Translate

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, Η κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΙΣΜΟΥ


Η κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΙΣΜΟΥ

Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΜόλις πρό ημερών ελάβαμε ένα ακόμη εκπληκτικώτατο και (παν)εύστοχο ηλεκτρονικό γράμμα από την αξιότιμη κυρία Αναστασία Μενεγάκη.  Αλλά φαίνεται καθαρά, ότι η αγαπητή μας κ. Α. Μενεγάκη και ο Λαός του Θεού, αγνοούσι το Βολουδοκυάνειο τοξικό παρασκήνειο, όπου ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, υπηρετεί πιστά, τις ιδιοτελείς σκοπιμότητες του οικογενειακού του πολιτικάντικου κομματιδείου του, αντί, να υπηρετεί ανιδιοτελώς την Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία.
Ακολουθεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον γράμμα της:

«Αγαπητέ αδελφέ Παναγίωτη χαιρεται ,
Όσον αφορά τον πατέρα Β.Βολουδάκη θα ήταν καλύτερα να συζητήσει με τον π.Θ.Ζήση σαν κληρικοί θεολόγοι που είναι και οι δύο και στέκονται στο ίδιο ιερατικό ύψος. Αυτό αν δεν υπάρχει σκοπιμότητα από τον π.Βασίλειο θα βοηθήσει εκεινον ,εσας και εμας την Εκκλησία όλη δηλαδή.
Βλέπω όμως μία προσπάθεια να χτυπηθεί ο 15ος κανόνας και πίσω από αυτόν να χαρακτηριστούν μανιακοι και φανατικοί όσοι κάνουν υπακοή στον εν λόγω Ι.Κανόνα  για λόγω αίρεσης και μάλιστα μετά από Σύνοδο κακόδοξη (που πολλοί ιερείς μπορεί να συμφωνούν με αυτή)
Για το ποίμνιο του έχετε δίκιο ! Δεν είναι πράγματι ακόλουθοι του Χριστού αλλά του πατρός Βασιλείου !
Συμφωνώ όμως για όσα άκουσα για τον Μ.Κωνσταντίνο ότι τον έπεισαν και ο ίδιος δεν ήταν αιρετικός αν και βαφτίστικε στο τέλος της ζωής του.
Επειδή η αίρεση σημαίνει χωρισμό από τον αληθινο Θεό και γώ αποφεύγω να πώ ότι κάποιος είναι κακόδοξος και ψάχνω ιδιαίτερα τι άλλο μπορεί να είναι (όπως να έχει διαβάσει λάθος βιβλία πχ).
Δυστυχώς αρχίζω να βλέπω σκοπιμότητες πισω από τα "στραβά μάτια" προς την αίρεση και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί η απιστία που φέρνει η εκκοσμίκευση η τα πολιτικά κινητρα δεν πείθεται εύκολα με θεολογικές συζητήσεις....μακάρι να κάνω λάθος!»
Με Εκτίμηση
Α.Μ
Της κ. Αναστασίας Μενεγάκη

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Αξιότιμη εν Χριστώ αδελφή κ. Αναστασία, στη μεγαλόνησο Κύπρο μας, έχουμε δύο λαϊκές παροιμίες, για την περίπτωση τέτοιων Κληρικών: «Αθκιασερος παπάς, θάφκει τζαι ζωντανούς». «Ένας παπάς που λειτουρκά δκυό εκκλησιές της μιας γελά της».  Πάμε να δούμε και την ορθολογική ερμηνεία τους μέσα από αντικειμενικά και πραγματικά γεγονότα.
Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης σ΄αυτή τη χρονική περίοδο καθώς μας επληροφόρησε μέσω τινάς επίσημης επιστολής, βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές με την πρεσβυτέρα Βολουδάκενα. Ευχόμεθα να περνούν όμορφα. Όταν επιστρέψει όμως, μας προειδοποίησε απειλητικά ότι θα μας συγυρίσει διότι τον πιέζουν οι οπαδοί του. Ο όχλος όμως, ως γνωστόν, δεν έχει ορθό λογισμό και είναι ανεγκέφαλος. Ο όχλος επίσης, διψάει για αίμα και άνομη αντεκδίκηση, διότι, εράγισε κάπως η αποθεωμένη εικόνα του Γκουρού και αρχηγέτου αυτών. Συνεπώς πράγματι, η κυπριακή παροιμία είναι απόσταγμα υψηλής σοφίας, διότι όντως ένας βεβολευμένος (=αθκιασερός)  παπάς, Πρωτοπρεσβύτερος της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Κομματάρχης της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», δύναται ανέτως να θάφκει (κηδεύει) όχι μόνον πεθαμένους, αλλά και τους ζωντανούς.
Πολλώ μάλλον, θεωρεί, παντελώς αβάσιμα και φαντασιακά, ότι η εν Κρήτη γενομένη Ληστρική Σύνοδος είναι δήθεν απεθαμένη και εν τω τάφω.  Χωρίς κάν να κηδευθεί με τις ανάλογες και καθιερωμένες τιμές που πρέπωσι σε νεκρούς. Την ίδια στιγμή άλλοι κύκλοι, οι ορκισμένοι Οικουμενιστές, θέτωσι σε πρακτική εφαρμογή το σατανικό σχέδιο της «νεκραναστάσεως» της μοιχοΣυνόδου.

Ο «ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΣ» ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ «ΘΑΦΚΕΙ» ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
Μήπως ο π. Βασίλειος, δεν προσπαθεί, απέλπιδα και με μανία, «να θάψει» πολυτρόπως, τον θεολόγο εξ Αμερικής κύριο Παναγιώτη Τελεβάντο; Μήπως δεν «έθαψε» άπασα την Συντακτική Επιτροπή του «Ο.Τ.» μάλιστα με διάφορα μαφιόζικα κόλπα, άνανδρα τσαλιμούθκια και διαβολικές μεθοδεύσεις, ώστε να καταστεί, πραξικοπηματικώς, ο είς και μονος απόλυτος κυρίαρχος του «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ»; Μήπως δεν εξόντωσε την ίδια παραδοσιακή γραμμή του «Ο.Τ.» και την μετουσίωσε, παράνομα, σε «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΥΠΟΝ»;
Μήπως δεν λοιδωρεί, δεν ψευδολογεί, δεν συκοφαντεί, και εν τέλει δεν θάβει (!) ζωντανούς τινές συγκεκριμένους, αδιάβλητους και ακατηγόρητους, Κληρικούς και Λαϊκούς, όπου μπαίνωσι, ισχυρώτατο εμπόδιον, στα αντιΧριστιανικά παποκαισαρικά και εθνοφυλετικά του κακόδοξα σχέδια; Ρωτήστε αν θέλετε  τον «μακαρίτη» δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο. Ρωτήστε την «μακαρίτισσα» κυρία Ελένη Λωρίτου. Ρωτήστε τον «μακαρίτη» κ. Παναγιώτη Τελεβάντο. Ρωτήστε τα «μακάρια» μέλη και σημαντικά στελέχη της Συνάξεως Κληρικών Μοναχών και Λαϊκών. Ρωτήστε τον «μακαρίτη» και αρχηγέτη της Συνάξεως π. Θ. Ζήση και τον μαθητή αυτού παπαΝικόλαο Μανώλη. Ρωτήστε άπαντες τους νόρμαλ ιερώς Αποτειχισμένους.
Και τελευταίον απ΄ όλους, αν θέλετε, ρωτήστε και τον υποφαινόμενο «μακαρίτη», όπου τον Αύγουστο, ο Βολουδάκης, η Βολουδάκενα, και η Βολουδακική φατριά του, θα μου ψέλνωσι τα «σαράντα» μου. Θα χαρώ να λάβω ένα ακόμη «επικήδειο» εν ζωή. Ήδη εβίωσα τέσσερις «νεκρώσιμες ακολουθίες», και έλαβα μέχρι στιγμής, δύο ειδών, «επικηδείους». Δύο γραπτούς και δύο οπτικοηχογραφημένους.

ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ
Αλλά εξέχασα να απεκρούσω και την εν λόγω σοβαρή Βολουδακρακιστική προειδοποίηση. Εξάπαντος να δηλώσω επ΄αυτής της ευκαιρίας, ότι, αν τυχόν και επιτρέψει ο Θεός, ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, να προβεί σε νέο οπτικοακουστικό βίντεο ή, και επιπρόσθετο γραπτό κείμενο, ιδιαίτερα και πάλιν επι προσωπικού και εναντίον μου, θα με εξαναγκάσει ο φίλτατος παππούλης μου, να συγγράφω, για κάθε επιθετική του ενέργεια, τρία με τέσσερα (3-4) ΔΕΚΑΣΕΛΙΔΑ κείμενα την εβδομάδα εναντίον των κακοδοξιών του. Νομίζω ότι, καλυτερώτατο από αυτό,  -εν μέσω σφοδρού καύσωνα- αντιρρητικό εν αμύνει τελεσίγραφο και υστερόγραφο, δεν υπάρχει.
Ας κάνει τον πολλαπλασιασμό λοιπόν, πόσες ακριβώς σελίδες δύναμαι να γράψω το μήνα,
αντιρρητικώς, και πόσες εν τέλει δύνανται να μαζευθούσι σ΄ ένα χρόνο. Και θα σκεφτώ μάλιστα, πολύ σοβαρά, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις, συμβουλές και παροτρύνσεις, πνευματικών πατέρων, φίλων και συγγενών μου, ώστε να αρχίσω να δημιουργώ και οπτικοακουστικά βίντεο κατά των κακοδοξιών του Βολουδάκη.
Κυρία Αναστασία μου, ο π. Βασίλειος δεν μπορεί να συζητήσει θεο-λογικά με τον π. Θεόδωρο Ζήση διότι τον υποσκάπτει και προσπαθεί να τον εκτοπίσει από τα Εκκλησιαστικά δρώμενα. Βρείτε παρακαλώ πολύ και μελετήστε τα τελευταία δημοσιεύματα μας για να μπείτε στο κλίμα. Ο Βολουδάκης ενδιαφέρεται μόνο, για να μπεί στο Κοινοβούλιο, το λιλιπούτειο πολιτικοθρησκευτικό κομματίδειό του. Συνεπώς, όχι μόνο δεν βοηθεί την Εκκλησία του Χριστού μας, αλλά προφανώς με τις σωρηδόν παραβάσεις του κατά των ιερών Κανόνων υποσκάπτει και αλλοιώνει και την Πατερική Θεολογία, αλλά και την ιερά Παράδοση των Ορθοδόξων.

Η ΑΛΛΟΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΟΥΔΑ(ΚΡΑ)ΚΙΣΤΕΣ
Η απέλπιδα ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ προσπάθεια, που εσείς και άλλοι παρατηρείτε, όπου γίνετε για την αλλοίωση και παραχάραξη του ΙΕ΄ ιερού Κανόνος, από την φατριά και παρασυναγωγή του Βολουδάκη, έχει γίνει πλέον το μανιφέστο του αγώνα τους εντός και εκτός του «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΡΥΠΟΥ». Έπειτα, είναι, και η παποκαισαρική πλάνη του.
Χαίρομαι όμως, όπου αντιλαμβάνεστε πλέον καθαρά τι ρόλο βαράνε οι οπαδοί του Βολουδάκη. Αντί να είναι οπαδοί του Ναζωραίου Χριστού μας είναι φανατικοί οπαδοί και φανατικώτατα μέλη του Βολουδακικού Πολιτικού Κόμματος.
Ποιος σύγχρονος άγιος Γέροντας του αιώνα μας, εσκέφθηκε σε ψιλό λογισμό να ιδρύσει, και εν τέλει ίδρυσε, ένα Πολιτικό Κόμμα, όπου μέσω αυτού πολιτικοποίησε το ιερό Ευαγγέλιο και ιδεολογικοποίησε την Ρωμηοσύνη, και έκανε ή κάνει το πάν για να αρπάξει την Πολιτική εξουσία;
Προφανώς ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ Φίλος και Άγιος του Θεού.
Μόνο ο «άγιος» Βολουδάκιος, το ετόλμησε, τούτος ο σύγχρονος «Πατήρ» και «Αστήρ» της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξάπαντος ο «προστάτης Άγιος» της νεοΕλληνικής Πολιτικής, εκείνων των κάλπικων ή γιαλαντζί οπαδών και ψευδο-συνεχιστών του Νεομάρτυρος Ιωάννη Καποδίστρια. Δοξάστε τον νεοφανή άγιο του αιώνα μας!... Ή μάλλον ψηφίστε τον… για να ακριβολογούμεν και για να έχετε την «ευλογία» (γράφτε αλογία) του.
Του Παναγιώτη Π. Νούνη
Ορθόδοξος Θεολογών