Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΤΟ «ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΙΣΟΒΕΙΑΤΟ «ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΙΣΟΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη@Anastasia Michele Papadopoulou.
Αρκετά κανιβαλλίσατε επι του πτώματος της μακαριστής Έλενας Φρατζή για ψηφοθηρικούς λόγους. Καλύτερον είναι, νομίζω, να λαϊκίζει κανείς (όπως τον Δίπλαρο) παρά να κανιβαλίζει επι πτωμάτων (οπως πράττωσι οι «πρίγκηπες του σκότους»).

Παρακαλώ πολύ τους σκεπτικιστές και σκεπτόμενους αναγνώστες/τριες μου μην εμπιστεύεστε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ την «στρατηγική» της κ. Αναστασίας Παπαδοπούλου, διότι, πρόκειται για εισαγώμενες λύσεις όπου κατά κόρον εις την κλειστή νησιώτικη Κυπριακήν κοινωνίαν μας στιγματίζεται και ετικεττοποιείται εφ όρου ζωής παρα ταύτα και δια ταύτα το ταλαιπωρημένο θύμα της κάθε είδους κακοποίησις, άν και μόνο άν «σπάσει την σιωπή» του.

Τι ωφέλησεν την μακαριστή Έλενα Φρατζή όπου «έσπασε» ψευδώς και συκοφαντικώς την σιωπήν της;

Προτείνω όμως, τα εν λόγω λεπτά ζητήματα περί της σεξουαλικής κακοποίησης καί άλλων τινών παρεμφερών ζητημάτων, περί της βίας στην οικογένεια, να αντιμετωπισθούν, όχι δια της αμφιλεγόμενης οδού των Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων (όπου αναντίρρητα θα ενθαρρύνουν εις το διαβόητο «σπάσιμο της σιωπής» και εν τέλει την χρησιμοποίησην και διαπόμπευσην του θύματος, δείτε την υπόθεση της Έλενας Φρατζή) ή της Αστυνομίας και των Δικαστηρίων, αλλά να αντιμετωπισθούν ΚΥΡΙΩΣ με Πνευματική διάκριση (=Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία) δια της εκκλησιαστικής οδού της Θείας και ιεράς Εξομολογήσεως σε σοβαρούς και φωτισμένους Πνευματικούς ανθρώπους (Κληρικούς-Μοναχούς-Λαϊκούς). Οι οποίοι δεσμεύονται, οι κληρικοί, με το απόρρητον του ιερού Μυστηρίου της Εξομολόγησις/Μετανοίας.

Και όλα αυτά τα σημειώνω, σκόπιμα, ίνα μη επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά (τύπου Φρατζή) εις βάρος των θυμάτων και εις το όνομα της καλπάζουσας ψηφοθηρίας της διεφθαρμένης και ανήθικης Κομματοκρατίας και Δειμοσιογραφίας (δείμος=τρόμος).

Όποιος γνωρίζει κάτι περί της σεξουαλικής κακοποίησις θα είναι καλό και άγιο να ενεργεί με διάκριση και σιωπή και να μη εμπιστευθεί ΚΑΘΟΛΟΥ τους τρομ(χ)ονόμους της δυσλειτουργικής και τυφλής Δικαιοσύνης, για να μη βρεί τον μπελά του, καθώς τον βρήκε η μακαριστή Έλενα Φρατζή, εξ αιτίας του γεγονότος ότι «έσπασε την σιωπή» της, μέσω σατανικής σκευωρίας, η οποία ήτο στο τέλος της ημέρας ο μείζων αποδιοπομπαίος τράγος, θεσμικών και πολιτικών αξιοματούχων, της Ψυχολογίας του Όχλου, των Δειμοσιογράφων και Καναλαρχών (Ελίτας, μακαριστού Άντυ Χατζηκωστή, Παπαδοπουλαίων κ.ο.κ.).

Ήταν εξάπαντος ο χρήσιμος ηλίθιος των Αστυνόμων Σαϊνιών, δικαστικών και πολιτικών αρχών, ώστε να επιβληθούν όλοι αυτοί δια της βίας στις ψυχές και τις καρδιές των ανθρώπων.

Για ποιό λόγο; Για να κάνουν με το αζημείωτον ένδοξες καριέρες, Πολιτικοί, Δικαστικοί, Νομικοί, Ιεράρχες, Επιτρόποι, Κανονολόγοι, Αστυνόμοι, Δημοσιογράφοι, Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι, κ.ο.κ. γύρω απο το σοβαρότατο ζήτημα της σεξουαλικής παραβίασης.

Αν πράγματι κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου (και λοιποί ομόγνωμοι σας) αγαπούσατε πράγματι τα παιδιά του κόσμου, τα παιδάκια μας, δεν θα τα ενθαρύνατε να αυτο-διασυρθούν ή να αυτο-διασύρουν τις οικογένειές τους για να σπάσουν δήθεν την σιωπή τους. Αλλά θα σας ενδιέφερε κυρίως να θεραπεύατε τις ψυχές τους, με εν Χριστώ διάκριση και με Αγιοπνευματική σιωπή και όχι με ψυχρή και βίαιη ΝΟ-ΜΙ-ΚΙ-ΣΤΙ-ΚΗ διαπόμπευση για τα ιδιοτελή σας συμφέροντα.

Στώμεν καλώς και στώμεν μετά φόβου στις εξαγγελίες και διακηρύξεις των υιών/θυγατέρων του πατρός του Σκότους, όσοι θέλουμε δηλαδή να είμαστε πρίγκιπες και πριγκίπισσες του θείου και Ακτίστου Φωτός.

Του Παναγιώτη Π. Νούνη