Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Του Παναγιώτη Π. Νούνη


Δημοσιεύουμε αποκλειστικά ένα άκρως αποκαλυπτικότατο έγγραφο, ένα έγγραφο φωτιά,  όπερ καταγράφεται μια επώνυμη σημαντική μαρτυρία υπέρ του «ανήθικου» και «παιδόφιλου» πατρός Στυλιανού Σάββα. 

Το εν λόγω  απόρρητο έγγραφο φαίνεται να είναι σημαίνων έγγραφο της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, όπου επειδή τυγχάνουν σωρηδόν διαρροές τελευταία από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, διέρρευσε Χάριτι Κυρίου και κάποιο ψίχουλο προς το Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».  

Τις τελευταίες ημέρες η φατριά του Μακαριωτάτου και οι Κυκκώτες, λυσάξανε να μάθουνε από που αντλώ τις πολυποίκιλες εκκλησιαστικές πληροφορίες μου για το περιρρέον ζήτημα, με κωδική ονομασία «μυθοπλασία της Έλενας Φραντζή» και «συκοφαντία Εκκλησιαστικών Επιτρόπων» και πασχίζουν να μάθουνε με κάθε άτιμο και άνανδρο τρόπο ποιά είναι η πηγή πληροφόρησης μου.

Ένας Εκκλησιαστικός Ρεπόρτερ δεν δύναται -διότι δεν είναι δεοντολογικό- να αποκαλύψει τις πηγές του. Είναι προτιμώτερο και δίκαιο ένας δημοσιογράφος και «Μπλόκερ» να καταδικαστεί ακόμη και σε άδικον φυλάκιση  ώστε να μη αποκαλύψει την πηγή του.


Το εν λόγω έγγραφο έρχεται να συμμαρτυρήσει εις την ισχυρή άποψη μας ότι ο αντικανονικά και αυθαίρετα υπό της Ιεράς Συνόδου καθαιρεθείς παπαΣτυλιανός, ήτο, είναι και παραμένει, δυστυχώς, ένα πρωτοφανές και παγκύπριο δείγμα ευσεβούς Κληρικού θύμα της εκκλησιαστικής ζηλοφθονίας και της εωσφορικής ραδιουργίας.

Με την σκόπιμη και αντικανονική καθαίρεση του εν λόγω Κληρικού, διασύρεται άρδην η Αποστολική Εκκλησία της Κύπρου υπό των ΑΝΑΞΙΩΝ Ιεραρχών που διοικούν την ιερά Σύνοδον.

Το εν λόγω έγγραφο είναι μια σημαίνουσα επιστολή-μαρτυρία πρός την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου από τον αξιότιμο Θεολόγο και Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Νεοφύτου της Ανθουπόλεως κυρίου Παναγιώτου Κουρουφέξη.

Ο εν λόγω καλός Θεολόγος και Πρωτοψάλτης διετέλεσε και ως Ιεροψάλτης, στην ενορία του πατρός Στυλιανού Σάββα, όπου εκεί απο πρώτο χέρι, γνώρισε την απύθμενη κακότητα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.

Αποκαλύπτει σε μαρτυρικό υλικό της Ανακριτικής Επιτροπής την ιδιαίτερη εμπάθεια τινός Εκκλησιαστικού επιτρόπου έναντι του πατρός Στυλιανού Σάββα.

Ο εν λόγω Επίτροπος, με ένα ακόμη πρόσωπο κλειδί, και μαζί με την μακαρίτισσα Έλενα Φραντζή, μια ανίερη σατανική τριάς, με το αζημείωτο βέβαια, δηλαδή με τριάκοντα αργύρια, προερχόμενα από το παγκάρι της Εκκλησίας, δημιουργήσαν την μυθοπλασία του υποτειθέμενου «παιδοβιασμού» για να διαπομπεύσουν και διασύρουν συκοφαντικώς έναν αξιόλογο και αθώο Κληρικό μετά των οικείων αυτού.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας Κυκκώτης στην εν λόγω υπόθεση οι αψευδείς πληροφορίες μας λένε, μάλιστα επίμονα και αποδεικτικά, ότι συμπαρατάσσετο με την παγκάκιστη φατρία των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων του.

Γιατί άραγε κατήντησαν σε τέτοια ελεϊνή κατάσταση οι Κολυμπαριστές Κυκκώτες; Εξ αιτίας της Οικουμενιστικής και εκκοσμικευμένης  αποστασίας τους;

Μακαριώτατε άγιε Κύπρου και άγιε Κύκκου κάντε ένα έλεος με τις διαρροές... δεν σας τιμούν καθόλου πολλώ μάλλον με τις αντιφατικές και αυθαίρετες καταδικαστήριες αποφάσεις σας.

Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου