Translate

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑΧΤΗ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΩΝ* !

Για να έχετε ναούς κύριοι/ες Μασονάρες, 
και να το διατυπώνετε
ανερυθρίαστα, σημαίνει ό,τι πλέον αποδεδειγμένα απο τα δικά σας γραπτά
αυτοπροβάλεστε ως Πανθρησκεία...!
Άρα, είστε καρά-ψευταράδες και άθλιοι!!!


ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ; Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑΧΤΗ  ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΩΝ* !Διαβάσαμε τα πιό κάτω γραφθέντα απο Μασονικό ιστολόγιο, με τίτλο [1]:

Φωτιά σε Τεκτονικό Ναό
Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τις δηλώσεις του Μ.Δ της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας αδ. Daniel Keller ,o οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το αντιτεκτονικό κλίμα που αναπτύσσεται στη Γαλλία τον τελευταίο καιρό, και το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό ήλθε από την πόλη Bernay της Β. Γαλλίας.
Πιο συγκεκριμένα , τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Τεκτονικό Μέγαρο της πόλης όπου σύμφωνα με τον εισαγγελέα κο Dominique Laurens πρόκειται για εμπρησμό.
Ο Μ.Δ αδ . Keller ο οποίος επισκέφτηκε αμέσως την πόλη δήλωσε ΄΄ …η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν τα πάντα. Ο ναός βρίσκονταν σε απομακρυσμένο από την πόλη σημείο και δεν διέθετε σύστημα συναγερμού. Παράξενο είναι επίσης το γεγονός ότι τον Ιούλιο διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει από το κτήριο τους πυροσβεστήρες΄΄”

Απο τους Γάλλους δεν ξεκίνησε η εωσφορική μασονική λαίλαπα;

Έ, απο τους Γάλλους θα δοθεί και η ισχυρά γροθιά στα σπλάχνα των μασόνων...!

Οι Γάλλοι μας εμπέδωσαν και μας επέβαλλαν τον τρισκατάρατον Μασονισμό, δια του θεοκατάρατου συσκοτισμού του ψευδο-διαφωτισμού αυτών! Και οι Γάλλοι άρχισαν τα βιολιά και τα λαούτα με το αντιμασονικό κλίμα, το οποίο άρχισε να αναπτύσσεται εις βάρος των παλιομασόνων!

Δεν μπορώ να κρύψω την ιδιαίτερη χαρά μου, που εκάψασιν, έναν ναό του Σατανά!!!
Τέτοιοι ναοί, τέτοιους «καυσοκαλυβίτες» θέλουσιν!

Ίσως να πρέπει να παραδειγματισθούμε άπαντες οι Χριστιανοί με την εμπρηστική αυτή ενέργειά, εκτός και εάν ξεχάσαμε τι πράττασιν οι άγιοι Πατέρες και πρόγονοι ημών(;!)...

Όσοι Χριστιανοί θα τολμήσουσιν το θεάρεστο ετούτο έργο, θα τους αποκαλέσει η Εκκλησιαστική Ιστορία μας, ως τους συγχρόνους και νέους «Καυσοκαλυβίτες» με την σύγχρονη φυσικά έννοια, των εμπρηστών εωσφορικών στοών ή άλλως πως, δικής μας επινοήσεως: οι Καυσοστοΐτες και Καυσομασονικοστοΐτες!

Αυτός και εάν είναι τίτλος τιμής!!!

Πάντως ειλικρινά, θαυμάζω αυτούς που το έπραξαν! Γιατί να το αποκρύψω άλλωστε;
Επαγγελματίες θα ήταν οι άνθρωποι, διότι μέχρι και τους πυροσβεστήρες κλέψασιν προ καιρού, για να μη υπάρξει  περίπτωση, να μην γίνουνε όλα..., στάχτη και ρημαδιό και αποτύχει έτσι το ευλογημένο σχέδιό τους!
Αν και μπορεί να είναι, εγκληματική ενέργεια για την εκάστοτε πολιτεία, ο εμπρησμός Σατανικών ναών (Μάλιστα κύριοι του τρομονόμου, αμφιβάλω ισχυρά εάν είναι εγκληματική ενέργεια!), θεωρώ ότι για τον υπέρτατο Θεϊκό νόμο, ήταν και είναι μία θεάρεστη πράξη, στην οποία αναμένουμεν να υπάρξει, η ανάλογη ανδρεία και τολμηρά συνέχεια, καθώς να βρεί και τους ανάλογους θαυμαστές και στην Μασονοκρατούμενη Ελλαδίτσα μας αλλά και στην Μασονόπληκτη Κύπρο μας!

Συνεχίστε αδελφοί και φίλοι μας «εμπρηστές», και σύγχρονοι “Καυσοτεκτονικοστοΐτες” το όντως θεάρεστο και μη βέβηλο έργο σας και εμείς, θα προσευχόμαστε να πάρει ευλογημένες διαστάσεις η θεράστη πράξη σας και να βρέχει συχνάκις φωτιά και θειάφι κατά των βέβηλων Σοδομιτικών ναών, του Εωσφόρου ΜΑΤΣ!

Προσέξτε μόνον, μη κατά λάθος κάψετε κανέναν βέβηλο Μασόνο εν ήδη ανίερων και ανώμαλων σοδομιτικών «μασονικών περιπτύξεων» διότι, εν τω Άδη ούκ έστι Μετάνοια!

Μα κυρίως αδελφοί, μην μας κατηγορήσουσιν οι Αντίχριστοι, ότι επιζητούμεν τον Παπικό Μεσαίωνα με την ιερά Εξέταση διότι, ουδεμία σχέση θέλουμεν να έχουμεν με Αλάθητους Αντίχριστους Παπίσκους πολλώ δε μάλλον Μασονίσκους του Μπάφομετ!


Χαίρω και πάλιν ερώ, ΧΑΙΡΩ!...

Η συνέχεια και η πηγή ΕΔΩ