Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟ-ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ -ΜΕΣΩ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ «ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ»Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟ-ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ -ΜΕΣΩ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ «ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ»
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Παραθέτω δύο ξεχωριστά αποσπάσματα, όπου μου δίδεται τέλος πάντων η πολύτιμη ευκαιρία να σας αποκαλύψω την διπλοειδή μεθοδολογία της προσωπικής δημοσιογραφικής και διαδικτυακής διακονίας και εργασίας μου ως νέος Εκκλησιαστικός Ιστορικός και εκκλησιαστικός Δημοσιογράφος:

1ον. Αποδεικτική Θεο-λογική μέθοδος την οποία μας την προτείνει εξόχως ο Άγιος Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης Γρηγόριος ο Παλαμάς και άλλοι Θεοφόροι και Θεολόγοι Πατέρες.

2ον. Την Ευαγγελικήν Ονοματοφάνεια όπου μας προτείνεται απο το ιερό Ευαγγέλιον.

Να ευχαριστήσω επ΄ ευκαιρίας και δημόσια τους νέους συνεργάτες και πληροφοριοδότες που μου απέστειλε ο πανάγαθος Θεός.

Τα όπλα του εραστού της Αληθείας είναι τα πιό πάνω. Όποιος τα πολεμεί, είναι σαν να κλωτσά επάνω σε σπόντες. 

Συνεπώς Στώμεν Καλώς!...

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

«ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ» ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ:

Andri Leonidou: Επέλεξες λάθος δρόμο για να υπερασπίσεις τον πάτερ Στυλιάνο και μόνο γαλήνη δεν θα φέρεις στην ήδη πολυτάραχη ζωή του.

Παναγιώτης Νούνης: @Andri Leonidou Μπορείς να μας ορίσεις και να μας προσδιορίσεις με ακρίβεια ποιός είναι ο ορθός δρόμος;

Εξάπαντος να σας πληροφορήσω, διότι ενδέχεται μερικοί και μερικές να βγάζετε επιπόλαια και αυθαίρετα συμπεράσματα, ώστε να συγκαλύψετε την αλήθεια, δεν με απασχολεί ποσώς να υπερασπίσω τον πάτερ Στυλιανό.

Δεν έχω αφ΄ εαυτού μου τέτοιαν ιδιαίτερη ικανότητα. Ποιός είμαι άλλωστε εγώ ώστε να υπερασπίσω έναν άνθρωπο και φίλο του Θεού; Και σιγά μη περιμένει ο παπαΣτυλιανός απο ένα αχάπαρο και μικρό άσημο και ασήμαντο ανθρωπάκι για να τον υπερασπίσει. Κυρία Άνδρη μου Χριστός Ανέστη και να σε διαβεβαιώσω ότι ΜΟΝΟΝ ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι ο μείζων ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ της ζωής του πάτερ αλλά και της δικής μου.

Όσον αφορά περί της γαλήνης... δεν είμαι ο φορέας πολλώ μάλλον η πηγή της εν Χριστώ ειρήνης και ψυχικής γαλήνης, συνεπώς έχετε δίκαιον. Ήρθα να «διχάσω και να βάλω μάχαιρα» καθώς με εντέλει το ιερό Ευαγγέλιον πρός δόξαν Χριστού. Καληνύχτα σας.

Efthimios Bairaktaridis: Εύχομαι ολόψυχα είς πάσαν κατεύθυνση νά λάμψει ή πάσα αλήθεια. Έν Κυρίω αδερφοί μού δέν πρέπει ούτε νά προδικαζουμε ούτε να κρίνουμε ώς "δίκαιοι " κριτές καί αυτό τό λέω διότι γιά τήν συγκεκριμένη υπόθεση έχω διαβάσει τά χίλια μύρια στό διαδίκτυο.

Παναγιώτης Νούνης: Εδώ ήδη δίκασαν και καταδίκασαν... σε ΟΛΑ τα επίπεδα (Πολιτικά, Εκκλησιαστικά, Δημοσιογραφικά, Ηθικά, Οικονομικά, Κοινωνικά κ.λπ.) μιαν ολόκληρην ιερατικήν οικογένεια.

Πλέον δικάζει και καταδικάζει Χάριτι Κυρίου, το Βασίλειον ιεράτευμα, το έθνος το Άγιον, δηλ. η Συνείδηση της Εκκλησίας.

Δικάζουμε με τρόπον νόμιμον και δίκαιον, ελέω του Δικαίου της Χάριτος, τους Δικαστές, τους Δημοσιογράφους, τους Πολιτικούς, τους Αστυνόμους και Αστυνομικούς, τους Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους και τέλος τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ εκκλησιαστικούς ταγούς και Ιεράρχες μας.

Και δικάζουμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΟΝΟΜΑΤΑ αλλά και με ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΕΙΑ μέσω της ιεράς Ευαγγελικής Ονοματοφάνειας.