Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

ΟΙ ΡΑΣΠΟΥΤΗΔΕΣ-ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΕΣ ΚΥΚΚΩΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΟΙ ΡΑΣΠΟΥΤΗΔΕΣ-ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΕΣ ΚΥΚΚΩΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΑλλίευσα μερικά ενδιαφέροντα και ειδικά σχόλια για την εν λόγω υπόθεση, όπου μεταξύ των σχολιασμών δεν χάνουν ευκαιρία να διεισδύσουν φανατικοί, αντίχριστοι, άθεοι, και αθεόφοβοι, ώστε να λοιδωρήσουν και να υβρίσουν την Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία εξ αιτίας ψυχολογικής αμετροέπειας, ψιλής ημιμάθειας, μεγίστης αμάθειας, φθονερής εμπάθειας και τέλος αρνητικής προκατάληψης κ.ο.κ.

Τα σωρηδόν εύλογα πυρά του κόσμου στοχοποιούν, διότι κατασκανδαλίζουν με κακόδοξες και κακόβουλες εξάπαντος ιδοτελείς ενέργειες τους, τον Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρον και τον Μητροπολίτην Ταμασού κ. Ησαΐαν.

Ακολουθούν προεπιλεγμένα σχόλια και αποσπάσματα και παραπέμπω προς το τέλος του διαλόγου στην πηγή απ΄όπου αντίγραψα τα σχόλια όπου μπορείτε να δείτε και άλλα επιπρόσθετα σχόλια.

Stelios Polemitis: Για ένα τεμάχιο γης ....
Αντιδικεί ο επίσκοπος Κύκκου με την Ελλάδα στα δικαστήρια!
Το αίμα των παιδιών της ΕΛΔΥΚ βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα! Έπεσαν μαχόμενοι για να κρατήσουν τους Τούρκους εισβολείς μακρυά απο τα οικόπεδα της Ιεράς Μονής Κύκκου!
Ντρέπομαι....

Petros Ashiotis: Απλά ο περί συγκιλησμού και παττισμένος Νικηφόρος βρήκε να το πουλήσει για χρυσάφι σε Ρώσσους που του βρήκε ο Ταμασού Ησαΐας., ο οποίος θα είναι ο υποψήφιος του Νικηφόρου στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές.Έτσι θα υπάρχει χρήμα για να τρέξει την προεκλογική του άλλου περί συγκιλησμού Ταμασού Ησαΐας. Θεέ μου συγχώρα τους.

Stavros Kalogeropoulos: Αυτή είναι η δουλειά τους. Μας πουλάνε ιουδαιορθοδοξια για να ζούνε οι παπαδες στη χλιδή.

Μάριος Αντωνίου: Κοψε τα ληγμενα...

Stavros Kalogeropoulos: Φιλε με τα ληγμένα τελειώσαμε έληξαν οι παπαδες
Με τους παπαδες ζεις στο σκωταδι
είτε το θελουμε είτε όχι ο Χριστιανισμός και ο μουσουλμανισμός είναι ιουδαικες αιρέσεις
. Έχουν βγει κατευθείαν απο τη Βίβλο. Πιστεύουν στους ίδιους προπάτορες των ιουδαιων όπως αβρααμ ιακωβ δαβιδ κλπ. Έχουν και τους ίδιους προφήτες όπως το Ζαχαρία που καλεί τα τέκνα της Σιων να σφάξουν τα τέκνα των Ελλήνων.
Ξυπνα αδελφέ διάβασε λίγο και άσε τα ληγμένα που μας μάθανε στο σχολείο.
Διάβασε τα Ευαγγελία και τις γραφές της θρησκειας της ερήμου που μας φέρανε με το ζόρι
.

Παναγιώτης Νούνης: Ένας ιδιότυπος «μεσσαιωνικός σκοταδισμός» υφίσταται, αλλά δεν συμφωνώ με τον απόλυτο μηδενισμό. Αλλά ποιός μας εμποδίζει να μελετήσουμε βιβλία; Η Εκκλησία μας απαγορεύει να μελετήσουμε τις πηγές της; Μας απαγορεύουν οι δανειστικές δημοτικές και πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες να μελετήσουμε αντιχριστιανικές ή χριστιανικές πηγές; Μας απαγορεύουν τα βιβλιοπωλεία να βρούμε βιβλία για το εν λόγω ζήτημα; Προφανώς, εικάζω, ότι το σκοτάδι προέρχεται κατά κύριον λόγο απο τον εαυτόν μας. Η πεζοδρομιακή προσέγγιση σου ρίχνει το επίπεδο αγαπητέ κύριε, και προσβάλει κυρίως εσένα, υποτιμάς τους Κληρικούς, εκκλησιομαχείς με εμπάθεια και γίνεσε δυστυχώς γραφικός και απεχθής, δηλ. δέν πείθεις κανέναν, παρά μόνον μας πείθεις ότι είσαι βαθιά προκατηλλημένος αρνητικά με την Εκκλησία και τους Κληρικούς για ψυχολογικούς πνευματικούς και οντολογικούς λόγους. Αν και μόνον άν διάβαζες τα ιερά Ευαγγέλια με καλοπροαίρετη διάθεση, και όχι απο την ανάποδη, δεν θα έγραφες μαλακίες.

Stavros Kalogeropoulos: Αδελφέ ήμουν και εγώ κάποτε σαν και εσένα μέχρι που γνώρισα την αλήθεια μέσω διαβάσματος και μελέτης της πραγματικής ιστορίας του ελληνισμού.
Είναι φως φανάρι ότι οι τρεις αβρααμογενεις θρησκείες διαφημίζουν αγάπη και σκορπούν μίσος . Όλα τα Ευαγγελία φαςκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους για παρά πολλά γεγονότα γύρω απο την ζωή του Γεσσουα. Επίσης πάνω απο 120 ιστορικοί που έζησαν απο την γέννηση του μέχρι και το 150 ‘’μχ’’ κανένας απο αυτους δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τη ζωή και τα ´´πάθη ´´ του Γεσσουα (Ιησού).
Έχω εκατοντάδες παραδείγματα να σου δώσω όχι μόνο με τις ιουδαικες γραφές αλλά και με τους ανθέλληνες αυτοκράτορες του Βυζαντίου που πολέμησαν κάθε τι ελληνικό και κατέστρεψαν τον μεγαλύτερο πολιτισμό που υπήρξε στην ανθρώπινη ιστορία. Και γιατί; Στο όνομα του Γιαχβέ (γιαχωβά) πατέρα του ίησού που μισεί τους λαούς εκτως απο έναν;
Προς πληροφορία σου
Αλληλουλια ( hallelujah) σημαίνει Halle-lu-jah στα ιουδαικα δόξα στον jah(ova)
.

Παναγιώτης Νούνης: @ Stavros Kalogeropoulos Αποκλείεται να είσουν σαν και εμένα. Ο κάθε άνθρωπος έχει την μοναδική και ξεχωριστή πορεία του στην ζωήν. Με γνωρίζεις; Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις συνεπώς που ακριβώς μοιάζουμε; Γνωρίζεις ή, να το θέσω διαφορετικά, έχεις τα κριτήρια να διακρίνεις πότε μιλώ ως πιστός ή ως θρησκειολόγος; Ωραία λοιπόν αφού είσαι πεπεισμένος για την αλήθεια σου όπερ ανεκάλυψες, γιατί άραγε τόσο μαίνος και χολή κατά της Εκκλησίας και των παπάδων; Φοβάσε μήπως ότι θα γκρεμιστεί η ψευδαίσθηση και φαντασίωση σου έναντι της θρησκείας; Αν θεωρείς ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και διαθέτεις την απόλυτη βεβαιότητα ποιό το νόημα να διαλεχθούμε αγαπητέ αδελφέ μου; Σταύρο μου μελετώ την Εβραϊκήν Γλώσσα, τόσο την σύγχρονη όσο και τα Βιβλικά Εβραϊκά. Στο εν λόγω σχολιασμό σου υφίστανται σωρηδόν ανακρίβιες και παραπληροφόρηση. Σταύρο μου, είμαι ανοικτός να γνωριστούμε όποτε επιθυμείς για να κάνουμε σοβαρό και πρόσωπον με πρόσωπον θεολογικό και θρησκειολογικό διάλογο. Δεν θα σφετεριστούμε ούτε να καταχραστούμε την εν λόγω ανάρτηση και φιλοξενία όμως του κ. Στέλιου Πολεμίτη.

Stavros Kalogeropoulos: Παναγιώτης Νούνης έχεις δίκιο τα παρατραβήξαμε με τη φιλοξενία του φίλου Στέλιου Πολεμιτη
Είμαι ανοικτός για συζήτηση και προσωπικά άμα επιτρέπει ο χρόνος και ο τόπος επειδή μένω στη Νέα Υόρκη.
Όταν λέω ήμουνα σαν και εσένα εννοώ με την θρησκεία και ειδικά με την ελληνο-ορθοδοξία μέχρι που καταλαβα ότι η ελληνορθοδοξια είναι ένα μεγάλο παραμύθι ένα χρυσωμένο χάπι. Δεν γίνεται θύμα (ελληνισμος) και θύτης (ορθοδοξία) να είναι μαζί σε μια συνθέτη λέξη και να σημαίνουν το ίδιο πράγμα.

Παναγιώτης Νούνης: Βγάζεις αυθαίρετα και βεβιασμένα συμπεράσματα αδελφέ μου. Εμένα προσωπικά είναι το ακαδημαϊκό αντικείμενο μελέτης μου, οι σπουδές μου, το χόμπι μου, μελετώ τα θρησκεύματα απο 5 χρονών, σχεδόν 35 χρόνια, δεν ασπάζομαι ούτε προσκυνώ θρησκείες. Τις ΜΕ-ΛΕ-ΤΩ διότι η Θρησκειολογία είναι επιστημονικό αντικείμενο σε όλες τις Θεολογικές και Φιλοσοφικές Σχολές του κόσμου. Μάλλιστα, θεωρώ, μαζί με τον αείμνηστο Δογματολόγο π. Ιωάννη Ρωμανίδη ότι οι θρησκείες είναι νευρολογικές ασθένειες. Δεν υφίσταται ακαδημαϊκή σύνθεση θρησκειολογικός ή και θεολογικός όρος «Ελληνορθοδοξία». Είναι αθεολόγητος όρος. Δημιούργημα Εθνοφυλετικών κύκλων. Ούτε ο Ελληνισμός υπήρξε θύμα ούτε η Ορθοδοξία είναι θύτης. Λάθη υπήρξαν, σε αμφότερα τις πλευρές, εγκλήματα υπήρξαν απ όλες τις πλευρές, εμείς σήμερα συνεχίζουμε με ελεύθερη βούληση προς τις επιλογές μας. Ενίοτε, υπάρχει ένα ιδιαίτερο φαινόμενο στην Ψυχολογία, όπου το θύμα ερωτεύεται και αγαπά τον θύτη και το ανάποδο. Συνεπώς προβληματίστου βαθύτερα.

Χρυσταλλενη Θεοκλεους: Και εγώ ντρέπομαι Στέλιο! Τίποτε πιο λίγο...😢😢

Πάμπος Χαραλάμπους: Κ΄εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό τους

Andreas Karamanis: Δεν χορταίνουν το πλούτο. Εγώ να δεις

Stelios Polemitis: Πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια εχει δωρίσει άραγε η μητέρα πατρίδα στην Κυπρο μετα την εισβολή; Ειτε ως χρηματική δωρεά, ειτε για σπουδές και σίτιση χιλιάδων Κυπρίων φοιτητών, ειτε αλλως πως; Ποσες χιλιαδες Κυπριοι βρήκαν καταφυγιο στην Ελλαδα μετα την εισβολή; Ποσες χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν και εργαζονται σημερα στην Ελλαδα; Ποσες θέσεις παραχωρούνται απο την Ελλαδα για δωρεαν σπουδές σε Κύπριους; Ποιος ειναι ο φυσικος μας σύμμαχος και που σπεύδουμε για στήριξη και βοήθεια με τον πρωτο κίνδυνο εν κατακλείδι;

Stelios Polemitis: Διάβασα για την συμπεριφορά στο Δικαστήριο του δικηγόρου της Μονής Κύκκου έναντι του υπουργού εξωτερικών της Ελλαδας όταν τον αντεξέταζε! Ενα μέγα ΑΙΣΧΟΣ ήταν!

Χρυσταλλενη Θεοκλεους: Πολύ μικρή λέξη το ΑΙΣΧΟΣ!

Stelios Polemitis: Giwrgos Nikandrou ο σατανάς εν είδει .... ππαρά φαίνεται οτι τους εχει κυριεύσει!

Costas Tsangarides: Πλήρης δήμευση της περιουσίας της εκκλησίας. Σαν δεν ντρέπονται οι ρασοφοροι Ρασπουτιν...

Costas Tsangarides: Έβγαλε τη γλώσσα του περίπατο ο δικηγορισκος οσφυοκαμπτης βουρβουλας ευελπιστώντας σε έτι περισσότερο ππαρα για την Θλιβερή του εκδουλευση προς τους υπηρετουντες άψογα την απόλυτη Υποκρισία, τη Διαπλοκή και τη Διαφθορά.

Despo Pilavaki: Ντρεπομαι πολυ και λυπουμαι ακομα πιο πολυ . Κατι τετοιοι δειωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια . Τι διδαξεν ο Χριστος και τι κανουν οι εκπροσωποι του . Δεν χορταινουν Ενικησεν τους ο Σατανας .Εκατσαν να λογαριασουν οι κολασμενοι δεσποταδες ποσα χρωστουμε στην Ελλαδα ? Φτου σας ρε και ξανα φτου σας αχρηστοι

Λοίζος Πουργουρίδης: Αυτος να ντρέπεται. ..

Χάρης Νίκου Φαλάς: Μιλατε χωρις να ξερετε και αυτο ειναι το χειροτερο..μονο να ξερατε τις δωρεες στον Ελληνισμο της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ και του Μητροπολιτη του θα βγαζατε ολοι τον σκασμο...φυσικα ουτε την τελευταια εισφορα για την Μαντρα Αττικης γνωριζετε διοτι δεν δημοσιοποιηθηκε ουτε αυτη...

Παναγιώτης Νούνης: Απο τους καρπούς κρίνεται και το δέντρον. Και οι Κυκκώτες αν κάνουν κατά Θεόν ελεημοσύνη θα λάβουν απο Θεού και τον μισθόν τους. Μακάρι να κάνουν εν κρυπτώ ελημοσύνες. Καλό στις ψυχές τους θα είναι. Αλλά όμως, να διαστρέφουν την πίστη μας, μέσω της Οικουμενικής Κίνησις, και μέσω των φερεφώνων τους (Α. Πιτσιλλίδη κ.ο.κ.) να κατασπαταλούν εκατομμύρια σε προεκλογικούς αρχιεπισκοπικούς αγώνες, να αθωώνουν και ετεροχρονισμένα να καταδικάζουν «ανήθικους» κληρικούς τους, για τα δικά τους συμφέροντα, και να βγαίνουν δημόσια ετεροχρονισμένα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και για να προασπίσουν την τιμή και την υπόληψη τους... ε όλο αυτό το μασκαραλίκι και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης δεν μπορεί κανείς να το καταπιεί αμάσητο και να βγάλει έτσι απλά τον σκασμό, διότι θίγονται μερικοί Φαριζίαιοι και Υποκριτές. Και οι λίθοι κεκράξονται για τους θεομπαίκτες και ανάξιους Κυκκώτες.

Χάρης Νίκου Φαλάς: Εισαι σε ολα λαθος...ουτε λεξη για τα 5 εκ του βατοπεδιου στον Μητροπολιτη Λεμεσου για προεκλογικα

Χάρης Νίκου Φαλάς: Παντως οταν μιλα ο Πιτσιλλιδης ειναι τοτε που βγαζετε ολοι τον σκασμο διοτι δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε και τον χαρακτηριζετε μονον.

Παναγιώτης Νούνης: Αγαπητέ κ. Χάρη Νίκου να συστηθούμε πρώτα, μάλλον, και μετά γράψετε όσες αρλούμπες και κουραφέξαλα επιθυμεί η ψυχούλα σου. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος που με γνωρίζει, κυρίως οι αναγνώστες μου, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι: 
1ον, δεν είμαι φανατικός οπαδός και φερέφωνο του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου, αν και είναι ο οικείος μου επίσκοπος, διότι διενεργώ συστηματική αντιρρητική θεολογική κριτική κατά των νεοΒα(λ)πεδινών. Μαζί με άλλους συνάδελφους θεολόγους αποδείξαμε πολλάκις το αθεολόγητο και κακόδοξο πλαίσιο του Λεμεσού του μακαριστού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού και του Εφραίμ. Δώστε μου αντικειμενικά έγγραφα και σημαντικά στοιχεία αφού είστε καπάτσος κατήγορος των Βα(λ)τοπεδινών, για τα 5 εκατομμύρια όπου σπατάλησε ο Λεμεσού και θα τα αξιοποιήσω όπως πρέπει. 
2ον. Έχω κάνει σχεδόν 10 τηλεφωνικές παρεμβάσεις, κατά των εκπομπών του αφορισμένου θεολόγου κ. Ανδρέα Πιτσιλλίδη, και με έκοψε στον αέρα, αν αυτό σου λέει κάτι. Οι παρεμβάσεις μου είναι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EzYJYrFaiG0 
3ον. Μετά απο την εν λόγω απάντηση ποιός άραγε πρέπει να βγάλει τον σκασμό; Το ερώτημα μου είναι ρητορικό μη μπείτε παρακαλώ στον κόπο να μου απαντήσετε διότι σε κάθε σχόλιό σας εκτείθετε τον εαυτόν σας.

Stelios Polemitis: Βεβαίως δεν πρόκειται να βγάλω τον σκασμό Χάρης Νίκου Φαλάς! Τον σκασμό όφειλε να βγάλει ο δικηγόρος της Μονής Κυκκου στο Δικαστήριο αντεξετάζοντας τον υπουργό εξωτερικών της Ελλαδας! Τι είναι εκεινες οι βρωμιες που εκστομισε! Και η Μονή όφειλε να βρει τον δρόμο ωστε να μην οδηγηθούν τα πράγματα στο Δικαστήριο!

Konstantinos Tzionis: Περί χρημάτων τον αγώνα ποιουμεθα !

Παναγιώτης Νούνης: Δυστυχώς κ. Στέλιο Πολεμίτη οι ανά την Οικουμένη Κυκκώτες έχουσι βγάλει άσχημο όνομα, και θεωρούνται κακόδοξοι αρχιΟικουμενιστές εξ αιτίας του αναντίρρητου γεγονότος ότι διαστρέφουν και αλλοιώνουν την Ορθόδοξη Πίστη μας. Θέλετε επ αυτού και ένα απτό επίσημο αποδεικτικό στοιχείο; Άπαντες οι Κυκκώτες Μητροπολίτες, ανά τον κόσμο, σχεδόν εφτά (7), υπέγραψαν τα κακόδοξα αποφασισθέντα της «Πανορθόδοξης Συνόδου» στην Κρήτην, την λεγομένη και Νέα Ληστρική Σύνοδο του Κολυμπαρίου. Συμπαιρένω επαγωγικά ότι αφού κάνουνε εκπτώσεις στην Φίλη Ορθοδοξία, τα υπόλοιπα είναι μέσα στο σχέδιο της υπηρεσίας των προς τον θεό Μαμωνά.

Παναγιώτης Νούνης: Οι Κυκκώτες στην υπόθεση της μακαριστής Έλενας Φραντζής αθώωσαν τον παπαΣτυλιανό το 2015, μετά τον θάνατον της έδωσαν φοβερό διά Μ.Μ.Ε. ρεσιτάλ θεομπαιξίας και υποκρισίας και τον εκαθαίρεσαν εν ρυπή οφθαλμού μετά την Διακαινήσιμο Αναστάσιμη Εβδομάδα. Και ο λόγος; για να μη χαλάσει το «ίμαιητζ» των Κυκκωτών για τις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές. Κατά τα άλλα είναι «φιλάνθρωποι» «φιλεύσπλαχνοι» «ελεήμονες» κ.ο.κ.

Stavros Kalogeropoulos: Παναγιώτης Νούνης
Συνεχίστε να προσκυνάτε την αγια σιων και τον άγιο σαββαωθ και τις θρησκείες της ερήμου και να γεμίζετε τα παγκάρια και θα πάτε στον παράδεισο προστατευμένοι απο τον διαβολο.

Παναγιώτης Νούνης: Να το κοιτάξεις αυτό το μαχητικό αντι-θρησκευτικό μαίνος... ενδέχεται να είναι ψυχολογικό ή και νευρολογικό ζήτημα.

Stavros Kalogeropoulos: Παναγιώτης Νούνης το κοίταξα δεν υπάρχει θεραπεία.
Έχω κλείσει μέσα μου την Ελλάδα χωρίς τον ιουδαιοχριστιανισμο και αισθάνομαι μέσα μου κάθε ίχνος χαλασμού.
Δοκίμασα να ξεκινήσω απο την αρχή και μόλις διάβασα το απολιτικιον του νηπιοβαπτισμου (εξορκισμός) τρόμαξα και ακόμα τρέχω!
Διάβασες το απολιτικιον του νηπιοβαπτισμου αδελφέ
;

Stavros Kalogeropoulos: Όσο για το αντί-θρησκευτικό μενος είναι διότι η αδικία ευλογήθηκε αγιοποιηθηκε και προσκηναται τυφλά,
Εκτός απο τη γενοκτονία των Ελλήνων πέτυχαν να εξευτελίσουν την έννοια της ελληνικότητας, να υποβιβάσουν την ελληνική θρησκευτική μας παράδοση στο επίπεδο της ειδωλολατρίας τι στιγμή που αυτού προσκηνανε λείψανα εικονες ξυλα χιτώνες παντόφλες κλπ.
Υποβίβασαν την τέχνη μας στο επίπεδο του άσεμνου και αισχρου.
Αλλά το κυριότερο να κάψουν τα κείμενα των προγόνων μας ως «αιρετικά» και «διαβολικές εμπνεύσεις» και να σπάσουν τα αγάλματα και τους ναούς τον προπατόρων μας.

Παναγιώτης Νούνης: Stavros Kalogeropoulos Σταύρο μου καληνύχτα φίλε μου. Έχεις δίκαιο σε όλα. Άντε νανάκια.

Nikos Pappas: Ποια ιουδαιοορθοδοξια ρε;
Αυτοι που εβαλες εκει πέρα ξέρεις τα ονοματά τους;
Ξέρεις ποιοί είναι;
Εχεις ιδέα τι ειναι η ορθοδοξία και της ρίχνεις λάσπη;
Διαβάσατε ποτέ λόγο Θεου και τον συγκρίνατε με Πλάτωνα και Αριστοτέλη ( που ουτε αυτους διαβάσατε ) και τον βρήκακε υποδιαίστερο σε σοφία.
Σκοτισμένα και κοταδιασμένα είναι τα μυαλά σας ημιαμόρφωτοι παραμορφωμένοι
Αλλα γνώμη εχετε αυτην την εύκολη που αναμασάνε αλλοι ηλίθιοι εδω στο Φατσοβιβλίο και κάνουνε επέιδηξη πνεύματος στραβάρα μες τα μάτια τους
.

Παναγιώτης Νούνης: Nikos Pappas Μη συγχύζεσε Νικόλαε! Δεν έχουμε πρόβλημα με τους Εβραίους ή τον Ιουδαϊσμό, εξάλλου πολύ σοφά η Εκκλησία μας θεωρεί ως θεόπνευστο και κανονικό βιβλίο την Παλαιά Διαθήκη. Στις Θεολογικές Σχολές διδασκόμαστε Βιβλικές Σπουδές και και Βιβλικά Εβραϊκά. Δηλαδή αγαπούμε τους Εβραίους. Δεν είμαστε αντισημίτες, αλλά αντισιωνιστές. Τώρα βρήκες άνθρωπο για να του διδάξεις την Φίλη Ορθοδοξία. Πρόκειται για άνθρωπο δαιμονισμένο. Απο λόγια δεν καταλαμβαίνει, διότι το δαιμόνιο του, όχι αυτός, όλα τα ξέρει.