Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, 
ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Του Παναγιώτη Νούνη

(Υπέρ των δικαίως και ευλόγως «συνωμοσιολογούντων» σχολιασμός σε παρελθοντικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα)

Όταν η Επιστήμη, λαμβάνει διαζύγιο από την Αρετή, μεταβάλλεται σε πανουργία. Το εν λόγω φιλοσοφικό δόγμα είναι εξαιρετικά εύστοχη επινόησις του Πλάτωνα.

Συνεπώς, στο συλλογισμό μας υπάρχου δύο είδη επιστημόνων:

1. Επιστήμονες καλοπροαίρετοι με προσωπικό αγώνα στο δρόμο της Αρετής που ενδιαφέρονται για το καλό της Ανθρωπότητας.

2. Επιστήμονες κακοπροαίρετοι, άνευ προσωπικού αγώνα στο δρόμο της Αρετής, τουτέστιν εργάζονται στο δρόμο της Κακίας και της πανουργίας και αδιαφορούν για το καλό της Ανθρωπότητας.

Ο τίτλος του επόμενου παρελθοντικού (2015) δημοσιογραφικού αποκαλυπτικού κειμένου είναι, ότι: «Διεθνές πείραμα δημιουργεί επικίνδυνο ιό εργαστηρίου».

Θα παραθέσουμε σκόπιμα μερικά αποσπάσματα ώστε να τα εξατάσουμε αναλυτικά και συνοπτικά.

Αναφέρει καθαρά και ξάστερα το εν λόγω δημοσίευμα: «Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα».

Όπου γράφεται περί της «διεθνής ερευνητικής ομάδας», σημαίνει, η Επιστήμη ή οι επιστήμονες «δημιούργησαν έναν υβριδικό ιό». Γιατί δεν το παραδέχονται μερικοί; Αυτό δεν είναι συνωμοσιολογική μυθιστορία απο μερικούς φανατικούς θρησκευόμενους, αλλά είναι ιστορικό επιστημονικό γεγονός.

Ας το προβληματίσουν καλά και ιδιαίτερα όλοι εκείνοι που αντικατέστησαν την πίστη τους στον Θεό, με την θεά Επιστήμη.

Η κυρά Επιστήμη, μαζί με τους πανούργους και πονηρούς διακόνους της δημιουργούν σωρηδόν εγκληματικά προβλήματα στην ανθρωπότητα, εκτός από τα θετικά επιτεύγματά της. Λίγο ψάξιμο να κάνει κανείς, θα φρίξει με τα εκατομμύρια νεκρούς που άφησε διαχρονικά η Επιστήμη... κατά τα άλλα οι εκκλησιομάχοι άθεοι και νεοπαγανιστές θυμούνται μόνον και μας υπενθυμίζουσι κυρίως τα εγκλήματα των Θρησκειών και της Εκκλησίας. Ενώ την ίδια στιγμή εξιδανικεύουσι την Επιστήμη.

Ουδέποτε όμως η Επιστήμη ή οι επιστήμονες παραδέχτηκαν τα εγκληματικά λάθη τους έναντι της Ανθρωπότητος. Μάλλον και βραβεύτηκαν με βραβεία Νομπέλ. Μην αρχίσουμε να καταγράφουμε την «επιστημονική πρόοδο» με τα πυρηνικά και βιοχημικά όπλα, με τις τω όντι λοβοτομές της Επιστήμης για να δημιουργηθεί ο κλάδος της Ψυχιατρικής και Νευρολογίας, διότι ο κατάλογος δεν θα έχει σταματημό.

Και όμως υπάρχουν ακόμα αδαείς και αφελείς, κυρίως φανατικοί άθεοι, που εμπιστεύονται τυφλά την Επιστήμη.

Ιδιαίτερη έμφαση δώστε σε αυτήν την δήλωση: «η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος». Από το 2015 δημιούργησαν-γνώριζαν-μελετούσαν τον εν λόγω ιό που μαστίζει σήμερα την ανθρωπότητα, τότε απλά αναγνώρισαν και εννόησαν την επικινδυνότητά του. Τι πήγε λάθος; Ποια είναι η αλήθεια; Άραγε θα την μάθουμε ποτέ;

Παράλληλα, καταγράφεται, ότι: «άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα». Ποιοι άλλοι; Προφανώς άλλοι επιστήμονες, ενάρετοι και σοφοί επιστήμονες, επεσήμαναν στην ομάδα εκείνων των επιστημόνων που δημιούργησαν τον ιό, ότι παίζουν με την φωτιά, και ότι πρόκειται για «υπερβολικά ριψοκίνδυνα πειράματα».

Τα εν λόγω πειράματα άραγε, ποιος τα εμπνέεται; Ποιος τα εντέλει και ποιος τα εποπτεύει; Εν τέλει ποιος τα χρηματοδοτεί;

Η «Ανώνυμη Εταιρία Συνωμοσιολόγων», προφανώς!...

Το δημοσίευμα όμως ξεκαθαρίζει την εικόνα:

«Ερευνητές στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα αναφέρουν στην επιθεώρηση Nature Medicine ότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τον νέο ιό ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ τμήματα του ιού του SARS και ενός συγγενικού κορονοϊού των νυχτερίδων με την ονομασία SHC014».

Δηλαδή με απλά λόγια: επιστήμονες στην Αμερική, στην Ελβετία και στην Κίνα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τον νέο κορωνο-ιό. Τι δεν καταλαβαίνουν οι διάφοροι ανόητοι και πιστοί της Επιστήμης; Γιατί μερικοί κουτο-πόνηροι βγαίνουν αυθαίρετα να διαδώσουν διαφορετικές εκδοχές και ψέματα ώστε να αθωώσουν τα εγκληματικά λάθη των εν λόγω ή άλλων επιστήμονων;

Πού βρίσκεται τάχα μου η υπερβολή ή η συνωμοσιολογία, ότι οι επιστήμονες δημιουργούν πράγματι τα προβλήματα στην ανθρωπότητα; Και ποιες ή τι είδους σκοτεινές και μισάνθρωπες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από αυτές τις «επιστημονικές έρευνες»;

Βέβαια όταν τα επιστημονικά πειράματα γίνονται σε ελεγχόμενα εργαστήρια σε συνδυασμό με τους ανάλογους κανόνες βιοηθικής δεοντολογίας σε ζώα όπως τα ποντίκια κ.λπ. ουδέν το μεμπτόν.

«Ο υβριδικός ιός που προέκυψε ήταν ικανός να μολύνει ποντίκια και καλλιεργημένα κύτταρα του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.
Η ερευνητική ομάδα υποστηρίζει ότι το πείραμα αποδεικνύει ότι ο ιός SCH014 μπορεί δυνητικά να προσβάλλει ανθρώπους, κάτι για το οποίο οι επιδημιολόγοι θα πρέπει να επαγρυπνούν».

Οι επιστήμονες, μετά την εν λόγω δημιουργία του κορωνοϊού έβγαλαν σε επιστημονικό άρθρο τα συμπεράσματά τους. Από το 2015 ενημερώνουν ότι «μπορεί δυνητικά να προσβάλλει τους ανθρώπους», φτάσαμε στο 2020 να βρισκόμαστε στην εν εξελίξει προσβολή της ανθρωπότητας από τον ιό. Αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια, που εμείς κοιμόμασταν, νομίζω, ότι πολλά σκοτεινά πράγματα μπορούν να σχεδιαστούν όσον αφορά τον μέλλον της ανθρωπότητας.

Κάτι τελευταίο.

«Δεν συμφωνούν όμως όλοι ότι τα ευρήματα δικαιολογούν το ρίσκο. Έπειτα από το θόρυβο που είχαν προκαλέσει πειράματα με επικίνδυνους ιούς γρίπης, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πέρυσι μορατόριουμ στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ανάλογων ερευνών που αφορούν τη γρίπη, το SARS και τον συγγενικό ιό του MERS. Η τελευταία μελέτη είχε ήδη ξεκινήσει πριν επιβληθεί το μορατόριουμ τον Οκτώβριο του 2014, και η αμερικανική κυβέρνηση έκρινε αργότερα ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής της».

Η Αμερικανική κυβέρνηση όπου μέσω των Ισραηλινών κατασκόπων και επιστημόνων της Μοσάντ, που κατηγορούν ανοικτά την Κίνα και τον Καναδά, τι ρόλο παίζει άραγε στην δημιουργία του κορωνοϊού; Προφανώς και είναι βασικός χρηματοδότης και εμπνευστής της δημιουργίας του κορωνοϊού. Αυτά τα συμπεράσματα θεωρώ ότι βγαίνουν αβιάστα και αντικειμενικά από το παρελθοντικό δημοσίευμα.

Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι η Επιστήμη, όταν αυτή ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, αλλά το πρόβλημα είναι ο συνδυασμός και η συνεργασία πανούργων ανθρώπων εντός και εκτός Επιστήμης, για το κακό της Ανθρωπότητας. Ενίοτε πανούργοι, ύπουλοι, μοχθηροί και φθονεροί πολιτικοί ή τραπεζίτες εκβιάζουν επιστήμονες με κάθε μέσο ώστε να ενεργήσουν όσα ενεργούν.

Μία ακόμη δήλωση, είναι: «Πιο ανήσυχος δηλώνει ωστόσο ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον, ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι. «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις» προειδοποιεί στο δικτυακό τόπο του Nature».

Τώρα όμως που ο ιός «κατάφερε να αποδράσει» σε ολόκληρη την οικουμένη όλοι μας σχεδόν μπορούμε να προβλέψουμε τις εξελίξεις. Οι εξελίξεις τρέχουν μπροστά μας στις κοινωνίες μας σε αργό ψυχολογικό χρόνο. Ο οποίος είναι βασανιστικός και οδυνηρός χρόνος αν δεν τον περνάει κανείς με ευχάριστους τρόπους. Είτε είναι αρκετά βοηθητικό για τους επιστήμονες και τζογαδόρους τραπεζίτες, πλέον, να βγάλουν τις ανάλογες ορθολογικές προβλέψεις για τις οικονομίες των κρατών.

Άρα, λοιπόν, ο Πλάτων επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, και αυτό είναι εις βάρος της Επιστήμης και εις βάρος των πιστών οπαδών της. Η ανθρώπινη πανουργία είναι το πρόβλημα, η επιστημονική και τεχνολογική πανουργία μας, η κακότητα και ο φθόνος της χαράς των ανθρώπων, και όχι οι επιστήμες.

Δηλαδή, η πανουργία και κακία βρίσκεται στην καρδιά του ανθρώπου, και η επιστήμη απαξιώνει ή αγνοεί ή αδιαφορεί να την ξεριζώσει άπαξ και διαπαντός. Μοναδική θεραπεία έναντι κάθε λογής πάθους και κακίας;

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η απάντηση είναι: η Θεία Κοινωνία!

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου