Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΟΓΝΩΜΟΥΝΤΕΣ «ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ


Του Παναγιώτη Νούνη
Αποκλειστικά για katanixi.gr

Οι αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις των «ειδικών επιστημόνων» περί του κορωναϊού μας αποδεικνύουν πολλά περί της σατανόσχημης και μη αγαθής πραγματικότητας

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΟΓΝΩΜΟΥΝΤΕΣ «ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ

«Πρόκειται για οχιές κρυμμένες σε τριαντάφυλλα» – Νίκου Ματσούκα
Ο Σατανάς και οι ανέραστοι σατανογνωμούντες «ειδικοί Επιστήμονες» καθώς και οι μισθοφόροι δημοσιογραφούντες μας παραπλανούσι στα σκοτεινά μονοπάτια του εγωκεντρισμού της απιστίας και αθεΐας, στην υπαρξιακή σύγχυση και κόλαση της επίγειας βιωτής μας.
Είναι παγιωμένη και ιδιοφϋής η τακτική του Σατανά (και των φίλων του) να μας παραπλανεί και να μας πείθει ότι είναι ένα ανύπαρκτο όν, ένα μη όν, μια μυθολογική οντότητα των Θρησκειών.
Η ψυχική νόσος της αλαζονείας και οιήσεως όλων ημών των κτιστών ανθρώπινων οντοτήτων είμαστε έρμαιο εκείνων των διαβρωτικών και «φωτεινών» δυνάμεων των Μ.Μ.Ε. και της Επιστήμης οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς να μας πείσουν έστω για ΜΙΑ αλήθεια όσον αφορά το περιρρέον ζήτημα της θανατηφόρου νόσου του ιού της κορώνας.
Το πρόβλημα του κακού, το πρόβλημα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, το ζήτημα του Σατανά, το παράδοξο των σατανογνωμούντων οπαδών του, απασχολεί πιστούς και απίστους.
Ο σύγχρονος άνθρωπος, εξάπαντος τη σήμερον είναι έρμαιο των σατανικών δυνάμεων, των κτιστών και μηδενιστικών ψυχικών ενεργειών, της μαγείας των επαγγελματιών και ερασιτεχνών τηλεπερσόνων «ειδικών» επιστημόνων, δέχεται άκριτα- αδιάκριτα- ασυλλόγιστα- αστόχαστα- αφιλοσόφητα πάν ότι του σερβίρουν, αφού αδυνατεί να κρίνει και να συγκρίνει λογικά ή Λογικά, με κατά συνέπειαν να ενισχύεται ο Συλλογικός ή Κοινωνικός δογματισμός, οι ψυχοπαθολογικές φοβίες (που στην ουσία τους είναι ο υπαρξιακός φόβος του Θανάτου) και ο κακεντρεχής ή ψυχωτικός φανατισμός των εμμονών της σωτηρίας του σαρκίου ή της βιολογικής μας υπόστασης.
Ο «Ψυχολόγος» Νίκος Ματσούκας, κορυφαίος Φιλόσοφος και Δογματολόγος καθηγητής της Συμβολικής Θεολογίας, άριστος γνώστης της εν Χριστώ Ψυχολογίας, μας επισημαίνει πολύ καλά ποιοί είναι οι «σατανόμορφοι άνθρωποι» και οι «σατανόμορφοι οργανισμοί» της νεοεποχίτικης κατεξουσίασης και καταδυνάστευσης της ψυχοσωματικής ύπαρξης του ανθρώπου.
Ο εχθεσινός εκκλησιασμός μου, έλαβε χώρα σε ένα παραδείσιο τοπίο, στον προαύλιο χώρο ενός ιερού ναού μέσα σε πυκνή βλάστηση και κάτω από μεγάλα δέντρα, μέσα σε μια μυστηριακή κατάνυξη. Οι πιστοί ήτο περίπου στα 300 με 400 άτομα όλων των ηλικιών, αφού ο χώρος εντός και εκτός του ιερού ναού ήταν κατάμεστος από πρόσωπα που διψούσαν για Θεό και αγιασμό ψυχής τε και σώματος.
Μόνο 2-3 ψυχές εκτός του ναού φορούσαν μάσκες, και αυτές ήτο ηλικιωμένες κυρίες, ένα βήμα πριν τον θάνατο. Το εκπληκτικό είναι, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος μέσα σε τόσο πυκνό υπαίθριο εκκλησίασμα δεν ένοιωθε την ανάγκη να βάλει την μασκούλα του.
Ο παραδοσιακός ιερέας του Θεού, κοινώνησε απο το ίδιο δισκοπότηρο αλλά και από την ίδια λαβίδα μικρά παιδάκια, ηλικιωμένους, ενήλικες ανθρώπους. Αντίδωρο λάβαμε από το ίδιο πανέρι, χωρίς γάντια, χωρίς μέτρα προφύλαξης που μας επιβάλλουν οι «ειδικοί». Στο τέλος έγινε και η ακολουθία του μικρού Αγιασμού, όπου άπαντες ραντιστήκαμε μέσω της βασιλιτζιάς από τις κτιστοάκτιστες φωτεινές, αγιαστικές και ζωοποιές ενέργειες του τριαδικού Θεού.
Απο την άλλη οπτική γωνία, είναι και η κόλαση: Αφού οι πιστοί γνωρίζουν ότι ο Σατανάς ως αγγελική οντότητα είναι ένα παραπαίον πεπτωκώς και αλλοτριωμένο πλάσμα του Θεού και πρόσωπο με ιδιαιτερότητες και αμετάκλητα χαρίσματα τα οποία αλλοιώνει, αυτεξούσια, βουλητικά και ελεύθερα πρός δόξα του εγωκεντρικού εωσφορικού εαυτού του.
Έτσι λοιπόν ο Σατανάς ποιεί κατ΄εικόνα και ομοίωση του τους σατανόμορφους οπαδούς και φίλους του.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκτός Λειτουργικού χωροχρόνου είναι πλέον μια «κακή αλλοίωση» της «αγαθής πραγματικότητας» αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την θεολογική ορολογία του Ματσούκα. Ο Σατανάς και οι φίλοι του, φθονούν την ελευθερία μας. Φθονούν την αυτεξουσιότητα μας. Φθονούν την ανάγκη μας να γνωρίζουμε τον Θεό μέσα από την ενεργειακή σχέση των Μυστηρίων. Φθονούν την ελεύθερη βούληση των πιστών ανθρώπων. Φθονούν τον ψυχοσωματικό αγιασμό και την εσωτερική πηγαία χαρά μας.
Μόνο που είναι γνωστό στην Πατερική Ψυχολογική σκέψη των αιώνων, ότι ο Σατανάς δεν μπορεί να παραβιάσει το αυτεξούσιο και την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου, και έτσι είτε βάζει -μέσω των λογισμών- το ίδιο το πλάσμα να το πράξει είτε βάζει σατανογνώμονες φίλους του να επιβληθούν μαζικά στους ανθρώπους, για να ενσταλάξει μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, τον πανικό, τον φόβο, τον τρόμο και την ακαθαρσία του.
Η ελευθερία, είναι ο βασικός πυρήνας του προσώπου, και αν αυτός πληγεί από έσωθεν ή έξωθεν παρεμβάσεις, τότε οι μηδενιστικές και δαιμονικές ενέργειες αλλοιώνουν το πρόσωπο και το καθιστούν αιχμάλωτο ως μια μαριονέτα.
Ο Ένας Θεός όμως, αν επιθυμούσε τα πλάσματα του να ήτο μαριονέτες, τότε δεν θα χάριζε το αυτεξούσιο και την ελευθέρα βούληση στα ανθρώπινα όντα, με το μεγάλο ρίσκο μέχρι και της απόρριψης ακόμη και του ιδίου του δωροθέτου.
Οι αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις των «ειδικών επιστημόνων» περί του κορωναϊού μας αποδεικνύουν πολλά περί της σατανόσχημης και μη αγαθής πραγματικότητας.
Επισυνάπτω μερικές εξ αυτών, αφού τις αλλίευσα από το διαδικτυακό χώρο, ώστε να αντιληφθείτε, ότι η αυθεντία των «ειδικών» έχει (αυτο)εξευτελιστεί μαζί και η ψιλή ειδωλολατρεία της θεάς Επιστήμης, η οποία αδυνατεί μέν να εκφράσει ΜΙΑ και μόνον ΜΙΑ αλήθεια υπό στόματος των «αποστόλων» της ενώ η Θρησκεία δε της Επιστήμης, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αδυνατεί παντελώς να προστατεύσει και να σώσει το πλάσμα, είτε από τα σοβαρά υπαρξιακά του ζητήματα είτε από έναν απλό αόρατο ιό.
Βέβαια, να είστε σίγουροι άμα τη εμφανίση του εμβολίου θα κλίνουμε γόνυ τω Βάαλ ώστε να λατρέψουμε και να δοξολογήσουμε και πάλιν και πολλάκις την θεά Επιστήμη, αφού θα μας επιλύσει το Νο1 μείζον πρόβλημα της Ανθρωπότητος. Ναι αλλά, αύριο ή μεθαύριο, μπορεί να δραπετεύσουν σωρηδόν άλλοι ιοί, απο σωρηδόν άλλα επιστημονικά εργαστήρια, και άρα συνεπώς βρισκόμαστε έρμαιο εντός του φαύλου κύκλου της επαναλήψεως.
Η μέθοδος αυτήείναι μία σατανόπνευστη μέθοδος: δηλαδή της δημιουργίας προβλημάτων από την Επιστήμη, ώστε να έρθουν να μας παρέχουν «σωτηρία» οι ίδιοι οι επιστήμονες που μας δημιούργησαν το εν λόγω πρόβλημα, και να μας παρουσιάσουν ετεροχρονισμένα και την θεραπεία του.
Οι αντιφατικές επιστημονικές δηλώσεις των «ειδικών επιστημόνων» μας αποδεικνύει -και αυτό ας το στοχαστούμε ήρεμα και ησυχαστικά- το αναντίρρητο γεγονός, ότι: ο Σατανάς και οι λεγεώνες του δεν μπορούν καθότι δεν θέλουν πλέον να κρύβονται ανάμεσα στα τριαντάφυλλα.
Έμπνευση για τα προηγούμενα γραφθέντα και λεχθέντα μας είναι οι αμέσως επόμενες δημόσιες δηλώσεις των «ειδικών» που μας ζάλισαν τον έρωτα, αφού πασχίζουν κατά τα άλλα για την βιολογική σωτηρία μας.
Ούτε καν αυτήν μπορούν να μας εξασφαλίσουν, αφού ανοητεύουν επτάκις της ημέρας, και εκθέτουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και την επιστήμη που υποτίθεται διακονούν με σοβαρότητα.
Εξάλλου ποιός είπε ότι η ηλιθιότητα ή η ανοησία ή ακόμη και ο ψυχικός δαιμονισμός δεν είναι ιδίωμα τινών ακαδημαϊκών, ανόητων και σατανογνώμων νόων;
Του Παναγιώτη Νούνη
Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach
† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος

https://web.facebook.com/panagiotisnouni
Tηλέφωνο επικοινωνίας00357+96897711

Αντέχεις να το διαβάσεις;
•Δρ.Κωστρίκης: “Για να νοσήσει κάποιος πρεπει να ειναι σε συνεχή επαφή για 15 λεπτά”
•Σωτήρης Τσιόδρας: “Καταγράφαμε θανάτους όπου η τελική αιτία δεν ηταν ο κορονοιος, αλλα επειδή είχαν κορονοϊό, ο θάνατος καταγραφόταν σαν να πέθανε από κορονοιο. Αυτό που κάναμε ήταν υπερβολικό.”

•Καραγιάννης: “Η ζέστη είναι σύμμαχος μας, εμποδίζει την εξάπλωση του ιού”

•Δρ.Κωστρικης: “Στην Κύπρο δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμαΣτο δικό μου μυαλό, αυτό δεν μπορεί να συμβεί“.
•Καραγιάννης: “Ο ιός δεν βρίσκεται στην κοινότητα”
•Τσιόδρας: “Άνθρωπος που νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, την τέταρτη μέρα νόσησε με κορονοϊό. Όταν πέθανε, με ρώτησαν τι να αναφέρουν ως αιτία θανάτου και τους ειπα, κορονοϊό. Αυτό ήταν κάπως υπερβολικό εκ μέρους μας αλλά το κάναμε”
•Καραγιάννης: “Ο ιός βρίσκεται στην κοινότητα”
•Τσιόδρας: “Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, ενέχει κινδύνους
•Καραγιάννης: “Θεωρώ πως πρεπει να ενταχθεί στην κατηγορία Β η Αγγλία για να δεχθουμε τουρίστες”
•Καραγιάννης: “Ο ιός ήρθε από τα αεροδρόμια”.
•Τσιοδρας: “Ναι στην χρήση μάσκας
•Δρ. Κωστρικης: “Δεν μπορώ να καταλάβω όσους μιλάνε για δεύτερο κύμα”
•Τσιοδρας: “Τα παιδιά κολλάνε εύκολα τον ιό”
•Τσιόδρας: “Τα παιδιά δεν κολλάνε εύκολα τον ιό”
•Π.Ο.Υ “Οι ασυμπτωματικοί είναι απίθανο να μεταφέρουν σε άλλους τον ιό”
•Π.Ο.Υ “Οι ασυμπτωματικοί μεταφέρουν τον ιό”
Πανεπιστήμιο Κύπρου-Έρευνα: “Η μάσκα δεν σε προστατεύει όταν έχεις βήχα
Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδηδημοσιογράφος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ (σταθμός SIGMA), ο οποίος συμμετείχε παράτυπα στο διαγωνισμό για την αγορά 9 εκατομμυρίων μασκών, χρησιμοποίησε το εταιρικό mail του συγκροτήματος με αποτέλεσμα ο Γενικός Ελεγκτής να επικοινωνήσει με τον Εκτελεστικό Δ/ντη του, Χρύσανθο Τσουρούλη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δημοσιογράφος έχει σχέση με την κατάθεση της προσφοράς.
*****Μπερδευτήκατε;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου