Translate

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

STAMOULIS GO HOME! Ο ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΩΜΗΩΝ


STAMULIS GO HOME!
Ο ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΩΜΗΩΝ«Το γέλιο της Παρασκευής εν΄ κλάμα του Σαββάτου!
(Παροιμία των Φωτισμένων προγόνων μας)


Ακόμη καλά-καλά δεν κόπασε η εξαίρετως, επιτυχής και περίφημη ημερίδα της Ιεράς Μητροπόλεως της Θεσσαλονίκης μας και νά σου ο πρόεδρος τού  Θεολογικού τμήματος, της Θεολογικής Σχολής, ο κύριος Χ. Σταμούλης, να δίδει σαχλεπίσαχλες συνεντεύξεις, χαχανίζοντας ανερυθρίαστα, παρεάκι με τον αχάπαρο δημοσιγραφίσκο της πλακίτσας, για το κατάντημά τους, βεβαίως-βεβαίως, καί από περίσσιο ηλίθιο θράσος!

Το καλό της υπόθεσης είναι, ότι ο σεβαστός μας καθηγητής, απ΄ό,τι ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, κοιμάται καλά και είναι καλά καθώς δηλώνει, η συνείδησή του μέλι-γάλα, κι ας κουρεύονται οι αντιλογούντες  και αντιφρονούντες, μιας και είναι φανατικοί, ταλιμπάν και φονταμενταλιστές, μη ανεχόμενοι την διαφορετικότητα, κ.λπ. προσθέτοντας και άλλους σοφιστικούς αληθοφανείς χαρακτηρισμούς, οι οποίοι κοντολογίς, είναι στάκτη στα μάτια για να αφοπλίζονται οι αντιστασιακοί και μαχητικοί αδελφοί και πατέρες!

Κύριε καθηγητά, κανείς δεν ψάχνει για μάγισσες, διότι πολύ απλά οι μάγισες ήδη υφίστανται, μιά και υφίστανται και οι κτιστές διαβολικές ενέργειες!

Οι συγκεκριμένες μάγισσες μάλιστα, αποκαλούνται και άλλως πως, όπως μαγκούφισες (δείτε την εξαιρετική ταινία “Maleficent” με την Αντζελίνα Τζολί!). Τέτοιες μαγκούφισσες και μαγκούφηδες, παράγουν και οι Θεολογικές σχολές μας, διότι, δυστυχώς, τέτοιες και τέτοιοι είναι και μερικοί καθηγητάδες/τριες και οι πολιτικάντηδες πάτρωνές των, που λ.χ. υπογράφουν για ξεπούλημα, όσο-όσο, την Ιερά Επιστήμη της Θεολογίας μας ίνα λάβετε τα τριάκοντα ευρωαργύρια εκ του Ομάν!

Μπορείτε να μας αποδείξετε, ότι το εγχείρημά σας είναι κατά Θεόν, εμπνευσμένο και καρπός του Αγίου Πνεύματος ενός Θεόπτη, ή έστω  ενός φωτισμένου και θεραπευμένου Χριστιανού της ΚΑΙΡΟΣκοπίζουσας  παρέας σας;

Εάν σας φαίνονται αστεία τα όσα αναφέρω, μπορείτε τουλάχιστον, επιστημολογικά, δια της μεθόδου του απλανώς θεολογείν, να μας πείσετε δια επιστημονικής ημερίδας, ότι όντως έχετε την επιστημολογική και επιστημονική κατάρτιση να διδάξετε Ισλαμολογίας και Κορανολαγνείας το ανάγνωσμα;

Μιά πρόταση έστω και την υστάτη να εκφράσω για να μην την έχω ως βάρος της συνειδήσεως μου: Γιατί δεν διοργανώνετε από κοινού με το όμαιμο και ομογάλακτο Ποιμαντικό τμήμα, μία επιστημονική ημερίδα, στην οποία να παρατεθούν οι απόψεις των μέν και των δέ, με ακαδημαϊκό και όμορφο τρόπο, ώστε να γίνει εν τέλει και μία ψηφοφορία από κοινού, για να φανεί περίοπτα η περίφημη «δημοκρατικότητα» σας;

Περιττό να σας αναφέρω, κ. Σταμούλη, ότι τα επιχειρήματα του αδελφού Τμήματος, εξεφρασθέντα εκ του στόματος του κ. Οικονόμου Χ., είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, επιστημονικώς ισχυρά και ακλόνητα, ενώ το αντιδραστικό και ηλίθιο χάχανο σας, δεν σας τιμά καθόλου, ως πρόεδρο και καθηγητή θεολογούντα ενώ φανερώνοντας ταυτόχρονα και την ασυνείδητη αμηχανία σας, πράγμα βέβαια αφύσικο για έναν καθηγητή της Θεολογίας, εκτός και εάν έχετε σχέσεις με Ολλανδέζικα “χορταρικά”, διότι αλλιώς δεν εξηγείται η αναίσθητη στάση σας...!

Γιατί όμως να το πολυψάχνω το θέμα, μιάς και οι αριστερίζουσες ιδεοληψίες σας και η κακόδοξη και οικουμενιστική σαχλο-θεολογία σας ή και ιδεολογική θρησκοληψία σας, κάνουνε πλέον μπάμ; Άρα τι άλλο όπιο και ναρκωτικό να αναζητώ σαν αίτιο για την ακατάσχετη αναισθησία σας, μιάς και ο αείμνηστος καθηγητής και διδάσκαλος της Εκκλησίας μας, πατέρας Ιωάννης Ρωμανίδης, το ξεκαθάρισε το ζήτημα, τονίζοντάς μας, ότι οι θρησκείες είναι νευροβιολογικές ασθένειες καθώς  και ότι το μοναδικό αντίδοτο αυτών, είναι η Φίλη Ορθοδοξία μας;

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πλέον, ότι δεν έχετε καμία σχέση με την Φίλη και Φιλόκαλη Ορθοδοξία μας και ουδέν σας ωφελεί το γεγονός, ότι είστε καθηγητής της Συμβολικής και «Αισθητικής» Δογματικής Θεολογίας, μιάς και αδυνατώ, ο μικρός και ελάχιστος φοιτητής σας, να διακρίνω την ενσυναίσθηση, ευαισθησία, και πνευματική αισθητική σας στο εν λόγω θέμα! Με απώτερο σκοπό να θέλω να παραδειγματιστώ και να εμπνευστώ τουλάχιστον, μιάς και ο μπαζομένος αισθητήρας μου, με λέει, ότι η όλη στάση σας όζει από αντιαισθητική αναισθησία ή και αναισθαντική αισθησιαρχία!

Μάλλον, το πλέον εύστοχο που θα μπορούσε να πεί κανείς, με τα όσα δηλώνετε, γράφετε και ενεργείτε επί του θέματος, ίσως να είναι, στην τελική, το τόσο οφθαλμοφανές, ότι είστε ένας περίφημος καθηγητής, της φιλόκακης, αντιαισθητικής και ά-φιλης Ορθοδοξίας, μίας Ορθοδοξίας στείρας, της “Ορθοδόξου θρησκείας”ακριβέστερα , η οποία αδυνατεί να θεραπεύσει τον άνθρωπο και την προσωπικότητά του, και άρα μίας νοσογόνου Ορθοδοξίας, ή, καταχρηστικώς, μίας κακοδόξου “Ορθοδοξίας”, που δηλαδή  στην τελική ακυρώνεται ο όρος “Ορθοδοξία” στην τραγικότατη περίπτωσή σας, μιάς και το αντίθετο της Ορθοδοξίας είναι η κακοδοξία!

Εξ΄ού και ο περίτρανος λόγος, το σφοδρό κτυποκάρδι σας και ο «θανατηφόρος έρωτάς» σας, ή για να μνημονεύσω και πάλιν, το στρεβλό επινόημα και πόνημά σας «έρως και θάνατος», πρός τον Ισλαμισμό, πρός την κακοδοξία δηλαδή των αντίχριστων Οθωμανών!

Και μην αρχίσετε, σας παρακαλώ, και πάλιν τα ηλίθια ιδεοληπτικά σας πολιτειοκρατικά επιχειρήματα, περι ανοχής του διαφορετικού, κ.λπ., διότι τρανό παράδειγμα ανοχής του διαφορετικού, ανοχής λ.χ. των Χριστιανών εκ μέρους του ισλαμισμού, εν τόπω και χρόνω, ουδέποτε υφίστατο. Κλασικό πρόσφατο περίτρανο παράδειγμα και αναντίλεκτα δραματική, εμπειρία, η ημικατεχόμενη Κύπρος μας!

Όσο και να υπάρχει ανοχή και αλληλοπεριχώριση εις το απλό επίπεδο των πολιτών ή και φοιτητών,  όμως, όσο ανεβαίνει κανείς στην κοινωνική και πολιτειακή πυραμίδα, τόσο περιπλέκονται τα πράγματα, τα συμφέροντα και οι καταστάσεις και άλλο τόσο, μπορεί ο καθείς να παίξει με άνεση, με την ψυχολογία της μάζας, των απλών ανθρώπων και του όχλου, εφαρμόζοντας μερικές θεωρίες στην πράξη!

Και πάλιν, τρανό παράδειγμα η Κύπρος μας, θέλετε το 1964  ή το 1974 - διαλέγετε και παίρνετε- μιάς και ειδικά στο χωριό που διαμένω, συμβίωναν ειρηνικά, ανεχόμενοι αλλήλους, Οθωμανοί και Ρωμηοί και διατηρήσαν και συντηρήσαν το τζαμί των, πρόσφατα μάλιστα επί κομμουνιστικής κυβέρνησης του λεγόμενου κ. Καταστρόφια.
(Άν τον έχετε ακουστά, γνωρίστε τον, ομόφρονάς σας είναι, τα ίδια μυαλά και ιδεοληψίες κουλιαντιρίζετε! Είχε μάλιστα την ειδικότητα και την φαεινή πρωτοβουλία,  να τοποθετήση, με τα ηλίθια μαρξιστικά τσιράκια του, τεράστια εκρηκτική ύλη εκατών κοντέϊνερ, προερχόμενα εκ των Ισλαμιστών του Άσαντ, σε στρατιωτική ναυτική βάση του Μαρί, δίπλα μάλιστα ακριβώς, απο τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, εν μέσω καύσωνα και άνευ στεγάστρων και να δημιουργεί εν καιρώ ειρήνης: βομβαρδισμένα τοπία, βομβαρδισμένες οικογένειες, βομβαρδισμένες υπάρξεις, βομβαρδισμένα φιλότιμα...!).
  Ας  μη σας αναφέρω κυρ-καθηγητά, πώς από την ανίερη ανοχή μας (γράφε ηλιθιότητα, κατ΄ακρίβεια!) στην διαφορετικότητα απωλέσαμεν, αν δεν απατώμαι, τα πνευματικά μας αισθητήρια, καθότι το συγκεκριμένο τζαμί του χωριού μου ήταν, αποδεδειγμένα και περίτρανα λόγω αγίων τοιχογραφιών,  Ορθόδοξος Ιερός ναός, του Αγίου Γεωργίου, τον οποίο κατόπιν, όπως πληροφορήθηκα εκ των πεθερικών μου, τον δωρίσαμε στους Οθωμανούς (τόσο φιλότιμο και γενναιοδωρία, φέρει να έχει ο Ρωμηός, ή αφέλεια;) για να τον μεταβάλλουνε σε τζαμί μιας τζαί ήταν ο μαχαλάς τζαί ο καφενές τους τζαμέ κατάγυρα!


Φαίνεται κ. Σταμούλη μου, πώς επειδή έχετε ή μάλλον, θέλετε να έχετε  πλήρη μεσάνυκτα, για την εν Κύπρω ανοχή στην διαφορετικότητα του Ισλάμ, η οποία ανοχή, κατέληξε σε εμπόλεμη κατοχή του Ισλάμ, θα έπρεπε να αναρωτηθείτε (από πού πηγάζει η απόλυτη βεβαιότητά σας;) μήπως το συγκεκριμένο Γραικυλίστικο εγχείρημά σας γυρίσει μπούμερανγκ, σε κάποια φάση, κατά των αθώων Θεσσαλονικέων συμπολιτών και συμφοιτητών μας.

Προηγούμενο συνήπαρξης και συστέγασης, με τους Ισλαμιστές, είχαμε και έχουμε ακόμα, μέχρι της σήμερον, τόσο σε Κύπρο όσο και Ελλάδα, αλλά η ιστορία ως γνωστόν, κάνει κύκλους, και εάν δεν θέλουμε να πιαστούμε ως αφελείς ή κορόϊδα, θα πρέπει να ενσκύψουμε και να την μελετήσουμεν. Εκτός κ. πρόεδρε,  άν νομίζετε, άστοχα ασφαλώς, πώς οι Ρωμηοί και οι Ρωμαίγισσες της Κύπρου, το 1974, ότι ήταν μαζοχιστές και θέλανε να γίνουνε πρόσφυγες, αγνοούμενοι, σφαγιασθέντες, βιασθείσες, δολοφονημένοι, τεταπεινωμένοι, εξευτελισμένοι και ξυπόλητοι ζητιάνοι(;;;)!

Η ανοχή των Ρωμηών ήταν και είναι δεδομένη, ακόμα και των ειρηνικών Ισλαμιστών που θέλουν την ησυχία τους, αλλά είναι πασιφανές, ότι τα πολιτικάντικα παίγνια, μόλις βάλουνε το χεράκι τους, με τους τρόπους και τα μέσα που γνωρίζουνε άριστα, η ειρηνική συνύπαρξις δυναμιτίζεται και έχουμε τραγωδίες ολκής...!

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;Σίγουρα, όχι για να σας κάνω τον δάσκαλό!


Ίσως ασυνείδητα και συνειδητά, να θέλω ενημερώσω τουλάχιστον, μερικούς αναγνώστες μας καλοπροαίρετους, γνωρίζοντας ασφαλώς πώς εσείς, κανέναν δεν λογαριάζετε, διότι μπορεί να έχετε γερές πλάτες μέν, αλλά ιδιοτελείς και ανθρώπινες δε, μην αναφέρω, υποανθρώπινες, κατά την Ποποβίτσια έννοια!


Διότι, δεν υπάρχει περίπτωση, να συστεγαστεί σε μία Θεολογική Σχολή των Ρωμηών, μία αλλόθρησκη, ετέρου γένους σχολή, και δή του Ισλάμ με τους οπαδούς του, η οποία, κατά την πορεία των ημερών, μηνών και  χρόνων, θα αποδείξει τρανώς, την παταγώδη αποτυχία της –τούτο συνάγεται εκ της «αλάθητης» ανθρώπινης εμπειρίας- διότι, πολύ απλώς, καθώς εσείς μας διδάξατε, στην Συμβολική Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία μας, δια των δογματολογικών εγχειριδίων του μακαριστού δασκάλου σας Νίκου Ματσούκα, ο άνθρωπος, εάν δεν καθαρθεί απο τα πάθη του, δεν είναι σ΄αυτόν δυνατόν να υφίσταται οντολογική   θεραπεία, της προσωπικότητας του!

Και φυσικά, αυτή δεν είναι προσωπική διδασκαλία του Ματσούκα, αλλά είναι η Θεολογική ανθρωπολογία και διδασκαλία, της Πατερικής Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας μας!

Πώς αναμένετε τότε βάση της πιό πάνω κατ΄εξοχήν Θεανθρωπίνου, Θεολογικής και Πνευματικής προϋποθέσεως, να επιτύχει το τραγελαφικό ετούτο πολιτικάντικο και αργυρώνυτο-θεολογικό πείραμα/παίγνιο, με ανδρείκελα εσάς τους μισθοφόρους της Πίστεως και μερικών φαντασιόπληκτων γενικών “Γραμματέων” και κακόδοξων Φαρισαίων Ιεραρχών;

Οι Ρωμηοί φοιτητές μας, οι Έλληνες Ορθόδοξοι ή και ετερόδοξοι φοιτητές μας, γνωρίζουμε, με απόλυτη βεβαιότητα, εάν ευρίσκονται υπό θεραπεία της καρδίας και διανοίας των; Είναι και αυτό ένα σημαντικό ερώτημα, αλλιώς γιατί να ασχολούμεθα με την Ορθόδοξη Αισθητική και Φιλόκαλη Θεολογία, εάν δεν έχουμε τέτοιες ευαισθησίες;


 Πολλώ δε μάλλον, θεωρώ ανόητα αχρειάστο, να τεθεί το ταυτόσημο ερώτημα, για τους πάσης φύσεως Αγαρηνούς...!

Άρα, η συγκεκριμένη “πυρηνική βόμβα”, τουτέστιν η δημιουργία αθεράπευτων προσωπικοτήτων, μπαζομένων καρδιών και πληγωμένων ψυχών, είτε ομοδόξων μας,  είτε  και αλλοθρήσκων, θα είναι διαχρονικά, το τέλειο εωσφορικά, υποανθρωπο-τερατογενές πείραμα, άχρι της συντελείας των αιώνων, και η αυτοκαταστροφή της ανθρωπίνης φύσεως, με «θεολογική μαεστρία» μιας και εκλείπει παντελώς ο Θεάνθρωπος, και ως γνωστό ο Σατάν, είναι ένας εκ των διασήμων θεολόγων,  μιάς και πρώτοι εμείς, ως δήθεν Χριστιανοί, είμαστε μπαζομένοι και βραχυκυκλωμένοι με τα χίλια μύρια πυρηνικά απόβλητα της ματαιοδοξίας των γονέων μας και έπειτα των δικών εαυτών μας, Αν λοιπόν αυτό δεν σας στεναχωρεί ή δεν σας αγγίζει, ε, τότε προχωρείστε ελεύθερα, στον Αττίλα της Γάμμα φάσης κατά της Συμβασιλεύουσας...!

Οι μαγκούφισσες και μαγκούφηδες δεν θα χαχανίζουσιν για πολύ, και τα παιδάκια μου και τα παιδιά των φίλων και συγγενών μας, δεν προτίθεμαι να σας τα στείλω, για Θεολογικές σπουδές στην Θεσσαλονίκη, μιάς και το πολιτικάντικο παίγνιό σας έχει στηθεί, πριν από εμάς για εμάς..., το έργο όμως το έχουμε ξαναδεί τότε μαυρόασπρο. Ας είναι τα δικά σας παιδιά, τα νέα θύματα, της Ισλαμικής μάχαιρας, της μανίας και των βιασμών, μιάς και μάχαιρα δίδοντες εις τις καρδιές μας, με την αλαζωνική και προδοτική επιμονή σας, μάχαιρα και θα λάβετε...!

Αγαπημένε μου δάσκαλε, το πρόβλημα σας είναι απλό, πρόκειται για κλασική απαξιωτική ανυπακοή εις την Εκκλησιαστική σας Αρχή. Λίγες σταγόνες σεβασμού, στην μάνα Τοπική μας Εκκλησία, στον άγιο Μητροπολίτη μας, στους αγίους κληρικούς και απλούς πιστούς, δεν έβλαψε κανέναν μας!

Πρόκειται για ένα μεταπατορικό, κλασικό, προπατορικό και φυσικά «Βολιώτικο» μεταπατερικό αμάρτημα!


Τις Πνευματικές συνέπειες, ασφαλώς θα τις θερίσετε!

Το ότι κατέχετε θεσμικό ρόλο και λόγο στα επιστημονικά πράγματα, της πόλεως μας, ουδείς το αμφισβητεί, αλλά, στο συγκεκριμένο θέμα, το ενδεχόμενο να λαθεύετε έστω και 1%, δεν το υπολογίζετε;

Μάλλον όχι!


Ένας ή μία φοιτήτριά σας να σφαγιασθεί, σε μία συμπλοκή θερμόαιμων φοιτητών, ποιός θα αναλάβει την ευθύνη; Ο Λοβέρδος; Ο Καλαντζής; Ο Μαρτζέλλος; Ο Πέτρου; Ο Κωνσταντίνου, ή εσείς; Ή πάντες οι καϋμένοι καθηγητές, οι ψηφίσαντες το εκτρωματικό και προδοτικό Ισλαμικό σας πρόγραμμα;

Να σας δώσω την απάντηση ως παλιός φοιτητής  σας;

Οι μέν ακαδημαϊκοί θα τα ρίχνουνε στους πολιτικάντηδες, οι δέ πολιτικάντηδες θα τα ρίχνουνε στους ακαδημαϊκούς και οι δημοσιογράφοι στους φοιτητές!

Ήδη ο υπουργός κ. Λοβέρδος, πέταξε την ευθύνη από πάνω του..., και τα χειρότερα έπονται Σταμούλη μου, διότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο όμορφα αγγελικά πλασμένο, ούτε και σε κανένα κοινόβιο μοναστήρι, στο οποίο ασκείται η θεραπεία της προσωπικότητας, για να αποκληθούμε “ισάγγελος πολιτεία”, αλλά ζούμε, ως κοσμικοί, εν τω κόσμω και ο κοσμος κείται εν τω πονηρώ, κύριε καθηγητά!

Εκτός κι΄άν, κ. Χρυσόστομε, υπηρετείτε και εσείς, όπως και ο Οικουμενιστής Πατριάρχης μας, άλλου είδους εκκλησιολογίες(;!)... Η μανική εμμονή σας με τις Οθωμανικές σπουδές, και να μη θέλουμε μας οδηγεί σε νοσηρές υποψίες εναντίον σας, ότι ίσως υπηρετείτε αλλόθρησκες εκκλησιολογιές...!


Έχω τον λογισμό, ότι μάγισσες και μαγκούφηδες πάντοτε υπήρχανε, υπάρχουνε και θα υπάρχουνε, άχρι της συντελείας των αιώνων! Το θέμα όμως νομίζω δεν είναι το ψάξιμο ανύπαρκτων μαγισσών ή βελονιών, αλλά πώς να τακτοποιούμε και να διαχειριζόμαστε αυτές, ή καλύτερα πώς τις «εξολοθρεύουμεν» διά της τιμίας χαρισματικής μεταστροφής των (μιάς και στην πιό πάνω ταινία του Χόλλυγουντ, έχω την αίσθηση πώς δίνεται για πρώτη φορά, σε παραμύθι μαγισσών, η ένδειξις της εμπράκτου μετάνοιας, πράγμα εκπληκτικό για παραμύθι που παραμυθιάζει ελπιδοφόρα την ειδεχθή πραγματικότητα που μας δημιουργήσατε!), μιάς και ο ρόλος της Ορθοδόξου Θεολογίας και Εκκλησίας μας, καθώς γνωρίζετε καλώς, είναι η κατάργηση και εξολόθρευση των κτιστών σατανικών ενεργειών και η θεραπεία των προσώπων...!

Την Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία, πολλοί εμίσησαν, τις έδρες, τον μισθό, το καθηγητιλίκι και την δόξα, ουδείς!!!

Την μέθοδο, ανεύρεσης μαγισσών, ευκαιρία είναι να την διδαχθείτε εκ  των «εν Χριστώ αδελφών» σας Ιεροεξεταστών και σύγχρονων «Σταυροφόρων», Φραγκολατίνων Παπιστών, μιάς και ο «άγιος Πατέρας» σας, θα βρίσκεται στο Οικουμενικό μας Φανάρι εις την Πόλη, συνευχόμενος και συμπροσευχόμενος με τον «συνεπίσκοπό» του, άγιο Οικουμενικό Πατριάρχη μας κ. Βαρθολομαίο. Άρα, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για μάγους  και για μαγισσούλες με τον Vicarius Antichristi ή
με κανέναν παιδοβιαστή Καρδινάλιο του!

Κοντολογίς σ΄εμάς, η μόνη σχέσις που έχουμε, με την φωτιά, είναι με το άναμα του τζακιού μας, άρα καλό θα είναι κ. Σταμούλη, να ρίχνετε στάκτη εκεί που σας βαστά! Δηλαδή, στα χαζοχαρούμενα, αφελέστατα, αμούστακα και άπειρα παιδάκια, που δασκαλεύετε εις την Σχολή και εξ΄όσων φαίνεται ανούσια, ευχόμενος προσωπικά, να υποψιασθούν οι φοιτητές σας κάτι τις, γιά να μην ακολουθήσουν την ζοφερή στράτα που χαράξατε ως ορκισμένος, με το ΚΑΙΡΟΣκοπικό σας συνάφι, δηλαδή των ψευδο-προοδευτικών μαγισσών και μαγκούφηδων, όντως Γεννιτσάρων (απόλυτο δίκιο έχει ο κ. Τελεβάντος που σας αποκαλεί έτσι!) του κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου!

Με άκρα σεβασμό στα πεφιλημένα πρόσωπά σας και σθεναρή απέχθεια στο ειδεχθές, κακόδοξο προσωπείο, του φασιστικού ακαδημαϊσμού και άνευ Θεανθρώπου θεολογισμού σας


Π. Π. Ν.