Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ κ. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΑκολουθεί ένα πρώτο σχόλιο-ανακοινωθέν όπου μου απεστάλη απο την οικογένεια του κυρίου Θεοδόση Τσαγγαρίδη και της αδελφής του κυρίας Ελισάβετ Στέκκα. Απο μέρους της κυρίας Μαρίας Αβρααμίδου, εξ αιτίας της αποκλειστικής διαρροής και δημοσίευσης προς το Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» τινών  σημαινόντων απόρρητων Συνοδικών Εγγράφων εκ της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου, όπου εμπλέκουν τα προειρρημένα ονόματα, όπου οι παρεμβαίνοντες προσπαθούν να (συν)καλύψουν κάπως άτσαλα τα εν λόγω προειρημένα συγγενικά τους πρόσωπα, χωρίς να (συν)υπολογίζουν τις πνευματικές ιεροκανονικές και νομικές συνέπειες των δημόσιων ψευδολογιών τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ-ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ «ΟΝ ΗΓΑΠΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ»

Maria Avraamidou: Μετά τη δημοσίευση της, κατά τα άλλα απόρρητης, επιστολής της Ελισάβετ Στέκκα προς την Ιερά Σύνοδο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, από τον εκκλησιαστικό ρεπόρτερ Παν. Νούνη, η οικογένεια της Ελισάβετ Στέκκα αποκαθιστά την αλήθεια:
Η ίδια η Ελισάβετ Στέκκα και τα 5 παιδιά της ουδεμία σχέση έχουν με τη σύνταξη και αποστολή της παραπάνω επιστολής και προφανώς ουδόλως συμμερίζονται τα όσα αναφέρονται στην επιστολή.
Η μητέρα μας, Ελισάβετ, είναι άνω των 80 ετών και δεν γνωρίζει ούτε γραφή ούτε ανάγνωση! Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να συντάξει την εν λόγω επιστολή. Η ίδια υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε της προσκομίστηκε ή της αναγνώστηκε τέτοια επιστολή προκειμένου να την υπογράψει. Προφανώς η επιστολή συντάχθηκε από άλλους και η υπογραφή της, εάν είναι γνήσια –γεγονός για το οποίο αμφιβάλλουμε- έχει υποκλαπεί με δόλο.
Η ίδια, δηλώνει ότι η σχέση της με τον αδελφό της Θεοδόση Τσαγγαρίδη ήταν και είναι άριστη, μόλις την περασμένη Κυριακή συναντήθηκαν και ως εκ τούτου ουδέποτε θα μπορούσε να καταλογίσει γραπτά όλα όσα καταγράφονται στην «επιστολή».
Εμείς, η οικογένεια της Ελισάβετ Στέκκα, θεωρούμε απαράδεκτη και εν πολλοίς ανήθικη τη προσπάθεια που γίνεται από τους γνωστούς – αγνώστους να διαταράξουν τη γαλήνη και την ηρεμία της ευρύτερης οικογένειάς μας, προσπαθώντας να επιρρίψουν ευθύνες για την υπόθεση αυτή σε άλλο μέλος της οικογένειάς μας.
Ας αναζητήσουν αλλού τους υπεύθυνους. Η οικογένειά μας ούτε θέλει, ούτε μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την Ιερά Σύνοδο. Η οικογένεια μας όμως μπορεί να προασπίσει επαρκώς τα συμφέροντά της, πράγμα το οποίο και φυσικά θα πράξει.
Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Παναγιώτης Νούνης: @Maria Avraamidou. Να σας απαντήσω λοιπόν αφού έχετε θράσος και αναίδεια να ψευδολογείτε:

1ον. ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέγραψα ή ανέφερα ότι εν λόγω επιστολή συντάχθηκε προσωπικά ή γράφθηκε υπό της κ. Ελισάβετ Στέκκα ή την οικογενεία της.

2ον. Η εν λόγω ΑΠΟΡΡΗΤΗ Επιστολή και μαρτυρία της (όπου κατεγράφη χειρόγραφα απο 2 Κληρικούς) κ. Ελισάβετ Στέκκας είναι η ΜΑΡΤΥΡΙΑ της έμπροσθεν της Ανακριτικής Επιτροπής στον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

3ον. Συνεπώς εν μέρει έχετε δίκαιον, ότι ως μέλη της οικογένειας δεν έχετε σχέση με την έγγραφον και υπογεγγραμένην κατάθεση της στην Ιερά Σύνοδο για το ζήτημα. Διότι δεν είσασταν παρόντες κατά την κατάθεσή της.

4ον. Δεν εζητήθη απο την μητέρα σας να γράψει ΚΑΜΜΙΑ επιστολή, η εν λόγω μαρτυρία της εδόθη προφορικά ενώποιον των ΔΥΟ ανακριτών της Ανακριτικής Επιτροπής της ιεράς Συνόδου.

5ον. Εξαιτίας του ότι κατήγγειλε τον αδελφόν της κ. Θεοδόση Τσαγγαρίδη ως δεινόν σκευωρό δολοπλόκο και συκοφάντη και συνεργάτης της μακαριστής Έλενας Φραντζής, είναι κατανοητό, απόλυτα, ότι ετεροχρονισμένα μπορεί να ισχυριστεί πάν ότι την εξαναγκάσει ο οικογενειακός της περίγυρος.

6ον. Άν πράγματι έχει υποκλαπεί με δόλο η υπογραφή της, αυτό να το καταγγείλετε άμεσα δια μέσω Νομικών, με ειδικήν καταγγελία κατά της Ιεράς Συνόδου, όπου διαρρέει το εν λόγω μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης. Ώστε να αποκατασταθεί η τιμή η εικόνα και η υπόληψη της οικογενείας σας. Πολύ το αμφιβάλλω όμως, και δή ζωηρώς, εφ΄ όσον πρόκειται για τιμιο έργο της Ανακριτικής Επιτροπής, όπου η κ. Ελισάβετ Στέκκα οδηγήθηκε με συγχωριανή της (εφ όσον ούτε κάν οδηγεί η ίδια) ώστε να καταθέσει τα εν λόγω φρικτά και φοβερά πράγματα κατά του δολοπλόκου αδελφού της και συγγενούς σας.

7ον. Προ μερικών ωρών δεχτήκαμε ένα απρόοπτο και σημαντικό τηλεφώνημα, εξ αιτίας της γραπτής παρεμβάσεως σας από κάποιον σημαντικό Μάρτυρα της υποθέσεως, όπου και αυτός έδωσε προφορικά την μαρτυρία του ενώποιον της Ανακριτικής Επιτροπής όπου μας επιβεβαίωσε πέραν πάσης αμφιβολίας:

(α) ότι η κ. Ελισάβετ Στέκκα ήτο παρούσα στον ι. Ναό του Αγίου Παντελεημόνα και έδωσε κατάθεση για την εν λόγω υπόθεση.
(β) την οδήγησε μια στενή φίλη και συγχωριανή της εν κρυπτώ και παραβύστω ίνα μη μαθευτεί στο χωριό.
(γ) Μετά την κατάθεση της κ. Ε. Στέκκα ακολούθησε η κατάθεση της νύμφης του παπαΣτυλιανού,
(δ) την κατάθεση της την υπέγραψε ενώποιον ΔΥΟ κληρικών όπου διενεργούσαν το ανακριτικό έργο.

Δηλαδή, υφίστανται 4-5 μάρτυρες όπου είδαν και εμίλησαν με την κ. Στέκκα την ημέρα όπου επήγε να καταγγείλει τον αδελφό της. Συνεπώς για ποιό λόγο προστατεύετε τον δολοπλόκο και ραδιούργο συγγενή σας.

Ο παπαΣτυλιανός και η πρεσβυτέρα δεν έχει οικογένεια; Ο παπαΣτυλιανός και η πρεσβυτέρα του μετά των συν αυτώ οικείων του δεν πρέπει να ζήσουν με γαλήνη τιμή και αξιοπρέπεια τον υπόλοιπο βίον τους; Πως θα ζήσει, αν δεν πάει ο κ. Θεοδόσης Τσαγγαρίδης και η φατριά του να ομολογήσουν το ειδεχθές έγκλημα τους;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΛΑΜΠΕΙ...!

Υγ. Μετά απο πολύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό και ψυχολογικό προβληματισμό στην εν λόγω υπόθεση θέτω εν ηχηρά αμφιβόλω και την περίπτωση, ότι η μακαριστή Έλενα Φραντζή, ότι δήθεν αυτοκτόνησε. Ποιό ήτο το πόρισμα του Ιατροδικαστού; Άκουσε κανένας μας την επίσημη έκθεση τινός ιατροδικαστού; Μήπως θα πρέπει να αναλάβει την υπόθεση κάποιος ιατροδικαστής και εγκληματολόγος;
Η Αστυνομία, άραγε, άνοιξε το απόρρητο των τηλεφωνικών επικοινωνιών της μακαριστής, ώστε να αποκλειστεί πέραν πάσης αμφιβολίας το ενδεχόμενο μιας προμελετημένης δολοφονίας της και να ξεκαθαριστεί έτσι με ποιούς ακριβώς επικοινωνούσε πρό του θανάτου της;

Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου