Translate

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ένας αποφατικός-αρνητικός σχολιασμός περι των επίκαιρων λεχθέντων του Ισλαμιστή Αχμάντ Ελντίν ( ΜΕΡΟΣ Β΄)

                                                        ΤΟ “ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ” ΤΟΥ ΑΧΜΑΝΤ ΕΛΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ!
                                                                                                     του Παναγιώτη Νούνη
Το θέμα του «Ιεροκορανισμού» το έχει ξεκαθαρίσει ο όσιος πατήρ και διδάσκαλός της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, αείμνηστος πατέρας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος διδάσκοντας τα πνευματικά παιδιά του τον εξής λόγο: «Το Κοράνιο γράφει ότι ο Χριστός είναι Προφήτης. Ο Χριστός, επίσης, είπε: “ότι χωρίς εμού ού δύνασθε ποιείν ουδέν”. Αν, λοιπόν, το Κοράνιο λέει αλήθεια, τότε δεν μας χρειάζεται, αφού με τον Χριστό μόνο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πάντα! Αν το Κοράνιο γράφει ψέμματα ότι ο Χριστός είναι Προφήτης, και πάλι δεν μας χρειάζεται το Κοράνιο αφού είναι ένα βιβλίο που γράφει τέτοια ψέμματα!»

Έχουμε ήδη συγγράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, σε ποια σημεία  συμφωνάμε με τον κ. Ελντίν, ήρθε όμως και η στιγμή πλέον να σας παραθέσουμε για λόγους αντικειμενικότητας και δικαιοσύνης και τις διάφορες ενστάσεις, α-συμφωνίες  και διαφωνίες μας!                                                       ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΛΟΓΗΜΑΤΑ;

Εννοείται ότι διαφωνούμε απόλυτα με την συγκεκριμένη μη αντικειμενική και αντι-επιστημονική «ερμηνευτική» προσέγγιση των Βιβλικών κειμένων εκ στόματος του κ. Αχμάντ, έτσι έχουμε α-συμφωνία στα εξής σημεία:

1ον] Κατηγορείς αγαπητέ  Αχμάντ, το μέν  Χειλαδάκη, ότι ασκεί «συκοφαντική κριτική» περι του Ισλάμ, ενώ έρχεσε εσύ την ιδία στιγμή και χάνεις το όποιο δίκαιό σου και πέφτεις στην ίδια ακριβώς «παγίδα» και τον ξεπερνάς με «οθωμανική ανωτερότητα» φυσικά επτά σκαλιά και βάλε, συκοφαντώντας και τον Αρχηγό και Θεό της πίστεως μας, Θεάνθρωπο Χριστό, Θεός  της Χρι-στι-α-νι-κής Ελλα-δικής μας Πολιτείας, στην οποία (καλώς ή κακώς) είσαι και εσύ πολίτης της(sic)! Τι εννοώ; Κατηγορείς τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, ότι τάχα μου, μας δίδει εντολή στο Δευτερονόμιο της Π.Δ. με νόμο, τον βιασμό και την υποτίμηση της γυναίκας(;!)

Σ’αυτό το σημείο ειδικά, δεν αξίζει κάποιος Χριστιανός να εκνευριστεί, διότι είναι θέμα διανοητικών ικανοτήτων! Εάν ήτο έξυπνος ως Έλλην Ισλαμιστής ο κ. Αχμάντ, δεν θα έκφραζε απολύτως τίποτε κατά του Θεανθρώπου «Ιησού» μας αλλά θα ήτο πολύ προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις του!

                                                   Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΗΘΙΚΙΣΜΟΣ

Ένα ερώτημα τότε,  ίσως άξιο προς προβληματισμό αγαπητοί μου αναγνώστες, και αδελφοί Χριστιανοί αλλά και φίλοι Μουσουλμάνοι είναι: Μια και εφόσον ο «προφήτης» Μωάμεθ αναγνωρίζει ως προγενέστερο του αλλά και υφιστάμενο του (άπαγε της βλασφημείας δηλαδή!) τον «προφήτη Ιησού», πώς είναι δυνατόν ο «ηθικός προφήτης» σας Μωάμεθ αλλά και οι «ηθικιστές φίλοι» μας Μουσουλμάνοι, να αποδέχονται και να αναγνωρίζουν τόσους αιώνες τον Θεάνθρωπο Ιησού ως προφήτη (τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό!), μια και εφόσον ο «φωστήρας απολογητής» κ. Αχμάντ εντόπισε δια του «Ισλαμικού φωτισμού» την Χριστιανική(sic) «συμβουλή του βιασμού» στο Δευτερονόμιο;(!!!) Είναι δυνατόν εσείς οι γλυκούληδες, καλοί άνθρωποι, «ηθικοί» Ισλαμιστές να αναγνωρίζετε τέτοιους «προφήτες»;

Επιπρόσθετα θέλω να βασανίσετε και αυτό, που με βασάνιζε όλο το βράδυ! Υποθετικά θα εκφραστώ, Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με, γι’αυτό που θα εκφράσω: Εάν υποθέσουμε ότι λέει την αλήθεια ο Αχμάντ (που η Αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο απο τους Μουσουλμάνους! Αυτό να λέγεται!), ότι όντως ο κατώτερος «προφήτης Ιησούς» συμβουλεύει τον εξευτελισμό και βιασμό των αιχμάλωτων γυναικών στον αρχαίο Ισραήλ, τότε ο «ανώτερος προφήτης» Μωάμεθ φανταστείτε χωρίς κάν να μπείτε στον κόπο να μελετήσετε ερευνητικά το «ιερό» Κοράνιο, τι «ανώτερες διδαχές» και τι «ανεκλάλητες συμβουλές» θα διατάζει τους οπαδούς του ο Μωάμεθ(!), ίσως να κάνω ένα άρθρο σε μελοντική φάση για το θέμα! Αποδεικνύεται εκ των λεχθέντων αλλά και οθωμανικών πραχθέντων όμως ότι, οι αγαπητοί μας Έλληνες(;) Μουσουλμάνοι, όχι μόνο έλαβαν διαζύγιο, από την Αλήθεια, ως εξωμότες (αυτοί και οι γονείς τους!), αλλά λαμβάνοντας διαζύγιο από την Θεανθρωπίνη Αλήθεια, το «λογικό» ά-Λογο και ά-λογο επακόλουθο της ασθενούσας θρησκοληψίας των, είναι να λάβεις κανείς διαζύγιο από την απλή ανθρώπινη λογική! Γι’ αυτό λοιπόν κ. Αχμάντ, θέσετε θέμα στους ηγέτες του Ισλαμικού κόσμου, γι’αυτήν την «φωταδιστική αποκάλυψη» σας, να αρθεί η αναγνώριση του «προφήτου Ιησού» διότι προσβάλει τα «χρηστά ήθη και έθιμα», όχι εμών των Χριστιανών φυσικά (διότι οι «βιαστές» αρπάζουσιν την Βασιλεία των ουρανών!), αλλά των Μωαμεθανών ομοπίστων σας! Είναι δυνατόν το «ιερό» Κοράνιο να αναγνωρίζει το προφητικό χάρισμα στον Ιησού; Ούτε η Τατιάνα Στεφανίδου να είσουνα Αχμάντ!

                        ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αυτά τα οποία μάθατε από το αλλόδοξο Ισλάμ  να μας λέτε δημόσια στις κάμερες κ. Αχμάντ, σας συμβουλεύω προσωπικά ως συμπολίτης σας της ιδίας πατρίδας, να τα περιορίσετε στους ιδιωτικούς χώρους σας, τόσο του Τζαμιού όσο και του σπιτιού σας, διότι η ενέργειά σας αυτή (πέραν του ότι προσβάλει την νοημοσύνη και πίστη μας!) είναι κυρίως αντισυνταγματική, μα κυρίως «δημοκρατική αχαριστία» προς την Ελληνορθόδοξη Πολιτεία που σε συντηρεί εις την βιολογική ζωή σου! Εκτός και εάν τρέφεσε και ξεδιψάς μόνο με Ισλαμικά προϊόντα(;!!!) Μην ξεχνάς ποτέ σου κ. Αχμάντ, η Πολιτεία αυτή που σε προστατεύει από τους φανατικούς και ακροδεξιούς «χριστιανούς», είναι συντεταγμένη νομικά και Συνταγματικά εις το Όνομα της Αγίας Τριάδας και όχι του Αλλάχ ή του Βούδα, άρα νομικά ομιλούντες, εφόσον ζείτε ως Έλλην πολίτης σε αυτήν την Πολιτεία, υπακούετε θέλωντας και μη σε πολιτειακούς χριστιανικούς νόμους που έχουν ως Ανώτατη Συνταγματική τους Αρχή τον Θεάνθρωπο Χριστό ως 2ο Πρόσωπο Της Αγίας Τριάδος, τον οποίο Χριστό εσύ και το Ισλάμ σου θεωρείτε, έστω και έτσι (να πάρει η ευχή!), ως προφήτη Ιησού! Τις κόκκινες γραμμές θεωρώ ότι, μόνο ένας ανόητος ή διανοητικά καθυστερημένος τις υπερβαίνει! Θέλωντας να πιστεύω ότι ο Αχμάντ, ούτε το ένα είναι, αλλά ούτε και το άλλο! 

Είναι απλά, κυρίως επιστημονικά… αφελής και ημιμαθής στα συμπαντικά όρια της αμάθειας! 

Αν μη τι άλλο μάθετε καλά και άριστα (από τις πηγές τους βέβαια) κ. Αχμάντ, τα περι Ορθοδόξου Χριστιανικού πολιτισμού και θρησκείας με σκοπό να μπορείτε να ασκείτε μία τέλεια και άριστη πολεμική/απολογητική στους ημιμαθείς και αμαθείς ομόφρονες μου Χριστιανούς! Είναι μία άλλη συναδελφική τώρα, θρησκειολογική συμβουλή, από μέρους μου εντελώς δωρεάν! Αν ενδιαφέρεσε αγαπητέ φίλε και κ. Αχμάντ, πολύ ευχαρίστως να σας αποστείλω μερικά (τα οποία έχω διπλά!) επιστημονικά εγχειρίδια και συγγράμματα Χριστιανών επιστημόνων τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε, καλύτερα σε βάθος, την Χριστιανική σκέψη!

 Εάν περιοριστής στις Ισλαμικές πηγές μόνο, αυτό δεν είναι επιστήμη της απολογητικής ή απολογητική επιστήμη ή έστω αντικειμενική κριτική, αλλά αντι-επιστημονικός και «αρειανικός μονοφυσιτισμός» βαριάς μορφής με κερασάκι την Οθωμανική μισσαλοδοξία! Στα όρια παραλογισμού μίας «ανερμηνεύσιμης μετάλλαξης»! Οι καλοί και άριστοι αρχαίοι και σημερινοί Απολογητές είτε του Ισλάμ είτε του Χριστιανισμού, επιστημονικά ομιλούντες, μελετούσαν καλά και άριστα τις πηγές και τους «εχθρούς» τους, και μετά έβγαιναν στην φόρα και στα forum και ασκούσαν αντιρρητική/απολογητική!
Παρόλα αυτά να γελάσουμε ή να κλάψουμε για την «ερμηνευτική δεινότητα» σου κ. Αχμάντ;

Τρίτη λύση για την περίπτωση σου δεν υφίσταται σε όσα « ερμηνεύεις ανερμήνευτα» και αποδίδεις με Ισλαμική λογική! Εκτός και εάν μπορείς, και έχεις χρόνο, με επιστημονικό σύγγραμμα, μελέτη ή άρθρο σου
 να μας αποδείξεις βάση των Χριστιανικών Ιερών κειμένων αλλά και Ισλαμικών παράλληλα κειμένων την «αντιφατική προσωπικότητα» Του Θεανθρώπου μας, του λεγόμενου από το Ισλάμ ως «προφήτου Ιησού»!

Μπορείς; «Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα»!


                                                “ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ”
2ον] Θεωρώ επίσης ότι, με αυτήν την υπερβολικά άστοχη στάση σου και ανόητη ερμηνεία σου,  μέχρι και τα παρδαλά κατσίκια πάνω στα Ιμαλάϊα αλλά και κάτω στην φυλή των Μαό-Μάου, θα εκφράζουν απλωμένα καταγής, πολλά ηχηρά μειδιάματα μέχρι δακρύων, γράφε σπαρακτικότατων γελοκλαμάτων καλύτερα, με το μέγεθος της διαστροφικής και παρερμηνευτικής προσέγγισής σου! Αν μη τι άλλο καλέ μου άνθρωπε, διάβαζε ολοκληρωμένα και προσεκτικότερα τα Βιβλικά κείμενα (ή έστω τα επιστημονικά βιβλικά συγγράμματα των διαφόρων Χριστιανών Βιβλικών για να κατανοείς τι διαβάζεις!) και όχι αποσπασματικά και αντι-επιστημονικά! Με τις «ερμηνείες» που αποδίδεις αγαπητέ Αχμάντ δεν αποκαλύπτεις άθελά σου τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό και την ψυχωτική προκατάληψή σου; Κάποιος λογικός και νόρμαλ Ισλαμιστής φαντάζομαι, θα το κατανοεί το ερώτημά μου! Αλλά κυρίως, εάν είχες όμως, τα επιστημονικά εργαλεία, τις
ιστορικοκριτικές  και ερμηνευτικές προϋποθέσεις κ. Αχμάντ δεν θα ενέτασσες, καθόλου, το Βιβλικό εκείνο χωρίο στην σημερινή ιστορική πραγματικότητα (λογικό ε;) αλλά, θα το ενέτασσες στο δικό του ιστορικό  χωροχρονικό Πολιτισμικό του πλαίσιο, διότι μιλάμε για αιώνες πρίν την Ενσάρκωση του Θεανθρώπου Χριστού, και ο βιασμός της γυναίκας ήτο πράγμα σύνηθες φαινόμενο ανα την Οικουμένη και όχι μόνον στον αρχαίο Ισραήλ! Εδώ τόσους αιώνες Χριστιανισμού και υπάρχουν τόσοι και τόσοι ακόμη χριστιανοί (όχι μόνο Ισλαμιστές, μην πείς ότι βλέπω μονόπλευρα την πραγματικότητα!) βιαστές, μήπως γι’αυτήν την ασθένεια, αστοχία, αμαρτία (και νομικό κακούργημα φυσικά) ευθύνεται ο αρχηγός και ιδρυτής του Χριστιανισμού, Θεάνθρωπος Χριστός μας; Ή μήπως φτάινε τα Χριστιανικά Ιερά Κείμενα μας για το ότι, υπάρχουμε ως άνθρωποι αδύνατοι με αδυναμίες και πάθη; Εκτός και αν  πράττεις όλην αυτή την  θεατρική παράσταση για να μας πετάξεις στάκτη στα μάτια, για να ξεχάσουμε τις ανώμαλες, ά-λογες και παρά-λογες «ερωτικές περιπέτειες» του ψευδοπροφήτη σας με τα παιδάκια(;!) Διότι για καλή μας και κακή δική σας «τύχη», ο «προφήτης Ιησούς», δεν υπάρχει Χριστιανική πηγή η οποία να τον θεωρεί έγγαμο «προφήτη», όχι ερωτιάρη και ανώμαλο παιδεραστή σαν τον ψευδοπροφήτη γιδοβοσκό σας!

Δεν νομίζεις κ. Έλλην Ισλαμιστή ότι, σ’αυτό το σημείο, υπάρχει συγκριτικά, μεταξύ των δύο «προφητών» τεραστία «ηθικο-θεολογική» διαφορά, εάν είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ Ισλαμισμού και Χριστιανισμού; Θα με ενοχλούσε ειλικρινά και έντιμα, εάν ο όποιος «προφήτης» που θα επέλεγα να ασπαστώ την πίστη του, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ( έστω ακόμη και με τα ιστορικά δεδομένα της εποχής του!), με το πρόσχημα του γάμου και των εθίμων, ένα μικρό κοριτσάκι 9 ετών! Όπως το ίδιο ακριβώς με ενοχλεί όταν μερικοί κακοί, κάκιστοι εκπροσώποι του Ορθοδόξου Χριστιανισμού (τα ίδια ισχύουν φυσικά και στον παπισμό, μασονισμό, βουδισμό κ.α.) επιλέγουν αυτά τα παραφύσην «οθωμανικά αμαρτήματα»! 

Το μόνο ορθό και αληθινό που λές, κατά την ώρα που απέλπιδα προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα Ιερά Βιβλικά κείμενα μας, είναι ότι, ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι  ο Άσαρκος θείος Λόγος Κύριος ημών Ιησούς Χριστός! Εύγε σου!!! Διότι δυστυχώς ακόμα, πολλοί καϋμένοι Χριστιανοί της «μαγειρίτσας» θεωρούν ότι, άλλος είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης και άλλος της Καινής Διαθήκης(sic), μα κυρίως, δεν αποδέχονται οι ανόητοι, ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι και αυτό Ιερό Βιβλίο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας! (Συνεχίζεται)