Translate

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΝΘΙΜΟΝεοπαγανιστές "Μακεδόνες" προκαλούν τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. ΆνθιμοΠρο ημερών, μας έχει αποσταλεί μία επιστολή  στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, η οποία έχει ως υποδοχέα της τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Άνθιμο! Αποστολέας της συγκεκριμένης επιστολής είναι κάποιος κ. Αριστοτέλης Κακογεωργίου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο δήθεν «Υπεύθυνος του  Τμήματος Προστασίας Ιστορικών Δεδομένων» των Νεοπαγανιστών και Αρχαιολατρών! Δεν ξέρω ειλικρινά, γιατί μου την απέστειλαν, αν και υποψιάζομαι τον λόγο, αλλά σίγουρα, βρήκαν τον «άγιό» τους για ν΄ανάψουσιν «το καντήλι» τους, ή και την δάδα τους,  για να είμαστε και θεολογικά ακριβείς στους όρους μας, μιας και τα καντήλια τους μαράνασιν, με τέτοια εκτρωματική και ανιστόρητη  επιστολή, κατά του αγίου Ποιμενάρχου μας!


Απ΄το επίθετο όμως του κυρίου Κακογεωργίου, είναι εμφανές και ο κάκιστος σκοπός της επιστολής αλλά και του κακόβουλου περιεχομένου της, δηλαδή, να προκαλέσει του κάκου, κακότεχνες κακουχίες και κακότροπη συκοφαντική δυσφήμιση στη Ορθόδοξη Εκκλησία μας! Να προκαλέσει ειδικά, την τυχούσα ιερά αγανάκτηση και την δικαία οργή του σεπτού μας Σεβ. Μητροπολίτη κ. Άνθιμου και του Χριστεπώνυμου πληρώματος!


Πόσο θα μας χαροποιούσε τα μέγιστα, μία ανάλογη και ισχυρότερη, μηνυτήριος αναφορά, κατά των αλλοθρήσκων και κακόδοξων Εκκλησιομάχων Νεοπαγανιστών, άγιε Θεσσαλονίκης!


Για να δούμε, υφίσταται θεανθρώπινη δικαιοσύνη με τα συγκεκριμένα κακώς κείμενα, εκ των αγίων εκπροσώπων Του;Ωστόσο, θέλησαν να προκαλέσουσιν την Αγιοπνευματικά άκαμπτη Φίλη Ορθοδοξία μας!

Να προκαλέσουν εν τέλει, την συνείδηση και το γένος των Ρωμηών, Μακεδόνων, που εδώ και 2.000 έτη, για κακή σας τύχη κ. Κακογεωργίου, η Ελλαδική και Μακεδονική μας Ιστορία, έχει γυρίσει ανεπιστρεπτί σελίδα, άπαξ και διαπαντός, μιας και έχει βαπτιστεί το γένος μας εις τον Όνομα του Θεανθρώπου Χριστού!
Άρα, μήπως κύριοι έχετε διαγράψει, έχετε απολέσει, και το κύριον, κάνετε λογικά και ιστορικά άλματα 2.000 ετών, μιας και διαβιούμεν σχεδόν στην εποχή του 2015 μ.Χ., τουτέστιν μετά του Θεανθρώπου Χριστού!

Κοντολογίς, είναι μία κακόχρονη, κακόφωνη και παγκάκιστη «πορνογραφική» επιστολή, μιας και οι νοσταλγοί της ειδωλολατρίας, ασκούσιν απρόσκοπτα την πνευματική πορνεία, φλερτάροντας εωσφορικά με τα διάφορα διαμόνια-θεότητες, εξού και ο εύστοχος θρησκειολογικός όρος, πολυθεϊσμός ή και πανθεϊσμός!

Εάν ήμουνα υπάλληλος στο Αντιαιρετικό Γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως της Θεσσαλονίκης,  κακομαθημένοι και ανεπρόκοποι Νεοπαγανιστές, θα λαμβάνατε ένα γερό μαθηματάκι για τα κακορίζικα και κάκοσμα κείμενά σας, και με την σφραγίδα της Μητροπόλεως μας, αλλά ας ευχηθούμε παρ΄αυτά, ότι οι αδελφοί και οι Πατέρες μας στο εν λόγω γραφείο θα σας απαντήσουν σε όλα τα ανυπόστατα και ανιστόρητα στοιχεία σας, που περιγράφετε βλάσφημα, μιας και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη, η σκαιώτατη και αναιδέστατη επιστολή σας!

Δυστυχώς, αυτές οι ταλαίπωρες ψυχές των Νεοειδωλολατρών, προσβάλουσιν με την σατανική ψευδοευγένια των, κατάφωρα τον άγιο Θεσσαλονίκης λέγοντάς του: «Δεν αμφιβάλουμε ότι αγαπάτε την Ελλάδα και την Μακεδονία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι  διαθέτετε τόσο την Ελληνική όσο και την Μακεδονική συνείδηση.»

Μόνο που σε αυτό το σημείο, να εστιάσει κανείς, μπορεί να γράψει χιλιάδες πράγματα, καθότι μπορεί να αντιληφθεί την προχειρότητα, τα αυθαίρετα συμπεράσματα, και την εξυπνοβλακεία και την συκοφαντική υποτίμηση, κατά του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ανθίμου!


Τι θέλουνε να πούνε οι Νεοαρχαιολάτρες προς τον Παναγιώτατο;Θέλουνε μήπως, με έμμεσο τρόπο να αποκαλέσουσιν τον Σεβ. Μητροπολίτη μας ως ασυνείδητο Έλληνα; Πολλώ δε μάλλον έναν ασυνείδητο Μακεδόνα; (Εδώ χαχανίζουσιν μέχρι και τα κατσίκια και οι προβατίνες των Σκοπίων!)


Αστεία πράγματα, καημένοι Παγανιστές!

Καλά, μα πού ζείτε σιορ;

Κούνια που σας κούναγε, αχρείοι Ολυμπιστές!!!

Εάν δεν ήταν η Εθναρχίζουσα, αδιάλλακτη και ισχυρά Ποιμένουσα στάσις του Παναγιωτάτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, στο θέμα της Μακεδονίας μας, οι Σκοπιανοί σήμερα θα ανύψωναν την ψευδεπίγραφη σημαία των τόσο στον Λευκό μας Πύργο, όσο και στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης!...Δόξα τω Θεώ δηλαδή, που μας έλαχε ισχυρά προσωπικότης και πατριωτική φυσιογνωμία ως Μητροπολίτης, ειδάλλως και είχαμεν λόγου χάριν τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, θα ανάβατε αμφότεροι παρέα, δάδες, βωμούς, χλαμύδας και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα εις τον Όλυμπο και στους Ιερούς Ναούς, με τις «Επισκοπικές ευλογίες» του μάλιστα(sic)!

Μην αναφέρω εξ ισχυρής διαισθήσεως , ότι εάν είχαμε οι δυστυχείς Θεσσαλονικείς ως Παναγιώτατον τον συγκεκριμένο Ιεράρχη, δια των ανίερων «ευλογιών» του, θα σας δημιουργούσε de facto ειδικό εισαγωγικό τμήμα Νεοπαγανιστικών Σπουδών υπό της σκέπεως της Θεολογικής Σχολής μας στο ΑΠΘ, για να μπορείτε απρόσκοπτα να ασκείτε την «ακαδημαϊκή έρευνα» σας (τρομάρα σας!) και να αμπελοφυλλοσοφείτε άοκνος για τις διάφορες φανατίζουσες και αντιχριστιανικές ιδεοληψίες σας!

Που αποδίδουμε την πιο πάνω ρεαλιστική εικασία μας;
Σε ακλόνητα ντοκουμέντα φυσικά!

Ο άγιος Αλεξανδρουπόλεως, δεν είναι ο υπέρμαχος συναγωνιστής και συνοδοιπόρος μιας χούφτας δήθεν «προοδευτικών» καθηγητών του “ΚΑΙΡΟΥ”, οι οποίοι βάλθηκαν σώνει και καλά με το «έτσι θέλω!» να δημιουργήσουν ειδικό, τάχα μου,  Τμήμα Μωαμεθανικών Σπουδών, εντός της Ορθοδόξου Θεολογικής Σχολής μας;


Μήπως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, δεν είναι το κατ΄εξοχήν πνευματικό του παιδί, του δικού μας Παναγιωτάτου κ. Ανθίμου;Πώς δύναται τότε, ένα πνευματικό παιδί του φλογερού Σεβ. και Μακεδονόφρωνος κ. Ανθίμου, να έχει διαφορετική βούληση, διαφορετική ενέργεια και διαμετρικά, αντίθετο θέλημα, εκ του πνευματικού του πατρός;


Μήπως ο Παναγιώτατος μας, ως έμπειρος Μητροπολίτης, θα έπρεπε ήδη να ενεργήσει δυναμικός, καταγγέλλοντας τον άγιο Αλεξ/πόλεως (καθώς και τους υπόλοιπους Ιεράρχες!) εις την Ιερά Σύνοδο, εφαρμόζοντας τα Ιεροκανονικά δικαιώματά του, δια την αντικανονική εισπήδηση που του ασκεί;


Φτιάξτε τώρα μίαν επιστολή αγαπητοί μου Αρχιαολάτρες, μιας και σας έδωσα ετούτη την «λαμπρή ιδέα», προς τον κ. Πρόεδρο Χ. Σταμούλη και Κοσμήτορα κ. Μ. Κωνσταντίνου, για το εν λόγω θέμα, ίνα λάβετε και εσείς το ανάλογο εισαγωγικό Τμηματάκι σας! Μήπως τα δικά σας δικαιώματα, φίλοι μου Παγανιστές, δεν θα πρέπει να είναι ισόνομα και ισότιμα ωσάν και των Ελλήνων Ισλαμιστών; Εκτός, και εάν οι ελλογιμώτατοι κύριοι Καθηγητάδες μας, έχουσιν διαφορετική γραμμή και τακτική, περί των άλλων μειονοτικών θρησκευμάτων Παγανισμού, Χιλιασμού, Βουδισμού, Μασωνισμού κ.λπ., πράγμα το οποίο οφείλετε εσείς, να ξεκαθαρίσετε μια και καλή μαζί τους, με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο με αναγκαίο έναρθρο διάλογο! Διότι θεωρώ ως άνθρωπος δημοκράτης, ότι δεν πρέπει, καμία θρησκευτική μειοψηφία να υφίσταται διακρίσεις στο αιώνα μας...!Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πλέον, ότι υφίσταται ανδρεία στρατηγική εις το επιτελείο της Ιεράς Μητροπόλεως, και ως «παλιά καραβάνα» που είναι ο άγιος Θεσσαλονίκης, θα αναχαιτίσει ισχυρώς, τις διάφορες άτακτες και Ισλαμολάγνες φωνές και δεν θα επιτρέψει για πολύ καιρό ακόμα, την αντικανονική εισπήδηση, που του ασκούσιν οι συγκεκριμένοι Μητροπολίτες, αλλ΄ούτε και θα παραμείνει αδρανής, εις τα αντιεκκλησιολογικά και αντιεπιστημολογικά αμαρτωλά δρώμενα, καθότι είναι αθεολόγητα καμώματα, μιας μερίδας Ιουδών Καθηγητάδων της Ορθοδόξου Θεολογίας!
Σε αυτό ποντάρουμε όλοι μας, και σε αυτό ελπίζουμεν και προσευχόμαστε αδιάλειπτα, άπαντες οι Έλληνες και Μακεδόνες, τόσο οι εγχώριοι όσο και εμείς οι Μακεδόνες της Ομογένειας, ίνα σπάσουσιν εν τέλει τα μούτρα τους όλοι αυτοί, επάνω στην Ποιμαντορική ράβδο του Παν. κ. Ανθίμου! Απόδειξη τρανή και ηχηρά, ήταν πρώτιστα η επίσημη και ισχυρά, Ιερατική απόφασις και εγκύκλιος, κατά της ιδρύσεως Ισλαμικών Σπουδών και μετέπειτα, η περίφημη Ημερίδα, κατά των Ισλαμολάγνων οσφυοκαμπτών!!!


Μπορεί κανείς ειλικρινά να φανταστεί, τι θα γινόταν, εάν είχαμε ως Παναγιώτατο στην Συμβασιλεύουσα τον άγιο Δημητριάδος, ή τον άγιο Μεσσηνίας, ή και τον άγιο Αλεξανδρουπόλεως; Ο Θεός που μας προφύλαξε από την Μακεδονική καταστροφή, που έμελλε να πάθουμε! Νομίζουμε, ότι Χάριτι Θεού, έχουμε ότι μας αξίζει, με την καλοκάγαθη και Αγιοπατερική έννοια!


Γι΄αυτό λοιπόν κύριοι Νεοπαγανιστές αυτό που λέτε είναι εντελώς άστοχο και άτοπον, ότι τάχα μου: «Οι γνήσιοι Μακεδόνες λοιπόν  κατάγονται από δύο θεούς»! Διότι η τελευταία δισχιλιετή Θεανθρώπινη και Χριστιανική Παράδοση των απανταχού Μακεδόνων, είναι πλέον ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός και όχι ο ηλίθιος Δωδεκαθεϊσμός και ξοανοϊσμός!

Άρα η αναντίλεκτη, αντικειμενική αλήθεια των θρησκειολογικών μας πραγμάτων είναι απερίφραστα, ότι η γνήσιοι Μακεδόνες λοιπόν, κατάγονται εκ του μόνου Αληθινού Θεού, του Θεανθρώπου Χριστού και της Ορθοδόξου Αποστολικής Μίας Εκκλησίας Του και όχι εκ δύο ψευδό-θεών και λοιπών ειδωλίων κ.λπ.!


Τις ανόητες μυθολογίες περί του Ηρακλή και τα λοιπά, τις διδαχθήκαμε από τα νηπιαγωγεία! Μήπως ήρθε ο καιρός, για να ωριμάσουμε θεολογικά και θρησκειολογικά, ίνα λάβουμε θείο Φωτισμό, να πρέπει προβιβασθούμεν και εις την «πρώτη Δημοτικού» φίλοι μας Έλληνες Πανθεϊστές;Ωστόσο, δεν αντέχω, να μην μπω στον πειρασμό να χαρακτηρίσω τουλάχιστον μερικές ανεγκέφαλες ενέργειες εκ των γραπτών σας, διότι λέτε τα εξής βλάσφημα και τραγελαφικά συνάμα: «Η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει, Πορταϊτισες, Ιεροσολημήτισες, Τηνιακότισες, Κάρες από εδώ και Κάρες από εκεί...»!!!Μα τα χίλια αστροπελέκια του παιδεραστού Διός σας, τι να πρωτοσχολιάσει κανείς με τέτοια κουραφέξαλα και ασυναρτησίες; Μιάς και ολάκερη η διαβολική επιστολή σας, αξίζει να γίνει μία απολογητική εν Χριστώ διατριβή, μιας και απαντήσεις υπάρχουνε με πάσαν την ακρίβεια και την αλήθεια, τόσο σε Απολογητικές βιβλιογραφίες όσο και σε διάφορα Χριστιανικά Ιστολόγια σύγχρονων Απολογητών, έτσι ο κάθε προβληματιζόμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν με κριτική σκέψη τα θέματα αυτά, τα ερευνά και τα βρίσκει!


Μήπως οι Παγανιστές, δεν εορτάζουσιν και δεν λατρεύουσιν: αγαλματίδια, ξοανιτίδια, κολονίδια, μαρμαρίδια, ασβεστολύθια, πετρίδια, ήλιους και ποτάμια, θεότητες και ξωτικά, προτομές από εδώ και προτομές από εκεί;
Ποία η βασική τότε διαφορά, φίλοι και φίλες Νεοπαγανιστές, μεταξύ της τιμής των Αγίων Ανθρώπων και Φίλων, του Ενός Τριαδικού Θεού, με την ανόνητη και ανόητη λατρεία, των εν λόγω μυθολογικών προσώπων που λατρεύεται και εορτάζεται ;
Ίσως, να πρέπει μερικοί Έλληνες Παγανιστές, οι εξυπνότεροι και αντικειμενικότεροι εξ΄αυτών (αν υφίστανται τέτοιοι!) να εμβαθύνουσιν πρώτιστα στις διάφορες θεολογικές και θρησκειολογικές έννοιες, και ας αρχίσουσιν να διακρίνουσιν εξ΄αρχής, την βασική εννοιολογική και λογική διάκριση των θρησκευτικών εννοιών, π.χ. τιμώ/λατρεύω...!


Οι μέν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τιμούν και σέβονται με τους τιμητικούς εορτασμούς των, τους Αγίους Ανθρώπους του Θεανθρώπου, διότι δια της κατά δύναμιν μιμήσεως και μόνης δικαίας και Λογικής Λατρείας του Πρώτου και ανεπανάληπτου ιστορικά, Αναμάρτητου Θεανθρώπου Χριστού, έγιναν και αυτοί κατά Θεανθρωπολογικήν και λογικήν συνέπεια, κατά Χάριν αναμάρτητοι θεάνθρωποι! Ενώ δια της παγανιστικής λατρείας και της τιμητικής μιμήσεως των εμπαθών και αμαρτωλών ξοάνων και θεΐσκων, ούτε Θεάνθρωπος γίνεσαι, αλλ΄ούτε και θεός, πολλώ δε μάλλον (Ά)νθρωπος! Εκτός κι εάν μπορεί κανείς, να βρει και να μας κατηγορήσει, ποία και πού είναι η αμαρτία του Αρχηγού της Πίστεως μας, του Θεανθρώπου Χριστού(;!).Άρα, δια να γίνουμε πρώτιστα Άνθρωποι και μετέπειτα θεοί και θεάνθρωποι κατά Χάριν πάντοτε, θα πρέπει να γνωρίσουμε και να σχετιστούμεν δια της Χριστιανικής πίστεως και βαπτίσεως μας, με τον Ανεπανάληπτο μοναδικά και απόλυτα, Αναμάρτητο Θεάνθρωπο, ίνα μετέχουμε δια της υιοθεσίας, της Ουρανίου Βασιλείας του! Και πάλιν, όστις θέλειν!!!


Εάν θέλουμε να βασιλεύσουμεν τώρα, ως γελοίοι «ημίθεοι» εις τα μυθώδη Ολύμπια ψευδοβασίλεια, ή και στα τάρταρα του Άδου, θα ακολουθήσουμε παράλογα και άλογα, το άχαρο και αχάπαρο Νεοειδωλολατρικό φρόνημα και μοτίβο, μερικών ηλιθίων νοών, και θα λατρεύσουμεν παραλόγως την κτίσην και τα δημιουργήματα, αντί του Κτίστη και Δημιουργού, παντοδύναμου Τριαδικού Θεού!
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:


Οι Σκοπιανοί μπορούνε να γίνουνε Χριστιανοί Μακεδόνες και Ρωμηοί, εάν και εφόσον, αποταχθούν την σχισματικοαιρετική «Μακεδονική Εκκλησία» των, και μετεγραφούσιν δια της μετανοίας και ειδικό ίσως λίβελο και χρίσματος, εις την κανονική Ιερά Αρχιεπισκοπή Αχρίδος!

Όσοι είναι αβάφτιστοι ή και παγανιστές κ.λπ. Σκοπιανοί, μπορούνε να γίνουνε ελεύθερα Χριστιανοί, εάν το επιθυμούσαν,  εάν προσέλθουν ελεύθερα και αβίαστα εις την αγία κολυμβήθρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αχρίδος με Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος και Μητροπολίτη Σκοπίων, τον Ομολογητή και Μάρτυρα της Πίστεως κ. Ιωάννη, ο οποίος ακόμη είναι εν αδίκω αχμαλωσία(!) και εωσφορικό διωγμό, φυλακισμένος(!!!) επί πολλά έτη, εκ των Πολιτικών και ψευδοεκκλησιαστικών ταγών των Σκοπίων!

Όσοι τώρα, εν Ελλάδι αρχαιολάτρες Παγανιστές, θέλουνε να γίνουνε γνήσιοι Έλληνες και γνήσιοι Μακεδόνες, θα πρέπει να ακολουθήσουσιν την προγονική Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη των προγόνων μας Ρωμηών και Χριστιανών ηρώων του 1821, Χριστιανών ηρώων στον Μακεδονικό αγώνα 1904-08, Χριστιανών ηρώων του 1940, Χριστιανών ηρώων του 1955-59, Χριστιανών ηρώων του 1974..., και να τρέξουν άρδην στην πρώτη εκκλησία της ενορίας των, ίνα βαπτισθούσιν εις τον Χριστόν!

Εμείς οι Μακεδόνες, είμεθα πνευματικά απόγονοι των Αγίων Πατριαρχών και Προφητών του αρχαίου Ισραήλ και κατά σάρκα απόγονοι, απάντων των Ελλήνων ενδόξων ηρώων και προγόνων μας!

Ο Προπάτωρ Θεόπτης και Προφήτης Αβραάμ, δεν ήταν Εβραίος στην καταγωγή, αλλά Χαλδαίος!

Άρα, ανυπόστατον και ανιστόρητον το ανόητο θρησκειολογικό και ιστορικό σας επιχείρημα ότι καταγόμαστε από Εβραίους και μόνον, ή ό,τι τάχα μου είμεθα Εβραιοχριστιανοί μιας και ο Αβραάμ, ήταν Χαλδαίος μη ειδωλολάτρης! Οι Χαλδαίοι τι ήταν;

Ποίαν εννοείτε, συγκεκριμένη και προσωπική δήθεν, καταδίκη και αφορισμό, εκ της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, στα περί του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Τελευταίο  και αναντίλεκτο ιστορικό γεγονός είναι, η εν αιχμαλωσία ακόμη εκ του 1453 πρωτεύουσα και Πόλης των Ρωμηών, Κωνσταντινούπολη, και όχι οι αρλούμπες των ξοανολατρών!

Ωστόσο, η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, δέεται και μνημονεύει καθημερινά(!), σε κάθε Θεία Λειτουργία της, υπέρ των ηρωικός πεσόντων και αγωνισαμένων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, αλλά πώς θα το γνώριζαν αυτό, οι αντίχριστοι και εκκλησιομάχοι, αλειτούργητοι και αθυμίατοι πανθεϊστές;

Δεν ευθύνεται η Ορθόδοξος Εκκλησία του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας για την δολοφονία της φιλοσόφου Υπατείας, κόψτε το Hollywood και τις Coca-Coles, διότι βραχυκλωνούσιν την κριτική σκέψη!

Ο Μέγας Άγιος Αυτοκράτωρ Θεοδόσιος, μετανόησε βαθέως και εμπράκτως, για τις δολοφονικές σφαγές, ερευνήστε να μάθετε περί της προσωπικότητας του άλλου Μεγίστου Αγίου, Αμβροσίου Μεδιολάνων, και θα μάθετε πάσαν την ιστορική αλήθεια!

Η Οικουμενική Ορθόδοξη Εκκλησία μας, δεν αναθεματίζει το Ελληνικό έθνος, καθώς πιστεύουσιν αδαώς και αφελώς οι αρχαιολάτρες, αλλά αναθεματίζει την ανίερο σατανική ειδωλολατρεία των έκ τοτε παγανιστών Ελλήνων προγόνων μας, μιας και προ Χριστού σήμαινε και ταυτιζόταν με το Έλλην=Παγανιστής! Σήμερα Έλλην τι σημαίνει;

Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης αλλά και της Καινής Διαθήκης είναι ο ίδιος και απαράλλακτος Πανάγαθος Τριαδικός Θεός, άσχετα εάν μερικοί εσκοτισμένοι νόες, δεν δύνανται να το αντιληφθούσιν, μιας και μελετούσιν αδίκως και κακόβουλα τες Γραφές, με στόχο και σκοπό την παραχάραξη και παρερμηνεία αυτών! Με την διαβολική στάση των, είναι δυνατόν να τους αποκαλυφθούν τα συνεσκιασμένα και βαθιά ιερά νοήματα των Αγίων Γραφών και Ιερών Κειμένων;

Τέλος, σήμερα η μόνη «δυσάρεστη ιστορική πραγματικότητα» που υφιστάμεθα είναι, οι διάφοροι φανατικοί νοσταλγοί του  Ιουλιανού του Παραβάτου και του Γραικύλου Πλήθωνος, που προσπαθούν ανεπιτυχώς να εισαγάγουν αλλότρια καινοφανή θέσμια και νεοεποχήτικες παραδόσεις, στον καθ΄όλοκληρίαν Ορθόδοξο και Χριστιανικό λαό μας, δηλαδή τις αηδιαστικές ελληνολατρίες και ελληνισμούς πράγματα και σπουδάγματα..., που δηλώνουν την ασθένεια και τη νόσο του εθνοφυλετισμού και εθνικισμού!

Ο Θεός να μας φυλάει!


Π. Π. Ν.