Translate

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Μόλις μου έχει αποσταλλεί το επόμενο μήνυμα, δημόσια, κάτω απο προσωπικό σχόλιο μου που συνέγραψα δημόσια για την υπόθεση του «ανήθικου» Κληρικού και της «αμαρτωλής» παπαδιάς του.

Το εν λόγω σχόλιο είναι ανώνυμο δυστυχώς και έχει προς αποστολή του την κ. Χριστίνα Βασιλείου και τον υποφαινόμενο.

Την επαύριο θα επανέλθω να το σχολιάσω, μέχρι αύριο όμως ας πούμε ένα Κύριε Ελέησον και ανάπαυσον την ψυχή της ωραίας Ελένης.

Ακολουθεί το αποκαλυπτικότατο σχόλιο όπου μας παραθέτει σωρηδόν τραγικές πληροφορίες:

«Nuvac - Clash Royale

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΟΥΝΗΣ @Christina Vassiliou

Γεια σας. Τυγχάνω να γνωρίζω την Έλενα και την οικογένεια του πάτερ. Θα μπορούσα να απαντήσω στα ερωτήματα σας σχετικά με την Έλενα, τα ναρκωτικά και τα χρήματα. Πρώτου όμως αναφερθώ στα ερωτήματα θα ήθελα να αναφέρω ότι ο πάτερ είναι ένας από τους πιο χρυσούς και ευγενικότατους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου, είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα βοηθήσει ακόμη και τον χειρότερο του εχθρό.

Δυστυχώς, μένοντας χωρίς καμία άλλη λύση θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στο παρελθόν της οικογένειας της Έλενας. Δυστυχώς η Έλενα πέρασε την χειρότερη νεανική ηλικία, χωρίς οικογένεια και μητέρα. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι η βιολογική μητέρα της Έλενας προερχόταν η ιδια από μια όχι και τόσο καλή οικογένεια, συμπεριλαμβάνοντας το γεγονός ότι ο πατέρας της είχε δολοφονήσει την μητέρα της μπροστά στα ματια της. Αργότερα, η ιδια, είχε καταλήξει να είναι άστεγη και να κάνει χρήση ναρκωτικών η οποία έχασε την ζωή της μετα από αυτά.

Όταν η Έλενα περνούσε χρόνο με την μητέρα της το Σαββατοκύριακο την οποία έπαιρνε μέσω του προγράμματος ερχότανε πίσω τρομαγμένη και χτυπημένη χωρίς να ξέρουμε τι γινότανε μεταξύ τους. Αργά η γρηγορά η Έλενα κατέληξε και η ιδια στα ναρκωτικά μην ξέροντας το γιατί αλλά ο πιο λογικός και προφανής λόγος είναι από ψυχολογικά τραύματα και μην έχοντας υποστήριξη και οικογένεια, εκεί όπου καταλήγουν τα περισσότερα παιδιά.

Η Έλενα είχε κάνει συμφωνία με ένα πρώην μέλος της οικογένειας να ‘ξυρίσουνε’ τον πάτερ για δικούς τους ευνόητους λόγους προσφέροντας της ένα χρηματικό ποσό στο οποίο δεν μπορώ να αναφερθώ. Όσον αφορά τον θάνατο της, με σεβασμό προς μνήμην της, η Έλενα πέθανε από υπερβολική δόση είτε εσκεμμένα είτε φυσιολογικά κάτι το οποίο δεν μπορεί να αναφερθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τέλος, δυστυχώς κυριαρχεί η λεγόμενη νοοτροπία του Έλληνα / Κύπριου πολίτη, ο οποίος βγάζει συμπεράσματα και κρίνει τους άλλους χωρίς να έχει οποιαδήποτε γνώση η στοιχεία ενός γεγονότος. Την αλήθεια γνωρίζουνε οι άνθρωποί οι οποίοι ξέρουνε τον πάτερ και την Έλενα προσωπικά, κυρίως οι συγχωριανοί. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να ασχολείται και να πιστεύει ότι ακούει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία κάνουν τα πάντα για τηλεθέαση. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμη το πως έγιναν τα γεγονότα, ο χρόνος θα δήξει αργά η γρήγορα.»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

@Nuvac - Clash Royale. Σας ευχαριστώ βαθιά και πάρα πολύ για τις εν λόγω αποκαλυπτικές και θλιβερές πληροφορίες όπου μας προσφέρετε.

Το έχω υποψιαστεί ότι όλα αυτά είναι μασκαριλίκια και ηλίθια καμώματα των αθέων και αντίχριστων δημοσιογράφων και καναλαρχών.

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου σας παρακαλώ;

Το ημαίηλ μου είναι panagiotisnounis@gmail.com

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Το ερώτημα μου είναι, νομίζω λογικό, πως ακριβώς το Πολιτικό Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας κατάφερε να δικάσει και εν τέλει να καταδικάσει έναν Κληρικό της Εκκλησίας σε ισόβειον και ηθικό στιγματισμό και κοινωνική εξόντωση, με 18 μήνες φυλάκιση, με τέτοιο φοβερότατο προηγούμενο, δύσκολο, θλιβερό και μεγάλο ψυχοπαθολογικό παρελθόν της κεκοιμημένης Ελένης;

Δηλαδή πως είναι δυνατόν να θεωρήθηκε η μαρτυρία της ουσιοεξαρτώμενης μακαρίτισσας, ως απόλυτα αληθής και απόλυτα αξιόπιστη, για να καταδικαστεί σε φυλάκιση και να εξοντωθεί ισόβεια και ηθικά ένας Κληρικός της Εκκλησίας;

Πολλώ δε μάλλον όταν η μαρτυρία της εκλιπούσας στηρίχθηκε ιδιαίτερα επάνω στην μνήμη και στις αναμνήσεις της που είχεν προ εικοσαετίας και βάλε, όταν εκείνη ήτο σχεδόν 3-4 ετών;

Αυτή είναι η «απλανής» και «αλάθητη» πολιτική Δικαιοσύνη εις την Κύπρο; Θεμελιωμένη σε μή ενισχυτικές και αξιόπιστες μαρτυρίες;

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ.