Translate

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΩΤΗΣ ΘΑΣΙΟΣ (ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ), ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Του κ. Γιώτη Θάσιου

Προσέξτε παρακαλώ πολύ, μια σημαντική δειγματοληπτική εγκληματολογική λεπτομέρεια στην εν λόγω πρωτοφανή δημοσίευση-υπόθεση, της «ερωμένης εκπαιδευτικού» με τους δύο εραστές-εκβιαστές της, ώστε να αντιληφθείτε ότι οι «μορφωμένοι» εκπαιδευτικοί έγιναν κουτοπόνηροι, αφελείς, ξετσίπωτοι, αμοραλιστές, αθλίοι, αχρείοι, έρμαιο των παθών και επιθυμιών τους, ζούν μια υπαρξιακή κόλαση με την οποία κολάζουν και τα ταλαίπωρα παιδάκια μας στο σχολείο, ενώ παράλληλα υποκρίνονται οι ίδιοι τα καημένα θύματα της κοινωνίας, τα θύματα των εγκληματιών, τα θύματα της κυβερνήσεως.

Οι ίδιοι νομίζουνε ότι ζούνε σαν «άσαρκοι άγγελοι», ως ηθικά, ανώτερα και ενάρετα όντα... επειδή έλαβαν μια κυβερνητική μόνιμη θέση, ένα σίγουρο μισθό, σίγουρες απολαβές, ιδιαίτερα προνόμια κ.ο.κ. Και όμως παραμένουν άπληστοι, αδηφάγοι και αχόρταγοι.

Γνωρίζω μίαν ακόμη στενή συγγενή μου «ερασμία εκπαιδευτικό» η οποία έτρωγε ή αν θέλετε της έτρωγαν ολόκληρο τον μισθόν της, και έπειτα πωλούσε μέχρι και τα κοσμήματα της σε μέντιουμ, σε μάγους, και
σε αστρολόγους, ώστε να της αποκαταστήσουν την ερωτική και σεξουαλική σχέση της με το αντικείμενο του πόθου της.

Τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις είναι παγκοίνως γνωστές στην κυπριακή κοινωνία μας για «έξυπνους» και «μορφωμένους» ανθρώπους που εθελούσια και αυτεξούσια μπλέκουν με τις δυνάμεις του πονηρού και έπειτα υποκρίνονται τα θύματά του, ότι τάχα μου ο άλλος, ο κακός, ο πονηρός τους παρέσυρε.

Δεν είμαι ηθικιστής ούτε κάν κριτής των ηθικών κωλυμάτων και ζητημάτων των εκπαιδευτικών, αλλά είμαι κριτής των ψευδολογιών, δικαιολογιών και ιδιοτελών ενεργειών τους.

Και αφού μια υπόθεση βγαίνει στην δημοσιότητα έχουμε την υποχρέωση να την ξεσκονίσουμε [ψυχολογικά] και να την κρίνουμε [λογικά]. Τα πρόσωπα ολονών είναι απολύτως σεβαστά, ενώ οι άνομες και πονηρές πράξεις τους ενδέχεται να μην είναι.

Αντιγράφω το εξής πρώτο και ένα δεύτερο σημείο απο ολόκληρο το δημοσίευμα για να εντοπιστεί συγκριτικά η αναλήθεια:

1. «Η παραπονούμενη, παρόλο που, όπως ανέφερε, δεν συμμετείχε ποτέ σε ροζ βίντεο ή απέστειλε οπουδήποτε κάτι τέτοιο, γνώριζε ότι αυτό μπορούσε να τύχει κατασκευής και έτσι, από φόβο μην εκτεθεί στην εργασία της, κατέθεσε το ποσό σε αριθμό λογαριασμού που ο άγνωστος της υπέδειξε και ο οποίος ανήκε σε γυναικείο όνομα.
(...)
2. Στο μεταξύ, είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή στον πρώτο ύποπτο για τις απειλές που δεχόταν, ο οποίος της ανέφερε ότι θα την «προστάτευε» και έτσι συνήψαν δεσμό. Μία ημέρα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ είχε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του αλλά και με έναν φίλο του, ενώ το διάστημα που ακολούθησε η παραπονούμενη συνέχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα από το τρίτο πρόσωπο, ενώ επιπλέον άρχισε να απειλείται και από τον πρώτο ύποπτο, ο οποίος της ανέφερε ότι τις ερωτικές περιπτύξεις με τον ίδιο και τον φίλο του τις είχε καταγράψει σε βίντεο το οποίο θα δημοσιοποιούσε.»

Η παραπονούμενη εκπαιδευτικός, το «θύμα», ήταν εξ αρχής ερωμένη ενός εκ των δύο εκβιαστών της. Στην πορεία (με την βοήθεια του αλκοόλ) έγινε ερωμένη και των δύο εκβιαστών της, η οποία ερωμένη-εκπαιδευτικός μπορεί να μη συμμετείχε συνειδητά και με ελέυθερη βούλησε σε ρόζ οργιαστικό βίντεο, αλλά καθώς σημειώνεται καθαρά και ξάστερα στο εν λόγω ίδιο δημοσίευμα, συμμετείχε όμως σε ένα ομαδικό όργιο με τους δύο εραστές της!...

Ως γνωστό το νεο-εποχήτικο σουξεδάκι της εποχής μας λαλεί: «ο καθένας ό,τι θέλει πράττει στο κρεβάτι του», συνεπώς να μη μας κακοφαίνεται γατάκια μου, διότι όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

Ωστόσο, για το οποίο γεγονός εξάπαντος φταίει το αλοκοόλ (εμείς δεν φταίμε ποτέ και ουδέποτε για τις επιλογές μας, πάντα οι άλλοι μας φταίνε! μόλις τα βρούμε σκούρα), τους οποίους εραστές-εκβιαστές η ίδια γνώρισε και έβαλε στη ζωή της, τους ψάρευσε ή την ψάρευσαν δεν έχει και τόση σημασία, αλληλοψαρεύθησαν, μέσα απο το διαδίκτυο, οι οποίοι εραστές-εγκληματίες μετά τα ερωτικά τρίγωνα με την «άσπιλη» και «ηθική» εκπαιδευτικό των παιδιών μας, την εκβίαζαν σχεδόν για 7 ολόκληρα χρόνια για τις εν λόγω μίνι οργιαστικές ερωτικές και αισθησιακές στιγμές τους και εκείνη, καλώς ή κακώς, συμβιβαζόταν και υπέκυπτε επειδή προφανώς γνώριζε ότι το βίντεο ήταν αληθινό και όχι κατασκευασμένο, και ότι θα γινόταν παγκύπρια ρεζίλι των σκυλιών, ρεζίλι των συναδέλφων της, για τις όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις και προσωπικές στιγμές της με τους εραστές της.

Συνεπώς, εμμέσως πλήν σαφώς, η καλή εκπαιδευτικός (άραγε τι μάθημα διδάσκει στους μαθητές της;) λέει και καταθέτει ψευδώς, ότι δεν συμμετέχει σε ρόζ βίντεο, αφού μάλλον συμμετέχει αλλά εν αγνοία της, διότι αν δεν συμμετείχε, ποιό το λογικό νόημα να αισθάνεται ότι είναι υπό απειλήν και να θεωρεί ότι εκβιάζεται και μάλιστα να πληρώνει αδρά και για πολλά χρόνια τον εραστή-εκβιαστή της;

Το επιχείρημα της ότι υπέκυπτε για 7 ολόκληρα χρόνια στις απειλές των εραστών-εκβιαστών της είναι έωλο και άτοπο, γελοίο και πανάθλιο, διότι μπορούσε κάλλιστα (αν δεν μεσολαβούσε και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των εραστών της), αφού είναι μορφωμένη εκπαιδευτικός, να ισχυριστεί στους ιδίους το επιχείρημα που έδωσε ετεροχρονισμένα και καθυστερημένα στην αστυνομική της κατάθεση. Π.χ. μπορούσε λογικά να τους πεί: ότι το βίντεο είναι πλαστό, ότι είναι προϊόν μοντάζ, ότι θα αρνηθεί ότι συμμετέχει η ίδια, και έτσι συνεπώς δεν θα τους έδινε ούτε και ένα ευρώ. Και θα έβγαινε λάδι απο τον εν λόγω αδίστακτο εκβιασμό. Αντ΄ αυτού επέλεξε εν μέρει να συνεργαστεί με τους εκβιαστές της, διότι προφανώς ήταν και οι εραστές της. Και υπήρξε μάλλον κάποια μεγάλη συναισθηματική σύνδεση.

Αφού καθώς δήλωσε στην κατάθεση της, δεν συμμετείχε σε κανένα αισθησιακό βίντεο, γιατί άραγε φοβόταν μη τυχόν και εκτεθεί ανεπανόρθωτα η τιμή της; Συμμετείχε ή δεν συμμετείχε τελικά;

Ο καθαρός ουρανός, λένε στα χωριά μας, αστραπές δεν φοβάται.

Συνεπώς για να φοβόταν τις αστραπές, σημαίνει ότι ο ουρανός της δεν ήταν καθόλου καθαρός. Μόλις το πήρε απόφαση ότι η εν λόγω ερωτική σχέση της ήταν τοξική, στείρα και αδιέξοδη, και δεν την βοηθούσε να εξελιχθεί ως προσωπικότητα, αποφάσισε μετά απο 7 χρόνια να καταγγείλει τους εραστές της ότι ήταν και οι εκβιαστές της.

Και συνεπώς το θύμα, με την βοήθεια της αστυνομικής δύναμης και της μοντέρνας Κοινωνικής Ηθικής που συγκαλύπτει τις όποιες «νόμιμες» ατομικές ανηθικότητές μας, μεταβάλλεται σε «νόμιμο» εκβιαστήν και θύτη, και οι εγκληματίες-εραστές τα θύματά της.

Γιώτης Θάσιος

Email: yiotisthasios@gmail.com

ΠΗΓΗ: Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»