Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑΣ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑΣ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
(Επισυνάπτουμε με λογική ακρίβεια σε φωτογραφίες τα αποδεικτικά τεκμήρεια «ιμέιλ»)
Μέρος Α΄
Αποκαλύπτουμε τις φασίζουσες και συμπλεγματικές ηλεκτρονικές δηλώσεις πρός τους φοιτητές της διδάσκουσας του μαθήματος Εισαγωγής της Βυζαντινής Ιστορίας κ. Σίμας Μεζιρίδου και την απάντησίν μας πρός εκείνην.

Πιό κάτω εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ευχαριστεί για την φιλότιμη δουλειά και εργασία των φοιτητών, οι οποίοι σχεδόν 2 μήνες έγκλειστοι εξ αιτίας της πανδημίας του κορωναϊού προσπάθησαν να συγγράψουν το δοκίμιό τους, χωρίς καν να μπαίνει στην διαδικασία να μελετήσει τα δοκίμια τους τους μηδενίζει και τους κόβει στο μάθημα -γιατί προφανώς είναι δίκαιη (!?) και αντικειμενική (sic) στην δουλειά της- ενώ παράλληλα με ειρωνικό και αλαζωνικό τυπικό ύφος εύχεται μάλιστα «καλά αποτελέσματα» και «καλές καλοκαιρινές διακοπές», άραγε σε ποιούς;

Τί είδους «εκτίμηση», τί είδους «καλά αποτελέσματα», τί είδους «καλές διακοπές», άραγε, εύχεται και εννοεί πρός τους φοιτητές της, που ενώ ολόκληρο εξάμηνο κοπίαζαν για να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις της, να διαβάζουν και να συγγράψουν δύο ολόκληρα δοκίμια (για ενδιάμεση και τελική εξέταση) έρχεται και τους κόβει με άδικον, αδίστακτο και απολυταρχικό τρόπο επειδή καθυστερημένα καλώς ή κακώς απέστειλαν μερικά λεπτά (η προθεσμία ήταν την 31η Μαΐου ώρα 23:59) αργότερα τα δοκίμιά τους;

Εμείς προσωπικά αποστείλαμε 12:20 το δοκίμιο μας, και μας έκοψε.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΡΙΣΕΩΣ: Υπάρχει άραγε ανθρωπισμός και δικαιοσύνη στις Ανθρωπιστικές Σπουδές; Η Σίμα σίμωσε με πονηριά και κακεντρέχεια πρός την δόξα των ακαδημαϊκών δικτατορίσκων;

Του Παναγιώτη Νούνη

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑΣ:

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,
σας ευχαριστώ για τις εργασίες που μου στείλατε. Δυστυχώς, όσοι παραδώσατε την εργασία σας μετά τις 23:59 της 31ης Μαΐου δεν θα βαθμολογηθείτε. Είχατε ενημερωθεί γραπτώς και προφορικά για αυτό.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλές καλοκαιρινές διακοπές.
Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και έχω μάθει και εγώ αρκετά από εσάς.
Με εκτίμηση,
Σίμα Μεζιρίδου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΟΥ:
Πρόκειται για αυθαίρετο, πρωτοφανές, κακόγουστο αστείο, κακόγνωμο, άδικο και τραγελαφικό συμπέρασμα αγαπητή κ. Σίμα το οποίο παραβιάζει τα φυσικά, τα έννομα και τα λογικά ανθρώπινα δικαιώματα των (συν)Φοιτητών/τριών εν μέσω της πρωτοφανούς θανατηφόρου πανδημίας.

Εν μέσω της θανατηφόρου πανδημίας και της υποχρεωτικής καραντίνας ημών των φοιτητών, εφαρμόζετε λίαν επιεικώς και άκρως απαράδεκτα την εσχάτη των ποινών κατά πάντων και πασών αδιακρίτως και ανοήτως.
Γιατί τα λέω αυτά;
Διότι προσωπικά, ΔΕΝ έχω ενημερωθεί ΟΥΤΕ γραπτώς αλλά ΟΥΤΕ προφορικώς για τις εν λόγω περίεργες απαιτήσεις σας καθότι είχα τεχνολογικά προβλήματα, καθώς και άλλοι συμφοιτητές μου έπαθαν το ίδιον.
Ευχαριστούμε πολύ όμως που μας κόψατε απο το μάθημα σας με τέτοιο απαράδεκτο -για ήθος ακαδημαϊκού- τρόπον.
Καλά μακροβούτια σας εύχομαι και να κοιμάστε ήσυχα... καθότι η θεία νέμεσις για την ακαδημαϊκή σας αλαζονεία θα ενεργήσει αυτεπάγγελτα την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο χρόνο.

Φιλικά
ο Παναγιώτης Νούνης

Επιμέλεια του Παναγιώτη Νούνη
Θρησκευτικός και Θεο-Λογικός Στοχαστής
Φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής και του Τμήματος Ψυχολογίας
Πανεπιστήμιον Κύπρου
8ο Εξάμηνο
Ιούνιος 2020

Email: panagiotisnounis@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357-96897711Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου