Translate

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΝΥΞΗ"


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΝΥΞΗ»

Δείτε το σε PDF και DOCS.

Δεν έλαβα καμμία μέχρι στιγμής πληροφόρηση για ποιόν ακριβώς λόγον εδιεγράφησαν οι προσωπικοί μου σχολιασμοί κάτω από την μόλις προχθεσινή ανάρτηση στο Ιστολόγιον «ΚΑΤΑΝΥΞΗ» αλλά είμαι σχεδόν απόλυτα βέβαιος ότι η διαγραφή τους εκπηγάζει από θεοπάλαβον «Ζηλωτικόν» δάκτυλον.  Ούτε όμως με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέριες για την εν λόγω ενέργεια.1

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ιστολόγιον «ΚΑΤΑΝΥΞΗ» διενεργεί διαγραφήν σχολιασμών μη σεβόμενη τον κόπο και τον χρόνον συγγραφής των υπό των σχολιογράφων. Ούτε θα  έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα να αποταθώ με ανούσιες γκρίνιες προς το αδελφό ιστολόγιον.

Εννοώ δηλ., ότι μια χούφτα ηλίθιοι «Ζηλωτές» (συστηματικοί αναγνώστες της και συνσχολιαστές) άσκησαν μάλλον πίεση προς το εν λόγω  ιστολόγιο, και εν μια νυκτί εδιεγράφησαν τα σχόλια.

Τούτη η ενέργεια κατά την προσωπική μου άποψη είναι άκρως αντιδεοντολογική και πιθανόν ανάδελφη ως προς την εν δυνάμει αντικειμενική εκκλησιαστική δημοσιογραφία των ομοφρόνων ιστοχώρων.

Επίσης ανέμενα η κυρία «ΚΑΤΑΝΥΞΗ» να εδύνατο να τηρήση τον λόγον της, όταν κάποτε εδιετύπωνε ότι θα υποστήριζε σθεναρά κάθε αντιοικουμενιστήν φίλο της. Τούτο δεν το γράφω μόνο για προσωπικούς λόγους, αλλά το σημειώνω κυρίως με έμφαση, ώστε οι αναγνώστες της να κρατούν μικρό καλάθι σε τυχούσες μεγαλοστομίες της. Πολλά λεχθέντα μας είναι προφανώς καθ΄ υπερβολήν ρητορίες.

Και εννοώ προφανώς το μόλις πρόσφατον γεγονός που εντεταλμένοι ριψάσπιδες και ανάξιοι Κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης εχρησιμοποίησαν συγκεκριμένους επώνυμους σχολιασμούς μας εις το φαιδρόν και δόλιον κατηγορητήριον (!) κατά του Πρωτοπρεσβυτέρου Καθηγητού μας π. Θεόδωρου Ζήση.2

Ανέμενα ότι η κυρία «ΚΑΤΑΝΥΞΗ» με τους Νομικούς Συμβούλους της, να πράξει το πλέον ελάχιστον ως έλλογη αντίδραση και να απαιτήσει επίσημες εξηγήσεις από την φατριά του Ανθίμου του Τρισμοιχεπιβάτου για την προειρημένη κακόβουλη και διαβολική ενέργεια.

Μόνον ένας σατανικός νούς, θα εχρησιμοποιούσε πρόχειρους και διαδικτυακούς κριτικούς σχολιασμούς μας, σε επίσημο Εκκλησιαστικό κατηγορητήριον. Εννοείται βέβαια ότι το χαρήκαμεν διότι ήτο πρός τιμήν μας, έστω και μ΄ αυτόν τον τρόπον, να βρισκόμεθα σφιχταγγαλιασμένοι στο άνομον και ανυπόστατον κατηγορητήριον με τον διδάσκαλόν μας.

Οι φίλτατοι και φιλότιμοι απανταχού αναγνώστες του ιστολόγιου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» να μη προβληματίζονται για ποιούς ακριβώς λόγους επαύσαμεν την συστηματική αντιρρητική και δημόσια κριτική μας, διότι, απλώς βρισκώμεθα σε «αναρωτική άδεια», προσωρινό διάλλειμα, όπου στον ελάχιστον ελεύθερο χρόνο μας εξασκώμεθα κυρίως, προπονούμεθα έντονα, εις την πολεμική τέχνη του θεολογείν και φιλοσοφείν, και ακονίζουμε μ΄ αυτόν τον τρόπο τις μάχαιρες, τα ξίφη και τα βέλη μας.

Εννοείται, κατά του διπλοειδούς ιδεολογικού και παμπόνηρου εχθρού μας, τα λεγόμενα πολύ επιτυχώς και «ΔΥΟ ΑΚΡΑ», εκείνα: του πανηλιθίου «Ζηλωτισμού» και του θεομπαικτικού «Οικουμενισμού».Του Παναγιώτη Π. ΝούνηΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1.       Ιστολόγιον «ΚΑΤΑΝΥΞΗ», ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: OXI στην Διορθόδοξη Επιστημονική Ημερίδα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, https://katanixis.blogspot.com.cy/2017/04/oxi.html

2.       Του αυτού Ιστολογίου, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα 2 έγγραφα ντροπή του κ.Ανθίμου που τιμωρούν και ασκούν δίωξη στον π.Θεόδωρο Ζήση, https://katanixis.blogspot.com.cy/2017/03/2_7.html