Translate

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ» ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΒΛΗΘΕΙ ΣΕ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ «ΙΕΡΩΣ» ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ» ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΒΛΗΘΕΙ ΣΕ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ «ΙΕΡΩΣ» ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Του Παναγιώτη Π. Νούνη

Δείτε το εδώ, εδώ και εδώ σε PDF Google Drive και DOCS. 


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Νούνη,

επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε 5 πράγματα περισσότερο από εσάς. Συνήθως όταν γράφουμε κάτι, σχεδόν πάντα ξέρουμε περισσότερα. Επιλέγουμε τα πιο σημαντικά ή όσα κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιευθούν. Εσείς, συνεχίστε να γράφετε υποθέσεις.

Επαναλαμβάνουμε, ο θεολόγος θα απαντήσει όταν το κρίνει ο ίδιος σκόπιμο. Δεν είμαστε γραφείο τύπου του. Εμείς ξέρουμε την απάντηση. Επειδή αφορά τον ίδιο, δεν θεωρούμε σωστό να την γράψουμε δημόσια.

Εσάς γιατί σας απασχολεί τόσο πολύ που εργάζεται ο θεολόγος αυτός;

Το ότι εργάζεται σε μητρόπολη, κι όμως, δημοσίως αποτειχίζεται από τον μητροπολίτη του (επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι Κύπριος, Ελλαδίτης είναι, που απλά εργάζεται σε μητρόπολη στην Κύπρο), αυτό τον τιμάει ακόμη περισσότερο. Πόσοι θεολόγοι θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο; Εύγε λοιπόν στον αγωνιστή θεολόγο.

Για εμάς είδηση είναι η διακοπή μνημόνευσης από ευλαβή ιερέα του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου. Αν υπέγραψε και ο επίτροπος, και ο ψάλτης και ένας θεολόγος της περιοχής, μικρή σημασία έχει (πέρα του ότι δείχνει και την συμμετοχή των πιστών που επίσης έχουν θέση στην εκκλησία).

Επαναλαμβάνουμε, εσάς γιατί σας απασχολεί τόσο ο θεολόγος.

Θέλετε να πάρετε την θέση του στην μητρόπολη Λεμεσσού; Για ποιο λόγο αφιερώνετε τόσες ώρες. Γιατί τόση παράνοια και τόσα εμαιλ και τόσα σχόλια;

(…)

Δεν έχει νόημα.

26 Ιουνίου 2017

Του Ιστολογίου «ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ»


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ «ΙΕΡΩΣ» ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ(Α΄ ΜΕΡΟΣ)

ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. «ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ»

ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩΣΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

Ο ΙΔΙΟΣ [Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ ΤΗΣ Ι.Μ. ΛΕΜΕΣΟΥ] ΑΦΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ;

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ (ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ή ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ.

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ «ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ» (ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞ ΑΝΟΗΣΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΘΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ι.μ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ;

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ»!

ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΕΙ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ.

Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

27 Ιουνίου 2017

Του Παναγιώτη Π. Νούνη(ΜΕΡΟΣ Β΄)

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΑΜΙΣΘΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ), ΑΛΛΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙ-ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ «ΑΝΙΕΡΗ» ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

2. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΛΟΪΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

3. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ, ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΙΣ ΟΡΟΙΣ;

4. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΩΤΙΟΥ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ «ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;

5. ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΡΑΠΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΤΑΞΩ, ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΕΙ «ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ «ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ».

6. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

7. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΔΗΜΟΝΩ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΛΑΒΩ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.27 Ιουνίου 2017

Του Παναγιώτη Π. Νούνη