Translate

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΥΝΗ: Ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ κ. ΜΑΡΞ, Ο ΑΡΧΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ

-Γαϊδουράκο ἐλέησον, τον δούλο του Χριστοῦ, λυκοποιμήν  Ελπιδοφόρον!
Ο καλός γαΐδαρος, έχει σεβάσμια και βαθύτερη τριχωφυΐα, εις την γενιάδα του, συγκριτικά με αυτήν, την αντιαισθητική γενιάδα τοῦ Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης.
Τά άλογα κτήνη, άν και αξιαγάπητα και πανέμορφα, συνεχίζουν να μᾶς διδάσκουσιν σιωπηρῶς.


Ο  Καρδινάλιος και ψευδοαρχιεπίσκοπος  του Μονάχου κ. Μάρξ, ο Αρχοικουμενιστής Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος και τα χαριτωμένα γαϊδουράκια

"Δι΄ ευχῶν τοῦ Ἁγίου Πατρός" ὑμῶν πάπα Φραγκίσκου τῆς Ρώμης και "τῶν φτωχών στόν νοῦν", Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ὁ Θεός ἡμῶν, ἐλέησον καί σῶσον ὑμᾶς ἐκ τίς κακοδόξοις καί Λατινόφρωνες πατράσιν Οἰκουμενιστᾶς τοῦ Φαναρίου ἤ καί ἀλλοῦ, καθῶς ἐλέησον και σῶσον Κύριε, τούς ἀμετανόητους, φιλόδοξους καί φιλοχρήματους φιλοπαπιστᾶς, Παπιστᾶς και Προτεστάντας πολυ-αἱρετικούς. Ἀμήν!(π.ν.) 

Πολύ καλά έπραξε ο Οικουμενιστής Σεβ. Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, που υποδέχθηκε αρχοντικά,  τον Καρδινάλιο κ. Μάρξ! Τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... γιά να δούμεν.

Μάλιστα ως καλός και φιλόξενος οικοδεσπότης ο κ. Ελπιδοφόρος, ξενάγησε τον κ. Μάρξ, ως όφειλεν, στούς ιερούς χώρους της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης· ενώ, αντί ως καλός επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού, νά τον στριμώξει με  τρόπον, σε μιά γωνίτσα, και να τον "προσηλυτίσει" κατηχητικά και ευαγγελικά, στα νάματα της Φιλοκαλικής  Ορθοδοξίας. 

Μακάρι να του δώθηκε η ευκαιρία-αλλά πολύ το αμφιβάλλω-με τις μόλις πρόσφατες στυγνές και κυνικές ομολογίες του Σεβ. Προύσης, άκουσον-άκουσον, ότι "προσκυνάει την παντούφλα του Πάπα" και φιλάει το αναθεματισμένο χεράκι του πάπα Φραγκίσκου, λόγω του ότι "τους τά ακουμπάει" χοντρά(!!!).

-Ο χρηματαποστολέας σας, ποιός είναι άγιε Προύσης;
-Μήπως, ο Παπικός ψευδοαρχιεπίσκοπος του Μονάχου ο κ. Μάρξ;
-Σιγά, μην μάς "τόν δώσεις"!

Τουλάχιστον, εντός τού Καθολικού της Ιεράς Μονής δέν έπρεπε να τον βάλετε, διότι η εσφαλμένη αντίληψις των Παπικών διά τούς ιερούς μας χώρους και τά ιερά αντικείμενά μας, είναι γι΄αυτούς ως Μουσειακόν έκθεμα, πράγμα βλάσφημον και απαράδεκτον. Ελπίζομεν μόνον, να μην το εισαγάγατε εις τά Άγια των Αγίων και το Ιερό Βήμα, όπως έπραξε ο "έτερος Καππαδόκης" της Οικουμενιστικής φατριάς σας, ο Σεβ. Θεσ/νίκης κ. Άνθιμος;!

Δυό πράγματα μόνον, με εξέπληξαν,  εκ τών φωτογραφικών ντοκουμέντων: θετικά, την αξιοζήλευτην ιερά Βιβλιοθήκη της Χάλκης και  αρνητικά, την ανίερον και αντικανονική Συμπροσευχή πρό του γεύματός σας. Αυτή είναι η Μοναχική και Ιεροκανονική τάξις Σεβασμιώτατε, περί της φιλοξενίας αιρετικών; Άκρως απαράδεκτη η ενέργεια και μέγιστο εκκλησιαστικόν αδίκημα, πού προνοεί μάλιστα, την μεγίστην των Κανονικών ποινών, την Εκκλησιαστική παιδαγωγική ποινή, της εύλογης και δικαίας κα-θαι-ρέ-σε-ως!

-Καταλάβατε; Ναί, ή, ού;

Όλοι μας γνωρίζομεν όμως, πού έχετε γραμμένους τούς Ιερούς Κανόνες παρεάκι με τον Οικουμενιστή Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίον...! Μήν ανοίξω το απύλωτο στόμα μου και πώ κάτι, και γιά την απόλυτα εκκοσμικευμένη επισκοπική παρουσία σας, δηλ. για την  ανύπαρκτη ψευδο-γενιάδα σας.

-Πάσχετε απο θυρωειδή αλωπεκίασην Σεβασμιώτε;
-Είναι σοβαρή εμφάνησις, τινός Φαναριώτη επισκόπου, τό απόλυτον ξύρισμα;
-Τί άλλο έμεινε νά δούμεν; Συμπροσευχές με σκυλιά, γατιά και γαϊδουράκια;

Βγάλτε και τά ράσα, διαπαντώς, να ησυχάσομεν μιάν και καλή, οι Χριστιανοί της Οικουμένης, εκ των σωρηδόν ακαδημαϊκών και εκκλησιολογικών κακοδοξιών σας. 

Δέν φτάνει πού ο Αιρεσιάρχης Καρδινάλιος του Πάπα ο κ. Μάρξ, μαγάρησεν, τά άγια χώματα της Κων/Πόλεως· μαγάρησε το ιερό Μοναστήριον και την Θεολογική Σχολή της Χάλκης! Πολλώ δε μάλλον μαγάρησε, το καλό φαγητό (!), των Φαναριωτών πατέρων και αδελφών μας, με τις ανόητες και  παναιρετικές συμπροσευχές πρό του γεύματος!

-Σε ποιόν "Θεό", προσευχηθήκατε, άγιε Προύσης; 
-Ποιόν "Θεό" επικλήθηκε, ο Μάρξ "ο Τρομερός", για να "ευλογηθεί" το φαγητάκι σας; 

Αποκλειστική ευθύνη, της ανίερης Συμπροσευχής, βεβαίως ήτο και είναι, του κ. Ελπιδοφόρου, πού προκαλεί αδιάλειπτα, το πνευματικό και εκκλησιαστικό αισθητήριο, του Ορθοδόξου Πληρώματος, της σύμπασας Εκκλησίας.

Είθε ο Καλός Θεός να τον φωτίσει να μετανοήσει για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια του, για να κατορθώσει κάποτε, να φωτογραφίζεται και να εικονίζεται, αγαπητικά, όχι μόνον με τά ιλαρά και αξιαγάπητα γαϊδουράκια και πόνυ, αλλά και με κάθε λογής άγριων ζώων: όπως τα λιοντάρια, καρχαρίες, πιράνχας, κροκόδειλους, αρκούδες, τίγρεις, κόμπρες, κροταλίες κ.λπ., ενέργειες προπτωτικές και κατά Θεόν, που θα αποδεικνύουσιν περίτρανα, την αγιότητα και πνευματικότητα του Σεβ. Μητρ. Προύσης. 

Προτιμώτερον άγιε Προύσης, χίλιες φορές, να φωτογραφίζεστε με τα άλογα κτήνη αντί με τά "λογικά"! Με πιάνετε;


Άγρια και άλογα ζώα-αν και προσβάλλω την φυσιολογική αλογία των κτηνών-εξάπαντος είναι, και οι πάσης φύσεως αιρετικοί αλλά και "οι χοιροβοσκοί", και δή οι Φραγκολατίνοι που συναγελάζεστε και προκυνείτε αθεόφοβα και δυσεβώς, ως γνήσιος παπόδουλος Λατινόφρων και στυγνός Οικουμενιστής. 

Το ποιμαντικό όμως ερώτημα, που προκύπτει εκ των πιό πάνω, είναι: δύνασθε να εξημερώσετε Θεανθρωπο-Λ[λ]ογικά και Θεόπνευστα,  τα "λογικά ζώα" , εντός και εκτός, της Ποίμνης τού Χριστού, ή μήπως δέν δύνασθε;

Τού Παναγιώτη Π. Νούνη
ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΗΜΑ: