Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΙΕΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ (=Μ.Μ.Ε.)ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΙΕΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ (=Μ.Μ.Ε.)

Του Παναγιώτη Νούνη

Και ενώ τα ανθρωποφάγα, μιαρά, άνομα και μισάνθρωπα Μ.Μ.Ε. κατεσπάραξαν και συκοφάντησαν (και ΟΥΤΕ πρόκειται να το εγκαταλείψουν το άθλημα διότι ξέρουμε την ποιότητα του αρχέκακου πατέρα τους) εν μέσω της αγίας και μεγάλης Σρακοστής ΑΔΙΚΩΣ Χριστιανούς κληρικούς και λαϊκούς ότι μεταδίδουν δήθεν τον κορωνοϊό -και μέσω των ιερών Μυστηρίων- ήρθε η ώρα και η στιγμή του ορθοδόξως και απλανώς θεολογείν, τουτέστιν του ρωμαλέου εκείνου αντιλόγου κατά των συντονισμένων ανά το παγκόσμιο εκκλησιομάχων-απίστων-αθέων και αντιχρίστων δυνάμεων.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τι εννοώ με αυτό; Ο κορωνοϊός είναι απλά το ακαλαίσθητο και κακόγουστο ύφασμα της κουρτίνας που κρύβει ΤΟ παράθυρο. Όσοι, απλά, υπερ-εστιάζουν στο ζήτημα του κορωνοϊού, εμπίπτουσι στις τάξεις των αδαών και αφελών ανοητολογούντων. Όσοι χρησιμοποιούν δόλια και με πανουργία το ζήτημα για να προσβάλλουσι και να πλήξωσι άμεσα ή έμμεσα την Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία, απλά είναι φθονεροί, πανούργοι, δαιμονισμένοι και αντίχριστοι και χρήζουν επειγόντως αγιασμό και εξορκισμό.

Βέβαια, τα προηγούμενα δεν αφορούν εκείνες τις εκλεκτές ψυχές τινών φιλότιμων δημοσιογράφων που αγωνίζονται σε όλα τα μέτωπα με ποικίλους τρόπους ώστε να προβάλλουν και αποδείξουν την εν δυνάμει και εν εξελίξει αντικειμενική πραγματικότητα που ζούμε σε έσχατους και περίεργους καιρούς.

Παραπέμπω, στην επώνυμη γραπτή καταγγελία, τις σοβαρές επισημάνσεις και τις σημαίνουσες αντιρρήσεις της πρεσβυτέρας κ. Ελένης Θεμιστοκλέους, πρεσβυτέρας του Κληρικού που δήθεν (σύμφωνα με εφημερίδες και ιστολόγια) βρέθηκε θετικός του τρομο-κορωνοϊού και άρα κρίθηκε -μαζί με την οικογένειά του- επικίνδυνος από την κυπριακή κοινωνία.

Τα εκκλησιομάχα και άθεα Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν όπως εκείνοι επιθυμούν τα «αντικειμενικά γεγονότα» αλλά ΜΙΑ και μόνον ΜΙΑ σταγόνα αλήθειας -όπως η επώνυμη μαρτυρία και καταγγελία της αξιότιμης κυρίας πρεσβυτέρας- αποδεικνύει τόνους λάσπης και ψευδολογιών.

Άραγε τα Μ.Μ.Ε. γιατί στοχοποιούν εμπαθώς Κληρικούς και Θεολόγους; Γιατί στοχοποιούν με τόσο μένος και θράσος την Εκκλησία και την Πίστη των Χριστιανών; Γιατί, άραγε, διασπείρουν ανυπόστατες φήμες, συκοφαντίες και ψεύδη και στοχοποιούν επώνυμους και διάσημους ή μέχρι και ειδικούς επιστήμονες, τίμιους ανθρώπους όπου εκφράζουσι δημοσίως και με παρρησία την πίστη τους;

Γιατί τόση εμπάθεια απο τα Μ.Μ.Ε. για το ιερό Ευαγγέλιο, την Θεία Κοινωνία, για τον ορθόδοξο Χριστιανισμό και τέλος για τον παραμικρό Κληρικό και Λαϊκό Χριστιανό;

Βέβαια μη ξεχνάμε, πέραν της μεταβλητής της εμπάθειας για κάθε τι καλό και αγαθό, υπάρχει και εκείνη η μεταβλητή της βλακείας και ανοησίας. Η οποία είναι ισχυροτέρα μεταδοτική απο τον κορωνοϊό και επιβιώνει ανάμεσά μας απ΄αρχής του ανθρώπινου γένους. Και τούτο, διότι το αντίδοτο της βλακείας -ακόμα και εξ αθέων επιστημόνων- η Επιστήμη από τον εσκοτασμό, την πανουργία και την αλαζονία της, αδυνατεί να προφυλαχθεί και να το ανακαλύψει, ενώ το αντίδοτο υπάρχει.

Η πρεσβυτέρα με την Ευαγγελική Ονοματοφάνεια προσδιορίζει και καταγγέλει -αποδεικνύεται και η μεροληπτική στάση της Επιτρόπου Διοικήσεως που κατά το δοκούν παρεμβαίνει για την προστασία των Ατομικών Δικαιωμάτων- επώνυμα όλα εκείνα τα Μ.Μ.Ε. που την στοχοποίησαν και την διέσυραν μαζί και τον κληρικό σύζυγό της,ότι δήθεν ήταν φορείς του ιού.

Τα Μ.Μ.Ε. ως μια αγέλη αιμοβόρων λύκων ή γράψτε καλύτερα, αγέλη υαινών, κατασπαράζουν ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ και ΔΟΛΙΑ κάθε τι που μυρίζει Λιβάνι, Χριστό, Κοινωνία, Αγιασμό κ.ο.κ.

Το παράδοξο με αυτούς τους ηλίθιους και ανήσυχους νόες, είναι όταν ακόμη τους πληροφορείς με πάσα αλήθεια τα γεγονότα, συνεχίζουν να τα παρερμηνεύουν σκόπιμα ώστε να τα ταυτίσουν με τις ενδόμυχες και ατομικές διεστραμμένες πεποιθήσεις τους.

Η ρωμαλέα πρεσβυτέρα, θεωρώ, ότι πολύ καλά πράττει και κατονομάζει ευθέως τα δύο ιστολόγια και καταγγέλλει όλα εκείνα τα Μ.Μ.Ε. που διέσυραν ανά το παγκύπριο ή και παγκόσμιο τον Κληρικό άντρα της μαζί και την τιμία οικογένειά της.

Συγκεκριμένα ιστολόγια, που έπληξαν και πρόσβαλαν σκόπιμα -ενώ έλαβαν όλες τις αναγκαίες και λογικές διευκρινήσεις από την ίδια- την οικογένεια της πρεσβυτέρας, είναι: 1. https://dialogos.co 2. http://larnakaonline.co

Συνεχίστε να τους διαβάζετε αδιάλειπτα. Μαζί και όλους εκείνους τους παλαβούς δημοσιογράφους που αναμεταδίδουν εξ αδιακρισίας και βλακείας σαν ανόητοι παπαγάλοι, όσα ακριβώς γράφουν και λένε τα υπόλοιπα «αντικειμενικά» Μ.Μ.Ε.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου