Translate

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!

ADVERSUS HAERESES ECUMENISMUS- ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!


[ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΓΓΙΔΗΣ: Ο καίριος «ναρκαλιευτής», της ΚΑΙΡΟσκοπικής «θραυσματοβόλας νάρκης», τουτέστιν, συγκριτικά ερωτήματα του κ.Τσελεγγίδη περί της άκριτης  ισλαμολαγνείας των οικουμενιστών  συναδέλφων του!]

Ανάθεμα,  Ανάθεμα,  Ανάθεμα, στους Οικουμενιστές ακαδημαϊκούς καθηγητές μας, οι οποίοι  ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας «κατεύθυνση Ισλαμικών σπουδών» στο Θεολογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης! (ΜΕΡΟΣ Δ΄)
                                                                                       του Παναγιώτη Νούνη
Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, μέρες που είναι έχουμε χρέος ως Χριστιανοί πρώτιστα να αναθεματίζουμε τους κακοδόξους αιρετικούς μιμούμενοι τους αγίους θεοφόρους Πατέρες μας, ακόμα και αν εδώ και μερικά χρόνια «θεοπρόβλητοι» Πατριάρχες και Μητροπολίτες τα έχουν καταργήσει «σιωπηλώς» από την Λατρευτική τάξη της Εκκλησίας και ιδιαίτερα την Κυριακή της Ορθοδοξίας που έπρεπε να λέγονται κραυγαλέως!

Μια και εφόσον μας στέρησε ο κληρικός  του χωριού μας την χαρά να αναθεματίσουμε τους διαχρονικούς αιρετικούς της Εκκλησίας μας, τους αναθεματίζουμε καθημερινά με την Χάρη του Θεού ασφαλώς και δια των ιστολογίων μας!
Σιγά σιγά τα ξηλώσανε όλα οι Οικουμενιστές κληρικοί και λαϊκοί!

Άραγε οι άγιοι Πατέρες μας ήταν άνευ αγάπης και καλοσύνης και εθέσπισαν αυτά τα εκκλησιολογικά αναθέματα;  Ή μήπως αποκτήσαμε περίσια αγάπη αλλά και αγιότητα από αυτούς που έχυσαν αίμα για να λάβουν Το Άγιο Πνεύμα; Εκτός και εάν όλοι αυτοί οι άγιοι που φέρουμε αναξίως τα ονόματά των είχαν καρδίες γεμάτες από κακίες και μίσος και εμείς ως
«μεταπατερικοί» χριστιανούληδες αποκτήσαμε ανωτέρα χαρίσματα από αυτούς, καθήμενοι και ρεμβάζοντες στους καναπέδες του σπιτιού μας, παρακολουθώντας αδιαλείπτως το διαβολοκούτι, μπάς και χάσουμε τις «οξείες» των μαζικών μέσων εξαπάτησης(;!!!)

Τα άγια Αναθέματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας δεν εθεσπίσθηκαν από κακία, αλλά κυρίως για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας όπως αναφέρει στο κήρυγμά του ο δάσκαλός μας! Η φίλη Ορθοδοξία θέτει όρους και προϋποθέσεις για να είσαι συνειδητό και ενεργοποιημένο χαρισματικά στο Ιερό Σώμα της Εκκλησίας μας! Υπάρχει ουδεμία ανθρωπίνη σχέση άνευ προϋποθέσεων; Γιατί να αποτελεί εξαίρεση τότε η Θεανθρωπίνη σχέση; Υπάρχει ένας
ανθρώπινος οργανισμός που να εγγράφει ως μέλη του ανθρώπους άνευ όρων και προϋποθέσεων; Γιατί τότε να αποτελεί εξαίρεση η Εκκλησία Του Θεανθρώπου μας;

Έτσι χωρίς κακία και μίσος αναθεματίζουμε μαζί με τους αγίους Πατέρες μας, όλους τους αιρετικούς διαχρονικά αλλά και τους εν ζωή, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσά μας, διότι την αίρεση την αποστρέφεται πρώτα ο Θεός και μετά εμείς, ως θεοδίδακτοι!
Ας εξετάσουμε τώρα τους εκκλησιολογικούς λόγους που αναθεματίζουμε τους ακαδημαϊκούς ουνίτες «Βησσαρίωνες» και κρίνατε από μόνοι σας εάν έχουν βάση τα αναθέματα του τίτλου μας!
Μείζων λόγος και αιτία των αναθεματισμών μας είναι η ανακοίνωση των αγαπητών παραδοσιακών συναδέλφων θεολόγων φοιτητών και συμφοιτητών, οι οποίοι έβγαλαν επίσημο ανακοινωθέν  κατά …. των καθηγητών των!
Άρα, φίλες και φίλοι δεν είμαστε οι μόνοι στον πλανήτη που φωνάζουμε, ποτέ δεν το πιστέψαμε φυσικά αυτό, έτσι συντασσόμαστε με όλες τις υγιείς ομάδες κατά του ψυχολέθριου ΚΑΙΡΟσκοπικού ακαδημαϊκού κατεστημένου!

Εστιάζουμε ειδικά σε αυτά τα καίρια ρωμαλέα ερωτήματά τους [1]: «[…]Πως είναι δυνατόν να αποδεχθούμε στους κόλπους μιας ορθόδοξης, επί τη βάσει της, Θεολογικής Σχολής, να διδάσκεται μια θρησκεία με έντονα στοιχεία φασισμού, που καταπιέζει πληθώρα κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι γυναίκες, επί παραδείγματι, που εξευτελίζονται με βαρβαρότητα «εν ονόματι της πίστεως»; Πώς είναι δυνατόν να
ενστερνιζόμαστε την «απαίτηση» των εκπροσώπων του Ισλάμ, να λάβουν βήμα εκπαιδευτικό σε μία, πνευματικά, ετέρου γένους χώρα, ως δικαίωμα που απορρέει από την «αρχή της αναλογικότητας», όταν οι ίδιοι οι ισλαμιστές στις χώρες τους καταπατούν κάθε έννοια θρησκευτικής ελευθερίας και δικαίου; Πώς παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι, σχεδόν σε καθημερινή βάση, πολλοί Χριστιανοί μαρτυρούν στα χέρια μουσουλμάνων φονταμενταλιστών στις ισλαμικές χώρες;»

Έχουν δίκαιο οι αγαπητοί συνάδελφοι ναί ή ού; Είναι μετά να μην αρπάξουν το ανάθεμα όσοι ΚΑΙΡΟσκοπούντες καθηγητές ψήφισαν υπέρ του θέματος αυτού;
Μπορούμε να μάθουμε με ακρίβεια ποιοι ψήφισαν ή καλύτερα ποιοι δεν ψήφισαν για να τους περάσουμε «γεννεές δεκατέσσερεις»;  Όποιος θέλει να μας δώσει πληροφορίες κάτω χαμηλά στο Ιστολόγιο μας, είναι άπαντα τα στοιχεία μας!

Αυτό που ιδιαίτερα μας προβλημάτισε εντόνως είναι και μία άλλη αναφορά των συναδέλφων: «Εν κατακλείδι, επιθυμούμε να αναφέρουμε πως ως Ορθόδοξοι πρωτίστως φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, προβληματιστήκαμε ιδιαιτέρως όταν πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται αυτή η αιφνιδιαστική εξέλιξη για την αγαπημένη μας Σχολή. Ενθυμούμενοι μάλιστα το τραγικό γεγονός που έλαβε χώρα πρίν από περίπου ένα χρόνο στο Λονδίνο, όταν ένας
φονταμενταλιστής ισλαμιστής αποκεφάλισε στη μέση του δρόμου δύο άτυχους χριστιανούς πολίτες και ερευνώντας στο διαδίκτυο κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες της υπόθεσης, με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο σφαγέας του Λονδίνου είχε προσηλυτιστεί εντός του αγγλικού εδάφους, από σχολή ισλαμική, η οποία είχε κρατική στήριξη και χρηματοδότηση.»

Άρα ακόμα και μετά την επίσημη ανακοίνωση των φοιτητών οι καθηγητές τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους! Μετά όμως όχι να έχουν παράπονα οι αθεόφοβοι
καθηγητές που θα τα εισπράξουν εκατοντάκις επτά, διότι οι Πνευματικοί Νόμοι λειτουργούν ταχύτατα και με ακρίβεια!


Ωστόσο πέραν των καλών φοιτητών είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης!

Ανακοίνωση που σώζει ολιστικά την αξιοπρέπεια της πόλης μας! Είναι όμως αρκετό; Δεν οφείλουν να ασκήσουν εκρηκτικές πιέσεις στους καθηγητές οι κληρικοί και ειδικά ο άγιος Θεσσαλονίκης; Τόσο δύσκολο είναι άγιε Θεσσαλονίκης να αναθεματίσετε και να αφορίσετε επίσημα όσους καθηγητές επιμείνουν στην διάπραξη αυτού του κακόδοξου εγχειρήματος;

Αναμένουμε όμως με αγωνία τι θα πεί και ο άγιος Πειραιώς, διότι ως γνωστόν σε θέματα πίστεως μπορούν κανονικότατα Μητροπολίτες άλλων επαρχιών να επεμβαίνουν!
Ενδεικτικά αναφέρουν οι 115 κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως μας [2]: « ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ στος παράγοντες το τόπου μας, τι ο ρμόδιοι τοῦἸσλμ στν Κωνσταντινούπολη π σαράντα χρόνια μπαίζουν τΠατριαρχεο μας κα τος ναπομείναντες Χριστιανος γι ν δοθ δειαπαναλειτουργίας τς Θεολογικς Σχολς τς Χάλκης, ν μερικο δ θέλουν ν νοίξουν κερκόπορτες γι ν γκατασταθ τ σλμ στὸἱστορικὸἈριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κα στ Χριστιανικ Θεσσαλονίκη τοῦἁγίουΔημητρίου κα το -γίου Γρηγορίου το Παλαμ.

 EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ κα πάλιν τν μετάβλητη θέση
τους τι  προσπάθεια δημιουργίας κατευθύνσεως σλαμικν Σπουδν στνΘεολογικΣχολ το ριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πρέπει ν ποτραπῇὁπωσδήποτε διότι ατ παιτε  ξιοπρέπεια κα τ καλς νοούμενον συμφέρον το πληρώματος τνρθοδόξων Χριστιανν τς Θεσσαλονίκης…»!
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ:

Αναφέρει ωστόσο μερικά άξιοσημείωτα στην περίφημη εισήγησή του ο «τελευταίος των Μοϊκανών» κ. Τσελεγγίδης [3]: «Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει οργανικά ενταγμένο τέτοιο πρόγραμμα ή εισαγωγική κατεύθυνση Ισλαμικών σπουδών, ούτε βέβαια στο Ισραήλ όπου υπάρχει πολύ σημαντική Ισλαμική μειονότητα! Προκλητικό το εγχείρημα…, συνειδητή σύμπραξη της άρνησης της θεότητάς Του!
Εμφανιζόμαστε,χωρίς κάν να αναγκαζόμαστε μάλιστα, να δίνουμε τα πρωτεία στην κοσμική πραγματικότητα και όχι στον  ίδιο Τον Χριστό! Αυτό όμως είναι αυτοκαταστροφικό επειδή συνιστά εκτροπή  αξιακού χαρακτήρα.
Προσωπικά
 φοβούμαι ότι η πρωτοβουλία αυτή θα έχει ολέθριες επιπτώσεις… Τέλος, επειδή δεν πρέπει να υπογραφούν πονηρά «μνημόνια» για την ίδρυση Ισλαμικών σπουδών, χωρίς την πληρέστερη γνωστοποίηση και  ιδία γνώμη(έκφραση γνώμης) και των φοιτητών μας, προτείνω και νέα επιστημονική διοργάνωση και υπεύθυνη ενημέρωση και της ευρύτερης θρησκεύουσας Κοινότητας της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης!»


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

«π τος φρονοσι κα λέγουσι κτιστν εναι πσαν φυσικν δύναμιν κα νάργειαν τς τρισυποστάτου θεότητος, ς κτιστν κ τούτου πάντως κα ατν τν θείαν οσίαν ναγκαζομένοις δοξάζειν. Κτιστ γρ κατ τος γίους νέργεια, κτιστν δηλώσει κα φύσιν κτιστον δέ, κτιστον χαρακτηρίζει οσίαν. Κντεθεν δη κινδυνεύουσι ες θείαν παντελ περιπίπτειν, κα τν λληνικν μυθολογίαν κα τν τν κτισμάτων λατρείαν, τ καθαρ κα μώμω τν χριστιανν πίστει προστριβομένοις. Μ μολογοσι δ κατ τς γίας θεοπνεύστους θεολογίας κα τ τς κκλησίας εσεβς φρόνημα, κτιστον εναι πσαν φυσικν δύναμιν κα νέργειαν τς τρισυποστάτου θεότητοςνάθεμα τρίς…»
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

[1]  ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ «ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ»,[2] ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ «τν φημερίωνερέων τς ερς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης»,4 σχόλια:

 1. Μπράβο σου κε Νούνη που ξεμπροστιάζεις τους οικουμενιστές πανεπιστημιακούς θολολόγους! Δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα, κι αυτήν λειψά την καταλαβαίνουν! Είναι ολετήρες της Εκκλησίας και του έθνους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι κατόρθωμα προσωπικό αλλά συλλογική εργασία και άλλων ευγενών ψυχών! Το ότι είναι ολετήρες συνειδήσεων το βιώσαμεν αλλά και το πάθαμεν επι μίαν πενταετίαν εις τα ακαδημαϊκά έδρανα!

   Η Χάρης Του Τριαδικού Θεού μας διέσωσε απο μύριους κινδύνους!

   Δόξα τω Θεώ για όλα!!!

   Διαγραφή
 2. Παναγιώτη μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με βλέπεις να τους αφήνω; Οι πεφιλημένοι μου Οικουμενιστές "αγίοι καθηγηταί" με αφήσανε σε χλωρό κλαδί τόσα χρόνια;
   Αναμένουμεν μόνο πληροφορίες καλές απο συναδέλφους συμφοιτητές και αποφοίτους και έχει ο Θεός!

   Διαγραφή