Translate

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΙΤΑΜΕΣ ΙΑΧΕΣ ΑΘΛΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ BLOGΟΣΦΑΙΡΑΙταμές ιαχές αθλίων Οικουμενιστών
στην Blogόσφαιρα
Και πάλιν ο λόγος για τους ευρέως πασίγνωστους Οικουμενιστές  κ. Ανδριόπουλο και π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη!

Ειλικρινά καλέ μου πατερούλη Γεράσιμε και αξιότιμε αδελφέ μου συνονόματε, δεν αντιλαμβάνεστε σοβαροί άνθρωποι, ότι ρεζιλεύεται αποδεδειγμένα τους εαυτούς σας, με τις ηλίθιες και φαιδρές ασυναρτησίες σας που σχολιάζετε δημόσια, δεξιά και αριστερά στον Κυβερνοχώρο ως σαν τις κουτσομπόλες του χωριού μου;

Ανδριόπουλε θέλω να ξέρεις, χαίρω αρκετά και αποδέχομαι τους επιθετικούς προσδιορισμούς σου λ.χ.  «αστείοι τύποι», που μου αποδίδεις!

Τουλάχιστον χαίρω, που διασκεδάζω Εσάς τους αιρετικούς  Οικουμενιστές, και νοιώθω κάπου χρήσιμος εις την ματαιότητα της ζωής, ίσως έτσι να βρεθεί μία φόρμουλα συνεννόησις μαζί με σας, τους «αναβαθμιζόμενους καιροσκόπους» ή και «ΚΑΙΡΟΣκόπους της αναβαθμίσεως» της  Πατερικής Θεολογίας!

Λές και έχει ανάγκη η Πατερική μας Θεολογία από καιροσκοπικές και «μεταπατερικές» σας αναβαθμίσεις(;!)

Η αναβάθμιση σας μάρανε, τρομάρα σας!

Αντιγράφω από την «Μεγίστη Εγκυκλοπαίδεια» των Οικουμενιστών στις τελευταίες γραμμές, στο ειδικό αφιέρωμα στον αξιότιμο κύριο Ανδριόπουλο Παναγιώτη: “Θεολόγος και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Πάτρα... και διδάσκει ως καθηγητής στο Αρσάκειο Λύκειο Πατρών. Αρθρογραφεί σε θεολογικά και πολιτιστικού περιεχομένου περιοδικά και διατηρεί δύο ιστολόγια: «Ιδιωτική Οδός» και «Φώς Φαναρίου»(καλύπτει αποκλειστικά το Οικουμενικό Πατριαρχείο).

Και όλα αυτά τα περιγράφει ένας άλλος γνώριμος στην Οικουμενιστική πιάτσα του Κυβερνοχώρου, ο Οικουμενιστής  κ. Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος!

Τι έγινε ρε παιδιά;

Ο ένας ευλογεί τον «γυναικοπρόσωπο» του άλλου;
Διότι για να μιλήσουμε περί της Ρωμαίικης γενιάδας, δεν σας συγκόβω για τέτοιους, μιας και το φραγκολατινίζειν δια του ξύριζα  εστί ξυριζείν  το σήμα κατατεθέν των σημερινών ορκισμένων Οικουμενιστών!

Ελπίζω να έχετε υπόψιν ως τρανοί “Θεολόγοι και ερευνητές” καθώς και δημοσιογράφοι, τις εστί «ο γυναικοπρόσωπος»...;

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, φίλες και φίλοι, είναι πώς και γιατί, μία σύγχρονη τάχα μου «Μεγάλη Ορθόδοξη Χριστιανική Εγκυκλοπαίδεια» περιγράφει άπαντα τα βιογραφικά στοιχεία διαφόρων ζώντων Χριστιανών, κληρικών και λαϊκών, τα οποία πρόσωπα δεν φτάνει που είναι στη ζωή ακόμα, αλλά και αιρετίζουνε, δημόσια μάλιστα, καθώς εκφράζονται συχνά πυκνά αντιεκκλησιολογικώς, είτε προφορικώς είτε και γραπτώς, υπερασπίζοντας και προωθώντας μάλιστα ως «Ορθόδοξοι» αιρετικοί θεολογούντες, την κατ΄εξοχήν Παναίρεση του Οικουμενισμού;

Ίσως κάτι θα γνώριζε ο σεβαστός μας δάσκαλος π. Θεόδωρος Ζήσης  που αρνήθηκε να συμμετάσχει και να ασχοληθεί σε αυτό το ανίερο εκδοτικό ψευδοκατόρθωμα σας!

Αλήθεια κ. Παναγιώτη Α., ποιας θεολογίας είστε καθηγητής;

Αυτό ξεχάσθηκε να αναφερθεί στο βιογραφικό σας!

Αλήθεια φίλτατε μουζικάντη, τι σόι θεολογία διδάσκετε στα παιδάκια του Λυκείου;

Εσείς πατέρα Γεράσιμε Φραγκοβλαχάκι;Μήπως διδάσκετε την αλλοτριωμένη  Συγκρητιστική και αθεολόγητη-θεολογία που μας σερβίρετε οι δυο σας, εκ του διαδικτύου;

Τουλάχιστον, να έχετε την εντιμότητα και το απαράμιλλο σθένος, να ομολογείτε την αλήθεια!

Μάθε κ. Ανδρίοπουλε ότι αδυνατώ να αυτοπροσδιορίσω τον εαυτό μου μεταξύ των Μεγάλων Ομολογητών και όντως Άτλαντων της Εκκλησίας μας, λόγω του ότι δεν δύναμαι να εμπιστευτώ τον λογισμό μου στο να αυτοπροσδιορίζομαι ως τέτοιος, αλλά ως εκ τούτου γνωρίζω, και αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, ότι η Ομολογία της Ορθοδόξου Πίστεως, είναι ρητή, αμετάκλητα και τελεσίδικα, Θεανθρώπινη και Ευαγγελική οδηγία και εντολή...!

Άστε που έχω την γνώμη, ότι κάπως, κάπου θα πρέπει να μιμηθούμεν και τους Ομολογητές Αγίους Πατέρες,  διότι δεν κατάλαβα μάλλον κάτι, υπάρχει κανένα σύμπλεγμα «μεταπατερικό»;

Εικάζω, ότι είναι σαφέστατο, πώς υπάρχει μείζονα διαφορά και διάκριση, δοθείσης ευκαιρίας να ομολογούμε την Πίστη μας απερίφραστα από το να λάβουμε μετά θάνατο ένα Μέγιστο τιμητικό προσωνύμιο εκ της Συνειδήσεως της Εκκλησίας μας, διότι έτσι Αυτή το έκρινε!


Η εν δυνάμει προσπάθεια ασκήσεως και τηρήσεως μίας, ή ακόμη μερικών αλλά και όλων μαζί, των Ευαγγελικών εντολών, υπό τών Χριστιανών, είναι υπόθεση διαδικτυακού εμπαιγμού και δημοσίου ειρωνείας;

Και μάλιστα συνεργούντος και συνευδοκούντος του πατρός Γερασίμου Φραγκοπαπαγαλάκι; Συγνώμη αλλά, μήπως κ. Θρασυδειλόπουλε σας έχω παρεξηγήσει κάπου;

Ωστόσο κομμένα τα αστεία!

Νομίζω, σας έχω απαντήσει ευθαρσώς κ. Ανδριόπουλε για την εν λόγω παράδοξη επιθυμία σας, στο να μην σας ασκώ κριτική στα διάφορα κείμενά του αιρετίζων Ιστολογίου σας! Ακόμα όμως, αναμένω υπομονητικά, με πάσαν σαφήνεια μερικές απαντήσεις σοβαρές και ανδροπρεπείς Χριστιανικά σε κάποια θεματάκια που σας έθιξα..., τί έγινε;Τις κάνατε γαργάρες;


Είναι σαν να προσπαθείτε να με διδάξετε δια της πειθούς ως τρανός αθεολόγητος καθηγητής των Πατρών, ότι για να γίνω αναβαθμισμένος θεολογών, θα πρέπει να συμμετέχω και να παρελαύνω στα Πατρινά καρναβάλια σας και στα Gay Pride , αλλιώς δεν θα μπορώ να ενταχθώ στην εξωεκκλησιαστική κλίκα των Καιρικών!


Ίσως να ήρθε ο καιρός, να πας μια γύρα από το γραφείο του πατρός Αναστασίου Γκοτσοπούλου εκεί στην Πάτρα, να σε Κατηχήση στα βασικά βρε αδελφέ, να σε διδάξει βασική Ορθόδοξη Εκκλησιολογία και Δογματική και μετά έλα να μας κάνεις και τον διαδικτυακό δάσκαλό του Φαναρίου, διότι μαζί σας, όποιος μπλέξει, ένα είναι το σίγουρο ότι θα χάσει...!

Θα χάσει, τον πολύτιμο Θεανθρώπινο Μαργαρίτη, την Φιλόκαλη Ορθοδοξία και Πίστη του!


Πρόσθεσε επίσης, στην  ιδεολογική σου φαρέτρα, ότι είμαι και αισθάνομαι αδελφέ μου, όντως ασθενής, ψυχοπαθής μάλιστα, σίγουρα με την Πατρολογική και Ρωμανοδολογική έννοια γι΄αυτό και έχω χρείαν την Ορθοδόξου Ψυχοθεραπείας της Εκκλησίας μας, καθότι λαμβάνω συχνάκις τα γλυκύτερα Φάρμακα Της, δια το Αντίδοτο του θανάτου μου! Γι΄αυτό τον λόγο, διάβασε καθαρά τι απάντηση έδωσα στον Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμο, διάβασε καλά τι απάντηση απέστειλα προς τους ισχυρούς Νομικούς του συμβούλους, και χώνεψε το a priori τι μέλλει γενέσθαι με αυτό που υπονοείς με «τα υπόλοιπα αλλού με αυτόν τον "κύριο"»...!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρω με τις σαχλεπίσαχλες απειλές σου!
Ελπίζω εκ βάθους ψυχής Εσείς, παρεάκι με τον τίμιο Κληρικό του Ανοβέρου, να είστε κατά πάντα υγιείς και δια πάντα θεραπευμένοι Πνευματικά και να μην έχετε τέτοιες ανάγκες ωσάν και εμένα, ώστε να εύχεστε αδελφοί και Πατέρες, ίνα σωθώμεν και εμείς οι αστείοι τύποι, οι ατρόμητοι, οι γελοίοι, τα μανιτάρια, οι φανατικοί, και άρρωστοι κ.λπ. άλλα φληναφήματά σας!

Στον αγαπητό Ekoumeniste κληρικό έχω απαντήσει ήδη στο Facebook και στο Ιστολόγιο μου, αλλά μάλλον έν έδωκεν η καρθκιά του παμόν τζαί θέλει σώνει τζαί καλά, νά απολάβει τα  ανάλογα του κόπου του! Ωραία λοιπόν!...You ask for it!!!


Κάμετε καϊρέτιν, ρε κοπέλια του Vicarius Antichristi, διότι δαμέ ο κόσμος τζαί οι Επισκόποι κρούζουσιν που τες μηνύσεις τζαί σείς τον χαβά σας;

Ήντα  πείτε μου, εν φαρμάτζιν η αλήθκεια;

Π. Π. Ν.


 ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΗΜΑ: