Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ] ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΡΝΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥ» ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Β΄ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΡΝΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥ» ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Β΄
Του Παναγιώτη Π. Νούνη


«Διαισθάνομαι ότι θα εγκαταλείψω τα εγκόσμια πρό της 1ης Ιανουαρίου το 1917. Θα ήθελα να πληροφορήσω τον Ρωσσικό λαό, τον Τσάρο, την Τσαρίνα, τι ακριβώς πρέπει να συνειδητοποιήσουν.
Αν τυχόν δολοφονηθώ απο κοινούς δολοφόνους, και ειδικότερα απο τους αδελφούς μου αγρότες, Εσύ, ο Τσάρος της Ρωσσίας, δεν έχεις τίποτα να φοβάσε για τα δικά σου παιδιά, θα βασιλεύσουν για εκατοντάδες χρόνια.
Αλλά αν δολοφονηθώ απο Βογιάρους, ευγενείς, και αν χυθεί το αίμα μου, τα χέρια τους θα παραμείνουν μολυσμένα επειδή έχυσαν τον αίμα μου για 25 χρόνια, και έπειτα θα φύγουν απο την Ρωσσία.
Αδελφοί θα σκοτώνουν [έπειτα] αδελφούς, και θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, και θα μισούν ο ένας τον άλλον, και για ακόμη 25 χρόνια δεν θα υπάρχει ειρήνη στην χώρα.
Τσάρε της γής της Ρωσσίας, εάν ακούσεις τον ήχο του κουδουνιού που θα σου πεί ότι ο Γρηγόριος (Ρασπούτιν) έχει δολοφονηθεί, θα πρέπει να ξέρεις αυτό:
εάν οι στενοί συγγενείς σας εμπλέκονται με τον θάνατό μου τότε κανένα απο τα παιδιά σου δεν πρόκειται να παραμείνει ζωντανό για περισσότερο απο δύο (2) χρόνια.
(...)
Ο Ρώσσος Τσάρος, θα σκοτωθείς απο τον Ρωσσικό λαό... τρείς φορές επί 25 χρόνια (για 75 χρόνια) θα καταστρέψουν τον Ρωσσικό λαό και την Ορθόδοξη Πίστη και η Ρωσσική γή θα πεθάνει.
Πρόκειται να σκοτωθώ. Δεν βρίσκομαι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς.
Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, για να είστε δυνατοί, και να σκέφτεσε την ευλογημένη σου οικογένεια

Γρηγόριος Εφήμοβιτς ΡασπούτινΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Προκύπτουν εύλογα και λογικά μερικά ιδιαίτερα ερωτήματα απο το εν λόγω αντικειμενικό χειρόγραφο ντοκουμέντο του μάρτυρα Γρηγορίου Ρασπούτιν:

Πως και με ποιόν τρόπο γνώριζε τα δύο μελλοντικά ενδεχόμενα (ένα θετικό και ένα αρνητικό) που καταγράφει προσωπικά στον φίλο του Τσάρο Νικόλαο; Πως και με ποιόν τρόπο γνώριζε, ότι επίκειται δολοφονική απόπειρα εναντίον του μερικούς μήνες πρίν και μάλιστα να προσδιορίσει με ακρίβεια, ότι δεν πρόκειται να είναι ζωντανός μετά την 1ην Γεννάρη του 1917;

Όντως δολοφονήθηκε 29 Δεκεμβρίου 1916.

Πως και με ποιό τρόπο γνώριζε ο Ρασπούτιν ότι ενδέχεται να τον δολοφονήσουν οι συγγενείς του Τσάρου και μάλιστα να περιγράψει με απόλυτη ακρίβεια ότι μετά απο 25 χρόνια απο την δολοφονία του οι εν λόγω δολοφόνοι του θα έφευγαν στην εξορία εκτός Ρωσσίας; Την επικείμενη δολοφονία του ενδέχεται να την πληροφορήθηκε. Αλλά ότι οι δολοφόνοι μετά απο 25 χρόνια θα επήγαιναν εξορία εκτός της Ρωσσίας, αυτό είναι κάπως εξαιρετικά δύσκολο να του ήτο με ακρίβεια γνωστό.

Πως γνώριζε με τόση απόλυτη βεβαιότητα, ότι αν ο Ρασπούτιν ήτο θύμα δολοφονίας, απο συγγενείς του Τσάρου, ΟΛΑ τα παιδιά του Τσάρου θα ήτο θύματα του ίδιου φρικτού δολοφονικού εγκλήματος, και μάλιστα να το προσδιορίζει με τόση μαθηματική ακρίβεια, ότι θα λάβει χώρα ΣΧΕΔΟΝ δυό χρόνια μετά την δολοφονία του;

Πράγματι ολόκληρη η Τσαρική Οικογένεια έχει δολοφονηθεί (17 Ιουλίου 1918) όντως προτού ολοκληρωθούν 2 χρόνια απο την επέτειο της δολοφονίας του Ρασπούτιν (29-30 Δεκεμβρίου 1916). Και αυτή ήτο η λιγότερη ακριβής προφητεία του.

Πως ήτο τόσο σίγουρος ότι και ο Τσάρος θα δολοφονείτο απο τον λαό του, δηλαδή τους Μπολσεβίκους, και πως ακριβώς εγνώριζε την χρονολογική ακρίβεια όπου σχεδόν 75 χρόνια θα επιβάλλοντο οι Μπολσεβίκοι και θα ρίμαζαν την Εκκλησία και τους Χριστιανούς;

Η κατακλείδα του Ρασπούτιν, προτρέπει και προετοιμάζει πνευματικά και ψυχολογικά την Τσαρική οικογένεια για την επικείμενη δική του δολοφονία, αφού είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι απο στιγμή σε στιγμή θα σκοτωθεί, αλλά κατ΄ουσίαν προειδοποιεί προφητεύει και προλέγει με κάθε ακρίβεια και το δικό τους τέλος. Το τέλος της Τσαρικής Μοναρχίας και το τέλος της Μεγάλης και Αγίας Ρωσσίας.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Αυτός ο άνθρωπος με το εν λόγω άκρως προφητικό ντοκουμέντο την επιστολή του προς τον Τσάρο ήτο ο διαβόητος «πορνοκαλόγερος» Ρασπούτιν ή ο ένσαρκος Διάβολος; Μα αφού ο Διάβολος, γνωρίζουμε, ότι δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ εξουσία να γνωρίζει το απώτερο και μακρυνό μέλλον. Το μέλλον το γνωρίζουν με κάθε ακρίβεια οι Φίλοι του Θεού. 

Συνεπώς, άραγε, μήπως πρόκειται και σωρούς απο λάσπη και μπάζα και σωρηδόν συκοφαντίες εξ αιτίας της πολυσήμαντης ισχυράς του προσωπικότητας και στενοτάτης φιλίας του με τους τελευταίους Τσάρους; Μήπως ήρθε ο καιρός να αποτινάξουμε τις εσφαλμένες μας βεβαιότητες;

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

[Η προηγούμενη πρόχειρη και ελεύθερη μετάφραση στα Νέα Ελληνικά έγινε υπό του Ερευνητού Παναγιώτη Π. Νούνη, απο το επόμενο μεταφρασμένο κείμενο της Επιστολής, απο τα Ρωσσικά στην Αγγλικήν].

Here is the last prophetic letter of the holy man Grigori Rasputin:

LAST PROPHETIC LETTER OF THE HOLY MAN GRIGORI RASPUTIN

I feel that I shall leave life before January 1st. I wish to make known to the Russian people, to Papa (the Tsar), to the Russian Mother (the Tsarina) and to the Children what they must understand. If I am killed by common assassins, and especially by my brothers the Russian peasants, you, the Tsar of Russia, will have nothing to fear for your children, they will reign for hundreds of years. But if I am murdered by boyars, nobles, and if they shed my blood, their hands will remain soiled with my blood for twenty-five years and they will leave Russia. Brothers will kill brothers, and they will kill each other and hate each other, and for twenty-five years there will be no peace in the country. The Tsar of the land of Russia, if you hear the sound of the bell which will tell you that Grigori has been killed, you must know this: if it was your relations who have wrought my death, then none of your children will remain alive for more than two years. And if they do, they will beg for death as they will see the defeat of Russia, see the Antichrist coming, plague, poverty, destroyed churches, and desecrated sanctuaries where everyone is dead. The Russian Tsar, you will be killed by the Russian people and the people will be cursed and will serve as the devil’s weapon killing each other everywhere. Three times for 25 years they will destroy the Russian people and the orthodox faith and the Russian land will die. I shall be killed. I am no longer among the living. Pray, pray, be strong, and think of your blessed family.”
Grigori Rasputin

ΠΗΓΗ: Prophesy by the Holy Man Grigori Rasputin on Destruction of the Russian Land

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου