Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Η ΙΕΡA ΜΟΝH ΣΠΗΛΑIΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓIΟΥ ΚΑΙ ΟΣIΟΥ ΑΝΔΡEΑ ΤΟΥ ΔIΑ ΧΡΙΣΤOΝ ΣΑΛΟΥ (ΕΡΗΜΗΣ) ΕΦΑΡΜOΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΗ ΙΕΡA ΜΟΝH ΣΠΗΛΑIΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓIΟΥ ΚΑΙ ΟΣIΟΥ ΑΝΔΡEΑ ΤΟΥ ΔIΑ ΧΡΙΣΤOΝ ΣΑΛΟΥ (ΕΡΗΜΗΣ) ΕΦΑΡΜOΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Του Παναγιώτη Νούνη

(Το Αποκλειστικό οπτικό ντοκουμέντο και «βίντεο» από την σημερινή πολιορκία της Αστυνομίας στην Iερά Μονή Σπηλαίων Ερήμης έχει αποσυρθεί, αλλά δημοσιεύομεν αψευδείς φωτογραφίες)

Το αντίχριστο Κράτος της Κυπριακής Δειμοκρατίας (δείμος=τρόμος) μέσω τινών ρουφιάνων συμπολιτών μας και της Αστυνομίας -και κυρίως εν μέσω της Διακαινησίμου Αναστάσιμης Πασχαλινής Εβδομάδος-, επερικύκλωσαν, άκουσον-άκουσον, οι αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί μέχρι προ ολίγου αργά το απόγευμα την Ιερά Μονή Σπηλαίων του Αγίου Γεωργίου και του Οσίου Αντρέα του διά Χριστόν σαλού, Ιερά Μονή παρά των κοινοτήτων πέριξ του χωριού Ερήμης-Κολοσσίου και Επισκοπής στην Λεμεσό της Κύπρου, ώστε να συλλάβουν οι άνομοι με ειδικήν αστυνομική επιχείρηση (με την κατηγορία ότι κλήρος, μοναχοί και λαός διενήργησαν «κεκλεισμένων των θυρών» την Θεία Λειτουργία) και για να δωθούν υπέρογκα χρηματικά πρόστιμα σε 100 και βάλε πιστούς Χριστιανούς που συναθροίσθησαν επί τω αυτώ για να εορτάσουν την μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου.

Τα «φωταδιστικά» κυπριακά Μ.Μ.Ε. εν όψει συντεταγμένης «μιντιακής» κρατικής τρομοκρατίας και σατανικής εξουσιομανίας, διέδωσαν, ψευδώς και παραπληροφόρησαν όπως πάντοτε την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές τους, ότι δήθεν ο ομολογητής ιερέας της Ερήμης και Αρχιμανδρίτης της Μονής των Σπηλαίων ο π. Δημητριανός, συνελήφθη (?!) υπό της Αστυνομίας.

Τέτοιο πράγμα όμως δεν έγινε καθόλου, άρα όσοι δημοσιογραφούντες και Μ.Μ.Ε. διέδωσαν τέτοια ανυπόστατη «είδηση» αποδεικνύονται ως «φέικ νιούς», ψεύτες, συκοφάντες και ελεεινοί. Με ποιο κίνητρο; Για να σπείρουν τον φόβο, τον πανικό και τον τρόμο στις ψυχές των υπολοίπων Κληρικών και Λαϊκών πιστών Χριστιανών.

Όμως, οι ρωμαλέοι Χριστιανοί πιστοί του χωριού Ερήμης (αλλά και από τα γύρω χωριά πιστοί προσκυνητές), από το πρωί ταμπουρωμένοι και υπό στενής πολιορκίας παρέμειναν για πολλές ώρες εντός της Ιεράς Μονής για να προστατέψουν τον π. Δημητριανό ενώ δεν επέτρεψαν ποσώς να συλληφθεί ο ιερέας του Θεού.

Εν τω μεταξύ, από έγκυρες πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, δώδεκα και βάλε περιπολικά της Αστυνομίας γύρω στους 25 ένστολους Αστυνομικούς προσπάθησαν να αλώσουν και να περικυκλώσουν ανεπιτυχώς την Ιερά Μονή, ενώ παράλληλα οι ταμπουρωμένοι ειδοποίησαν και μαζεύτηκαν από τα πέριξ χωριά κάμποσοι άλλοι πιστοί Χριστιανοί της Ερήμης, το Κολόσσι και εκ της Επισκοπής, και η Αστυνομία εξαναγκάστηκε μ΄ αυτόν τον έξυπνο τρόπο σε άτακτη οπισθοχώρησιν και με την ουρά στα σκέλια για να αποφευχθεί μια αναμενόμενη εκρηκτική σύγκρουση μεταξύ αστυνομικών και ιερά αγανακτισμένων πιστών Χριστιανών.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει!

Νισάφι πια!!

Οι Χριστιανοί είμαστε αγανακτισμένοι.

Ο Νόμος του Θεού είναι υπέρτατη αξία και ανωτέρα δικαιοσύνη από τους αντίχριστους νόμους του Κράτους που κυνηγάνε επτάκις της ημέρας Κληρικούς, Μοναχούς και Χριστιανούς επειδή ιερουργούσι ιερές Ακολουθίες και θεία Μυστήρια.

Οι πιστοί Χριστιανοί της Ερήμης-Κολόσσι και Επισκοπής δίνουν το έναυσμα για μια ουσιώδη και πυρηνική Αγία πολιτική και εκκλησιαστική Ανυπακοή κόντρα στις νεοεποχήτικες, άνομες και αντίχριστες αποφάσεις του Κράτους με την πρόφαση της ψευδοπανδημίας του κορωνοϊού.

Ας ελπίσουμε ότι το ρωμαλέο και ισχυρό παράδειγμα της Ερήμης θα το ακολουθήσουν και άλλες κοινότητες, διότι οι εκκλησιές μας πρέπει να ανοίξουν. Οι Χριστιανοί ομαδικά και οργανωμένα να προστατέψουν τους κληρικούς των ενοριών τους και να βγαίνουν από τα σπίτια τους για τις ιερές ακολουθίες.

Ήγγικε η ώρα και η στιγμή μάλλον να βγουν στους δρόμους τα άγια Λείψανα, οι ιερές Εικόνες, να γίνουν Λειτανίες και δεήσεις από Κλήρο και Λαό για να σβήσει παντελώς το ψευδώνυμο φώς του Αντιχρίστου Κρατισμού και της νέας Κοινωνικής Ηθικής που ακούει στο όνομα «μένουμε σπίτι».

Αν, και μόνο αν, το Κράτος και η Αστυνομία οδηγήσουν εν τέλει στα Δικαστήρια τον ιερέα της Ερήμης, τότε, και μόνο τότε, επιβάλλεται όλοι οι Χριστιανοί των γύρω Κοινοτήτων να οργανωθούμε και να πάμε ομοθυμαδόν έξω από το δικαστήριο για διαμαρτυρία, για να αποτρέψουμε ένα άνομο κρατικό καταδικαστήριο κατά του κληρικού.

Γιατί άραγε, Κλήρος και Λαός, στην Κύπρο και Ελλάδα, έγιναν έρμαιο του Κρατισμού, των Μ.Μ.Ε. και της Αστυνομίας; Οι «άγιοι» Ιεράρχες μας περί τίνων τυρβάζουσι;

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου