Translate

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

                   


ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΑ με τον σεβαστό κύριο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, που ασκεί κακώς, δημόσια, άδικην κριτικήν και κακίστην κρίσιν για το ήθος τους, σε σεβαστά πρόσωπα της Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Αυτό ονομάζεται κατάκριση και ιεροκατάκριση!!!

Ιεροκατάκριση διότι, κατηγορείς, μαζί με όλα τα άλλα πρόσωπα και τον σεβαστό κληρικό και ποιμένα Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Βολουδάκη!

Υπάρχει άνθρωπος κ. Σωτηρόπουλε, άνευ εγωισμού και άνευ παθών;

Εκτός και εάν νομίζατε από αφέλεια κ. Σωτηρόπουλε, ότι τα πρόσωπα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι άγγελοι φωτός, απαθείς,  θεραπευμένοι απόλυτα από τα πάθη και τις αδυναμίες τους, και ξαφνικά μια μέρα ξυπνήσατε, και συνειδητοποιήσατε ότι οι άνθρωποι που υποστηρίζατε, εσείς ο ίδιος, προ ημερών, ότι είναι ...., όσα χίλια μύρια, παρορμητικά και από εμπάθεια τους κατηγορείτε ελέω πιθανής πικρίας(;!!!)

Εάν έχετε αποδείξεις κ. Σωτηρόπουλε, ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ έχει τινές πλανεμένες θέσεις ή έστω αιρετικές και κακόδοξες διδασκαλίες, ας μας τις δείξετε ως έχετε την υποχρέωση και να τις αποδείξετε δημόσια ως θεολογών, και να ασκήσετε την ανάλογην δικαίαν κριτικήν σε αυτό και μόνον το σημείο, τα υπόλοιπα σεβαστέ μας, κύριε Σωτηρόπουλε, είναι κυρίως εκ του πονηρού, είναι ανόνητα φληναφήματα, είναι εφηβικές ανόητες παρορμήσεις σας, αλλά, και άστοχες κατακρίσεις και ιεροκατακρίσεις!!!


Και επειδή, δεν σας έχουμε πλέον εμπιστοσύνη, λόγω του ότι κατακρίνετε (άγνωστα μέχρι στιγμής, για εμάς, πρόσωπα!!!) διαμαρτυρόμαστε εντόνως και εμπόνως διαδικτυακά, και έχουμε σκοπό και στόχο να αποκαθηλώσουμε το ιστολόγιό σας http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ από τα αγαπημένα προσωπικά Ιστολόγιά μας, ως ένδειξη ισχυρής διαμαρτυρίας, με σκοπό να προβληματιστείτε βαθέως και να αλλάξετε μυαλά!

Όταν και εφόσον αλλάξετε μυαλά, τότε, και μόνον τότε ίσως, να σας ξανα-εμπιστευθούμε, διότι τις τελευταίες μέρες δυστυχώς, μας έχετε απογοητεύσει οικτρά.

Δηλαδή κ. Σωτηρόπουλε, κατάντησες ως σαν τον κατήγορό σου, τον κύριο Τελεβάντο;

Δηλαδή, κ. Σωτηρόπουλε, να αρχίσουμε να πιστεύουμε τον κύριο Τελεβάντο στα όσα σας καταμαρτυρούσε τόσο διάστημα;

Το ότι έρχεστε να επιβεβαιώσετε πανηγυρικά(sic), αλλά με ανόητο και αφελή τρόπο, κ. Σωτηρόπουλε, τα όσα ανόητα και α-θεολόγητα  εξέφραζε κατά καιρούς ο κ. Τελεβάντος με τις ασυναρτησίες του, πολύ ειδικά, κατά, της Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ και, κατά, του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, το πήρες χαμπάρι ή να στο γράψουμε και στα Γιαπωνέζικα, για να αντιληφθείς το «θεολογικό χαρακίρι» σου, ή το χαρακίρι της ά-θεολογίας σου;


Η απάντηση του κ. Σωτηρόπουλου στο πιο πάνω  μήνυμά μας ήταν: "Θα επρεπε να ντρεπεστε και μονο γι αυτα που γραφετε! Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο περαν των οσων αναφερω ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ στο αρθρο μου. Απαντηστε σε αυτα , ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ."

ΑΠΑΝΤΑΜΕ, τότε, με την σειρά μας ρωμαλέα:

ΔΕΝ είμαστε, η νομική υπηρεσία της Πολιτικής Παρατάξεως “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, για να είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε όσα ανόητα κουραφέξαλα και εμπαθείς ασυναρτησίες σου!!!

ΔΕΝ είμαστε, κοντολογίς, δικηγόροι της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ούτε κάν, απλά εγεγραμμένα μέλη της!

ΔΕΝ γνωρίζουμε, προσωπικά, τα σεβαστά και αγαπητά πρόσωπα των κληρικών Πατέρων και αδελφών μας, που αγωνίζονται  δικαιώς και εντίμως, για την προώθηση των τιμίων και αξίων ιδεών και θέσεων της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, έτσι δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε για προσωποληψία ή έστω για ιδιοτέλεια!

ΔΕΝ είμαστε, υποχρεωμένοι να απολογηθούμε για κάτι, ούτε, κάν να ντραπούμεν (παρά μονάχα δια τις αμαρτίες μας!), αλλά ούτε, και να απαντήσουμε σε ανοησίες ολκής, διότι, εκφράζουμε την προσωπική θεολογική αλλά και λογική σκέψη μας, στο όλο α-νόητο ζήτημα, το οποίο α-νοήτος, εσείς πρώτιστα το κάνατε δημοσίως ζήτημα  και θέμα, πράγμα που στην πορεία των ημερών, ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης, θα κατανοήσει την μέγιστη γκάφα ολκής σας, κ. Σωτηρόπουλε!Εκτός κι΄αν θεωρείτε, ότι είστε υπερ΄άνω κριτικής κ. Σωτηρόπουλε ή ο αναμάρτητος της υπόθεσης, διότι η κρίση σας εστιάζει στο ήθος (άπαγε της ανοησίας!!!) των πρώην συνυποψηφίων, συναγωνιστών και εν Χριστώ αδελφών σας και όχι στις απόψεις, γνώμες, ιδέες, σκέψεις και θεωρίες, ούτε κάν, σε δογματικά θεολογικά θέματα, τα οποία και στα οποία, έχουμε ΑΠΑΝΤΕΣ την υποχρέωση να ασκούμε κριτική…!


Καλήν φώτιση να πάθουμε, αλλά και να πάθετε, διότι ΟΛΟΙ μας, την χρειαζόμαστε!


Εκ των διαχειριστών του Ιστολογίου “ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ”:
Ε.Χ.
Χ.Ν.
Α.Χ.
Π.Ν.