Translate

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, OI ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»

OI ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»

Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Στην παρούσα ημερολογιακή μου ανάρτηση και σε πρώτη φάση θα δημοσιεύσουμε την ανεπίσημη αλλά και επώνυμη επιστολή της Νομικού κ. Μαρίας Στεφανοπούλου (εικάζω: πνευματική θυγατέρα του π. Β. Βολουδάκη), όπου κατ΄ουσίαν υπερασπίζεται, μανικώς και διακαώς, τον κακόδοξο Πρωτοπρεσβύτερο της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βασίλειον Βολουδάκη.

Αποσαφηνίζω σε πρώτο πλάνο, στους αξιότιμους αναγνώστες/τριες, ότι: δεν σκαμπάζω γρί από την Νομική Επιστήμη. Δεν είμαι Νομικός και ούτε συμπαθώ τα Δικαστήρια. Δεν έχω ιδέα περί αυτής της δουλειάς, και μάλιστα θεωρώ, βάσει των Ευαγγελικών Αρχών μας, ότι οι Χριστιανοί και οι Κληρικοί,
πρέπει πάση θυσία να αποφεύγωσι τις δικαστικές διαμάχες. Όποιος Νομικός μας μελετά και τον ενδιαφέρει η υπόθεση είμεθα ανοικτοί σε διάλογο και επικοινωνία. Εντούτοις εις την ιερά Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. εδιδάχθη Εκκλησιαστικό Κανονικό Δίκαιον, ώστε να δύναμαι, Χάριτι Κυρίου, να υπερασπίσω τον εαυτόν μου, θεολογικώς ή κανονικώς, και την αλήθεια της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, επί τη βάσει των Ιερών Κανόνων.

Αν τυχόν, τις Κληρικός προσπαθεί να διασύρει Χριστιανούς στα Δικαστήρια για να επιλύσει Θεολογικά ζητήματα, τούτο συνιστά, μαφιόζικη συμπεριφορά, αντικανονική ενέργεια και αντιχριστιανικό ήθος. Ήδη ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, ανάμεσα σε τόσα πολλά αντικανονικά ολισθήματα του το διενήργησε και αυτό. Παντελώς αθεόφοβα, οδήγησε και διέσυρε δικαστικώς, και πλέον τον εν αδίκως καταδικασθέντα, υπό Αθηναϊκών Δικαστηρίων, μόνιμου κατοίκου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και θεολόγου της ιεράς Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, τον κ. Παναγιώτη Τελεβάντο.

Η πρώην πνευματική θυγατέρα του πατρός Βασιλείου, η κ.
Πολυβία-Καλυψώ Τσάκωνα, στην δική της πλέον αξιοπρόσεκτη
δημόσια και έγγραφον μαρτυρία, όπερ την αποκάλυψε και την ανέρτησε ο υπογράφων διά του Ιστολογίου «
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», καταγγέλει πολλά φοβερά και συγκλονιστικά, ότι πίσω από την προαπελθούσα δικομαχεία μεταξύ εκείνης και της μητέρας της (νυν πνευματική κόρη του π. Β. Βολουδάκη), βρισκόταν ο ίδιος ο «Στάρετς Ρασπούτιν» των Πευκακίων.

Βέβαια στην εν λόγω Δικαστική διαμάχη, νικητής βγήκε, η πρώην πνευματική θυγατέρα του πατρός Βασιλείου, η κ. Πολυβία-Καλυψώ Τσάκωνα, και έτσι έσπασαν τα μούτρα τους παντελώς οι
μάρτυρες του παπαΒασίλη Βολουδάκη (π.χ. η ίδια η Νομικός κ. Μαρία Στεφανοπούλου), ο Βολουδάκης, η Βολουδάκενα, τα Βολουδάκια, και εν τέλει η χειραγωγούμενη στα χέρια του Βολουδακισμού και η μητέρα της κ. Πολυβίας.

Επόμενος «υπερόριος» στόχος (μετά την ψευδο-υπόθεση: «Φαινόμενο Τελεβάντος») προς στυγερή απόπειρα δικαστικής εξολόθρευσης, είναι: το εν Κύπρω Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» και ο υποφαινόμενος δημιουργός και διαχειριστής του εν λόγω κυπριακού ιστολογίου, μόνιμος κάτοικος και Πολίτης-οπλίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και θεολόγος της Εκκλησίας της Κύπρου. Εικάζω και καθόλου αυθαίρετα, ότι ο π. Βασίλειος, θα ονοματοδότησε την εν λόγω ανοικτή υπόθεση που τον ταλανίζει ως το νέο «Φαινόμενο Νούνης».

Ας κοπιάσει λοιπόν εις την Κύπρο μας, εφ΄όσον μπορεί να τεθεί Νομικό και Δικαστικό ζήτημα δικαιοδοσίας Ιστολογίου/Ιστολόγου, καθώς και ζήτημα τόπου διαπραχθέντος του ποινικού ή και αστικού αδικήματος, για να με δικάσει στα Κυπριακά Δικαστήρια (και όχι στα Ελλαδικά, καθώς το έπραξε, αναρμόδια και αυθαίρετα, με πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής), και για να αποδείξει, ο θιγμένος καλαμαράς Κληρικός,
ότι ανέρτησα δήθεν μια «συκοφαντική καταγγελία» εις βάρος του. Αν μη τι άλλο, αν αποδειχθεί πράγματι η (συν)ενοχή μου, ότι διενήργησα είτε εν γνώσει είτε και εν αγνοία μου τινά συκοφαντική δυσφήμιση έναντι του πατρός Βασιλείου, να φυλακισθώ τουλάχιστον, εις τας Κεντρικάς Φυλακάς της Κυπριακής Δημοκρατίας, και όχι στις φυλακές της Ελλάδος, για να δύναται η εν Κύπρω οικογένεια μου και οι φίλοι μου να με επισκέπτεται τουλάχιστον εις το επισκεπτήριο των φυλακισθέντων.

Παρ΄εκτός κι αν ο σεβαστός παππούλης μας, θα επιθυμούσε όσους του διενεργούν κριτική, να τους αποδεικνύει πρώτιστα ως «κατά συρροήν συκοφάντες», και έπειτα να μας εγκλείσει εις την Σπιναλόγκα ή σε κανένα ξερονήσι, όπου μάλλον μόνο εκεί δεν υπάρχει το διαδίκτυο. Ας τρέμει η Ελλαδίτσα μας και η κουτσουρεμένη ψευδο-Δημοκρατία μας μη τυχόν και μπεί στο Κοινοβούλιο το λιλιπούτειο κομματίδειο των Βολουδακρακιστών, διότι θα μας κράξωσι ανά την οικουμένη.

Στην εν λόγω δική μας περίπτωση, φαίνεται, καθαρά και ξάστερα, ότι πνευματικά παιδιά του π. Βασιλείου Βολουδάκη, μας εκβιάζουν (με τις ευλογίες του Γκουρού των) σοβαρά και αμείλικτα, με Νομικά και δικανικά τερτύπια, όπως, φιμωθούμε και πάψουμε άρδην την αντιρρητική και θεολογική κριτική μας εναντίον της
Πολιτικο-θρησκευτικής Σέκτας τους «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τις θεολογικές ενστάσεις μας κατά των απύθμενων και σοβαρών κακοδοξιών του ιερατικού ζεύγους και λίαν αγαπητώτατου μας Πρεσβυτέρου π. Βασιλείου Βολουδάκη και της λίαν εκλεκτής και αγαπητής πρεσβυτέρας κ. Νινέττας Βολουδάκη.

Η πρόφαση που βρήκαν, εναντίον μου, είναι: διότι δημοσίευσα από δημοσιογραφική άποψη μία προσωπική μαρτυρία-καταγγελία,
το προσωπικό μαρτύριον μίας πρώην πνευματικής θυγατρός του π. Βασιλείου Βολουδάκη. Αυτό φαίνεται, εξ όσων πληροφορούμε «εκ των ένδον» να ενόχλησε συνθέμελα και τα μέγιστα τα παποκαισαρικά θεμέλια της πολιτικο-Θρησκευτικής Σέκτας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», τους εν Ελλάδι οπαδούς του Βολουδακισμού, και την ιερατική οικογένεια Βολουδάκη.

[Δείτε εδώ: ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/08/blog-post_5.html ].

Ο λόγος που αποφάσισα να δημοσιεύσω την επόμενη επιστολή της κ. Νομικού , δεν είναι διότι μας εκβιάζει απειλητικά η εν λόγω Νομικός, ως μεσολαβήτρια και φερέφωνο προφανώς του πατρός Βασιλείου Β., αλλά διότι, εις την απάντηση μου προς αυτήν δεν έλαβα μέχρι στιγμής τα περιώνυμα «αποδεικτικά» στοιχεία της, όπου ισχυρίζεται ότι κατέχει, για να μου αποδείξει, ότι (α) πράγματι κατέχει τέτοια στοιχεία, και ότι (β) επομένως δημοσίευσα όντως μία «συκοφαντική και ανώνυμη επιστολή».

Συνεπώς ως Ιστολόγος εν τη νήσω Κύπρω, και πολύ μακράν εκ των δικαστικών διενέξεων που καλλιεργεί φαίνεται,
συστηματικώς, η οικογένεια Βολουδάκη, πώς μπορώ να καθαιρέσω και να «κατεβάσω» μία ανάρτηση «μαρτυρία-καταγγελία» χωρίς να κρατώ στα χέρια μου τινά συγκεκριμένα αποδεικτικά δημόσια έγγραφα; Και από πού και ως πού, η φαμίλια Βολουδάκη εξ Ελλάδος, να προσπαθεί πάση θυσία να ποδηγετήσει εν φασισμώ τα διαδικτυακά Ιστολόγια όπου της διενεργούν θεολογική ή και δημοσιογραφική κριτική;

Την εν λόγω νομικίστικην επιστολήν που προσκομίζω πιο κάτω, την έλαβα παραμονές του 15Αυγούστου, δηλαδή 14 Αυγούστου, ενώ την ίδια ακριβώς ημέρα απέστειλα και την δική μου απάντηση στην εν λόγω επιστολή. Αναμένω με υπομονή σχεδόν 15 ημέρες για να μου αποσταλλούν, τα αποδεικτικά στοιχεία από μέρους της φαμίλιας Βολουδάκη ή, έστω, τα «δημόσια έγγραφα» όπου η εν λόγω Νομικός ισχυρίζεται, ότι κατέχει και θα τα προσκομίσει στην Δικαιοσύνη, είς βάρος μας, και ακόμη τίποτε απολύτως δεν μου απέστειλαν.

Από την άλλη όμως, μερίμνησα, από την καταγγέλουσα και
επώνυμη πλέον μαρτυρία της πρώην πνευματικής θυγατρός του π.
Βασιλείου Βολουδάκη, της κ. Πολυβίας Τσάκωνα, να μου αποστείλει τα δικά της αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να επιβεβαιώσω, ότι η εν λόγω Νομικός μετά του πατρός Βασιλείου, διασύρουν και συκοφαντώσι, ανελέητα, την ίδια και την οικογένειά της.


Πράγματι κατέχω σημαντικά αποδεικτικά έγραφα, δημόσια έγραφα
της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου αποδεικνύωσι την επόμενη επιστολή της νομικού κ. Μ. Στεφανοπούλου (όπου συνεγγράφην, κατόπιν προτροπής, οδηγιών και υποδείξεως του π. Β. Βολουδάκη), ως συκοφαντικά ληρήματα και στείροι γκουρουϊστικοί συναισθηματισμοί.

Κατέχω ένα έγγραφο κλειδί, όπου: μας αποδεικνύει πράγματι, ότι το παιδάκι της κ. Πολυβίας είναι σε μεγάλο βαθμό αυτιστικό. Και ότι μάλιστα, ο Ασφαλιστής του αυτιστικού παιδιού
της είναι…. ο γιός του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη…. ο κ. Εμμανούηλ Βολουδάκης!.... Και εξ όσων γνωρίζει και η «κουτσή Μαρία», είναι μεγάλο αδίκημα, κάποιος Ασφαλιστής, να ασφαλίζει, τινά ασθενή και δή αυτιστικά παιδάκια. Δεν ξέρω τί άποψη έχει η Ασφαλιστική Εταιρία του για το εν λόγω ζήτημα… δεν ξέρω μάλιστα αν υφίσταται καμμία προσπάθεια κουκκουλώσεως του ζητήματος…

Το πολύ-ποίκιλο ουσιαστικό ερώτημα όμως, είναι: γιατί άραγε η οικογένεια Βολουδάκη, διά μέσω των ανδρείκελων οργάνων της, επιθυμώσι, πάση θυσία να κατεβάσω την ανώνυμη καταγγελία-μαρτυρία της πρώην πνευματικής κόρης του π.Β.Β. της κ.
Πολυβίας Τ. και προσπαθώσι μάλιστα, μετά μανίας, να μας αποδείξουν, ότι το ασθενές σπλάχνο της δεν είναι ασθενή πολλώ μάλλον ούτε κάν αυτιστικό; Γιατί τόσες ημέρες δεν μου απέστειλαν τα αποδεικτικά και δημόσια έγγραφα όπου ισχυρίζονται ότι κατέχουν; Γιατί άραγε, ισχυρίζονται, ότι ανέρτησα μία «συκοφαντική καταγγελία», ενώ αποδεικνύεται μέσα από τα δικά τους γραφόμενα ότι και γνωρίζουν,   και παραδέχονται, και αποκαλύπτουν καθώς μας καταγράφουν, τόσο τα πρόσωπα, καθότι περιγράφουν τα «πραγματικά γεγονότα» από την ιδικήν τους υποκειμενική οπτική γωνία, όσον και τις λεπτομερείς καταστάσεις περί των γεγονότων; Που ακριβώς βρίσκεται η συκοφαντία; Ποιος άραγε μας λέγει την αλήθεια; Η κ. Πολυβία Τσάκωνα ή, μήπως η κ. Μαρία Σταφανοπούλου (το εντεταλμένο πιόνι του Βολουδάκη);

Περιττό είναι να αποδείξω, ότι η κ. Νομικός, υπερασπίζεται τον π. Β. Βολουδάκη με ηρωϊκό σθένος, καταγράφει το όνομά του σχεδόν πέντε φορές, ενώ τον υπονοεί σε ακόμη διπλάσιες φορές, ενώ μας προττάσει, από οπτικοακουστικά κηρύγματα μέχρι και τον άγιο Γέροντα Πορφύριο για να μας αποδείξει την απλανή (!;) πνευματικότητα του πατρός Βασιλείου. Είναι πράγματι απλανής
και ορθόδοξος ο π. Βασίλειος; Και όλη αυτή η μανική επιχειρηματολογία, περί της πνευματικότητος του ανδρός, θα επιλυθεί στα Πολιτικά Δικαστήρια; Αλλά όμως, έχω τις ισχυρές αμφιβολίες μου αν πράγματι ο άγιος Γέρων Πορφύριος, συμφωνούσε, με τις παποκαισαρικές πλάνες και τα αντικανονικά ολισθήματα του πατρός Βασιλείου. Όπως έχω επίσης και τις ισχυρές αμφιβολίες μου αν όλες οι ομιλίες του, καθώς και η ποιμαντική του, είναι ορθόδοξη και απλανής.

Εν κατακλείδι, επιθυμώ για πολυποίκιλους λόγους όπως μη επεκταθώ άλλο, διότι αναφέρω αρκετά για το εν λόγω ζήτημα, αλλά και για να σας προετοιμάσω και προσκομίσω σε μία επόμενη ανάρτηση και την δική μου απάντηση προς την εν λόγω Νομικό και τον π. Β. Βολουδάκη.

Προτάσσω όμως ένα βαθύτερο μήνυμα πρός το Εθνοφυλετικό κατεστημένο της εν Ελλάδι θρησκευτικο-Πολιτικής Παρατάξεως και Σέκτας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και στους δέσμιους οπαδούς του Οικουμενισμού, κομίζοντας, το οξυνούστατο ρηθέν του περίφημου Επιστήμονα Αλβέρτου Άϊνστάιν:

«Στην πολιτική δεν λείπουν μόνο οι ηγέτες, αλλά έχουν ξεπέσει σε μεγάλο βαθμό και η πνευματική ανεξαρτησία και το αίσθημα της δικαιοσύνης», (ALBERT EINSTEIN, ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ελευθερία της Γνώμης, εκδόσεις: «ΜΑΡΗ»).

Του Παναγιώτη Π. Νούνη
Ορθόδοξος Θεολογών
Η ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΚΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΙΣΜΟΥ


Κύριε Νούνη,

ονομάζομαι Μαρία Στεφανοπούλου, είμαι νομικός και έχω να καταθέσω τα εξής σχετικά με την συκοφαντική και ανώνυμη επιστολή, που δημοσιεύσατε στο ιστολόγιό σας, εις βάρος του π.Βασιλείου Βολουδάκη.
    Μου κάνει εντύπωση πώς εσείς, που αναφέρετε, οτι δεν δημοσιεύετε ανώνυμα σχόλια,δημοσιεύσατε μία ανώνυμη καταγγελία εναντίον ενός συγκεκριμένου κληρικού!
    Πώς ,ενώ στην καταγγελία αποσιωπούνται όλα τα ονόματα ,ακόμη και αυτό το όνομα της ψυχοδυναμικής σχολής, αναφέρεται το όνομα του π. Βασιλείου Βολουδάκη!
    Γνωρίζετε, άραγε, οτι η μητέρα, που υιοθέτησε την καταγγέλουσα από Ρομά, επισκέφθηκε τον Αγιο Πορφύριο, ενώ παρακολουθούσε τα σεμινάρια της ψυχοδυναμικής και ο ίδιος ο Αγιος Πορφύριος την έστειλε στον π. Βασίλειο Βολουδάκη, γεγονός που είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο, το οποίο έχει εκδοθεί από το μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου?
    Γνωρίζετε οτι η μητέρα, που υιοθέτησε την καταγγέλουσα είναι επιστήμων, που υπηρέτησε ως οδοντίατρος για πολλά χρόνια στο Ελενα και στο Σωτηρία και η οποία υπηρετεί ακόμη και σήμερα με αυταπάρνηση στο κοινωνικό πολυιατρείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα Εξάρχεια, έχει δε συγγράψει και για την επιστήμη της και για άλλα θέματα σειρά βιβλίων? Αντίθετα, επειδή γνωρίζω τις γραμματικές γνώσεις της υιοθετημένης κόρης της, σας βεβαιώνω οτι δεν έχει γράψει ούτε την επιστολή που σας έστειλε!
    Στην συγκεκριμένη μαρτυρία η κ.Πολυβία-Καλυψώ Τσάκωνα φωτογραφίζει το άτομό μου, ως νονά του σκοπίμως αποκαλουμένου αυτιστικού (για να λαμβάνει επίδομα) παιδιού της. Γι’ αυτόν τον λόγο θα ήθελα να απαντήσω ΕΠΩΝΥΜΩΣ στις αβάσιμες κατηγορίες και τα ασύστολα ψεύδη της κ. Τσάκωνα, η οποία θεωρεί οτι, πίσω από το κάλυμμα της ανωνυμίας , μπορεί να σπιλώνει υπολήψεις και να συκοφαντεί ανθρώπους και δη κληρικούς!
    Η ίδια γράφει οτι <<αγαπάει την μητέρα της>>.Το αποκορύφωμα αυτής της <<αγάπης>>και της εκδικητικής <<ευγνωμοσύνης>> προς την μητέρα, που την υιοθέτησε, εκδηλώθηκε τον τελευταίο χρόνο με τις συντονισμένες προσπάθειές της να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος αυτός ψυχοπαθής και να εγκλειστεί στο ψυχιατρείο!
    Ο λόγος, που την ώθησε στις παραπάνω πράξεις, είναι οτι η μητέρα, που την υιοθέτησε (αφού  χρηματοδότησε  την υιοθετηθείσα κόρη της σε όλη της την ζωή με κινητά και ακίνητα, με δεδομένο  το γεγονός οτι, όπως η ίδια η κ. Τσάκωνα κατέθεσε στο δικαστήριο,ο εξ Αλβανίας σύζυγός της εργαζόταν περιστασιακά ως σερβιτόρος ,η ίδια δε ήταν άνεργη) άφησε όλη της την περιουσία ,ακίνητα και χρήματα σε ασφαλιστήρια συμβόλαια, στα δύο της εγγόνια, δηλαδή στα παιδιά της υιοθετηθείσης και καταγγέλουσας.
    Η μητέρα, που την υιοθέτησε, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, πέραν της συντάξεώς της, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
    Αναφέρει, επίσης, η καταγγέλουσα οτι 77 χρόνια ήταν αγαπημένες (αναρωτιέμαι τότε η κ. Ανθή -έτσι ονομάζεται η κυρια που υιοθέτησε την καταγγέλουσα- δεν είχε πνευματικό, ή, επειδή προσπορούνταν τόσα οικονομικά οφέλη ήταν αγαπημένες). Αντί να συκοφαντεί έναν πνευματικό για τις σχέσεις της με τον άνθρωπο, που την υιοθέτησε, ας ελέγξει πρώτα την συμπεριφορά της απέναντι σ’αυτόν τον άνθρωπο, που είναι 77 ετών και πάσχει από κολπική μαρμαρυγή.
    Θέλει, γράφει η καταγγέλουσα,να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια, που της απομένουν, αγαπημένη με την μητέρα της, χωρίς διχόνοιες. Εννοεί, δηλαδή, να τα περάσει με την μητέρα της κλεισμένη στο ψυχιατρείο; Γιατί αυτό καταδεικνύουν τα παρακάτω γεγονότα.
    Συγκεκριμένα πέρυσι, παραμονές ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ οδήγησε δια της βίας και με την συνοδεία του εν διαστάσει συζύγου της την μητέρα, που την υιοθέτησε στην ψυχιατρική κλινική Αθηνά στο Μαρούσι, αφού το προηγούμενο βράδυ της αφήρεσε το ρούτερ, το κινητό και το σταθερό της τηλέφωνο, για να μην έχει καμμία επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία της.
    Δυστυχώς για την κ. Τσάκωνα, δεν κατάφερε τίποτα,αφού η γιατρός αποφάνθηκε οτι χαίρει πλήρους υγείας.
    Μετά από αυτό το περιστατικό η κ. Ανθή φοβήθηκε για την ζωή της και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για την απομάκρυνση της καταγγέλουσας από το διαμέρισμα, το οποίο της παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ και βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με το δικό της.
    Σ’αυτό το δικαστήριο ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα <<να βγάλετε τον βαφτισιμιό μου στον δρόμο, που έχει και αυτισμό>> διότι το παιδί δεν έχει αυτισμό, είναι απολύτως φυσιολογικό, αυτοεξυπηρετείται και πηγαίνει σε κανονικό σχολείο! Αυτό προκύπτει και από την γνωμάτευση του αρχιάτρου της ασφαλιστικής, στην οποία η κ. Ανθή διατηρεί συμβόλαιο υγείας για τον εγγονό της (καμμία ασφαλιστική δεν ασφαλίζει ΑΜΕΑ).
    Το δικαστήριο δεν <<γέλασε>> ,όπως ισχυρίζεται η καταγγέλουσα. Απάντησα ΕΝΟΡΚΩΣ και ΑΛΗΘΩΣ στις ερωτήσεις του δικαστηρίου για τον εκφοβισμό, που δέχτηκε η κ. Ανθή και για την προσβολή της προσωπικότητας, που υπέστη, καθώς και για την περιουσία , που διαθέτει η καταγγέλουσα (2 ενοίκια από ακίνητα που εκμισθώνονται, δωρεάν διαμονή σε ακίνητο της μητέρας, που την υιοθέτησε και το οποίο θα κληρονομήσει μετά τον θάνατό της ο εγγονός της και γιος της καταγγέλουσας καθώς και το επίδομα για το παιδί, το οποίο λαμβάνει παρανόμως).
    Ο π.Βασίλειος Βολουδάκης απέτρεψε την κ. Ανθή από την συνέχιση της δίκης για την αγωγή της νομής. Δυστυχώς μετά από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ και ενώ η κ. Ανθή ετοιμαζόταν για τον κυριακάτικο εκκλησιασμό,εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί και την οδήγησαν στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο, μετά από καταγγελία της κ. Τσάκωνα στον εισαγγελέα, οτι δήθεν είναι απαραίτητος ο εγλεισμός της κ. Ανθής στο ψυχιατρείο, καταγγελία που την στήριξε σε αναληθή γεγονότα (τα οποία αναφέρει στο ιστολόγιό σας) ορκιζόμενη ψευδώς!
    Το πιστοποιητικό του Αιγινιτείου αναφέρει οτι η κ. Ανθή δεν χρήζει ακουσίας νοσηλείας, Οι δε γιατροί επέπληξαν την κ. Τσάκωνα, λέγοντας της οτι δεν μπορεί ν’απασχολεί το δημόσιο για προσωπικά της θέματα…
    Εδώ και 45 χρόνια η κ. Ανθή προσφέρει σ’έναν άνθρωπο, που δεν θα είχε στον ήλιο μοίρα, πνευματικά και υλικά, τον οδήγησε στην Εκκλησία και τώρα εισπράττει την πρωτοφανή αγνωμοσύνη του!
    Πώς όμως ένας άνθρωπος, που δεν διαθέτει την ελάχιστη ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που τον ανέθρεψε,θα ειναι ευγνώμων στον πνευματικό του και κατ’επέκταση στο Θεό? Για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν των σοφών προγόνων μας
ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΩΜΩΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!
    Οσο για την ποιμαντική του π. Βασιλείου Βολουδάκη είναι γελοίο ν’ασχοληθώ, διότι όλες αυτές οι κατηγορίες καταρρίπτονται και μόνο αν κοιτάξει κανείς την θεματολογία και το περιεχόμενο των ομιλιών του στο διαδίκτυο-YOU TUBE.
Τα γραφόμενά μου αποδεικνύονται με δημόσια έγγραφα, τα οποία θα προσκομίσω στην ελληνική δικαιοσύνη.
    Εάν δεν δημοσιεύσετε την επιστολή μου, όπως οφείλετε να κάνετε, και εάν δεν δημοσιοποιήσετε τα ονόματα τα οποία σκόπιμα αποκρύπτετε , και εάν δεν βγάλετε από το ιστολόγιό σας την επαίσχυντη αυτή συκοφαντική, ψευδή και ανυπόστατη επιστολή, λυπάμαι πολύ, αλλά θ’αναγκαστώ, να προβώ στα νόμιμα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Τέλος, θα έπρεπε να προστατεύσετε το ιστολόγιό σας και την καταγγέλουσα, γιατί η συκοφαντική δυσφήμιση μπορεί στην Αμερική να μην είναι ποινικό αδίκημα, αλλά στην Κύπρο και στην Ελλάδα είναι αξιόποινη πράξη και, εκτός από πρόστιμο, επισύρει και ποινή φυλάκισης.
Επιφυλασσομένη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Μαρία ΣτεφανοπούλουΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΚΜΗΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ, http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/08/blog-post.html .
  • ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/08/blog-post_5.html .
  • ΠΟΛΥΒΙΑΣ-ΚΑΛΥΨΩΣ ΤΣΑΚΩΝΑ, [ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ] Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/08/blog-post_65.html .