Translate

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Ο Ομότιμος Καθηγητής της Πατρολογίας και Πρωτοπρεσβύτερος ο π. Θεόδωρος Ζήσης αρχινά την ανασκόπηση με την γνωστή και αμφιλεγόμενη ψευδοΕγκύκλιο «το Μήνυμα του Λαού» και μέμφεται την κακόδοξη και αντιΣυνοδική ενέργεια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου όπου ο Ιερώνυμος ανέτρεψε και διέστρεψε την εν Ελλάδι Συνοδική απόφαση για τα ληστρικά αποφασισθέντα στην μοιχοΣύνοδο του Κολυμπαρίου. 

Το εν λόγω «Μήνυμα» προς τον Λαό του Θεού ήτο ένα αιρετίζων και μεφιστοφελικό μήνυμα όπου ανεγνώριζε τα κακόδοξα αποφασισθέντα του Κολυμπαρίου. Γίνεται επίσης αναφορά και για τον κακόδοξο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο όπου ως άριστο φερέφωνο των αρχιΟικουμενιστών του Οικουμενικού Πατριαρχείου μας εισηγήθηκε να αξιοποιηθούν (!;) τα κακόδοξα αποφασισθέντα της Ληστρικής Συνόδου στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας.

Ο π. Θεόδωρος αποκαλύπτει ωστόσο και τον ύπουλο ρόλο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου όπου και αυτός ως κακόδοξος αρχιΟικουμενιστής Κληρικός ήτο και παραμένει φανατικά υπέρμαχος υπέρ των κακοδόξων αποφασισθέντων της Παγκακόδοξης Συνόδου της Κρήτης. 

Αυτή ήτο και η μείζονα εύλογη και ιεροκανονική αιτία όταν ο π. Θεόδωρος Ζήσης αναγκάστηκε να διακόψει άρδην την Εκκλησιαστικήν επικοινωνία και το Λειτουργικό μνημόσυνο του τρισμοιχεπιβάτη «Παναγιωτάτου» της Θεσσαλονίκης. 

Ο σύγχρονος Ομολογητής Πατρολόγος ο π. Θεόδωρος Ζήσης για να αναχαιτίσει τους αρχιΟικουμενιστές ρασοφόρους εφήρμοσε και ενεργοποίησε ορθά και Κανονικά τον ΙΕ΄ (15ο) Ιερό Κανόνα της Εκκλησίας περί της Ιεράς Αποτειχίσεως.

Στο εν λόγω βίντεο γίνεται κριτική αναφορά και για τις Διεμφυλικές Ταυτότητες η ανίερη θεσμοθέτηση του Σοδομισμού απο τις πολιτικές αρχές.

Ο ηγήτορας του αντιΟικουμενιστικού κινήματος ο π. Θεόδωρος δεν αμελεί καθόλου να αναφερθεί στο Εκκλησιαστικό Ιστορικό γεγονός των ιερών Αποτειχίσεων. Η εν λόγω ιεροκανονική εφαρμογή συντάραξε και συγκλόνισε τους αρχιΟικουμενιστές του Φαναρίου όπου αμήχανοι προσπαθούν μεθοδικά και σατανικά να επιβάλλουν απειλές φοβέρες και τιμωρίες κατά των ανυπότακτων αντιΟικουμενιστών Κληρικών Μοναχών και Λαϊκών.

Γίνεται εξίσου αναφορά για την σημαίνουσα αλλοίωση και διαστροφή του Μαθήματος των Θρησκευτικών, απο μάθημα ορθόδοξο Ομολογιακό το μετήλαγξαν σε Συγκρητιστικό μάθημα Θρησκευτικών, όπου ο κατεξοχήν Νο1 ραδιούργος και ηθικός αυτουργός της εν λόγω οικουμενιστικής προπαγάνδας στα Παιδαγωγικά πράγματα ήτο και είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τους αποδομητές της ορθοδόξου Πίστεως τους «αναβαθμιστές» ψευτοΘεολόγους του ΚΑΙΡΟΥ. 

Αναφέρθη και ο ύποπτος ρόλος στο εν λόγω ζήτημα του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, όπου απαγοήτευσε τον Λαό του Θεού εξ αιτίας της σατανικής διγλωσσίας του.

Ο π. Θεόδωρος επισημαίνει, δικαίως, τον θετικό ρόλο του Μητροπολίτου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου και δηλώνει πολύ εύστοχα ότι είναι ο μόνος μέχρι στιγμής όπου απέρριψε επίσημα και κατηγορηματικά την Ληστρική Σύνοδο των Κολυμπαριστών Οικουμενιστών. Εξ αιτίας αυτού ο σεβασμιώτατος Αιγιαλείας κατασυκοφαντείται στυγνότατα απο αθέους, αχρείους, αθλίους χαζοΧριστιανούς και σχισματικοαιρετικούς «Ζηλωτάς».

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο, όπου αναφέρεται, είναι: η μήνυση κατά του αιρετίζοντα Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου απο τον ομολογητή Ηγούμενο της Λογγοβάρδας.

Σημειωτέον επ΄αυτών των ζητημάτων, ότι με την επίσημη ενασχόληση της Εκκλησίας της Ρωσσίας περί των αποφασισθέντων του Κολυμπαρίου, φαίνεται ότι η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ρωσσίας αρνήθηκε να αναγνωρίσει την εν λόγω «Πανορθόδοξη Σύνοδο» διότι κατά πρώτον αρνήθηκε Αυτή να συμμετάσχει στις συνοδικές εργασίες της και κατά δεύτερον, διότι, καταστρατηγήθηκε απο το Οικουμενικό Πατριαρχείο η Αρχής της Ομοφωνίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος πιεζόμενος απο την Εξωτερική Πολιτική της Αμερικής προχώρησε κακήν κακώς στην εν λόγω Ληστρική ψευδοΣύνοδο φιάσκο όπερ η κατάληξη ήτο να αρνηθούν να συμμετάσχουν 4 Αυτοκέφαλες Εκκλησίες. 

Τελικό αποτέλεσμα είναι οι απουσιάζουσες Τοπικές Εκκλησίες ήτο να αποφασίσουν εν Συνόδω ότι δεν αναγνωρίζουν την «Πανορθόδοξη Σύνοδος» ως «Αγία» ή και «Μεγάλη» μάλλιστα τονίζοντας ότι τα αποφασισθέντα της δεν τους δεσμεύουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς Ιεράρχες όπου συμμετείχαν μέν αλλά δεν υπογράψαν δε τα κακόδοξα αποφασισθέντα του Κολυμπαρίου.

Οι αιρετίζοντες αρχιΟικουμενιστές θεωρούν ως μεγάλο Ιστορικό γεγονός την εν λόγω σύγκληση της Συνόδου της Κρήτης. Αυτό που δεν συνυπολογίζουν βέβαια στις ανθρώπινες και μωρές αποφάσεις τους είναι το εν συνειδήσει και εγρηγόρσει Βασίλειον Ιεράτευμα όπου έκρινε και απεφάσισε αγιοπνευματικώς ότι η εν λόγω κακοΣύνοδος θα καταγραφεί ως μία ανάμεσα στις τόσες άλλες ιστορικές Ληστρικές Συνόδους.

Τέλος, ο π. Θεόδωρος Ζήσης, αποκαλύπτει τις σκοτεινές ραδιουργίες και μεθοδεύσεις του «Ρασπουτίν των Πευκακίων» πατρός Βασιλείου Βολουδάκη όπου ο δεύτερος, με πραξικοπηματικό και ύπουλο τρόπο κατέλαβε την εξουσία της Εκκλησιαστικής Εφημερίδος του «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ» και εν τέλει υπέσκαψε άρδην τον αντιΟικουμενιστικό αγώνα κατά των Οικουμενιστών.

Ο «παπούλης των Πευκακίων» αν και έχει πολλά σημαντικά ουράνια Χαρίσματα και είναι καλός πνευματικός, στο εν λόγω σημείο απέτυχε αστόχησε και διέσπασε τον αγώνα με δόλιες και σατανικές μεθοδεύσεις του. 

Μια και σπουδαιοτάτη μεφιστοφελική εν πανουργία μεθόδευσίς του ήτο όπου υποβάθμισε υποτίμησε και δεν κάλυψε τα δραματικά εν αδίκω εκκλησιαστικά γεγονότα που εσυνέβησαν και συμβαίνουν περί του ιερώς Αποτειχισθέντα πατρός Θεοδώρου Ζήση.

Ο π. Θεόδωρος Ζήσης αποκαλύπτει αντιρρητικώς ότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης παραπλανεί και παραπληροφορεί το Χριστεπώνυμο πλήρωμα. 

Συνεπώς αξιότιμοι κύριοι και κυρίες αναγνώστες/τριες πρέπει να προβληματιστούμε ποιούς κληρικούς πρέπει να εμπιστευόμαστε. Είναι αυτονόητο πλέον ότι η εφημερίδα «Ο.Τ.» επειδή την κατεξουσιάζει και ελέγχει απόλυτα και παράνομα ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, δεν πρέπει να έχουμε αδιακρίτως εμπιστοσύνη στις δημοσιεύσεις του.

Δείτε παρακαλώ το άκρως ενδιαφέρον βίντεο με τα αποκαλυπτικά λεχθέντα του.

Του Παναγιώτη Π. Νούνη