Translate

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΕΠΙΖΗΤΩ, ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΚΟΠΙΘΗΚΩΝ»
ΕΠΙΖΗΤΩ, ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΚΟΠΙΘΗΚΩΝ»

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Πρό ημερών έλαβα ένα σημαντικότατο, πλήν λακωνικό ηλεκτρονικό μήνυμα, από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και δή από τον σεβαστό Κληρικό π. Αριστόβουλο Κυριαζή, όπου ο ίδιος ήτο και ο Μέγας Άρχων Πρωτοψάλτης στην μεγάλη υποδοχή και στην από κοινού επίσκεψη, του αντιΧρίστου και «αγίου» προστάτου των παιδοβιαστών Καρδιναλίων, του παπα Φραγκίσκου, μετά του Λατινόφρωνος Οικουμενικού Πατριάρχη, στους Αγίους Τόπους.
Δηλαδή ο αθεόφοβος Αγιοταφίτης π. Αριστόβουλος Κυριαζής με σύσσωμο σχεδόν το πατριαρχικό Αγιοταφιτικό συνάφι του,
συμμετείχαν ως μη όφειλαν, σε αντιΚανονικές και Συγκρητιστικές συμπροσευχές, μετά τινών σχισματικοαιρετικών Φραγκολατίνων παπών και Καρδιναλίων, και μάλιστα έψελνε του αντιχρίστου πάπα και την εγκωμιαστική παγκόσμιο «Πολυχρόνιον» φήμη του: «Τον Δεσποοοότη και Αρχιερέα υμωωών και Αγιωωωώτατο πάπα της Πρεσβυτέρας και νύν Ρώμης μέεεγαααν προστάτην του κατά συρροήν παιδοβιασμουυύ»… κ.ά. φαυλεπίφαυλες αηδίες και σκουλικιασμένα κολοκύθια στο πάτερο.


Το «Βασίλειον του Κερκοπιθηκισμού» είναι το κατ΄εξοχήν
σατανικό βασίλειο, σε αντιδιαστολή, με εκείνο το Χαριτόβρυτο και Θεανθρώπινο, το «Βασίλειο Ιεράτευμα». Στο εν λόγω βασίλειο των Κερκοπιθήκων υφίσταται κυρίως μιά μανική εξυπνοβλακεία και ιδιαίτερα μία άπειρη ηλιθιότητα, εξ ού και ο τραγελαφικός πιθηκισμος, πέραν από τις άλλες πολυκύμαντες σατανικές ενέργειες.

Γι΄αυτό αδελφοί και πατέρες, αναζητώ λίγη «οικονομία» και παύση, όχι του Λειτουργικού μνημοσύνου των Οικουμενιστών, όστις θέλει το διενεργεί και αυτό, δεν είναι εκεί το ζήτημα της παρούσας ανάρτησης, αλλά επιζητώ ή αναζητώ κυρίως, παντελή παύση της απύθμενης βλακείας και της απείρου ηλιθιότητος όπου υποβόσκει πλουσίως στη φατριά των Οικουμενιστών. Ζητάω πολλά;
Του Παναγιώτη Π. Νούνη


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ π. ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ Κ.
«Παρακαλώ να σταματήσετε την αποστολή μηνυμάτων στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση
p. Aristovoulos Kyriazis

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ π. ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΖΗ
Σεβαστέ μου Κληρικέ, της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων, π. Αριστόβουλε Κυριαζή, ευλογείτε!
Δεν μπορώ να σταματήσω να σας ενημερώνω [αλλά] και να σας πληροφορώ, για την κατάντια της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας μας, με την επέλαση του παναιρετικού Οικουμενισμού. Ο πόνος μας είναι αβάστακτος, προφανώς εσείς, μάλλον, είστε αναίσθητος κληρικός.
Εξάλλου, αυτή είναι η διακονία μου, ως το ελάχιστον και αχρείον μέλος της Εκκλησίας του Χριστού μας.
Όσα αντιρρητικά κείμενά μου σας αποστέλνω, σας τα αποστέλνω για να τους ασκήσετε κριτικήν. Θετικήν ή αρνητικήν. Μπορείτε κάλλιστα, τίμιε πάτερ μου, με σοβαρά επιχειρήματα (αν διαθέτετε τέτοια) να διατυπώσετε γραπτώς την όποια διαφωνία σας. 
Μάλιστα σκοπεύω να σας ενημερώνω μέχρι... [και] της Δευτέρας Παρουσίας, ούτως ώστε να συνέλθετε επι τέλους από την ποιμαντική σας αμέλεια και την εγκληματική σας αδιαφορία στα ζητήματα Πίστεως.
Συνεπώς, ως τίμιος Κληρικός της Σιωνίτιδος Εκκλησίας των Αγίων Τόπων μας, οφείλετε εκ της ιερατικής σας διακονίας, να επιζητείτε μανικώς, την παύση της προέλασης του εωσφορικού Οικουμενισμού, που διοχετεύεται, από το Οικουμενικόν Πατριαρχείον μας με αγαστή συνεργασία και με τους
υπόλοιπους κακοδόξους Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους, μηδενός εξαιρουμένου και του πνευματικού σας Γέροντα. Και όχι [σαφώς] να επιζητείτε την παύση [της] αποστολής των έμπονων και κριτικών μας αντιαιρετικών και αντιρρητικών σχολιασμών, διότι τούτο δηλώνει Κληρικαλιστική μικροπρέπεια εντεταλμένων αχειράνθρωπων ή και κερκοπιθήκων.
Προφανώς έχετε και [την] αναίδεια χιλίων κερκοπιθήκων, πατέρα Αριστόβουλε, συν τοις άλλοις, διότι (συν)έγραψα αν θυμάστε καλά και σας εκατήγγειλα, δημοσίως, ότι συμπροσευχηθήκατε με τον καταραμένο και αντίχριστο Πάπα της Ρώμης, και όχι μόνον αυτό, αλλά του ψέλνατε ως Άρχων Πρωτοψάλτης των Αγίων Τόπων και το ανίερον «Πολυχρόνιον».
Περι τούτο το ζήτημα δεν ελάβαμεν ΟΥΔΕΜΙΑ απολογία για την ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ενέργειά σας η οποία προνοεί σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες την άμεση σας καθαίρεση.
Ωστόσο, να σας υπενθυμίσω, ότι ως Κληρικός και Πνευματικός πατέρας φέρετε ΜΕΙΖΟΝΑ Ποιμαντική ευθύνη για το εν λόγω παπόδουλον χάλι.
Όπως φέρετε σημαντική ευθύνη για τις κακόδοξες και αντικανονικές ενέργειες του Πατριάρχη Θεόφιλου μετα των συν αυτώ. 
Όπως φέρετε εξίσου την ίδια ακριβώς ευθύνη, για τον εν αδίκω και βίαιον διωγμόν, του συμμοναστού σας Μοναχού Αρκαδίου του Αγιοσαβαΐτου.
Θα μπορούσατε κάλλιστα, πολυσέβαστε μου π. Αριστόβουλε, να μπλοκάρετε τα ημαίηλ μου και να με διεγράψετε από τις επαφές σας.
Συνεπώς, εμπείπτετε [και] στην παροιμία «τράβα με και ας κλαίω»...
Κατανοητόν πατέρα Αριστόβουλε;
Αν όντως είστε σοβαρός και καλός ποιμένας, θα αναμένω ώστε να μου πείτε την ποιμαντική γνώμη σας για την Σύνοδο της Κρήτης και αν οι αποφάσεις αυτής ήτο ορθόδοξες ή κακόδοξες.
Φιλικά ασπάζομαι την δεξιά σας
ο π.ν.
Του Παναγιώτη Π. Νούνη

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΚΜΗΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΩΝ
Α΄. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΕΠΟΥΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ; [ΕΔΩ

Β΄. ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΡΚΑΔΙΟΣ, [ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ«Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ» ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΕΟΦΙΛΟΝ Γ΄. [ΕΔΩ

Γ΄. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝΗ OΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΝ Γ΄. [ΕΔΩ

Δ΄. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΤΣΑΒΟΛΑΚΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ. [ΕΔΩ

Ε΄. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ. [ΕΔΩ

Στ΄. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΝ ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΗΜΑ] ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. [ΕΔΩ

Ζ΄. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΟΥ. [ΕΔΩ

Η΄. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», [ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ [Δεῖτε ΕΔΩ].

Θ΄. ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΗΣ, [ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ] ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, [Δεῖτε ΕΔΩ].
Ι΄. ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΑΓΙΟΣΑΒΒΑΪΤΗΣ (ΜΟΝΑΧΟΣ), [ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ] Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ ΞΕΠΟΥΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΝ Γ΄, [Δείτε ΕΔΩ].
Ια΄. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΟΥΝΗΣ, Ο ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗΣ π. ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ «ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΣ» ΤΟΝ π. ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ, [Δείτε ΕΔΩ].