Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΑΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ


ΑΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ 
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

Του Παναγιώτη Νούνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»

1. Μέχρι σήμερα, μας λέει α-νόητα το Κράτος της νησιώτικης Μπανανίας και ασυναρτησίας μας, ότι η χρήση μάσκας εντός του ιερού Ναού κατά την διάρκεια των ιερών Ακολουθιών είναι υποχρεωτική, ενώ την ίδια ώρα η χρήση μάσκας εντός ποδοσφαιρικού ή άλλου αθλητικού γηπέδου ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όταν κάθεται κανείς φρόνιμα σαν καλό παιδάκι στα καθίσματα.

2. Όταν ένας άνθρωπος (ανάμεσα στους 75) κάθεται ή στέκεται στα καθίσματα του ιερού ναού, ο ιός είναι επιθετικός και καραδοκεί, και άρα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, αλλά όταν κάθεται κανείς σε ποδοσφαιρικά ή άλλα αθλητικά γήπεδα από συνωστισμένους φιλάθλους ο ιός αδιαφορεί και σπεύδει να βρει τους ταλαίπωρους καθήμενους πιστούς των εκκλησιών.

3. Σήμερα, με άνομα και αδιάκριτα κρατικά διατάγματα και με την υπερβάλλουσα αστυνόμευση των πολιτών, που όλοι αυτοί οι αγύρτες δεν σέβονται την ελευθερία του προσώπου, δεν σέβονται την ελεύθερη βούληση και αυτεξουσιότητα του ατόμου, επιβάλλουν με την αστυνομική βία επ απειλής χρηματικών προστίμων ή απειλής δικαστηρίων την χρήση μάσκας ως νέον τρόπο ζωής.

4. Αύριο, μας προετοιμάζουν στο ίδιο κρατικό και αστυνομοκρατικό μοτίβο, ότι θα μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά, χωρίς να μας έχουν εξηγήσει καν το περιεχόμενο και το είδος του εμβολίου.

Και αν το εμβόλιο αλλοιώνει, βιολογικώς, την μοριακή δομή του DNA & RNA μου; Χεστήκανε!...

5. Μεθαύριο, θα μας επιβάλλουν την κωλονοσκόπηση με διάφορα μέσα από τις Αστυνομικές και κρατικές αρχές... διότι και εκεί βρίσκονται κάποιου είδους ιοί.

6. Αντιμεθαύριο θα μας γονιμοποιούν για παραγωγή ανθρωποειδών...

7. Στο μέλλον γιατί όχι, θα μας τσιπάρουν σαν τα κτηνά...

8. Ο αξιότιμος και έντιμος κύριος κύριος Υπουργός Υγείας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ας λάβει σοβαρά υπόψιν κάτι το απλό, ότι υποχρεωτικός εμβολιασμός γίνεται κατά κόρον από τσομπάνους στις μάντρες τους επί των αιγοπροβάτων αμνών, χοίρων και βοοειδών, που τω όντι τα άλογα κτήνη ΔΕΝ έχουν Ελεύθερη Βούληση, ΔΕΝ έχουν αυτεξουσιότητα, ΔΕΝ έχουν προσωπικότητα, ΔΕΝ έχουν επιλογές, και ΔΕΝ μπορούν με ένα «Α» λογικό τρόπο να διαμαρτυρηθούν και να αντιδράσουν (αν και αντιδρούν με άλλους τρόπους) οργανωμένα και συλλογικά με την αγία και ρωμαλέα πολιτική ανυπακοή και υγιή πνευματική αντίσταση σε τρομονόμους του αντιχρίστου Κρατισμού.

Συνεπώς, τα υποχρεωτικά εμβόλια και τις φασίζουσες ψυχολογικές δηλώσεις του ο κύριος Υπουργός, να τα βάλει εκεί που ξέρει, εκεί που χωράνε και μπαίνουν δηλαδή με την επιστημονική και ιατρική μεθοδολογία της κωλονοσκοπήσεως.

Και ο νοών νώειτο.

Του Παναγιώτη Νούνη
Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach
† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος


Tηλέφωνο επικοινωνίας00357+96897711

Ακολουθεί το απόσπασμα που μας ενέπνευσε τα προηγούμενα γραφθέντα μας:

«Η Κυπριακή κυβέρνηση έθεσε δια στόματος του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου το πλαίσιο στο οποίο θα γίνει ο εμβολιασμός του πληθυσμού με το οψέποτε κυκλοφορήσει εμβόλιο. Υποχρεωτικό θα είναι το εμβόλιο για όλους του πολίτες της Κύπρου, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού στην Εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” του Αντ1 της Κύπρου. Αποκάλυψε ότι, από την κοινή παραγγελία που προετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Κύπρο αναλογούν 1,2 εκατομμύρια εμβόλια. Τα εμβόλια αναμένονται τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021. Μάλιστα, στο πρόγραμμα εμβολιασμού θα συμπεριλαμβάνονται και οι τουρκοκύπριοι. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έμείς ζητήσαμε για όλο τον πληθυσμό και ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Δεν θα μπορεί κάποιος να αρνηθεί”.

Πρωτοπορεί σε αυταρχικότητα η Κύπρος στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μετά τους παρατηρητές της γειτονιάς, που ενημέρωναν την αστυνομία για είσοδο στις οικίες ατόμου πλην των μελών της οικογένειας, την κίνηση ποινικής διαδικασίας κατά επισκόπου, που αγνόησε εν μέρει την απαγόρευση της θρησκευτική λατρείας κ.ά., έρχεται η υποχρεωτικότητα του εμβολίου...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου