Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Του Παναγιώτη Νούνη

Αντιγράφω το εν λόγω απόσμασμα: "Ο δήμαρχος ανέφερε πως χθες στα Κύθηρα δεν τηρήθηκε η απόφαση της πολιτείας και σε δεύτερη εκκλησία στον Ποταμό και πιθανόν και σε τρίτη, ενώ σημείωσε ότι: «κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων» τονίζοντας πως «για την παράνομη πράξη του Μητροπολίτη σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται παρέμβαση εισαγγελέα»".

Η εκκλησιομαχική ρουφιανιά από τον πολιτειοκρατισμό στο μεγαλείο της.

Η φασίζουσα, οργιώδη και σκοτεινή ιδεοψυχαναγκαστική τάση αθέων και μασόνων να κλείσουν σώνει και καλά τους ιερούς ναούς -προφανώς και η Εκκλησία βρίσκεται εν διωγμώ- μας είναι πρωτοφανή και απύθμενη για ιστορικά δρώμενα που ζούμε.

Και όμως το Πατριαρχείον της Μόσχας με εκατομμύρια πιστούς σε ολόκληρη την οικουμένη, ΔΕΝ έκλεισε τους Ναούς και τα Μοναστήρια του.

Και όμως δύο λαμπρές φυσιογνωμίες Μητροπολιτών εν Κύπρω ΔΕΝ έκλεισαν τους ναούς τους.

Και όμως η Αρχιεπισκοπή της Πολωνίας και της Μολδαβίας ΔΕΝ υπάκουσαν στα άνομα κρατικά διαταχθέντα.

Άρα, συνεπώς, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε της νήσου των Κυθήρων, υπάρχουν κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις που απαξιώνουν τους τρομονόμους και τα φασιστικά διατάγματα του Κράτους, καθότι εμπράκτως αποδεικνύεται ότι αρκετοί ήρωες της Πίστεως είναι υπεράνω των άδικων και άνομων νόμων της Πολιτείας διότι το ιερό Ευαγγέλιον υπέρκειται των νόμων του Κράτους.

Για να τελειώνουμε με το θέατρο του παραλόγου μια και καλή.

Το κάλεσμα πλέον είναι διττόν: 
1. Εκκλησιαστική Ανυπακοή, δηλ. αγία ανυπακοή σε οικουμενιστές και αθέους πατριάρχες, αρχιεπισκόπους και μητροπολίτες που έκλεισαν τους ιερούς ναούς και κατεύπασαν την Θεία Λειτουργία εν μέσω τρομοκρατίας εκπορευόμενης από τα Μ.Μ.Ε. και άλλα σκοτεινά κέντρα. Πηγαίνουμε σε ιερούς ναούς που παραμένουν ανοικτοί και συνωστιζόμαστε -όχι για να μεταδώσουμε ιούς, για να αγιασθούμε από τον Υιόν. 
2. Και πολιτική ανυπακοή, στους τρομονόμους και στα άδικα πρωτοφανή και κακόγνωμα διαταχθέντα, καθότι η ιδιότητα του πιστού υπερέχει της κοινωνικής, πολιτικής και φυλετικής μας ταυτότητας.

Πολύ ορθά, εύλογα και δίκαια ενήργησε ο φωτισμένος και ομολογητής Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ διότι με αυτόν τον ιδιότυπο και παράδοξο τρόπο, δίνει ένα ηχηρό χαστούκι στην παγκόσμια δαιμονόπνευστη τρομοκρατία και τον απεχθή βιασμό που υπόκεινται συστηματικά και μεθοδικά οι συνειδήσεις των ανθρώπων εξ αιτίας του φόβου του Θανάτου.

Την ίδια στιγμή στην Θράκη εχθές Παρασκευή, οι Ιμάμηδες με τους Μωαμεθανούς πιστούς με εντολή του Ερντογάν έψαλαν τους «Χαιρετισμούς στον Αλλάχ», χωρίς καμμίαν εμετική παρέμβαση τινός καπιτάν της δειμοσιογραφίας κ. Χατζηνικολάου ή εισαγγελέα.

Όπως και να έχει το θέμα, η Αντιγόνη του Σοφοκλή μας δείχνει τον απλανή και καλό δρόμο προς την Αρετή και όχι η Ισμήνη ή ο Κρέοντας.

Καταλάβατε γατάκια;

Σε περίπτωση ταλαιπωρίας και δίκης του Κυθήρων ή άλλων επισκόπων θα μας βρείτε μπροστά σας.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η ολική αναδημοσιεύση είτε και η χρήση μέρους, η αναπαραγωγή και η μετάδοση αποσπάσματος ή όλου του κειμένου μας, απο ελληνικά ή ξένα ιστολόγια και ιστοσελίδες, ή άλλου είδους έντυπα και μέσα, πέραν των ατομικών κοινοποιήσεων, χωρίς την προφορική ή γραπτή άδεια του συγγραφέως των κειμένων του κ. Παναγιώτη Νούνη.
Απαγορεύεται δηλαδή η παράφραση, ερμηνεία, αλλοίωση και η διασκευή των κειμένων μας με όποιονδήποτε τρόπο (μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό κ.ο.κ.).
Δηλαδή, με άλλα λόγια επιτρέπεται ελεύθερα η ατομική κοινοποίηση στα προφίλ των χρηστών του Facebook, αλλά μόνον ολοκλήρου του κειμένου μας μαζί με τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε, και όχι αποσπασματικά, μάλιστα η κοινοποίηση πρέπει να γίνεται με όλα τα ακριβή στοιχεία του συγγραφέως μαζί και με την υπογραφή των συγραφέων αλλά και μαζί με την ανάλογη παραπομπή και πηγή προέλευσης ως εξής:
ΠΗΓΗ: Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»
Η απαγόρευση ισχύει και για τις ιερές Μητροπόλεις, για θρησκευτικά ιδρύματα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς κ.λπ. Οι παραβάτες, θα διώκονται με τις ανάλογες ποινικές και αστικές κυρώσεις απο τους Νομικούς Συμβούλους του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».
Τα γραπτά κείμενα μας προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου