Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ 
ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ 
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Του Παναγιώτη Νούνη

Πρόκειται να καταγράψω εκτενώς δέκα (10) στοχασμούς μου κατά του εκκλησιαστικού ανακοινωθέντος της ΔΙΣ. Στο τέλος της δεκάδας των κριτικών στοχασμών μας, συμπληρώνω, με ένα αναγκαίο και χρήσιμο ίσως υστερόγραφο. Όποιος επιθυμεί να μπει στο νόημα γρήγορα και απλά, χωρίς πολλά πολλά, ας μελετήσει απευθείας το υστερόγραφο.

1. H Ελληνική ή Κυπριακή Πολιτεία εις το όνομα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας ΔΕΝ έχει κανένα νομικό ή συνταγματικό δικαίωμα για (κατα)παύση ή αναστολή άχρι καιρού της Θείας Λατρείας ή Θείας Λειτουργίας. Το δικαίωμα της Θρησκευτικής ελευθερίας και λατρευτικής πράξεως δεν μπορεί να παραβιαστεί από αθέους ή αντιχρίστους φασιστικούς τρομονόμους, εξάπαντος εις το όνομα της θεάς Επιστήμης είτε εις το όνομα του θείου Κράτους, είτε εις το όνομα της «παναγίας» δημόσιας υγείας.

2. Τα κριτήρια του Κράτους είναι πολιτικο-οικονομικά και κοινωνικά γι΄αυτό σπεύδει να διαφυλάξει την δημόσια υγεία. Τα κριτήρια της Εκκλησίας είναι ποιμαντικά και θεολογικά γι΄αυτό οφείλει να διαφυλάξει την δημόσια πνευματική και θρησκευτική υγεία. Όση κατανόηση επιδεικνύει η διοίκηση της Εκκλησίας, δηλ. οι ιεράρχες, προς τας τρομακτικάς και υπερβολικάς κρατικάς αποφάσεις έναντι των θρησκευτικών πράξεων, άλλη τόση και ανάλογη κατανόηση οφείλει να επιδείξει και το μασονικό ή άθεο Κράτος προς την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του που είναι ορθόδοξοι Χριστιανοί.

3. Η ΔΙΣ, μεταβάλλεται σε άριστο και δουλικό φερέφωνο και όργανο τινάς φασιστικής προπαγάνδας του Κράτους και μέσω των απαράδεκτων και χλιαρών πολιτικο-κοινωνικών και εκκλησιαστικών ανακοινωθέντων τους αποδεικνύονται ότι είναι μια χούφτα χούφταλα, πλανεμένα γερόντια που εμπίπτουν στις «ευπαθείς ομάδες» (άρα έχουν και ιδιοτελή συμφέρον επιβίωσης) και δη επισκόποι-κατασκόποι και κομπογιαννίτες κληρικοί.

4. Προτείνουμε παρά ταύτα, ως ανταπάντηση στις μομφές της ΔΙΣ κατά των εργατών της Εκκλησίας, δηλ. στα άστοχα αποφασισθέντα κατά των Κληρικών και Λαϊκών που καλλιεργούν την καλή ανησυχία για την σκόπιμη και παγκόσμια στοχοποίηση των θείων Μυστηρίων της Εκκλησίας, ότι πέραν από την πειθαρχία όλων μας στις υγειονομικές αρχές και λογικές υποδείξεις στους ειδικούς επιστήμονες για την ψευδο-πανδημία του κορωνοϊού, του νέου Μπαμπούλα της Ανθρωπότητος, οι άνθρωποι της Εκκλησίας, το Βασίλειον ιεράτευμα Κλήρος-Μοναχοί και Λαϊκοί οφείλουν πρώτιστα να πειθαρχούσιν στο ιερό Ευαγγέλιο και τους ιερούς Νόμους του Θεού, και έπειτα στους νόμους της Πολιτείας.

5. Η περιβόητη αρχαιοελληνική Τραγωδία του Σοφοκλή, η «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», είναι ο τέλειος φιλοσοφικο-θεολογικο-λογοτεχνικός τρόπος και τόπος, ώστε να απαντηθεί στον καθέναν μας το αμείλικτο ερώτημα που κατατρώγει τους πολίτες και Χριστιανούς πιστούς: άραγε σε ποιον οφείλω να υπακούσω; Να υπακούσω, στις εντολές του τριαδικού Θεού ή μήπως στις εντολές του Κράτους και της Επιστήμης; Ο καθείς λογικός άνθρωπος στοχαζόμενος και αναστοχαζόμενος θεο-λογικά δύναται να επιλέξει τον ρόλο του. Συνεπώς, διαλέγετε και παίρνετε...

6. Όλοι μας γνωρίζουμε, τον σκοτεινό και δόλιο ρόλο των Προκαθημένων Αρχιεπισκόπων της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κύπρου, όπου αμφότεροι συγκάλυψαν και υπέγραψαν (κόντρα σε Συνοδικά αποφασισθέντα) τα κακόδοξα αποφασισθέντα της Ληστρικής Συνόδου στο Κολυμπάρι της Κρήτης.

7. Όλοι μας γνωρίζουμε, τον σκοτεινό ρόλο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών για το Κολυμπάρι όπου θεσμοθετήθηκε εν Συνόδω ο Συγκρητισμός και Οικουμενισμός. Γνωρίζουμε άριστα τον σκοτεινό ρόλο του για την συγκρητιστική αλλοίωση του Μαθήματος των Θρησκευτικών. Όπως επίσης, όλοι μας γνωρίζουμε την μεγίστη προδοσία του Ιούδα που διέπραξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά των συν αυτώ, για το Ουκρανικό Ζήτημα, μαζί με την άνομη, κακόγνωμη και κακόδοξη «θεολογική» συγκάλυψη και συμπαράσταση του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου.

8. Όλα αυτά, τα κακώς έχοντι εκκλησιαστικά δρώμενα και ιστορικά προηγούμενα, είναι εκείνες μάλλον οι ικανές και εύλογες συνθήκες ώστε να μας καλλιεργούν την παντελή έλλειψη πλέον της εμπιστοσύνης προς τους εκκλησιαστικούς ταγούς μας, πολλώ δε μάλλον όταν το κινδυνευόμενον είναι η Πίστη και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας.

9. Γι΄αυτόν τον λόγο, κατά την σύνολη Πατερική Γραμματεία και Πατερική Θεολογία, κατά τας Γραφάς, προτείνεται θεοπνεύστως, απλανώς και ορθοδόξως, κυρίως από τους θεηγόρους και φωτισμένους Πατέρες η ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ όσον αφορά στα θρησκευτικά και εκκλησιαστικά καθήκοντα των πιστών Χριστιανών, καθότι, η διοικούσα Εκκλησία, δυστυχώς, δεν εκφράζει πλέον ένα γνήσιο ορθόδοξο ποιμαντικό και θεολογικό λόγο, αλλά συντάσσεται αδιακρίτως -εις βάρος της Πίστης- και αναπαράγει παπαγαληδόν τα κελεύσματα του αντίχριστου Καίσαρα.

10. Η τυφλή και η αδιάκριτη πίστη, η εμπιστοσύνη και η αστόχαστη δουλική υποταγή στους άνομους-νόμους του Κράτους αλλά και στις αμφιλεγόμενες ή αναπόδεικτες θέσεις της Επιστήμης, όλα αυτά προσβάλλουν το κάθε ιερό Πρόσωπο (θεϊστού/ενθέου ή αθέου), υποσκάπτουν την άκτιστη Χάρη των θείων Μυστηρίων και χειραγωγούσι μεθοδικά την Ελευθέρα Βούληση των ανθρώπων.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»


Υ.Γ.: Το αντίχριστο, μεροληπτικό, χλιαρό και δουλικό φρόνιμα της ΔΙΣ αποδεικνύεται σε αυτήν, και μόνο αυτήν την πρόταση, ότι, «οι Ιερείς θα λειτουργούμε λιτά, ΧΩΡΙΣ μεγάφωνα και πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες», ενώ σημειωτέον, άπαντες σχεδόν είμεθα μάρτυρες ότι οι Μωαμεθανοί ιμάμηδες και χότζες στην Θράκη αλλά και στην Κύπρο, δεν λειτουργούσι λιτά, αλλά μάλλον λειτουργούν με μεγάφωνα και πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες, την ίδια στιγμή που οι ιεροί ναοί μας εφιμώθησαν. Η εν λόγω περίεργη «συνοδική» δήλωση, άραγε, που ακριβώς αποσκοπεί;

Στην ολοκληρωτική ταπείνωση και τον ειδεχθή μεροληπτικό εξευτελισμό της θρησκευτικής συνείδησις των ορθοδόξων Χριστιανών; Αποσκοπεί, άραγε, στα ανάλογα υγειονομικά κρατικά μέτρα προφύλαξης από την μετάδοση (!) μέσω ηχητικών κυμάτων του κορωνοϊού ή, μήπως, αποσκοπεί καθαρά και ξάστερα στα άλλα ειδικά νεοεποχήτικα και αντιχριστιανικά μέτρα προστασίας και προφύλαξης από την χαρμόσυνη μετάδοση του ευαγγελικού μηνύματος περί του Αναστάντος Θεανθρώπου Υιού του Θεού;

Μόνο μερικοί αδαείς, ανόητοι και θεομπαίκτες, θα εμπιστευθούν τυφλά και αδιάκριτα τα κακόμοιρα και ανόητα αποφασιθέντα της ΔΙΣ, καθότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να καταπαύσουν και να σιγήσουν τα μεγάφωνα των Εκκλησιών (αφού θα ιερουργούνται μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών τα Μυστήρια με μετρημένους της μιας χειρός πιστούς) ενώ οι Χριστιανοί από τα σπίτια τους, αδημονούσι τα μέγιστα, ώστε να ακροασθούν τόσον από τα μεγάφωνα των ενοριών τους όσο και τις χαρμόσυνες και πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες.

Στην λεπτομέρεια εξάπαντος κρύβεται τω όντι ο αρχέκακος Όφις Διάβολος: το πνεύμα της «Συνοδικής» εμπιστοσύνης, μας το διδάξανε τα τελευταία χρόνια, όλοι αυτοί οι εκκλησιαστικοί και συνοδικοί αγύρτες, όπου συνεχίζουν να εμπαίζουν την νοημοσύνη των πιστών με σωρηδόν ανοησίες, ότι δήθεν «με ποιμαντική ευθύνη και ευθυκρισία κατανοεί την αγωνία του Ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού».

Τοση μεγάλη η ποιμαντική ευθύνη τους, που ανάμεσα στα πολλά που απεφάσισαν «εν αγίω Πνεύματι» θα σιγάσουν τα μεγάφωνα των εκκλησιών και θα φιμώσουν τις καμπάνες.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΡΙΣΕΩΣ: Τι σχέση έχουν, άραγε, τα μεγάφωνα των ιερών ναών και οι πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες της Αναστάσεως του Θεανθρώπου Χριστού μας, με την προστασία της δημόσιας υγείας από την ψευδο-πανδημία του κορωνοϊού; Ποιος μας εμπαίζει άραγε;

Αν, και μόνο αν, υφίστατο από την ΔΙΣ γνησία ποιμαντική ευθύνη και ευθυκρισία που κατανοεί την αγωνία του κλήρου και του Λαού, θα το απεδείκνυε εμπράκτως και διακριτικώς, χωρίς να μεταβάλλεται σε ελεεινό φερέφωνο του Κράτους εις το όνομα μιας ψευδο-πανδημίας. Απόδειξη;

Σωρηδόν άλλες ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες (Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρωσσίας, Πολωνίας, Μολδαβίας, Βουλγαρίας, Γεωργίας, Ρωσσίας, Αντιοχείας κ.λπ.) που αρνούνται να υπακούσουν, εφαρμόζουν την ΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, σε ανόητες και άνομες εντολές του Κράτους των, όπου αντίχριστοι και άθεοι εν μέσω αγίας Σαρακοστής, διατάζουν ως νεοπαγές Τρίτο Ράιχ να κλείσουν τους ιερούς Ναούς και να καταπαύσουν άρδην και άχρι καιρού τις ιερές Ακολουθίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου