Translate

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ
ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
Του Παναγιώτη Νούνη


ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ, ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ, ΟΤΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΙΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΩ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑΣ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ.

Ο ΚΑΝΟΝΟΛΟΓΟΣ κ. ΓΙΑΓΚΟΥ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ... ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ;

ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΩΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ «ΓΙΑΓΚΗΔΩΝ» ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ.

Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ΕΞΑΣΚΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ:

1. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΩΛΗ.
2. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
3. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΥΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ «ΓΙΑΓΚΗΔΕΣ» ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ;

ΕΠΕΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΑΤΡΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ;

ΟΙ ΓΙΑΓΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΛΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΙΡΡΗΜΕΝΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ;

ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. , ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ,  ΜΕ ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;

ΕΞΑΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ.:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ!

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΖΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ!

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

ΥΓ. Δείτε παρακαλώ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_h14HsIKd_sτα πρώτα 5-15 λεπτά όπου υποδεικνύεται και αποδεικνύεται εμφαντικώς η νομική δίωξη τριών αντιοικουμενιστών θεολόγων και κληρικών της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μετά το 25ο λεπτό γίνεται εκτενή αναφορά στα ονόματα του κ. Παναγιώτη Τελεβάντου και Παναγιώτη Νούνη.

Αντιγράφω παράλληλα, ένα πρόσφατο γραπτό αντιρρητικό ρηθέν μου κατά των αθεολόγητων και αντικανονικών ενεργειών του καθηγητού κ. Θεόδωρου Γιάγκου:

«Το όλο θέμα κατά τη γνώμη μας (και σύμφωνα με αψευδείς προσωπικές πληροφορίες που κατέχω) είναι το πώς ψευδώς μας το παρουσιάζει, γραπτώς και προφορικώς, ο ορκισμένος οικουμενιστής και διαβόητος Κολυμβαριστής ο και «Μέγας Κανονολόγος του Σύμπαντος» κ. Θεόδωρος Γιάγκου, αναφερόμενος (δήθεν!) στα Πρακτικά. Αν τολμά βέβαια αυτός ο γελοίος και εμπαθής ακαδημαϊκός συκοφάντης του π. Θ. Ζήση ας παραπέμψει σε σοβαρές και ακλόνητες πηγές, να το τολμήσει αν είναι γνήσιος εραστής της αλήθειας, διότι τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού!
Γιατί δεν το κάνει άραγε, και λεονταρίζει δεξιά και αριστερά ως μυρμηγκολέων χάννος κατά πάντων και πασών;» 

(ΠΗΓΗ:  ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ, Του Παναγιώτη Νούνη, https://apologitikaa.blogspot.com/2018/09/blog-post_71.html).