Translate

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΣΤΩΝ


Απο αριστερά και πίσω απο τον φωτογράφο: 
Ο πρώην Πρωτοσύγκελλος της ι. μ. Θεσσαλονίκης 
και νύν Μητροπολίτης Καβάλας και Θάσου σεβ. Στέφανος 
συμπροσευχόμενος (!!!) αντιΚανονικά 
σε Εβραϊκή Συναγωγήν.


Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΣΤΩΝ/ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Η σύγχρονη νεοΕλληνική Εκκλησιαστική αλλοτρίωση, σε πρώτο πλάνο: Πρώτος και «καλύτερος» προδότης της αμωμήτου Ορθοδόξου Πίστεως (και όχι προδότης της Μίας Αγίας Καθολικής Ορθόδοξης και Ηρωϊκής Μακεδονίας μας) ήτο και παραμένει ο μακαριστός Μητροπολίτης Καβάλας και Θάσου κυρός Προκόπιος.

Για ποιό λόγο ήτο και είναι προδότης;

Διότι, πρώτος και «καλύτερος», ο Σεβασμιώτατος κυρός Προκόπιος εξάπαντος μετά του αρχι-προδότου και Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου και μετά των συν αυτώ εικοσιδύο (22) σεβασμιωτάτων και  «Φιλαδέλφων» τσιρακίων τους -πλήν ενός- υπέγραψαν στην Νέα Ληστρική και λεγομένη δήθεν ως «Πανορθόδοξη» Σύνοδο του Κολυμπαρίου (2016), την αλλοίωση, την παραχάραξην, την διαστροφήν, την διαβολήν και την αποδόμηση της ορθοδόξου Πατερικής και Δογματικής διδασκαλίας της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο Κολυμβαριστής πρώην σεβασμιώτατος Καβάλας και Θάσου κυρός Προκόπιος, μετά την μεγίστη προδοσία που διενήργησε -ως μη ώφειλε- κατά της Φίλης Ορθοδοξίας, διότι ήτο και
Πρόεδρος επι των Δογματικών ζητημάτων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πέθανε ΠΡΩΤΟΣ με φρικτό και αιφνίδιο θάνατο, δηλαδή πνίγηκε, ενώ εξασκούσε στη θάλασσα ως δεινός κολυμβητής τις κολυμβητικές του ικανότητες. Προδόθηκε ο αρχιΚολυμβαριστής -μπορεί να πεί κανείς- απ΄το πολύ κολύμβι.

Δεύτερος και «καλύτερος» προδότης της Φίλης Ορθοδοξίας (και όχι προδότης της Μίας Αγίας Καθολικής Ορθόδοξης και Ηρωϊκής Μακεδονίας μας) ήτο και είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κυρός Ιγνάτιος.

Για ποιό λόγο ήτο και είναι προδότης;

Διότι και αυτός ο κυρός Ιγνάτιος μετά των συν αυτώ εικοσιτριών (23) «Φιλαδέλφων» Κολυμβαριστών, υπέγραψε, την αλλοίωση, την παραχάραξη, την διαστροφήν, την διαβολήν και την αποδόμηση της ορθοδόξου Πατερικής και Δογματικής διδασκαλίας της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο Κολυμβαριστής πρώην σεβασμιώτατος Λαρίσης και Τυρνάβου, μετά την μεγίστην προδοσία που διενήργησε -ως μή ώφειλε- κατά της Φίλης Ορθοδοξίας, διότι ήτο Επί-σκοπός Της, πέθανε ΔΕΥΤΕΡΟΣ με φρικτό και αιφνίδιο θάνατο, δηλαδή έπαθε έμφραγμα, «προδόθηκε απο την καρδία του» γράψανε τα δημοσιεύματα, κατά την διάρκεια μεταμόσχευσης ύπατος.

Ο μέν Κολυμβαριστής Ιγνάτιος πρόδωσε την καρδιά του Βασιλείου Ιερατεύματος και την Πατερική Εκκλησιολογία μας και εν τέλει προδώθηκε από την ίδια του την καρδιά, ο δε Κολυμβαριστής Προκόπιος πρόδωσε στο Κολυμβάριο της Κρήτης την Εμπειρική Δογματική της Εκκλησίας, και πνίγηκε στη Θάσο από το χαλαρωτικό του κολύμβι. Αυτά παθαίνουν και θα πάθουν άπαντες οι ορκισμένοι Κολυμβαριστές μέχρι να συνέλθουν από τον πνευματικό τους κατήφορον.

Αγνοώ αν προέκυψε άλλος τις αιφνίδιος και φρικτός θάνατος τινός ορκισμένου Κολυμβαριστού/Οικουμενιστού. Εξάπαντος, πρώτα ο Θεός, αν ζούμε και εμείς, θα δούμε αναμφίβολα [δημοσιογραφικώς] έναν προς έναν την κατάληξή τους.

Τρίτος και καλύτερος προδότης της Φίλης Ορθοδοξίας, είναι ο νεοσσός Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως (Καβάλας) και Θάσου κ. Στέφανος Τόλιος.

Για ποιό λόγο ήτο είναι και παραμένει [και αυτός] ένας προδότης;

Για τρείς σημαντικότατους λόγους:

1ον. Διότι, είναι ελεϊνό φερέφωνο, γλύφτης, και άθλιο τσιράκι του τρισμοιχεπιβάτη αρχιΟικουμενιστή Μητροπολίτη της Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

2ον. Διότι, ως Πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, διενεργούσε αδίστακτο διωγμό κατά της ιεράς Τριανδρίας των Θεσσαλονικέων Πρωτοπρεσβυτέρων και ιερώς Αποτειχισθέντων: π. Θεόδωρον Ζήσην, π. Φώτιον Βεζύνιαν, π. Νικόλαον Μανώλη.

3ον. Διότι, ως Μητροπολίτης Φιλίππων και Θάσου, συνεχίζει, ακάθεκτος, να υποστηρίζει και να ενεργεί υπέρ των Κολυμβαριστών/Οικουμενιστών και να ανοίγει τον λάκκο κατά των αντιΟικουμενιστών ομολογητών πατέρων.

Οι Μητροπολίτες Άνθιμος και Στέφανος μπορεί να είναι ως άνθρωποι άριστοι και καλοί πατριώτες με αρκετά καλές εθνικές θέσεις, αλλά δεν παύουν εις την συνείδηση του πιστού λαού, ως Επίσκοποι, να είναι κακόδοξοι και προδότες της Φίλης Ορθοδοξίας, εξ αιτίας της αδίστακτης και κακόβουλης πολεμικής τακτικής τους έναντι των αντιΟικουμενιστών Κληρικών και Λαϊκών.

Συνεπώς, άγιοι Παναγιώτατοι, Μακαριώτατοι και Σεβασμιώτατοι και α-νόητοι οπαδοί του σατανόσχημου Κολυμβαρισμού ποιοί ακριβώς θέτουν και σπέρνουν σχίσματα, διχόνιες, διαιρέσεις και αιρέσεις στους κόλπους της Μίας Αγίας και Αποστολικής Εκκλησίας; Οι αρχιΟικουμενιστές τσομπαναραίοι ή μήπως οι αντιΟικουμενιστές τα τσομπανόσκυλα;

Ο Μητροπολίτης Καβάλας και Θάσου -ο πρωτομάστορας των εν Ελλάδι διωγμών- κ. Στέφανος έχει το θράσος να βγαίνει και να εξαπολύει ανιστόρητες ατάκες και ψευδο-πατριωτικές κορώνες του τύπου:

«Πιστεύω ότι ο προδότης θα είναι ένας, όπως πάντοτε ήταν στην ιστορία της Ελλάδος».

Τέτοια τραγελαφική βλακεία πρέπει να αναγραφεί στον ανδριάντα ή στο μνήμα των νέων «Μακεδονομάχων» και «Σκοπιανοφάγων» σεβασμιωτάτου κ. Στεφάνου και παναγιωτάτου της Θεσσαλονίκης. Να γελάει τουλάχιστο και το παρδαλό κατσίκι στο Μάτσου Πίτσου.

Εμείς να αντιλογήσουμε κατ΄ αυτού του α-νόητου λεχθέντος με την επόμενη προσωπική άποψη-ατάκα: Πιστεύω ότι οι προδότες της Μίας Αγίας Αποστολικής Ηρωϊκής και Καθολικής Μακεδονίας μας είναι κάμποσοι Γραικύλοι και νεοΓραικοί, όπως πάντοτε ήταν στην παλαιά και σύγχρονη ιστορία της Ρωμηοσύνης.

Στο εν λόγω δοκίμιο προσδιορίσαμε 24+1 εν Ελλάδι Κολυμβαριστές προδότες της Φίλης Ορθοδοξίας. Ο +1 είναι ο νύν Μητροπολίτης Καβάλας και Θάσου.

Ο ίδιος ο σεβ. Καβάλας, περί της Μακεδονίας μας, εδήλωσε πολύ σωστά τα αμέσως επόμενα:

«Δεν είναι δυνατόν το όνομα αυτό να παραχωρηθεί και να παραδοθεί» στους Σκοπιανούς.

Ενώ, σύμφωνα με τους οπαδούς του Οικουμενισμού και τους φίλους του Κολυμβαρισμού, το όνομα της Μίας Αγίας Αποστολικής και Καθολικής Εκκλησίας, ήτο και είναι δυνατόν να παραχωρηθεί και να παραδοθεί -υπό των αιρετιζόντων «Επισκοπιανών»- εις τους «ετερόδοξους Εκκλησιαστές» σύμφωνα με την παγκακόδοξη σύγκληση αντίληψη και απόφαση της Νέας Ληστρικής Συνόδου της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους αδίστακτους και ασεβείς νεοΦαναριώτες Οικουμενιστές υπάρχουν δύο τρία και τέσσερα άμα λάχει είδη Εκκλησιών, πως να μή υπάρχουσι λοιπόν, στην ερμαφρόδιτη και εωσφορική λογική τους, 2 λογιών Μακεδονίες;

Ωστόσο να προσθέσω και τις επόμενες «ρητορικές» δηλώσεις του:

Ερωτά: «Δηλαδή αν υποτεθεί ότι θα ονομαστούν κατά αυτό τον τρόπο, εμείς ποιοι Μακεδόνες θα είμαστε; Σε ποια Μακεδονία θα ζούμε, στη νότια;».

Απαντώ: Εμείς Σεβασμιώτατε στο επισημαίνουμε καθαρά και ξάστερα, ότι θα είμαστε οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Μακεδόνες, και οι Σκοπιανοί θα είναι οι «ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ Μακεδόνες». Εξάπαντος θα συνεχίσουμε να ζούμε στην ορθόδοξη και ελληνική Μακεδονία μας.

Το ζήτημα νομίζω, ότι, έγκειται στο κατα πόσον ΕΣΕΙΣ και το Κολυμβαριστικό συνάφι σας τι θα είστε και που θα ζείτε. Στους «ετερόδοξους Μακεδόνες» ή στους ορθόδοξους Μακεδόνες; Θα ζείτε στην φαντασιακή «Ετερόδοξη Εκκλησία» του Κολυμβαρισμού σας ή μήπως στην Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία Του; Μέχρι στιγμής, με τα ηλίθια και αντιχριστιανικά καμώματά σας μας αποδεικνύεται τρανώς, ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου, και ότι εμπίπτεται μέσα στους μεγαλόσχημους προδότες της Φίλης Ορθοδοξίας.

Θέτω εν αμφιβόλω, αν και δέν είμαι καρδιογνώστης, και την επόμενη δήλωσή σας:

«Και την καρδιά μας να βγάλουν, Μακεδονία θα γράφει πάνω, μαζί με τον Χριστό».

Έχω τον λογισμό, αν διανοηθεί κανείς να βγάλει την καρδιά των ορκισμένων Κολυμβαριστών και Οικουμενιστών θα γράφει επάνω της όλα τα γνωστά και άγνωστα σατανόσχημα πάθη των Επισκόπων-κατασκόπων, πλήν το υπερ πάν Όνομα του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Αν καλοκοιτάξει κανείς μάλιστα με ειδικό μικροσκόπιο τα κύτταρα της καρδιάς τους θα αναγράφει με κεφαλαία γράμματα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΕΡΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ», «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ», «ΕΤΕΡΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ», «ΘΡΟΝΟΥΣ», «ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ», «ΜΑΜΩΝΑ», «ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΕΣ», «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ», καθώς μη σας φανεί παράξενο μπορεί [να γράφει] και «ΝΟΤΙΑ Μακεδονία» όπερ είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος του ψευδοπατριωτισμού τους μαζί και της αθέου ή συγκρητιστικής θρησκοληψίας τους!...

Πάρτε και τα ρέστα, σε «Μακεδονικές Δραχμές» άγιε Καβάλας!

Του Παναγιώτη Π. Νούνη