Translate

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ
Του Παναγιώτη Π. Νούνη
Προσκομίζω και εγκαινιάζω, επίσημα πλέον, προς το απανταχού φιλότιμο και αξιότιμο αναγνωστικό κοινό μου μερικά πρόσφατα ή και παρελθοντικά, ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, εξάπαντος περίπου τεσσαράκοντα (40) πρώτα θεολογικά κείμενα του Ελληνοκύπριου θεολόγου εκ της Εκκλησίας της Αμερικής, του κυρίου Παναγιώτη Τελεβάντου, ένας εκλεκτός και πολύτιμος συνεργάτης του ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» ως μία ενισχυτική και επιπρόσθετη, γραπτή μαρτυρία, και διαδικτυακά τεκμήρια κατά των σωρηδόν κακοδοξιών του Πρωτοπρεσβυτέρου της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βασιλείου Βολουδάκη και των συν αυτώ.
Και αυτό το διενεργούμε κυρίως, εν αμύνει, διότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης μετα των συν αυτώ ανόητων κοπελιών του διασπείρωσι και φημολογούσι αδίστακτα, άνανδρα και επιθετικά, μία φρικτώτατη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ και
ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ δυσφήμιση, κατά του ακάματου και μαχητικώτατου Εκκλησιαστικού Ρεπόρτερ και Θεολόγου εξ Αμερικής κ. Παναγιώτη Τελεβάντου, ότι άκουσον-άκουσον ο άνθρωπος είναι δήθεν «Μασσώνος».
Οι ακλόνητες αποδείξεις, ότι ο κ. Τελεβάντος είναι μασσώνος, που είναι Βολουδάκια μου, επ΄αυτής της εν αδίκω μομφής και φαυλεπίφαυλης κατηγορίας;
Διαβεβαιώνω λοιπόν, με ιδική μου αυτόγνωμη πρωτοβουλία, ως πρώην μαθητής και νύν -εκ του μακρόθεν- συνεργάτης του κ. Π. Τελεβάντου, ότι ο κ. Παναγιώτης Τελεβάντος ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε μέλος Τεκτονικών Στοών, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εδιανοήθει σε ψιλό λογισμό να γίνει Μασσώνος. Πολλώ δε μάλλον ΟΥΤΕ φρονεί αλλά ΟΥΤΕ και (δια)κηρύττει, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, τις εωσφορικές συγκρητιστικές πλάνες των παλιο-μασσόνων, καθότι μεγίστη ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΗ απόδειξις επ΄αυτού, είναι, ότι επτάκις της ημέρας πολεμεί ρωμαλέα τον άθεον και μασσωνικόν Συγκρητισμόν/ Οικουμενισμόν. Ενίοτε δε γράφει και σημειώνει σημαντικές αντιμασσωνικές διακηρύξεις.
Αλλά οι κοκορόμυαλοι Βολουδα(κρα-κρα)κιστές ουδέν αντιμασσωνικό δελτίον ή λεξίδιον έτυχε να εντοπίσουσι και να μελετήσωσι στα τόσα χιλιάδες άρθρα του. Στραβάρα τους αλλά και στραβωμάρα τους! Ντροπή τους!! Μόνο ένας πανούργος άνθρωπος, με συνείδηση τζιβιτζιού ή πιτόμουγιας (και όχι με
εκείνη την λεπτεπίλεπτη και όμορφη συνείδηση τινάς μέλισσας) δύναται να λοιδωρήσει, να ψευδολογήσει και να συκοφαντήσει, ΑΝΕΥ τινών αποδεικτικών στοιχείων, έναν παραδοσιακό και ορθόδοξο θεολόγο της Εκκλησίας, ότι είναι τάχα μου μέλος τινών Μασσονικών Στοών.
Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, επειδή βρίσκεται σε δυσμενέστατη θέση είναι φανερό τις πάσι, ότι προσπαθεί μετά τραγελαφικής και διαβολικής μανίας, να αποπροσανατολίσει άτακτα και ύπουλα το αναγνωστικό κοινό του με τινά άσφαιρα πυρά και φωτοβολίδες κρότου-λάμψης.
Δεν είναι κάπως περίεργο, όπου μέλη της πολιτικο-θρησκευτικής Σέκτας του Βολουδάκη, συμπεριφέρονται, ανεξάρτητα αν αποκηρύττωσι γραπτώς τη Μασσωνία, ωσάν τους Μασσώνους; Ένα κλειστό πολιτικοθρησκευτικό κλάμπ του Σατανά είναι ο Μασσωνισμός. Ένα κλειστό πολιτικοθρησκευτικό κλάμπ του Βολουδάκη είναι και η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Που ακριβώς έγκειται η διαφορά; Ένας κληρικός όπου περιπίπτει σε σωρηδόν κακοδοξίες, και
παραμένει αμετανόητος,  άραγε ποιόν θεό λατρεύει και ποιόν θεό υπηρετεί; Όστις ψηφορόρος και Έλλην υπήκοος, δεν επιθυμεί να ψηφίζει την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον θεό», (άραγε ποιόν θεό; Το «δωδεκάθεο» του Βολουδάκη;) είναι, είτε προδότης, είτε μασσώνος, σύμφωνα κατά πάντα με την παγιωμένη και αλλοτριωμένη Βολουδοκώνειον λογική. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Εξάπαντος τα δεκάδες-εκατοντάδες αντιΒολουδοκυάνια αντιρρητικά κείμενα του κ. Παν. Τελεβάντου βρίσκονται εντός του προσωπικού ιστολογίου του στην ειδική ετικέττα «ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ». [Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ].
Παραθέτω επίσης ανάμεσα στα κείμενα του κ. Π. Τελεβάντου και μερικά ακόμη αξιόλογα κείμενα δύο ξεχωριστών και σημαντικών συνεργατών του, τινά περίφημα σχόλια της θεολογούσας εκ Βόλου κυρίας Ελένης Λωρίτου καθώς και κάποια σημαντικά κείμενα του εξ Αθηνών δημοσιογράφου κυρίου Δημητρίου Σωτηροπούλου. Τα κείμενα τα καταθέτω με τους συνδέσμους ή και τα «λίνκς»  τους μετά το τέλος του εν λόγω σύντομου πληροφοριακού κειμένου. Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργάζομαι και με τους πολύτιμους συνεργάτες του κ. Παναγιώτη Τελεβάντου.
Τα εν λόγω επιλεγμένα διαδικτυακά τεκμήρεια, που σας προσκομίζω, πρώτα θα μελετηθώσι προσεκτικά υπό του γράφωντος, και έπειτα θα δημοσιευθώσι συν Θεώ και σε ξεχωριστές ημερολογιακές αναρτήσεις μέσα από το Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».
Θερμοπαρακαλώ τους καλοπροαίρετους Χριστιανούς φίλους και φίλες του διαδικτυακού χώρου μας να τα μελετήσετε προσεκτικά, διότι, ο μέν παραδοσιακός θεολόγος κ. Π. Τελεβάντος, ως νέος Απολογητής, στηλιτεύει και ελέγχει,  συστηματικώς και ρωμαλέως, τις αιρετικές πλάνες του Πρεσβυτέρου π. Βασιλείου. Ο δε σημαντικώτατος Κληρικός
των Πευκακίων π. Βασίλειος  Βολουδάκης (δι)ενεργεί, ανέντιμα παίγνεια, ισχυρή ένδειξη και απόδειξη, ότι, με τίποτα δεν προβληματίζεται και με τίποτα δεν αναχαιτίζεται, με τα όσα επώνυμα και αποδεικτικά, τον καταγγέλνει, επι σειρά ετών ο καλός θεολόγος κ. Π. Τελεβάντος, και μόλις πρόσφατα μαζί του και οι αξιότιμοι προειρημένοι συνεργάτες του.
Και όλο αυτό γίνεται, διότι συμπλέκονται, ενέχονται και συνεργώσι, στις Βολουδοκυάνιες κακοδοξίες του, σωρηδόν ακόμη άλλων κληρικών θεολόγων και λαϊκών μελών της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  Απόδειξις τρανή ότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης ίνα αποκρούσει μία αναγκαία θεολογική
μονομαχία χρησιμοποιεί Κληρικούς και Λαϊκούς θεολόγους ώστε να θολώσει τα νερά. Ένα ταλαίπωρο πιόνι και ανδρείκελο του Βολουδάκη είναι και ο π. Ιερόθεος Αργύρης. Πού ή ποια η απόδειξις; Το αυταπόδεικτο γεγονός ότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης τον χρησιμοποιεί, αδιακρίτως, τόσον στον «Ο.Τ.» όσο και στα ενοριακά του ιστολόγια.
Πράγμα που επιβεβαιώνει, δυστυχώς για τον Βολουδάκη, σε πάμπολλα σημεία το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ του κ. Π. Τελεβάντου και τις επώνυμες καταγγελίες άλλων συνεργατών του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Άραγε, γιατί τόση μεγάλη αρχιεπισκοπική συγκάλυψις στα περί του Βολουδακισμού και του παραταξιακού «Κοινωνισμού»; Ποιες και πού είναι ακριβώς οι αδιαμφισβήτητες και αδιάψευστες αποδείξεις, ότι ο θεολόγος κ. Παναγιώτης Τελεβάντος είναι μασσώνος; Η καλπάζουσα και σατανοκίνητη φαντασιοπληξία του Βολουδάκη και της Βολουδάκενας είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη; Ναί ή ού;
Του Παναγιώτη Π. Νούνη
Ορθόδοξος Θεολογών
panagiotisnounis@gmail.com


ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΛΩΡΙΤΟΥ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ π. ΕΠΙΦΑΝΙΟ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_38.html .
 2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΩΡΙΤΟΥ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_161.html .
 3. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_603.html .
 4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ”*, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_79.html .
 5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , “ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_776.html .
 6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ “Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_88.html .
 7. Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΩΡΙΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_26.html .
 8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_82.html .
 9. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΕΡΟΘΕΟ ΑΡΓΥΡΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_14.html .
 10. Η ΚΥΡΙΑ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/05/blog-post_93.html .
 11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ", http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_924.html .
 12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_314.html .
 13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΕΙΝΑΙ Ο π. ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ!!!, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_123.html .
 14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ , Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_91.html .
 15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_63.html .
 16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_19.html .
 17. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_59.html .
 18. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_74.html .
 19. Ελένης Λωρίτου , ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ"; http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_401.html .
 20. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ κ. Δ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_526.html .
 21. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ; http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_709.html .
 22. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ;  http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_418.html
 23. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΝΙΣΤΡΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_293.html .
 24. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_35.html .
 25. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑ π. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/03/blog-post_21.html .
 26. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/02/blog-post_468.html .
 27. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/02/blog-post_97.html .
 28. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/02/blog-post_57.html .
 29. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ; http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/02/blog-post_78.html .
 30. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/01/blog-post_736.html .
 31. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ 1928, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2017/01/1928.html .
 32. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/12/blog-post_45.html .
 33. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/12/blog-post_34.html .
 34. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. Μ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/12/blog-post_81.html .
 35. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Ο “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ”, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/11/blog-post_781.html .
 36. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/11/blog-post_49.html .
 37. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΤΟ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΤΟΥ π. Β. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ Ο κ. Δ. ΝΑΤΣΙΟΣ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/07/blog-post_961.html .
 38. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/07/blog-post_527.html .
 39. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΤΙΜΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/08/blog-post_32.html .
 40. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/08/blog-post_12.html .
 41. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ! http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/09/blog-post_26.html .
 42. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, http://panayiotistelevantos.blogspot.com.cy/2016/09/blog-post_222.html .