Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Του Παναγιώτη Νούνη

Το ιστορικό γεγονός, ότι ο Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων μαζί με τον Πατριάρχη Μόσχας είναι, ορκισμένοι Οικουμενιστές, τούτο το ζήτημα δεν αναιρεί καθόλου ότι δεν μας λένε την αλήθεια στο εν λόγω σημαίνον ζήτημα που απασχολεί την βιοΗθική και βιοΘεολογία τα τελευταία χρόνια.

Το ιστορικό γεγονός, ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης αντικανονικώς εισπήδησε στα χωράφια της Μόσχας και της Ουκρανίας, τούτο δεν σημαίνει ποσώς ότι το Πατριαρχείον της Μόσχας δεν έχει δίκαιο -και άρα το Οικουμενικό Πατριαρχείο αδικεί και προκαλεί τους Ρώσσους- στο Ουκρανικό Ζήτημα της αποδόσεως της Σιμωνιακής Αυτοκεφαλίας σε Σχισματικές, αυτοχειροτόνητες, φιλο-ουνιτίζουσες και εθνικιστικές ομάδες.

Το ειδησεογράφημα της «ΡΟΜΦΑΙΑΣ» αναφέρει τα αμέσως αποκαλυπτικά και αποτρόπαια πράγματα που επαναφέρει η Λουθηροκαλβινική και Σιωνιστική Γερμανία, που γέννησε το τέρας του Λουθηρανισμού και Ναζισμού.

Ενδεικτικά σημειώνονται τα εξής:
«Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία υποστηρίζει ότι η νομιμοποιήση της ευθανασίας στη Γερμανία, δείχνει την επιστροφή της χώρας αυτής στην ιδεολογία του Τρίτου Ράιχ. Στις αρχές Μαρτίου, το γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο ανέβαλε την απαγόρευση την απαγόρευση της ευθανασίας και κάλεσε το δικαίωμα σε αυτό ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. "Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τη Γερμανία για το γεγονός ότι η κληρονομιά του Αδόλφου Χίτλερ αναβιώνεται 75 χρόνια μετά τη νίκη επί του ναζισμού” τόνισε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, μιλώντας στο πρόγραμμα “Ρωσία-24”. Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος τόνισε: “Ο Χίτλερ έγινε «πρωτοπόρος της ευθανασίας» όταν, ακόμη και στην προπολεμική εποχή, ξεκίνησε τη διεξαγωγή σχετικών πειραμάτων και έφερε μια ιδεολογική βάση για αυτή την πρακτική. Με εντολή του Χίτλερ, οι ηλικιωμένοι πολίτες που είχαν τραυματισμούς ή σοβαρές ψυχικές ασθένειες υπέστησαν ευθανασία. "Και σήμερα βλέπουμε πώς αναγεννάται αυτή η ναζιστική ιδεολογία”. Επίσης σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, η θέση της Εκκλησίας ήταν πάντα ότι η ζωή και ο θάνατος βρίσκονται στα χέρια του Θεού.
"Αν κάποιος υποφέρει, τότε αυτός ο πόνος έρχεται από τον Θεό, έτσι ώστε να καθαρίζεται πνευματικά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τερματίσει τη ζωή ενός ανθρώπου", τόνισε κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος».

Η Εκκλησία της Ρωσσίας, πολύ ορθά και δίκαια, κατηγορεί ρωμαλέα την προτεσταντική και ιμπεριαλιστική Γερμανία, ότι επαναφέρει -μέσω του Επιστημονισμού- την ιδεολογία του τρίτου Ράιχ του Ναζισμού, μέσω της νομιμοποίησης της Ευθανασίας.

Ένα άλλο «βασικό ανθρώπινο δικαίωμα», πέραν της διακοπής κυοφορούμενων ανθρώπινων εμβρύων και της ευθανασίας ευπαθών ατόμων, για να μιλήσουμε με όρους παρόμοιους της πολιτικής ορθότητας είναι και το ατομικό ή συλλογικό δικαίωμα στην Δημόσια Θρησκευτική Λατρεία των ανθρώπων.

Πράγμα το οποίον, εξ αιτίας της σατανόσχημης νόσου του λουθηροκαλβινικού Πολιτειοκρατισμού, του φασισμού της Δεξιάς και της Αριστεράς στην Ελλάδα και αλλού, επιβλήθηκε άνομα, αντισυνταγματικά και παράνομα η παύση της Θείας Λειτουργίας!

Για τον Χίτλερ, βέβαια, -αυτό που ξέχασε να τονίσει ο Βολοκολάμσκ- είναι ότι θα έπρεπε η Ακαδημία Επιστημών που χορηγεί τα βραβεία Νομπέλ, να αφιερώσει έστω και μετά θάνατον του αντίχριστου τέρατος, ένα συμβολικό Νομπέλ Ειρήνης και Επιστήμης για τα γερμανικά «επιστημονικά» ανδραγαθήματα του Ναζισμού, για την «ηθική Ευθανασία» μέσω βιοχημικών κ.ά. είδους όπλων, για την εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων και την στοχευμένη εξόντωση διαφόρων φυλών και δη των Ελλήνων και των Εβραίων.

Είναι λίγο άραγε, να είσαι πρωτοπόρος στο αιματοκύλισμα της ανθρωπότητος; Η Επιστήμη ή οι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορωνοϊό με χρηματοδότηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η ιστορία απλά κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται ανόητα, απο ανόητους ανθρώπους, όπως ο σκύλος κυνηγάει τον εχθρό... την ουρά του!

Είναι και αυτό ένα πρωτοποριακό ιστορικό επιστημονικό γεγονός. Τον Χίτλερ τον βοήθησαν ουκ ολίγοι Γερμανοί επιστήμονες. Ίσως αρκετοί εξ αυτών να έλαβαν καθόλου παράξενο και διάφορα Νομπέλ για την πρωτότυπη επιστημοσύνη τους. Ας το ψάξουν οι Ιστορικοί της Επιστήμης.

Ιδού όμως και η πανουργία της Επιστήμης. Και μη μου πείτε το παραμυθάκι για τον θείο Αλβέρτο Αϊνστάιν ότι ήταν μια καθόλα αθώα φιλειρηνιστική περιστερά, διότι εκείνος κατόπιν μάλλον ισχυρών πιέσεων βοήθησε τους Αμερικανούς στην δημιουργία των πυρηνικών και ατομικών βομβών για να αναχαιτίσουν τάχα μου τον Ναζισμό.... και από τον Ναζισμό την σκυτάλη την έλαβε το φίδι του Σιωνισμού της Αμερικής.

Βέβαια, σήμερα, ας μην ξεγελιόμαστε εύκολα, καθότι τα χνάρια του Χίτλερ τα ακολουθεί με ζήλον άνευ επίγνωσης πλέον η Σιωνιστική Αμερική, όπου αναβάθμισε πρόσφατα τον νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε Βιολογικό και Βιοχημικό αόρατο πόλεμο, ένα εξ αρχής αόρατο πόλεμο κατά συγκεκριμένων στόχων και κρατών -ώστε να πληγούσι οικονομικά άλλες υπερδυνάμεις για να οδηγηθούν σιγά-σιγά και μεθοδευμένα σε ορατή παγκόσμια μετωπική σύγκρουση... το καλό με το κακό!

Είναι άξιον απορίας, για ποιον λόγο, άραγε, ο σεβασμιώτατος Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις εν μέσω «πανδημίας» και υστερίας του κορωνοϊού; Σίγουρα τα μηνύματα και τα νοήματα είναι πάμπολλα τα οποία οι ανυποψίαστοι και αδαείς ήρθεν ο καιρός να τα υποψιάσουν.

Η Γερμανία και οι Γερμανοί είναι αυτοί που είναι. Θέλουν να επαναφέρουν την αντιχριστιανική Ναζιστική νοοτροπία της Ευγονικής, ας την επαναφέρουν. Σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι. Απλά, ο απλός κόσμος να προετοιμαζέται για κάτι χειρότερο από την προχθεσινή θηριωδία του Ναζισμού του Χίτλερ, το οποίον εωσφορικό κακόν εκπηγάζει τόσον από την Γερμανία όσο και από την Αμερική. Από τις διοικήσεις τους εννοώ.

Η Εκκλησία της Ρωσσίας, ας φροντίσει ανιδιοτελώς τέλος πάντων -χωρίς τον εθνοφυλετικό πόθο για αναβίωσιν της θεωρίας της Τρίτης Ρώμης- για τους όπου γης ορθοδόξους Χριστιανούς και όχι μόνον, ίνα παταχθεί το σατανικό κακό που ακούει στο όνομα Ουροβόρος Όφις των Ταλμουδιστών Σιωνιστών.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου