικές  φωτεινές και σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας, ενώ μάλλιστα αδιαφορούμε ή απωθούμε όλες εκείνες τις κρυφές ή φανερές επιθυμίες μας, τα θέλω μας, μαζί και τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς περιορισμούς αυτών. Με αποτέλεσμα οι αμιγώς ψυχοσυναισθηματικές αντιδράσεις μας να δυσκολεύουν πάγια την καθημερινότητα και την σχέση μας με του Άλλους.

Τέτοια καθόλα ‘’άγνωστα’’ κομμάτια του εαυτού μας, ελέγχουν αδιόρατα και ασυνείδητα την υγεία, τα συναισθήματα, τις σκέψεις, την ψυχολογία, τις σχέσεις, καθώς την (δια)προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή.

 Εξάλλου είτε μας αρέσει είτε όχι, η Φίλη Αυτογνωσία, έχει να κάνει με την ΖΩΗ σου!

Σκοπός αυτών των Ομαδικών Συναντήσεων είναι να μάθουμε παρέα, να υποψιαστούμε ή αν θέλετε να κατανοήσουμε σε κάποιο βαθμό την ψυχολογία μας ώστε να δεχτούμε τον εαυτό μας με τα θετικά και αρνητικά του, έτσι ώστε να αναπτύξουμε βήμα-βήμα την εσωτερική ψυχοσυναισθηματική και ψυχονοητική μας κατάσταση, την εν δυνάμει αυτοπεποίθηση καθώς και τον ψυχο-Λογικό αυτοσεβασμό μας.

Μέσα από την παραδοχή και γνώση που θα μας δώσει η φίλη Αυτογνωσία, θα μπορέσουμε εν διακρίσει να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τους άλλους όπως είναι.

Η Φίλη Αυτογνωσία, θα μας επιτρέψει να διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματα μας (ευχάριστα ή και δυσάρεστα) δίνοντάς μας την δυνατότητα να ζούμε την κάθε ημέρα μας με περισσότερη ισορροπία, ψυχική υγεία, πίστη, ελπίδα, σοφία, αγάπη, έρωτα και χαρά.

Γιατί άραγε χρειαζόμαστε τις Ομαδικές Συναντήσεις;

Η συμμετοχή στην Ψυχο-Λογική Ομάδα μας, μας βοηθά να βρούμε εκείνες τις ψυχολογικά επαρκείς και ικανές συνθήκες γύρω από τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς μηχανισμούς που μας περιορίζουν να εξελιχθούμε ως άτομα.

Μέσα από την σχέση μας με του Άλλους, σπάζοντας το σκληροτράχηλο καβούκι μας, δημιουργώντας διάσταση και οριστικό διαζύγιο από την εγωκεντρική συσπείρωση στον νάρκισσο Εαυτό, θα καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας και μέσω αυτού και τους γύρω μας.

Θα μάθουμε ίσως να μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα, να είμαστε δοτικοί με αρχοντική λεβεντιά, ιδιαζόντως να ακούμε προσεκτικά και να κατανοούμε τους άλλους ώστε να οδηγηθούμε σταδιακά απο το άστοχο μονοπάτι της ιδοτέλειας προς το ενάρετο μονοπάτι της ανιδιοτέλειας.

To εν λόγω Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες που θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι μετά της Φίλης Αυτογνωσίας κάνοντας ένα πολύτιμο ‘’δώρο’’ στον εαυτό τους, και φυσικά αντίδωρο στους Άλλους, εξάπαντος ένα χρήσιμο και ισχυρό εργαλείο που θα τους βοηθήσει στην αμιγώς βαθιά γνωριμία με τον εαυτό τους και στις διαπροσωπικές σχέσεις τους με τους Άλλους.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου