Translate

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΛΗΣΤΡΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΩΤΙΟ


Ληστρική η απόφαση της ΔΙΣ, να ορίσει τον Καθηγητή κ. Μιλτιάδη Κωνσταντίνου ως ομιλητή της, για τον Μέγα Φώτιο


Άλλο πάλι και ετούτο το παραδοξολόγημα!

Από πότε επευλογείται και καθιερώνεται η τακτική εκ του «ιερού Γεροντισμού» να ομιλούν έμπροσθεν της Ανωτάτου Εκκλησιαστικής Αρχής της Ιεράς Συνόδου και των πολυσέβαστων αγίων Ιεραρχών μας, νανίσκοι και Γραικύλοι Καθηγητάδες; Οι οποίοι φέρουσιν βαρέως, την ρετσινιά ή αν θέλετε την υποψία ή, θέλετε το ακλόνητο γεγονός, ή ακόμα θέλετε και τον «κλασικό ψίθυρο» στην πλάτη των, ότι το «μασονίζειν εστίν φιλοσοφείν»;

Τί θέλουμε να πούμεν με τούτο;

Θέλουμε να πούμεν, ότι τον κ. Κοσμήτωρ Μιλτιάδη Κωνσταντίνου τον είχαμε ως Καθηγητή μας, καθότι μας δίδαξε την Εβραϊκή Γλώσσαν και την Παλαιά Διαθήκη με το Προτεσταντόπληκτο αλλά και κακόδοξο Οικουμενιστικό σύστημα, εκ Βαυαρίας, της σχολαστικής θεολογίας, άνευ της Θεοφώτιστου Πατρολογικής Ερμηνευτικής!

Οι Άγιοι Πατέρες για τον αγαπημένο μας κ. Κοσμήτορα, είναι κάτι σαν το αγαπημένο μου φαγάδικο και στέκι στην Σαλλονίκη, το «Γιόκ Μπαλίκ», τουτέστιν «χωρίς ψάρι»...!

Το μότο των μεταπατερικών και ΚΑΙΡΟΣκόπων Καθηγητάδων είναι το «Γιόκ Πατράσιν» και το «Γιόκ Εννέα Οικουμενικές Συνόδοι»!!!
 
 Γραικύλοι "έλληνες" μεταλαγμένοι Μασονιστές ή, και πιθηκιστές, λάθος είναι ο όρος μυθικισμός!


 Είναι φίλοι και φίλες μας, σαν να τρως σκορδαλιά και τζατζίκι(ταλαττούρι) χωρίς σκόρδα μέσα, πράγματα άνοστα, «ανευωδίαστα», άκρως επικίνδυνα για την ψυχοσωματική υγεία των ιεροσπουδαστών και παιδιών μας!

Προσοχή όμως!

Μιλάνε, μερικές φορές και για ορισμένους αγίους Πατέρες, στα σημεία όμως που τους συμφέρει, ίνα υποστηρίξουν τις προσωπικές κακοδοξίες των ή, για λόγους «επιστήμης»!

Κουραφέξαλα στο τετράγωνο δηλαδή.

Και επειδή, ως σύνηθες φαινόμενο, το ψάρι βρωμάει εκ του κεφαλιού, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχομεν την ακλόνητη και απαρασάλευτη προσωπική γνώμη ως μαθητές και φοιτητές του ό,τι: Ως Παλαιοδιαθηκικός Καθηγητής και δη Ορθόδοξος Χριστιανός, φέρει βαρέως στην πλάτη του, όχι μόνον την ιδιότητα του παλιομασόνου (μέχρις στιγμής δεν το έχει διαψεύσει!), αλλά και την κατεξοχήν θεσμική ιδιότητα του, του αιρετίζων και αιρετικού Καθηγητή της Θεολογίας, αι-ρε-τι-κού, τόσο με την ακαδημαϊκή έννοια όσο και την εκκλησιολογική(!), μιας και δεν διδάσκει, ως όφειλε, την Παλαιά Διαθήκη υπό το Θεόπνευστο πρίσμα της Καινής Διαθήκης και της Απλανούς Θεολογίας των Πατέρων, δηλαδή Χριστολογικά(!) Θεανθρωποκεντρικά και Αγιοπνευματικά, άρα φανταστείτε, τι κοπέλια θεολόγους(;), κατ΄ακρίβειαν αθεολόγητους φοιτητές, παράγει ο εν λόγω Καθηγητής(;!!!)

Χρειάζεται να τεκμηριώσω κάπου στα περί της Μασονικής ιδιότητος;

Ο κόσμο το έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!

Σε ποιό Μασονικό βαθμό, βρίσκεστε κύριε Κοσμήτορα, μην με κάνετε κούτζια, έλα ομολογήστε την αλήθεια!

Τον έχω φυσικά ερωτήσει προ καιρού, αρπάζοντας την ευκαιρία δημοσίως και ευθαρσώς στο Facebook, όταν εισέβαλε δημόσια, στο προσωπικό μας προφίλ, για να σχολιάσει μίαν εικόνα που είχα δημοσιεύσει...!

Ούτε το αρνήθηκε, αλλ΄ούτε και επιβεβαίωσε κάτι...!

Ας μας το ξεκαθαρίσει όμως, τώρα(!!!), προτού ομιλήσει περί του Μεγάλου Φωτίου έμπροσθεν της ΔΙΣ!

Κύριε Κοσμήτωρ, ίνα μας φύγει άπαξ και διαπαντός, κάθε κακός και νοσηρός λογισμός, που τον διατηρούμε χρόνια τώρα εναντίον σας, μπορείτε να μας κάνετε μίαν επίσημη δήλωση και Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως, αναθεματίζοντας τον Μασονισμό και τις εωσφορικές κακοδοξίες αυτού, επίσημα και δημοσίως, τόσο ως θεσμικός παράγων της Ορθοδόξου Θεολογικής Κοσμητείας μας, αλλά όσο και ως Καθηγητής Παλαιοδιαθηκολόγος, ίνα μας κατευνάσετε τις κατασκανδαλισμένες συνειδήσεις;

Μήπως χρειάζεται να καταθέσω κάποιο στοιχείο, ότι ο κ. Κωνσταντίνου είναι εξ΄αυτών των Καθηγητάδων: «καθηγητάς ψιθυριστάς»;
 
Άρα, συμφωνείτε πού;
Στο ό,τι ο μέν Μακεδονομάχος Δεσπότης
θα υποδύεται τον Άμλετ (ούπς συγνώμη, τον "Ισλαμομάχο" θέλαμε να πούμεν!)
και οι μέν άλλοι Γραικύλοι τους Ισλαμολάγνους;
Και αν επιμένουν οι δεύτεροι μέχρι τέλους,
να πάει στο τέλος ο πρώτος, να τους κάνει και αγιασμό
στο
 Νέο Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών;
Καλά ποιός δουλεύει ποιόν;


Μήπως υφίσταται ανάγκη να παραθέσουμε άλλα στοιχεία, ότι είναι ένας εξ αυτών ο οποίος κινήθηκε «εκκλησιολογικά» τάχα μου, κατά των Ομολογητών και  Σεβασμιότατων Μητροπολιτών, Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Κυθήρων κ. Σεραφείμ;Ή μήπως, νομίζει ο εν λόγω Γραικύλος Καθηγητής με την Γραικυλίστικη κομπανία του, ότι έχουμε ξεχάσει,την Εφιαλτική και εγκληματική των ενέργεια, να ψηφίσουν ψιθυριστά ως σαν τις κότες, τμήμα Αγαρηνών και «Ιεροκορανικών» σπουδών, εντός του Ορθοδόξου Θεολογικού μας Τμήματος, τρομάρα των, λες και η Θεολογική Σχολή μας, είναι τα αμπελοχώραφα των Μωαμεθανών προγόνων τους... (;!)


Εκτός κι έαν η ακατάπαυστη Ισλαμολαγνία δεν είναι Γραικυλισμός; Τότε τι είναι, με λέτε; Να με απαντήσουν, όσοι μας θεωρούσιν ως υβριστάς και χυδαίους αλλά και «μή έχοντας Χριστιανικό ήθος»..., φίλοι και εχθροί!

Φυσικά, μάλλον γι΄αυτούς τους τρισάθλιους καθηγητάδες, ο Μέγας Φώτιος, είναι μικρότερος των, μιά προσωπικότητα απατημένη εκ του σατάν, μιά απ΄τα ίδια Φαναριώτικα φληναφήματα δηλαδή, μιας και δεν διανοήθηκε ο «αφώτιστος» Άγιος να ιδρύσει  πρώτος...,  το Τμήμα Αραβικών, Ισλαμικών, Χαζαρικών, Σλαυικών, κ.α. σπουδών, στο Πανεπιστήμιον της Μαγναύρας, είτε στην Μονή Στουδίου, είτε και στην Πατριαρχική Σχολή...!


Τα σημερινά παράλογα και αθεόφοβα «μπουμπούκια» του «Θεολογικού» Γραικυλιστάν, εδώ στο Σαχλαμαριστάν κατά Ζουράριν, φάινεται πώς έχουσιν ανωτέρα και υπερτέραν μόρφωσιν και φωτισμόν, εκ του Πατριάρχου Κων/Πόλεως Μέγα Φωτίου! Αστεία πράγματα.

Και φυσικά, δεν μας έφταναν όλα αυτά για την γουνίτσα του εν λόγω κ. Καθηγητή, η  ΔΙΣ θα τον τιμήσει, άπαγε της ανοησίας δηλαδή, για τις Γραικυλίστικες «πολύτιμες υπηρεσίες» του;

Ώ, της μεγίστης ατιμίας που σου έλαχε Μέγιστε Φώτιε!

Ώ, το μέγα σκάνδαλον που επάθαμεν, εκ της νανίσκου και μικροπρεπούς ενεργείας, των μελών της ΔΙΣ!

Βάλανε τον νάνο καθηγητάκο, άκουσον-άκουσον, να μιλήσει για τον Γίγαντα και Μέγαν Φώτιο!

Βάλανε τον λύκο να μιλήσει στους φλουφλουρίζοντας τσομπαναραίους!!!

Λες και υφιστάμεθα λειψανδρία παραδοσιακών και καταρτισμένων Θεολογούντων...!

Εν πάση περιπτώσει, ακόμη μία αδικία και ακόμη ένας σκανδαλισμός, εκ της ΔΙΣ προς εμάς τους μικρούς, το ποίμνιό της!Η εν λόγω απόφαση της ΔΙΣ έχομεν την ισχυρά γνώμη, ότι είναι εσφαλμένη, είναι αντιεκκλησιολογική και κατ΄εξοχήν ειδικώς, είναι αντικανονική, λόγω του ό,τι ο κ. Κοσμήτορας δεν αποδέχεται καθώς και δεν αναγνωρίζει ως  de facto την  Η΄(8η) Θεοφόρα και  Οικουμενική Αγία  Σύνοδο του Μεγίστου Θεοφόρου Πατρός και Ισαποστόλου Αγίου Φωτίου, πολλώ δε μάλλον δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται τις Θεόπνευστες και τελεσίδικες αποφάσεις Της, στα περί των «Καθολικών» ή και «Ρωμαικοθαλικών»! Καθότι ο Μέγας Φώτιος, ως γνωστόν, μαζί με την Ορθοδοξούσα τότε, αντιπροσωπεία των Παπικών εκ Ρώμης, καταδίκασαν(!) μαζί με τον Ορθόδοξο Πάπα(!!!) τις ειδεχθείς αιρέσεις των Παπολατίνων και κατ΄ουσίαν τον Φιλιοκβισμό και φυσιομένο Παπισμό καθώς και τον κάθε προγενέστερο αλλά και μεταγενέστερο  κακόδοξο και αιρετικό Πάπα! Αυτά για όσους από αθεολόγητη αντιεπιστημοσύνη, και αλαζονική ισχυρογνωμοσύνη, ισχυρίζονται ηλιθίως, τα «τραβηγμένα απ΄τα μαλλιά και μυαλά» για όσους τα έχουσιν ακόμα, ότι δήθεν ο Φραγκόπαπας, ο Παπισμός του, μαζί με τις σωρηδών αιρέσεις του, δεν έχουνε ακόμα καταδικασθεί...!

Και αυτά τα αθλία υποκείμενα, θα παραστούν ως ομιλητές, μπροστά στους σεβάσμιους Συνοδικούς και αγίους Ιεράρχες μας;Και ακόμα, οι τσομπαναραίοι να αρπάξουσιν την γκλίτσα και να εκδιώξουσιν κλοτσηδόν τον λυκάνθρωπο;
Κλείνουμε τότε, με μία βασική εκκλησιολογική πάγια θέση, εκ του Ημερολογιακού Ιστολογίου μας:

1.     Να επανέλθει το κατά Θεού και Ορθόδοξο (και όχι το κακόδοξο και αντικανονικό!) Συνοδικό Πολίτευμα και η βασικότατη λειτουργία του Θεόσδωτου Αγιοπνευματικού Συστήματος, της Ιεράς, και όχι της ανίερου Συνόδου!
2.     Να συγκληθεί Ιερά Σύνοδος και με ειδικές Πατερικές ρυθμίσεις και διαδικασίες, και εννοώ Ορθόδοξες μεταπατερικές μεταρρυθμίσεις, και όχι τα τραγελαφικά και κακόδοξα καμώματα του αγίου Δημητριάδος στον Βόλο, οι οποίες μεταρρυθμίσεις θα επαναφέρουν την Ιεροκανονική τάξη στην παρούσα αντικανονική, ανίερη, ληστρική και «μεταπατορική» αταξία, διότι θα πρέπει να μειώσουσιν τις ισχυρές αρμοδιότητες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου(ΔΙΣ), ή και γιατί όχι να πάρει η ευχή, να  καταργήσουσιν τον αντιπαραδοσιακό ετούτο θεσμό της ΔΙΣ!
3.     Να οριοθετηθεί ο ρόλος και ο λόγος του πρώτου τη τάξη, δηλαδή του Αρχιεπισκόπου!
4.     Και να ενισχυθεί η Θεόσδωτη ελευθερία έκφρασης  της γνώμης  απάντων των αγίων Συνοδικών με την ουσιαστική επουσιώδη συμμετοχή των σε εκκλησιαστικά και δογματολογικά ή άλλα ζητήματα!
5.     Θα πρέπει σε κάποια φάση, να πάψει αυτή η παρωδία-τραγωδία, οι άγιοι Συνοδικοί να είναι απλοί απαθείς ακροατές και θεατές λοιπών ομιλιών και εισηγήσεων ή και απλοί επικυρωτές προειλημμένων αποφάσεων, που διατελέσθησαν εκ των «ιερών παρασκηνείων»!
6.     Δεν θα πρέπει επί τέλους, εις τον παρόντα αιώνα, οι σεβαστοί σχεδόν 100 Ιεράρχες μας, να καταστούσιν σύμψηφα και ομόψηφα μέλη, συνδιαμορφώνοντας τις αποφάσεις των ισότιμα και ισοδύναμα;


Διότι, εάν δεν επέλθουν αμέσως, τα συγκεκριμένα πιο πάνω Ιεροκανονικά μεταρρυθμιστικά και αναγκαία μέτρα, πώς θα μπορέσει το Χριστεπώνυμο πλήρωμα να διακρίνει αλάθητος και απλανώς, εάν είναι ή δεν είναι, Ληστρικές ή Θεοφόρες, οι τυχούσες αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, της Εκκλησίας της Ελλάδος;

Άραγε, η απόφαση της, να ομιλήσει ο εν λόγω κ. Καθηγητής, είναι Θεοφώτιστη απόφασις ή, μήπως είναι κακόδοξα Ληστρική, με την οποία συγκεκριμένη άστοχη και άτοπη ενέργειά της, διασύρει το πανίερον κύρος της;
Υστερόγραφον:

Ο όρος Νεογραικισμός, Γραικύλος ή και Γραικισμός, εξάπαντως δεν είναι δικός μας, και διαπαντώς δεν ειναι υβρισία για τους, όντως αμαθείς και γλυκούληδες, ψευδοευσεβιστές ΚΑΙΡΟΣκόπους και άλλους «δικούς μας»...!
Είναι βασικότατος θεολογικός και ιστορικός όρος, της Μεταρωμανίδειου εποχής, και συνάμα έννοια ακαδημαϊκής υφής στο Ιστορικοθεολογικό εγχειρίδιο “ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ-ΡΩΜΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΕΛΗ” του οσίου Πατρός και Διδασκάλου της Δογματικής Θεολογίας της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας μας, πατέρα Ιωάννου Ρωμανίδου καθώς δηλώνει στα εισαγωγικά ευθαρσώς(σελ. 9-15):
«(...) Ναιογραικισμός ὡς καί ὁ πρό τῆς Ἁλώσεως Γραικισμός εἶναι ἐκ τῆς φύσεώς των δουλεία χειροτέρα τῆς Φραγκοκρατίας καί Τουρκοκρατίας. (...)Ὁ Γραικισμός καί Νεογραικισμός εἶναι ὑποδούλωσις τοῦ πνεύματος. (...) Ο Νεογραικύλος εἶναι συνεχιστής τῆς παραδόσεως τῶν Γραικύλων πρό τῆς Ἁλώσεως, οἱ ὁποῖοι μᾶς ἐκήρυττον τήν ἀνάγκην τῆς φραγκεύσεως τοῦ πνεύματος, διά νά σωθῶμεν ἀπό τήν δουλείαν τοῦ σώματος... Ἐξ ἀπόψεως ὅμως Ρωμῃοσύνης οἱ Γραικύλοι εἶναι ὅλοι προδόται...!»
Όσοι αδελφοί και Πατέρες, μα κυρίως οι εχθροί ημών, οι κάκιστοι αιρετικοί Οικουμενιστές, θεωρούν εμάς ως υβριστές κ.λπ. άς αλάξουσιν τροπάριον ή ας γυρίσουσιν σελίδα και ιστοσελίδα και να μην μας διαβάζουνε παρακαλώ, τις ημερολογιακές μας σημειώσεις, μιάς και ως φτωχούληδες του Θεού καθώς και άνεργοι επιστήμονες, ελλείψη στυλών, γράφουμε στα προσωπικά μας Ημερολόγια και Ιστολόγια, εξαιρετικά και μόνον για τους μερικούς και εκλεκτούς συγγενείς μας, φίλους μας, και αδελφούς και Πατέρες μας! Τα υπόλοιπα είναι «εκ περισσού» μην αναφέρω εκ του πονηρού! Κουμάντο και τάξη, να βάλετε στα του οίκου σας, καθότι η Κυβερνο-χώρα δεν είναι ο οίκος σας!
Όσον αφορά τώρα, για τις εικονικές και νομικίστικες τραγελαφικές σας διώξεις, εναντίον μας, λόγω του ό,τι εκφράσαμεν με οξύτητα, έντονα, έμπονα, αληθεύοντες εν αγάπη και εν μέσω της ιεράς αγανακτίσεως ελέω του «Μακρυγιάννικου DNA» μας, τα φίλια πιστεύματα της Φιλοκάλου Ορθοδοξίας μας, αυτές τις ανόνητες και ανόητες ενέργειές σας, τις έχουμεν γεγραμμένες στο στεατοπυγικό μας υποσύστημα!
Π. Π. Ν.