Translate

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ “ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ” ΣΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ


ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ;


Θα έλεγα κάτι για τις Μασονικές φιλανθρωπίες σας..., αλλά έχετε χάρην!

Εσάς Mr Peter και το συνάφι σας, το παραλαμβάνω στο κάτωθεν σχόλιό μου! Εάν, σας ενοχλεί κάτι στην προσωπική σας φωτογραφία  κ. Marko, τότε προς τί η δημοσίευσή της δημόσια στο προσωπικό χρονολόγιό σας;
ΟΧΙ δεν μπορώ να την διαγράψω την φωτογραφία που εσείς αναρτήσατε στην δημοσιοτήτα, διότι δεν είμαι τσιράκι ή η γραμματέας σας!
Εμένα με ενοχλεί η ψευδοχριστιανική υποκρισία σας Μασόνε..., κύριε Rapti!
Με ενοχλούν οι Μασονικές στοές και οι Μασονικές αμπελοφιλοσοφίες σας, μπορείτε να κάνετε κάτι γι'αυτό;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΑΡΑ, την οποίαν φωτογραφία, έχει αναρτημένη δημόσια στο προφίλ του FB, o κύριος Markos Raptis....! Aλήθεια..., ο άγιος Πατριάρχης μας, της Αλεξανδρείας, δια ποίαν αιτία, βραβεύει τις Μασονάρες(!) με Χρυσόν Σταυρόν(;) μάλιστα, μια και εφόσον, οι Μασόνοι είναι Αντίχριστοι, ξένοι και εχθροί  του Εσταυρωμένου Θεανθρώπου μας;
ΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ....


Το μόνο που γνωρίζω, είναι ότι δεν τιμάτε τα παντελόνια σας εδώ μέσα ως άντρες, καταυτό τον λόγο η κακίστη συνήθειά σας με τις ποδίτσες, κύριε Μασονίδη;

 Φιλανθρωπικό έργο, έκανε και κάνει, και η ομοφρονούσα μαζί σας, στις παγανιστικές ιδεοληψίες, η Χρυσή Αυγή, μόνο που, ερευνάται η υπόθεση της νομικά και δικαστικά, για τον ρόλο εγκληματικής οργάνωσης, ενώ  εσείς οι Μασόνοι, που την εκθρέψατε, ποιείτε την νήσσαν;
 
Αυτά τα επίσημα ντοκουμέντα παρέθεσα, στην Μασονική ομάδα τους, και ακόμα ψάχνονται, να βρούνε επιχειρήματα, απαντήσεις, έστω μίαν τινά μικράν απολογία...! Ο Θεός να ευλογεί τον άγιο Μητροπολίτη μας, Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ!
 Οι Μασονικές φιλανθρωπίες δεν είναι Θεάρεστες, ούτε καν μπορούνε να είναι φιλάνθρωπες αλλά ψευδό-φιλάνθρωπες, που στόχο και σκοπό τους έχουν την διαφήμιση και τον προσηλυτισμό στα εωσφορικά “εργαστήρια” σας!

 Ωστόσο, τώρα που διαγράφησαν(;), (Αλήθεια γιατί διεγράφησαν τα σχόλιά μου;) οι απορίες και προβληματισμοί μου, τους οποίους σχολιασμούς μου, με θάρρος και παρρησία, τόλμησα ρωμαλέα να σας παραθέσω, εσείς επιλέξατε, την φασιστική, μασονική, πάγια τακτική σας…, να διαγράψετε άπαντα τα στοιχεία που σας παρέθεσα τα οποία θα ήθελα να προβληματίσουμε παρέα...!
 
Όσοι δεν είναι τέκτονες πώς θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν τον Τεκτονισμό;
Εδώ οι Μασονάρες, αγνοούν Μασονικά πιστεύματα και πρακτικές και αναμένετε απο άσχετους να αναπτύξουν Μασονικά θέματα;
Καταλάβατε την εωσφορική και σχιζοφρενική αντίφασή τους;
Γιατί άραγε διαγράφησαν;

 Και  «τσακ-μπάμ» , ξαφνικά μετά από 10 εκτενείς προσωπικούς σχολιασμούς μου, τους οποίους φροντίσατε, οι Μασονάρες, να διαγράψετε, θυμηθήκατε να σχολιάσετε εκ του ασφαλούς κύριε Peter?

  Pourquoi Monsieur?

 
Πώς θα προσηλυτίζατε παιδάκια άλωστε;


Υ.Γ. Μπορεί στην Ελλαδική επικράτεια να μην υπάρχει 99ος βαθμός, σε άλλα όμως, γνωστά Μασονικά  κράτη, γνωρίζουμε με απόλυτη ακρίβεια, ότι υπάρχει στην μύηση για το Memphis-Misraim!

Ιδού και το ανάλογο Μασονικό Ιστολόγιο σας:

πράγμα που αποδεικνύει την μασονική ημιμάθειά, και άρα την αμάθειά σας, για αυτές, τις ανά την Οικουμένη τεκτονικές μυήσεις(!!!), εκτός κι’άν νομίζετε, ότι είμαστε ανόητες νοικοκυροπούλες, οι οποίες σας πλένουν τα εσώρουχά σας και νομίζετε ανόητα ότι…, δεν έχουμε σχέση με θρησκειολογικές έρευνες(!), μάλλον σιγουρότατα, κύριοι Μασόνοι και κυρίες Μασονούλες, πλανάστε πλάνην οικτράν!
 
ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ..., ΜΑΣΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ;
Ποιός να είναι άραγε τώρα, ο ορθά ενημερωμένος, εγώ η θαλπωρή, πολύτεκνη μάνα, που δεν πάτησα δευτερόλεπτο σε Μασονικό «εργαστήρι», ή εσείς που δεν ξέρετε ούτε καν, με ακρίβεια, ανά την Οικουμένη τους μασονικούς βαθμούς σας;

Ωστόσο, σας βγάζει ψεύτη Mr. Peter και ένας πρώην κυριούλης Τεκτονίδης,
 ιδού και το ανάλογο λίνκ:


και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ, διότι για μυαλά…, «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι», και  επειδή δεν τα βλέπω, θεωρώ απλά, ότι δεν τα έχετε εντός του εγκεφαλικού στελέχους σας!
 
Ο Μασονισμός "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" Θρησκεία...! Οι Μασονάρες το λένε και όχι εμείς...!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ;
Εάν, τυχόν και σας φέρνω σε δύσκολη θέση, φίλοι Μασόνοι και Μασονούλες μου, ελέω «λειψανδρίας» πασών των εννοιολογιών, απλά πείτε μου το παρακαλώ πολύ, δια να αποχωρήσω κυρία, μια και υπάρχει, συν τις άλλοις, και γνωσιολογική αλλά και διανοητική αδυναμία από την πλευρά της Μασονικής φατρίας σας…!

“ OYZAI OYZAI OYZAI….!”

Με τιμή και σεβασμό, πάντοτε, προς τα σεβαστά πρόσωπα των Μασόνων, όμως με αηδία και αποστροφή προς τις εωσφορικές Μασονικές ιδεοληψίες σας:

Α.Χ.


Ακόμα ψάχνεται ο Mr. Masonides!!!
Όταν πόζαρες κύριε Marko Rapti ήταν καλά..., ε;
Ο αξιότιμος κύριος δίπλα σας, είναι "αδελφός" τέκτων;