Translate

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΒΕΝΙΑΜ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΙΣ ΤΟΝ “ΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ” ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΕΣ Ή ΆΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ Ο διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου θέτει το δάκτυλον εις τον «τύπον των ήλων» και αναλύει για ποιό λόγο δεν πρέπει να δημιουργηθούν Μωαμεθανικές ή άλλου είδους θρησκεύματος σπουδές υπό της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ
Όσο πάμε και ερευνούμε το εν λόγω θέμα, το οποίο ηγέρθη από μιά χούφτα Γραικύλων πολιτικάντηδων και καθηγητάδων άλλα τόσα ισχυρά και άτρεπτα επιχειρήματα μαθαίνουμε!... Ένας άλλος εξαιρετικός ομιλητής της Ημερίδος στην Ι. Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης, ήταν ο διεθνολόγος και νομικός κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου!
Ο κύριος Βενιαμίν μας ξεκαθάρισε με πάσαν σαφήνεια, ότι έχει σταλεί εξειδικευμένο υπόμνημα στους 300 Βουλευτάδες ίνα μη γίνει το έγκλημα της δημιουργίας κατεύθυνσης Κορανικών σπουδών στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης!

Φαίνεται επίσης, πώς έχουνε ενημερώσει τον αξιότιμο κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον αναβρασμό που επικρατεί στους συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς αλλά κατόπιν ωμής ομολογίας του κ. διεθνολόγου ο έντιμος κ. υπουργός «εξέφρασε φτηνές δικαιολογίες» ό,τι δήθεν το εν λόγω θέμα δεν είναι της δικής του αρμοδιότητας και ευθύνης αλλά της ευθύνης των ακαδημαϊκών καθηγητών, «μιάς και είναι απόφαση δήθεν ελευθέρα, των ακαδημαϊκών»...!


-ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΜΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΖΗΔΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"!
-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ!!!
-ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ!

Καταλάβατε αγαπητοί μας αναγνώστες;

Ο κ. υπουργός, ως κλασικός πολιτικάντης στηρίζει την απόφαση μέν, αλλά αποποιείται της ευθύνης του δε..., καθώς πετά το μπαλάκι πίσω στους καριερίστες ακαδημαϊκούς και πολιτικάντηδες Σταμούληδες και Καλαντζήδες, δείγμα καθ΄ολοκληρίαν ενός γνήσιου Γραικύλου καλαμαρά βολευτή, ο οποίος εξυπηρετεί με στρατιωτική πειθαρχία τόσο τα σκοτεινά κέντρα που διακονεί όσο και το Παναιρετικό-Πανθρησκειακό ακαδημαϊκό κατεστημένο...!

Δεν γνωρίζω, εάν όντως ο εν λόγω υπουργός ανήκει στις τάξεις των Σαϊεντολόγων ή σε άλλες εωσφορικές στοές και κλίκες, και ποσώς με απασχολεί το θέμα αυτό, διότι είναι ηλίου φαεινό ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ρωμηών και των Ελλήνων..., αλλά η ουσία έγκειται, ποιοί ανεγκέφαλοι τον εψήφισαν και τον ετίμησαν, με την ανίερη και άτιμη ψήφο τους;
Πάντως, εάν θέλει να διασώσει την όποια καλή φήμη του, ως πολιτικός, και να μην τον καθαρογράψουμε στην σύγχρονη Ιστορία της Ρωμηοσύνης, ως τον κατ΄εξοχήν Γραικύλο και πολιτικάντη της κακιάς ώρας, να αναχαιτίσει τους Γραμματείς και Φαρισαίους ακαδημαϊκούς, μιάς και είναι ο καθείς αρμόδιος και το αφεντικό τους, ώστε να μην θυματοποιείται άκριτα και αβασάνιστα για το θέμα, διότι την νύμφη στην τελική, ποιός άραγε θα την πληρώσει...!(;;;)

-ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ";
-ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΘΛΙΟΙ
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ !!!ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ:

Συνοπτικά θα σας παραθέσουμε τα εξαιρετικά εύστοχα σημεία του αξιόλογου νομικού και διεθνολόγου, ώστε να προβληματιστούσιν εκείνοι που εμμένουσιν ακόμα, στο να υποτάξουσιν την Θεολογική Σχολή, στα Χαλιφάτα των Ισλαμικών χωρών, ελέω των πετροδόλλαρων...!

1.    Η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ ως Ορθόδοξη Χριστιανική Σχολή, είναι ομολογιακή και όχι θρησκειολογική, βάση νομοθεσίας στο καταστατικό της δημιουργίας της.
2.    Είναι αναρμόδια επιστημολογικά, η Θεολογική Σχολή, για να διδάξει ομολογιακά τις Ισλαμικές σπουδές.
3.    Δεν ρωτήθηκε και δεν ενημερώθηκε το αδελφό Τμήμα της Ποιμαντικής Θεολογίας, για το συγκεριμένο εγχείρημα!
4.    Ο κύριος Πρύτανης του ΑΠΘ εκφράζει επιχειρήματα νομιμοφανή.
5.   Υπάρχουν ισχυροί λόγοι προς προσφυγή και προς προσβολή των στο ΣτΕ.
6.    Οι Μουσουλμανικές σπουδές θα τραυματίσουν το διεθνές κύρος των Ορθοδόξων Πατερικών Θεολογικών σπουδών!
7.    Ασύμβατη η Ορθόδοξος Χριστιανική Θεολογία με την Ισλαμολογία.
8.    Τα επιχειρήματα της Θράκης και τα περι διαθρησκεικών διαλόγων με το Ισλάμ, δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για την ψευδή ανάγκη, συνυπάρξεως, κάτω από το ίδιο στέγαστρο, δύο οντολογικά, ετερογενών θρησκειών και σπουδών, διότι τα πρώτα είναι άσχετα με την ουσία του ζητήματος, με τις όποιες καλοπροαίρετες προσπάθειες γίνονται περί του Ισλάμ, εκτός Θεολογικών Σχολών!
9.    Είναι ένα τεράστιο ζήτημα, το θέμα της Ισλαμικής ετερότητας, στο κατα πόσον υφίσταται, με την δημιουργία των Ισλαμικών σπουδών, επιστημονικός και ηθικός σεβασμός προς την ετερότητα και τα δικαιώματα των Ελλήνων Ισλαμιστών!
10.  Τέλος, απορεί ο εξαίρετος διεθνολόγος, πού πάει η ακαδημαϊκή δεοντολογία καθώς και η απαξιώση του εκκλησιολογικού και κοινωνικού πλαισίου!

Οξυνούστατα και ισχυρά τα επιχειρήματα του εκλεκτού ομιλητή, δεν νομίζετε;

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.....!

Όσο και να επιμένει η ΚΑΙΡΟΣκοπίζουσα κομπανία του Γιαγκάζογλου, του Καλαντζή, του Σταμούλη και του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου κ.α. στην ανυπόφορη Ισλαμολογνεία των, άλλο τόσο θα αίρεται το επιστημονικό ερώτημα πάνω απ΄τα κεφάλια των: Αφού πατέρες και αδελφοί, δεν υφίσταται ειδικός τομέας Θρησκειολογίας στο Τμήμα και στην Σχολή μας, πώς θα διδάξετε, με ποιό επιστημονικό προσωπικό, με ποιές ειδικές επιστημολογικές και λογικές εξειδικεύσεις, στα 50 σχεδόν τόσα Ισλαμικά μαθήματα που απαιτούνται για την ίδρυση ενός τέτοιου τμήματος;


ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;;

Και μην με πείτε σας παρακαλώ, το κλασικό παραμυθάκι, ότι είναι απλά ένα εισαγωγικό τμήμα με μιά χούφτα μαθήματα εισαγωγής περί Ισλάμ, διότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα προσθέσετε και τα υπόλοιπα μη εισαγωγικά περιεκτικά μαθήματα, άρα λοιπόν, οραματίζεστε ένα συγκροτημένο και ισχυρό Τμήμα Ισλαμικών σπουδών και όχι «άλλα λόγια γιά να αγαπιόμαστε»...!

Εκτός κι΄αν οι μοναδικά δύο θρησκειολόγοι καθηγητές μας, ο κ. Παναγιώτης Παχής και η κ. Αγγελική Ζιάκα, είναι πανεπιστήμονες και εγκέφαλοι της θρησκειολογικής επιστήμης και θα τα βγάλουνε πέρα...!

Με όλο το πρέπον σέβας που επιβάλλεται να έχω, προς τις θέσεις και στους θεσμούς που εκπροσωπείτε (καλώς ή κακώς, αυτό είναι άλλο θέμα!), προς τα αξιώματά σας και στα σεβαστά και πολυαγαπημένα σας πρόσωπα, σας εκλιπαρώ γονατιστός, κόψτε το δούλεμα και τον δημόσιο εμπαιγμό, διότι μας διαβάσουσιν και σοβαροί άνθρωποι!


Π. Π. Ν.