Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΟΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΟΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΔΙΩΓΜΟ 
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Simon Gio: ...θα μπορούσε να κάνει ένα καλύτερο λειτούργημα ,να πάει στις ΜΕΘ όπου νοσηλεύονται άτομα είτε από τον Κορονοιο είτε από οτιδήποτε άλλο και να λειτουργήσει εκεί ...Να χαρίσει χαμόγελο και ελπίδα ! Να τον "συγχαρει" Ολόκληρη η Ελλάδα.
Άπαντες υπακούμε στους νομούς του κράτους ,κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο . Μόνο ο Θεός ειναι και ο Θεός βρίσκεται παντού.

Αφροδίτη Σκαρώνη: Simon Gio.. O Θεός.. έχει Οίκο. Αν δεν ήθελε να έχει.. ΔΕΝ θα οικοδομούσε την Εκκλησία Του! ΔΕΝ θα έδινε διαδοχή στους Αποστόλους. Ούτε αυτοί με τη σειρά τους στους μεταγενέστερους. Σε ρωτώ λοιπόν... ΠΟΙΟΣ δύναται να σφραγίσει τον Οίκο Του Θεού πέραν Του Ιδίου;

Παναγιώτης Νούνης: Απλά ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ διενεργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ το λειτούργημα που του ενεπιστεύθει η Εκκλησία.
Οι ΜΕΘ είναι κρατικά δημόσια ιδρύματα. Οι ιεροί ναοί και οι εκκλησιές μας είναι εκκλησιαστικά ιδρύματα και ΟΧΙ ιδιοκτησία του κράτους. Στις ΜΕΘ και στα Νοσοκομεία υπάρχουν εκκλησάκια και ρωμαλέοι ιερείς που εφημερεύουν, και επισκέπτονται μάλιστα ασθενείς με επικίνδυνες ασθένειες και τους μεταλαμβάνουν και τους φροντίζουν ψυχοσυναισθηματικά, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιερεύς θα καταλύσει και θα ρουφήσει το υπόλοιπον της θείας Κοινωνίας με την ίδια λαβίδα και κουτάλι.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε σε κανέναν ΑΔΙΚΟ και ΚΑΚΟ νόμο που προσβάλλει την Πίστη και την Εκκλησία μας.
Αυτό δεν είναι απλά και μόνον μια Χριστιανική επινόηση, αλλά Αρχαιοελληνική παράδοση μέσω της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ του Σοφοκλή. Άρα, πάνω από τους άδικους και κακούς νόμους του Κράτους, είναι οι καλοί νόμοι του Κράτους, και πάνω από τους νόμους του Κράτους είναι οι θείοι Νόμοι του Θεού και του ιερού Ευαγγελίου. Κατάλαβες ή να στα απλοποιήσω καλύτερα; Υπάρχει δηλαδή και ο θεσμός της αγίας ανυπακοής. Προσβάλεις τον ήρωα Κολοκοτρώνη με αυτά που γράφεις.

Η συνέχεια του εν λόγω διαλόγου σε φωτοειδησεογράφημα που παραπέμπουμε.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής

Διαχειριστής του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η ολική αναδημοσιεύση είτε και η χρήση μέρους, η αναπαραγωγή και η μετάδοση αποσπάσματος ή όλου του κειμένου μας, απο ελληνικά ή ξένα ιστολόγια και ιστοσελίδες, ή άλλου είδους έντυπα και μέσα, πέραν των ατομικών κοινοποιήσεων, χωρίς την προφορική ή γραπτή άδεια του συγγραφέως των κειμένων του κ. Παναγιώτη Νούνη.
Απαγορεύεται δηλαδή η παράφραση, ερμηνεία, αλλοίωση και η διασκευή των κειμένων μας με όποιονδήποτε τρόπο (μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό κ.ο.κ.).
Δηλαδή, με άλλα λόγια επιτρέπεται ελεύθερα η ατομική κοινοποίηση στα προφίλ των χρηστών του Facebook, αλλά μόνον ολοκλήρου του κειμένου μας μαζί με τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε, και όχι αποσπασματικά, μάλιστα η κοινοποίηση πρέπει να γίνεται με όλα τα ακριβή στοιχεία του συγγραφέως μαζί και με την υπογραφή των συγραφέων αλλά και μαζί με την ανάλογη παραπομπή και πηγή προέλευσης ως εξής:
ΠΗΓΗ: Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»
Η απαγόρευση ισχύει και για τις ιερές Μητροπόλεις, για θρησκευτικά ιδρύματα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς κ.λπ. Οι παραβάτες, θα διώκονται με τις ανάλογες ποινικές και αστικές κυρώσεις απο τους Νομικούς Συμβούλους του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».
Τα γραπτά κείμενα μας προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου