Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝΙΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΑΒΒΑΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝΙΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΑΒΒΑ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη


Ενδιαφέρουσα και διαφορετική τροπή λαμβάνει η εν Κύπρω «Ρασπουτινιάδα» υπόθεση περί της δήθεν σεξουαλικής κακοποιήσεως της μακαριστής Έλενας Φραντζής και της ληστρικής-αντικανονικής καθαιρέσεως του πατρός Στυλιανού Σάββα από το χωρίον Εργάτες.

Ήδη να πληροφορήσουμε τους νέους και αξιότιμους αναγνώστες μας ότι το Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» σε αποκλειστική δημοσίευση προχώρησε και έδωσε στο φώς της διαδικτυακής δημοσιότητος τρία σημαντικότα επώνυμα και ενυπόγραφα εκκλησιαστικά και αστυνομικά έγγραφα, ταυτόσημο μαρτυρικό υλικό εκ της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, οπου αποδεικνύουν πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι η εν λόγω υπόθεση με την κωδική λεγομένη -υπο ημών- ονομασία: «Φαντασιοπληξίες και Συκοφαντίες της Έλενας Φραντζής μετά των συν αυτώ συνεργατών της» λαμβάνει μια απρόοπτη και απρόσμενη διαφορετική εξέλιξη, συγκριτικά, εξ όσων μας έχωσι βομβαρδίσει ανηλεώς και προπαγανδιστικώς τα εν Κύπρω πολυποίκιλα Μ.Μ.Ε.

Το πρώτο εκκλησιαστικό Έγγραφο-Μαρτυρία είναι η
ενυπόγραφη μαρτυρία του Θεολόγου και Ιεροψάλτου κ. Παναγιώτη Κουρουφέξη. Στο οποίο ο εν λόγω κύριος συνάδελφος (συν)μαρτυρεί την ζηλόφθονη εμπάθεια την ψυχωτική μανία και απύθμενη κακότητα του Εκκλησιαστικού Επιτρόπου κ. Θεοδόση Τσαγγαρίδη κατά του πατρός Στυλιανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥhttp://apologitikaa.blogspot.com.cy/2018/…/blog-post_22.html .

Το δεύτερο εκκλησιαστικό Έγγραφο-Μαρτυρία είναι ενισχυτική (με την μαρτυρία του Θεολόγου κ. Παν.
Κουρουφέξη) και ενυπόγραφη μαρτυρία της κατά σάρκα αδελφής του εν λόγω Εκκλησιαστικού Επιτρόπου κ. Θεοδόση Τσαγγαρίδη, της κυρίας Ελισάβετ Στέκκα, όπου επιβεβαιώνει προφορικά και υπογράφει ενώποιον της Συνοδικής Ανακριτικής Επιτροπής ότι υφίστατο φρικτή και οργανωμένη σκευωρία, κατά του πατρός Στυλιανού, με αρχηγέτη τον αδελφόν της.

Πιόνια του εν λόγου ισχυρού «εκκλησιαστικού» ανδρός (πρώην αγωνιστού της ΕΟΚΑ Α΄ και της ΕΟΚΑ Β΄) και διαβολικού σκευωρού υπήρξαν: η ψυχοπαθής και ουσιοεξαρτώμενη μ. Έλενα Φραντζή, η άλλη ταλαίπωρη Έλενα, και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας.

Κατά την γνώμη μας, σύμφωνα με αντικειμενικές μαρτυρίες και πλούσιο μαρτυρικό υλικό, ο Μητροπολίτης Ησαΐας
Κυκκώτης και ο Μητροπολίτης Νικηφόρος Κυκκώτης είναι ηθικοί συναυτουργοί (και στενοί συνεργάτες μετά του εν λόγω διαβολέα Εκκλησιαστικού Επιτρόπου κ. Θ. Τσαγγαρίδη) για τον εν λόγω πρωτοφανή στυγνόν και διεθνήν διασυρμό του αδίκως καθαιρεθέντα παπαΣτυλιανού μετά των οικείων αυτού.

Η κ. Ελισάβετ Στέκκα, αδελφή του κ. Θεοδόση Τσαγγαρίδη, μας αποκαλύπτει ρωμαλέα και με πνεύμα ευθύτητος μέχρι και τον ιδιαίτερο χώρο ή την γιάφκα του οργανωμένου εγκλήματος, στο δάσος του Φιλανίου, όπου έλαβαν χώρα μυστικές συναντήσεις για την προμελετημένη ηθική εξόντωσην, εκκλησιαστικήν εξολόθρευση και κοινωνικήν διαπόμπευση, εξάπαντος της ιερατικής οικογενείας του πατρός Στυλιανού Σάββα.

Όλα αυτά τα σημειώνουμε, σκόπιμα και με πόνο ψυχής, ίνα ο πανάγαθος Θεός, εν τέλει φωτίσει την καρδία του αρχηγέτη γέροντα δολοπλόκου και σκευωρού ίνα έλθει σε βαθιά συντριβή και εν Χριστώ μετάνοια και οδηγηθεί τέλος πάντων ενώποιον αρχών και εξουσιών και αποκαλύψει-ομολογήσει με ανδρείο φρόνημα και ενυπόγραφα το έγκλημά του, ούτως ώστε να μη έχει πλέον συνειδησιακό πρόβλημα και προετοιμάσει έτσι καλώς και θεαρέστως και την αιώνια προοπτικήν του.

Διαφορετικά, σε αντίθετη και πεισματική άρνησή του να παραμένει αμετανόητος και συνειδησιακά συγκεχυμένος και πνευματικά ακατάστατος, μάλιστα και με το ένα πόδι στον τάφο… τι ψυχή θα παραδώσει, άραγε, ενώποιον του Θρόνου του Θεού;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΙΚΩΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΣ, ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ, ΥΠΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΑΒΒΑhttp://apologitikaa.blogspot.com.cy/2018/…/blog-post_23.html .

To τρίτο Έγγραφο-Μαρτυρία πρόκειται για μια σημαίνουσα
και ενυπόγραφη Αστυνομική κατάθεση της κυρίας Ανδρούλας Γεωργίου προς την Ανακριτικήν ομάδα του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Η εν λόγω κυρία ήτο αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας όπου η μακαριστή Έλενα Φραντζή της απεκάλυψε προσωπικά, ότι:

«εβάλλαν με να πώ ψέματα ότι με εβίασεν ο πάτερ. Και επειδή είμαι ναρκωμανής ετάξαν μου λεφτά».

Η εν λόγω κυρία Α.Γ. στις αρχές τις δεκαετίες του 1990 για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους έδωσε για λίγο χρονικό
διάστημα την τότε μικρή κόρη της Μαρία (14 ετών) υπό την επίβλεψη και προστασία στην ιερατική οικογένεια του πατρός Στυλιανού και της πρεσβυτέρας, διότι ο παπαΣτυλιανός ήτο ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης της. Εκείνην την ίδια εποχή γύρω στο 1993-1994 ισχυρίστηκε και η Φραντζή (4 ετών τότε) ότι έλαβαν χώρα τα περί της «άσεμνης σεξουαλικής επιθέσεως» υπό του θετού Κληρικού πατέρα της.

Η Ανακριτική Επιτροπή της ιεράς Συνόδου καθώς και το πολιτικό Δικαστήριο, για αστείους λόγους, υποτίμησαν και απαξίωσαν την σημαντική μαρτυρία μητέρας και κόρης καθότι δεν εζήτησαν ουδεπώποτε την μαρτυρίαν τους.

Ενώ παράλληλα, προβληματίστε καλώς το επόμενο: η μαρτυρία της ψυχοπαθούς και ναρκωμανούς μακαρίτισσας Έλενας Φραντζής, εκ των αποτελεσμάτων γίνεται πλέον φανερό, ότι έγινε a priori, ευρέως αποδεκτή, τόσο από την πολιτική όσο και από την εκκλησιαστική δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΤΡΙΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥhttp://apologitikaa.blogspot.com.cy/2018/…/blog-post_13.html .

Η αποκάλυψη της εν Κύπρω θλιβερής και στυγερής «Ρασπουτινιάδος» κατά του αδίκως και αυθαιρέτως καθαιρεμένου -υπο ληστρικών Συνοδικών και Δικαστικών αποφασισθέντων- πατρός Στυλιανού Σάββα ξεκινά το ταξίδι της.

Προσεχώς θα δημοσιεύσουμε τινά ειδική γραπτή προσωπική συνέντευξη του υποφαινόμενου με τα στρατηγικά σημεία-στοιχεία όπου ο Κανονολόγος και Νομικός παρ΄Αρείω Πάγω κ. Κυριακός Κυριαζόπουλος θα προχωρήσει δυναμικά στην Εκκλησιαστική Έφεση εις την Ιερά Σύνοδο για το άδικον και αυθαίρετον της καθαιρέσεως του πατρός Στυλιανού Σάββα.

Του Παναγιώτη Π. Νούνη