Translate

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ» ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ» ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ

Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΣ΄αυτές τις περίφημες και εύγλωτες φωτογραφίες, παρατηρούμε ομαδικές βαφτίσεις  Νεοφωτίστων
και αγίων νηπίων στην Εκκλησία της Γεωργίας υπό της ευλογίας του μεγίστου αντιΟικουμενιστού και αγίου Πατριάρχη της Γεωργίας κ. Ηλία.

Ο νηπιοβαπτισμός εν τέλει είναι ο κατ΄εξοχήν αγιώτατος Μυστηριακός θεσμός της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας.

Όποιος  υποσκάπτει τον πανίερο θεσμό της Εκκλησίας, τον λοιδωρεί και τον κατακρίνει με ακατάσχετες φλυαρίες είναι καθαρά αντίχριστος, διότι φθονεί το άγιο Βάπτισμα των Χριστιανών. Οδηγήσε κανένας με το ζόρι, τους γονείς των βρεφών και νηπίων,  για να βαφτίσουν τα χαριτωμένα και πλέον Χαρισματούχα παιδάκια τους;

Είναι αξιοθαύμαστο και άκρως σπουδαίο, το αυταπόδεικτο γεγονός, ότι η Εκκλησία της Γεωργίας είναι μία ορθοδοξώτατη εκκλησία όπου διατηρεί την ιεροκανονική και δογματολογική ιερά Παράδοση της εις τριπλούν βυθίσεως του νεοφώτιστου βαπτισθέντα.

Βάπτιση=βύθιση σε νερό!

Βάπτιση σημαίνει: ΑΠΟΛΥΤΗ βύθιση του ανθρωπίνου σώματος εντός του ύδατος. Και δεν σημαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ βάπτιση=ραντισμός ή, ψιλοβρέξιμο μερικών μερών και μελών του σώματος.

Ας γίνει κατανοητόν, ας εμπεδωθεί, και ας χωνευθεί επι τέλους από όσους Κληρικούς ανά τη οικουμένη, εφαρμόζωσι, ετερόδοξες νοοτροπίες.

Αν δεν υπάρξει ,απόλυτη βύθιση του σώματος του νεοφωτίστου βαπτισθέντως, ΔΕΝ έχουμε Ιεροκανονική και Ευαγγελική βάπτιση, αλλά έχουμε ημιβαπτισμό και ψιλο-ραντισμό, όπερ είναι ετερόδοξες και αντικανονικές ενέργειες, με απροσμέτρητες πνευματικές συνέπειες, στη ψυχοσωματική ύπαρξη του νεοφώτιστου.


Ενώ ας σημειωθεί και αυτό, ότι λ.χ. η Εκκλησία της Σερβίας, η Εκκλησία της Κύπρου, η Εκκλησία της Ελλάδος, δυστυχώς, παρεξέκλιναν της ορθοδόξου και κανονικής πορεία τους στο εν λόγω μείζον ζήτημα, της Ιεροκανονικής Βαπτίσεως, και ημιβαπτίζωσι ή και ραντίζωσι τους Νεοφωτίστους, ραντίζοντας μόνο ολίγον το κεφάλι (Φραγκολατινική κακόδοξη πρακτική) ή και βρέχοντας το σώμα μέχρι το λαιμό.

Τέτοιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αντικανονικές και κακόδοξες ενέργειες διεξήχθησαν -εν τη νήσω Κύπρω- τα τελευταία χρόνια μάλιστα και σε βαπτισθέντας απόρους, όπου ο οικουμενιστής Αρχιεπισκόπος Κύπρου με κληρικούς της αρχιεπισκοπής, ψιλοράντισαν και «εβάπτισαν» μικρά και μεγάλα αβάπτιστα παιδάκια, έμπροσθεν των τηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. με κάτι μικρά κανάτια (!) σε κολυμβήθρες όπου αυτά δεν χωρούσαν, αντί σε κτιστά βαπτιστήρια ή και μεγάλες κολυμβύθρες.

Η άμβλυνση και αλλοίωση αυτής της ορθοδόξου και ιεράς Παραδόσεως μας, με την πλήρη βύθιση του βαπτισμένου,
εκπορεύεται και θεμελιούται κυρίως και απ΄ευθίας με την αγία Βάπτιση (πλήρη βύθιση του θεανδρικού Σώματος) του Θεανθρώπου Χριστού μας. Οι άγιοι Απόστολοι εβάπτιζαν και εβύθιζαν μέσα στο νερό πολυάριθμους ανθρώπους. Έτσι εβάπτιζε και ο Τίμιος Πρόδρομος, δηλ. δια της βυθίσεως.

Εμείς ποιοι ακριβώς είμαστε, όπου θα παρεκλίνουμε της Θεανθρωπίνης, Αποστολικής και Προφητικής ιεράς Παραδόσεως;

Η νεωτεριστική πρακτική, είτε του ραντίσματος είτε τις ημιβυθίσεως είναι ξένα και αλλότρια πράγματα, καθόλα άγνωστα εις την Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία και εκπορεύονται, αναντίρρητα, από την πολιτικοθρησκευτική Σέκτα ή, αν θέλετε από την «Ετερόδοξη Εκκλησία» του Ρωμαιοκαθολικισμού ή και Παπισμού.

Οι νεοφώτιστοι Γεωργιανοί, ως νήπιοι αντιΟικουμενιστές λαμβάνουν την ευλογία του αγίου αντιοικουμενιστού Πατριάρχου τους, ώστε για να συνεχιστεί, ο ακάματος αντιαιρετικός και ομολογιακός αγώνας, κατά των πολύ-αιρετικών Αρχιοικουμενιστών.

Μη ξεχνάμε, ότι: η Εκκλησία της Γεωργίας βρίσκεται ΕΚΤΟΣ του Παγκοσμίου Συμβουλίου των ψευδοΕκκλησιών και
Αιρετικών ομολογιών.

Η ίδια Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Γεωργίας αποκήρυξε και καταδίκασε εν Συνόδω τη Ληστρική Σύνοδο του Κολυμπαρίου. Πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ αναγνωρίζει τις κακόδοξες αποφάσεις των αποστατών Προκαθημένων.

Πράγμα που σημαίνει επίσης, ότι: το Πατριαρχείο της Γεωργίας διενεργεί συντονισμένα και συντεταγμένα τινά υψηλού είδους σε ανώτατο επίπεδο την ιερά Αποτείχιση από τις αιρέσεις των Κολυμπαριστών/ Συγκρητιστών.

Νεώτερες πληροφορίες μας λένε, ότι: αν συνεχίσει στο ίδιο ληστρικό μοτίβο, η φατρία των Οικουμενιστών, η Εκκλησία της Γεωργίας και της Βουλγαρίας, διαθέτουν ένα τελευταίο ιεροκανονικό, εξάπαντος πυρηνικό όπλο, μέσα στην Εκκλησιαστική φαρέτρα τους, ώστε να το ενεργοποι
ήσουν την κατάλληλη στιγμή και σε έσχατη περίπτωση για να συναιτισθώσι οι δυσσεβείς οικουμενιστές.

Άρχισε να γίνεται συνείδηση πλέον, ότι: η Ληστρική Σύνοδος των Αρχιοικουμενιστών, διέσπειρε εν τέλει ένα πρωτοφανές και καινοφανές Δογματικό Σχίσμα, μέσα στην Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία. Ενώ από το σατανικό στρατόπεδο τους έχουν το θράσος να κατηγορούν αναπόδεικτα, ως «σχισματικούς», όσους απορίπτουν και αποτειχίζονται από τη μοιχοΣύνοδο του Βαρθολομαίου. 

Το εν λόγω Δογματικό Σχίσμα, το διενήργησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος μετα των συν αυτώ τσιρακιών του.

Εις πολλά έτη παναγιώτατε άγιε πατριάρχα της Γεωργίας. 


Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Ορθόδοξος ΘεολογώνΠΗΓΗ: Χρονολόγιο Facebook «Παναγιώτης Νούνης»,  https://web.facebook.com/panagiotisnouni/posts/1448557848571182, https://web.facebook.com/panagiotisnouni