Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Νεώτερες πληροφορίες, όπου έλαβε ο γράφων με ειδικό τηλεφώνημα προς το Ισραήλ, σήμερα, περί του βαριά τραυματισμένου Αστυνομικού κυρίου Γιώργου Γρηγόρη Γεωργίου είναι ότι η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσημη και σταθερή.

Την εν λόγω είδηση πολύ ορθά την διέδωσαν απόψε και τα εν Κύπρω Μ.Μ.Ε. Για το εν λόγω ειδικό θέμα περί της ιατρικής περίθαλψης του ήρωα αστυνομικού μίλησε μέχρι και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ. Πρόκειται όμως για ακατάσχετες φημολογίες και φλυαρίες, ότι: η σύζηγος του Αστυνομικού κυρία Άσυα Γεωργίου κατάφερε μέχρι στιγμής να επικοινωνήσει και να μιλήσει με τον σύζυγο της.

Βέβαια η καλή σύζυγος του κ. Άσυα απο την πρώτη στιγμή τον συνόδευσε με μεγάλη αγωνία, μέχρι το Ισραήλ, μαζί με την οικογένεια της. Η αλήθεια είναι, ότι: η σύζυγος του ακόμη να επικοινωνήσει ή να μιλήσει με τον αστυνομικό Γιώργο, διότι χαροπαλεύει ακόμη, και διότι, δυστυχώς, ακόμη να συνέλθει φυσιολογικά απο τις πολύωρες εγχειρήσεις και την καταστολή όπου υπέστη απο το Σάββατο βράδυ.

Οι πολύτιμες ιατρικές πληροφορίες όπου έλαβα για τον αστ. Γιώργο, είναι:
1. Του έχει αφαιρεθεί το μισό συκώτι του, σχεδόν το 40% του ήπατος.
2. Η κατάσταση του πνεύμονα του είναι ιατρικώς διαχειρίσημη.
3. Κανονικά, σύμφωνα με τους ειδικούς ιατρούς, έπρεπε σήμερα να ανανήψει απο την καταστολή ενώ αυτό δεν έγινε ακόμη εφικτό.
4. Θα γίνει προσπάθεια για ανάνηψη του και την αυριανή ημέρα.

Εξ αρχής οι πληροφορίες μας λέγανε ότι οι δολοφονικές σφαίρες του καλάσνικωφ του έπληξαν το σηκώτι και τον πνεύμονα.

Στην πραγματικότητα, παρ΄ όλον τον καταιγισμό πυρών και ριπών όπου εβλήθει το αστυνομικό περιπολικό, μια σφαίρα του διαπέρασε τον πνεύμονα και θραύσματα εξ αυτής, μάλλον, της ίδιας σφαίρας του έπληξαν σοβαρά και το συκώτι.

Απο πραγματικά καθαρότατο θαύμα δεν δολοφονήθησαν οι αστυνομικοί, καθότι έπεσαν αιφνίδια στην παγίδα αδίστακτων μαφιόζων. Το ότι ο Γιώργος πυροβολήθηκε στο ύψος του πνεύμονα είναι καθαρό ότι οι εγκληματίες δεν ήθελαν απλά να εκφοβίσουν, αλλά να δολοφονήσουν συνειδητά τους αστυφύλακες για να διαφύγουν της συλλήψεως.

Απο την άλλη, αν κανείς παρατηρήσει προσεκτικά το αυτοκίνητο των μαφιόζων εκτελεστών, (παραπέμπω σε φωτογραφία) οι δύο ήρωες αστυνομικοί παρ΄όλο που ήτο σοβαρά τραυματισμένοι τους το έκαναν κόσκινο και άδειασαν κυριολεκτικά τα υπηρεσιακά πιστόλια τους έναντι των επίδοξων μαφιόζων. Και συνεπώς πάλι απο θαύμα επέζησαν και οι εγκληματίες.

Σημειώστε ότι είναι τοις πάσι γνωστόν, πλέον, ότι η άμεση παρέμβαση και των τριών αστυνομικών ηρώων στην περιοχή απέτρεψε σημαντικότατο σατανικό σχέδιο δολοφονίας κάποιου συγκεκριμένου προσώπου.

Τέλος, όλοι μαζί ας προσευχόμαστε εξ όλης της ισχύος μας, οι καρδιακοί φίλοι του, οι συνάδελφοι του, οι παλιοί συμμαθητές του, όπως ο καλός Θεός εν μέσω Αναστάσιμης περιόδου να κάνει το θαύμα του και να αναστήσει τον άνθρωπο μας όπου έβαλε το σώμα του ως ασπίδα μπροστά απο τα εγκληματικά πυρά του αδίστακτου μαφιόζου Ηλία Μούζου.

Του Παναγιώτη Π. Νούνη